42869
-
wmallas #23225 Energy Voice - The Radio Star (italo disco 2016) premier video edit
Nem is igen fűznék hozzá semmi különöset,,,,,,,,,Brutál jó lett Clay!!!!!!!!!!!!!!

-
wmallas #23224 Tonschatz - Take Your Chance (Maxi Version 2015)
-
wmallas #23223 Mark Ashley - Stop In The Name of Love (Maxi Mix 2015)
-
nájlony #23222 -
kellemes hangulat
Franck Choppin - After The Rain
-
egy jó remix
M@rgO Feat. Kristian Conde - Disco Come Back (TDHDriver Mix)
-
két régebbi, de remek synthwave
Lazerhawk - So Close
Miami Nights 1984 - Reflex Training
-
Koszi szépen srácok! ;) -
odabaX! 
vidi nélkül is nagyon baró zene, de így együtt tökéletes! ötletes! spóroltál egy csomó statisztát és gyártási költséget!
-
Nekem bejött! tetszik!
Egy fasza akciófilm alá tudnám igazán elképzelni, ahol épp valami üldözéses jelenet zajlik, vagy hasonló!
-
Szevasztok! Megjelent az uj EP-m és rajta egy uj track a Gangwars (kicsit kemény new retro wave track), amihez kulon videot is forgattam a GTA 5-ben. Enjoy ;)
-
végre a franciáktól is tudok hozni valami idevalót
The Astral Brothers Limited - High On The Level
-
Heaven42 - Just Tonight
Heaven42 - Just Tonight (Amateon Remix)
-
flac + mp3
Electric City Cowboys - Do You Want To Dance
Libra - Fear Of Truth
Soylent Chiba - Driven Stars
Love In Progress - Dark Side Of The Earth
-
én direkt nem is kezdtem el semmit sem írni miután párszor meghallgattam, de az szerintem is tény, hogy zeneileg, hangokban és megoldásokban ez egy teljesen más dimenzió,mint a konkurencia bármelyik más alkotása.
sajnos nem tudok konkrétumot, csak annyit,amit más is, hogy hamarosan, azaz egyszer majd csak
, de nyilván remélem, hogy ebbe az évbe még bele fog férni egy másik dal is. igazából nem fogadnék rá, mert volt,van egy másik ígéret is, ami hónapokkal ezelőtt a NAN demókénrt volt beharangozva, de azóta sem jelent meg, most meg ebben az új videóban is beígértek egy dupla-cd-ét (hmmm), de időpont szintén nincs, szóval várok,várunk. ha kapok biztos infót vagy fülest, jelzem.
-
ez pech, nekem gyorsan tölt, de te meg olyan ritkán jössz, hogy addig meg bírd ki ezt a kellemetlenséget.
-
Linkbe akartam az officia-t kitenni, de most már mindegy. Nekem továbbra is nagyon lassú az oldal betöltése táblagépen.
A videók képek miatt.
-
Konkrétan ez az új Mflex Italo disco zene egy (gy)alázás mindenki másnak, a csávesz a kisujjából olyan dolgokat ráz ki, mint amit másnál elvétve se hallani és amit kurva jó hallgatni!!! Igazi 80-as hangok, abból is a legjobbak.
Felőlem aztán bárki írhatja rólam, hogy oda vagyok a csáveszért, de addig míg ilyeneket tol a pofámba nem tudok mást írni, csak jó, de azokat is évek óta ismételgeti mindenki. Közhely és ennyi.
Van szar zenéje is, ami nekem kicseszettül nem jött be, ezeket is leírtam, de amit csak ebben az évben produkált az brutális. Italo, synthpop, syntwave stílusokban nagyon magas szinten hozta a dalait.
Bár tudtam tegnap este, hogy valami történt, mert a feleségem meglett jelölve a facebook-on ezzel a dallal és a telefon megőrült megint.
A videó is baromi profi és akkor alatta az a Lisa promo már most pofánkúrt.
Még az is ebben az évben lesz, tudsz valamit Amaximus?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.05. 05:08:12 -
Mflex Sounds - Stay Together (italo disco)
-
valami lesz,
már ideje lenne
Mflex Sounds Lisa demoka
-
synthwave csoportból bemutatkozik egy nagyszerű berlini duó is, a Level-1,akik sok 8bites zene és gyatra kezdés után rájöttek, hogy elég húzós NRW/Synthwave-eket is tudnak csinálni.
Level-1 - Attacking The Headquarters
Level-1 - Gang Riots
Omega Danzer - Play the Future
Level-1 - Street Brawl
Strudius - Cruise Control
-
lazzoo #23204 Italo4ever pres. Baby_s Gang - America (Robotic version).mp3
http://www82.zippyshare.com/v/HWIqwf0m/file.html -
lazzoo #23203 MS Project feat. Kristian Conde - Voyage Voyage (Maxi Version)
http://www82.zippyshare.com/v/brEMpApN/file.html
-
Rain70birka #23202 Pöcsömöccse
Nem baj, csak agyaljál.!! :D
Utoljára szerkesztette: Rain70birka, 2015.11.27. 16:43:09 -
szabadkőműves???!!! 

