42869
-
SpaceQuake - A special day
-
Albert One - Face 2 Face (Dandeej Sunsetbreeze Mix)
Fura egy remix,az italo stílushoz zéró köze,de ha tetszik megvehetted : Face 2 Face (Dandeej Sunset Breeze Mix) -
Joy Peters - The Passion Of Love
Joy Peters
-
Daybehavior - Cambiare
-
Soha nem voltam egy nagy spacesynth rajongó,de Kenji zenéi tetszenek!
AMATERAS - Synth Dream
A műfajban nálam a NR1 : Laser Dance - Cosmo Tron -
Köszi az infókat.
Reméljük a 2 maxi hamarosan kézzel fogható lesz ! -
ItaloMucsacso70 #22906 Teljesen mindegy mit írsz Kimo-nak úgy is megy a saját feje után.
A múltkori felvetésedre annyit írnék hogy Ismael elkészítette az I'm Feeling Alone teljesen új verzióját.
De valami malőr történt a stúdióban ( nem nála) és a felvétel egyetlen példánya megsemmisült sajnos.
Késöbb nekirugaszkodik hogy újra elkészítse, de addig még "bérmunkái" vannak rendesen előtte.
Felajánlottam neki hogy elküldöm az I'm Feeling Alone master copy-ját amit még tőle kaptam
,de mint írja
nem ezt akarja majd a vinyl-re hanem az új verziót az meg még nincs.
Egyébbként a Flashback Records megjelenés mellett készül egy másik maxi is a másik nagy kiadónál.
Remélem rájönnek végre hogy Ismael a legnagyobb kincs jelenleg a New Italo világában. -
ZYX Italo Disco SpaceSynth Collection 2 - Available from 21. August 2015
-
Harmatosnál is gyengébb!
-
Erről dumálok,és akik velem egyetemben értékelik Ismael zenéit és van FB fiókjuk,írjanak véleményt,jelen van ott Kimmo Salo ,tehát olvashatja az igényeket!
Magic System D.J. (new vinyl,FlashBack records,soon.... -
jó lett! én nem érzem, hogy kilógna, ezt már emlékeim szerint korábban is megbeszéltük.
amíg nem lendülsz bele 150-160bpm-ek felé,addig biztos nem lesz gond.
-
nájlony #22901 Udv mindenkinek!
Linkelnem legujabb projektemet, hatha valakit erdekel. Annyit eloljaroban, hogy ez a legeurobeatebb ( :) de jol hangzik) mind kozul, bar ez is "csak" 138BPM, mint az ezt megelozo.
Ha esetleg ugy erzitek, hogy stilus alapjan nagyon kilog a forumbol, akkor nyugodtan moderaljatok ki. Igazan nem akarok ideronditani. :D
-
Mats Forsell on SoundCloud -
Vanello & Steven Kimber - The King Of Summer
Itt megvásárolhatod. -
Kapható már !
BOYTRONIC - The Working Model | DELUXE EDITION 2015 (32 bit remastering) -
Lapses - Pink Oscillator (EP) - (Free DL) -
ALBIERO - Magnetic (7 August, 2015 )
SYNTHGO - Synthgo (7 August, 2015 )
-
Ha lehetne kívánságműsor én " I'm Feeling Alone " zenéjét kérném vinylre elsősorban,s ha a kiadónak volna némi üzleti érzéke és akarná látni az igényeket ,akkor nem vitás hogy ennek a dalnak helye lenne egy Magic System D.J. korongon!
Én is és olvasva kommenteket sokan vagyunk akik igényelnének akár egy teljes CD albumot,LP-t vagy legalább egy EP-t Ismael zenéivel!
Ismael ,italodisco stílusban a legjobb énekes,ismert,népszerű, és azt gondolom ha Ő a 80s években e stílus aranykorszakában tevékenykedett volna,a maga műfajában ezzel az énektudással és tehetséggel olyan szintű világsztár lett volna mint mondjuk Gazebo!
Italo lemezkiadók,producerek szégyene,hozzá nem értése,az hogy Magic System D.J neve alatt 2 Vinyl,Maxi-Single található!