túl sok összeesküvéselméletes filmet nézel mostanában??
nekem ezek csak geometriák! sok fotón és vidiben is láttam már hasonlót, az ötlet talán a wellhello (hullaegyszerű vizuál effekt) 'klippek' alapján tetszett meg nekem, de alapvetően sok synthwave albumnál is használnak hasonló "ábrákat",vagy motívumokat és alapvetően nem a kőműves brigádra hajaznak vele, hanem a 80-as évek retro computer animációira! szerintem!
amúgy meg ez nem is borító, csak egy szösszenet, hogy ne kelljen egy CD felvevő tetején lévő cd lemezeket fotóznóm (by rejnód)
és azokat ide rakni hszenként egyesével négymillió gigapixeles felbontásban
ha nem tetszik,akkor ne nézz rá, és hallgasd a zenéket!

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.27. 10:40:47 -
Mintha Mflex egyik videójában láttam volna már ezeket a számítógép által létrehozott, vagy annak tűnő hegyes síkságokat?
A másik aza háromszög, ami sok videójában feltűnik, remélem nem valami szabadkőműves tudatalatti baromságokat sugallnak ők is, mert akármennyire hihetetlen nagyon is működik!!!
Erre átveszed te is??
nekem nem tetszik ez a borító!
Rainbirka70 kilépett... tetszik ez a név
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 70 meg a szerencseszámom, 10 éve egy közös lottózáskor nyertünk 70 milliót, amit 4 felé kellett osztani, de jó volt
, manapság meg egy kettes se jön össze 
-
A sok szaros pelenka cserélgetés is sokkal üdítőbb nálatok, mint a buta hozzászólásaitok! 
Rain kilépett.................egyelőre. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezért imádom a sok hülye faszt itt
, mikor már nem tudnak mit és eredeti nick alatt írni, akkor képes regisztrálni miattam!
Imádlak 
A zene akkor is buzis, nyilván ez verte ki a biztosítékot, hogy kiraktad a köcsögöt magadról, csak azok szeretik az ilyet.
Talán tutyibrunyi 4.26 is regel valami más néven, ahol tudja osztani a nem létező eszét és ehhez fogható eszmei írásait.
Tényleg micsoda pancserok vagytok, ti K1 seggnyalók... Még mindig nem esett le, hogy rólam bármi lepereg és bármikor kiosztok bárkit, amire nem lesz normális válaszotok?
Csak az baj, hogy ritkán érek rá ilyen marharépákra.
-
Rain70birka #23197 Éppen Neked való
-
Ez tetszett 
Nyálas buzis zene
-
flac
Commandeur - With Me
-----
Sameblod - Fade Out
Sameblod - Echo
Sameblod - Flourish
Sameblod - My Fortune
Sameblod - O.N.E. (Yeasayer Cover) -
hopsz, majd lemaradtam róla, eddig még nem is hallottam az előadóról, ez mondjuk meg szokott esni máskor is, de az előzőbe akár ezt a kellemes, moszkvai zenei produkciót is berakhattam volna.
Sparky4 - Chains
-
synthwave / nrw válogatás, ajánló néhány, ezévi kedvenceimből
(lebutítva...)
ha valami volt már,akkor ezt nézd el
Cobra Strike Force - US Ninja Academy
VHS Dreams - Discorecord
Alpharisc - The Machines Won
Beckett - Runner
VHS Dreams - R.E.D.M
Ben Businovski - Fool Me Twice
VHS Dreams - Vice Point
Edge Kingsland - Glory Part2 (Chris Howland Re-Work)
VHS Dreams - Nightdrive
Meteor - Manhattan 2019
Stilz - Time Phase
VHS Dreams - Miami 2K15
The TCR & Karate King - Off the Grid (TCR Mix)
VHS Dreams - Highway Lovers
-
DJMIX #23192 ENJOY:
-
zoranpista #23191 Systems In Blue - Go Systems Go (Radio Version)
-
nocsak? képes vagy csak simán egy 'normális' és témába vágó hsz-re is? megleptél! 
így tovább!

-
Isaac Junkie feat. Andy Bell (Erasure) - Breathing Love
Isaac Junkie - Walking Away
-
zoranpista #23187
-
hivatalosan holnap jelenik meg a titkos előadók titkos (marketingesen: misztikus és hókuszpókusz)
zenéiből válogatott EP, melynek első 2 száma értelmezhető az én ízlésem szerint, ebből az első zene talán az italo groove kategória, kellemes szösszenet
Go Electronic Vol. 1 EP - Memory Pressure
-
Omega Danzer - Galaxia Danze
spacesynth