Miközben olyan előadók kapnak lemezszerződést akiknek a zenéje két lyukas fillért sem ér,és többnyire ócska 80s másolatok! -
ItaloMucsacso70 #22894 Köszi a pöttyőst,de már "Tibi Bácsitól" is elhárítottam anno.
-
ItaloMucsacso70 #22893 Nem rossz az új dal ami vinyl-re kerül, de lehetett volna sokkal jobbat is rátenni. 
Van miből.
Hiába na , Kimmo Salo-nak nagy a befolyása sajnos.
Még a szám címéről is kussolni kell egyelőre.
-
SelloRekT /LA Dreams - On And On -
Dixon feat. Al I Bo - Walls Of Tears
-
Mr. Freaky - One Hour & One 12″ (Official re-release in 400 hand-numbered copies.) -
Ismael Blanco Ramos
"MAGIC SYSTEM DJ never gives up, It's coming again with new super vinyl.
MAGIC SYSTEM DJ nunca se rinde, vuelve al ataque!!!! con nuevo disco.
Remélem értitek Ismael bejelentését,ez egy jó hír a rajongóinak és lemezgyűjtőknek! -
Birizdo I Am - Mademoiselle
Mode One - I Wanna Feel You
Mflex - Rock My Heart
Mr. Flagio - Take A Chance (Italoconnection re-edit)
Tam Harrow - I Look Into Your Eyes
Albert One - Face To Face
Μflex - In My Arms
ItaLove - Too Late To Cry
Amaya - Car Crash
Mirko Hirsch - Mr Hyde
Victor Ark & Magic System D.J. - Be My Lover
Rofo - Summer Love
Tam Harrow - It Won't Happen Again
Mflex - Dance With The Twilight
Phalanx - Lost In Your Eyes
Lenroy - Give Me A Night
Magic System D.J. - Angels
Birizdo I Am - Don't Go
Synergic Silence Ft. Fred Ventura - Love Is My Answer
DJ Rocca & Fred Ventura - Looking For Love (Italoconnection remix)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2015 eddig eltelt időszakában megjelent,a legjobb italo disco zenék közt válogatva készült a lista,random, rangsorolás nélkül,én ezt a 20 dalt találom kiváló illetve jó szinvonalúnak!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.07.30. 00:22:12 -
CJ Rise - Space Exploration -
Frank Lozano - Fotonovela
-
Sagittarius V - Standby.. Me
Sagittarius V - Renegade (Download on BandCamp) -
nem ismertem, a video meg nagyon rövidke volt, ezért mondtam, hogy nem tudom, hogy alakul majd, nagyon nem gondoltam sehogy sem, de ezek szerint már rég kialakult!
köszi az infót,bár való igaz, én is rákereshettem volna, ma tied a pöttyös labda!
válogass nyugodtan!
-
ItaloMucsacso70 #22883 Mert úgy gondolod hogy ez most alakul?

Az a Cliff Wedge remix verzió a 2009-es Yazzmin CD-n ugyan így magtalálható már.
Amúgy ez valóban baromi jó kis nóta.
;) -
Több mint ígéretes! -
Nem egy "Come Back" szintű dal,de ha a német nyelv helyett Thomas haverom az angolt választotta volna akkor az összkép sokkal jobb lenne!
A zenei alap Tom Garrow szintű azaz kiváló! -
nem tudom, mi lesz még ebből, de jól alakul
Disco Fantasy Cliff Wedge remix
-
egy kis Pizzéria reklám 
ami nem is rossz!
Tom Garrow & The Calzonis - Pizzeria Giovanni
-
nem rossz, megvannak a stílusjegyek, de sok eredeti nincs benne, kicsit sablonosnak tűnik, és ilyen hülye dalszöveget, hogy "astronomers in China"
-
kíváncsi leszek,mit fognak alkotni? a legutolsó lemezük éppenhogy tartalmazott 1 max. 2 jó zenét és annyi.
-
hetekkel ezelőtt direkt nem raktam ki egy 30 (harminc) éves -egyébként remek- zene 327. újrakiadását, csak azért,mert most épp rózsaszín bugyiban lesz majd. -
a leglényegesebb rész, a mikor? lemarardt!
-
Siberian Heat / Elen Cora - Brilliants Best Of Us (Vinyl Promo SP Records 2015)
-
Kristine - The Rhythm Of Love