42869
-
két napja megjelent Mirko új maxija, ami lehet, hogy egy régen porosodó zenéje mostani kiadásban,
egész jó.
-
jobban örültem volna, ha nem sokkolsz a valósággal, és inkább csak linkeled. oké, hogy 58 éves, oké, hogy ennyi idősen bárki nézhet így ki, de, na de.
-
John McInerney BBB, 3 nappal korábban...
-
Ez a zene egész jó, tetszik, bár az angol részét még csiszolhatta volna.
Nem Savage koppintás ez a lényeg.
A videó viszont hááát
Az nagggyyyon kemény!!! Rossz értelemben persze. A 25-ös midi is csúcs, azon bármit eljátszik ahogy látom.
-
az semmi, de itt van mégegy 
Estimado - I Want You Heaven
az orosz néphadsereg volt katonája rezzenéstelen arckifejezéssel "elmondja" érzelmes dalát.
egyébként szerintem a dallal semmi baj nincs, egész jó a kategóriában.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.15. 20:10:41 -
Nálam mostanában az abszolút kedvenc!
Timecop1983 - Forever and Ever
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.02.14. 07:52:47 -
Én is visszatértem, pár pelenka meg influenzás tünetek árnyékából. 

Ez az izé.......ez egy dal? Savage bármelyik 80-as években készült zenéje megunhatatlan, de ha ennyit tud csak, akkor monnyonle és húzzon már el a zenei életből.
Magic System D J, viszont megint erős és zúzós dalt dobott ki, viszont refrénben nagyobb arculcsapást vártam, ez olyan semmilyen lett a női párosítással, de ég és föld a kettő az oroszhoz viszonyítva, aki a videóival is szépen, lassan nevetségessé teszi magát.
Egyrészt hülyén néz ki a csávesz ebben a ruhában, másrészt legalább imitálja már, hogy hasonló zenét játszik, mint ami szól, dehogy még a billentyűzése is más folyton ismételve?
-
és pár napja végre "hivatalosan" is megérkezett
Magic System D.J. - In Your Eyes
Magic System D.J. - In Your Eyes (Extended)
-
Savage orosz reinkarnációja visszatért (gyermekkori nevén DJ Savage) 
igaz, hogy nulla a zenei újdonság ereje, de kellemes kis zene
Estimado - Goodbye My Angels Night
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.13. 10:05:44 -
synthwave - nrw - italo- synthpop
AlphaRisc-Forgotten Hero
Jordan F-Let's Cruise
Spaceinvader-City Lights
John Poll - Red Vision
Niteppl-Whispers
THE SWEEPS - Telling Myself (CEBIT Remix)
Tony Costa & Cristina Manzano - I Want An Illusion 2016 (Original Mix)
Tony Costa & Cristina Manzano - I Want An Illusion 2016 (Tony Costa Remix)
-
valamiért különösebb hírverés nélkül jelent meg kb. 1 hete ez a príma Mirko zene az ifjú Steve Burbon haverral közös projektként, radio,dub és extended verzióban.
Steve Burbon Project feat. Mirko Hirsch - The Vibe (Extended Mix) -
Ez klassz, de szvsz ő nem is akarja a teljes ripet közzétenni, csak a "samplét"... ☺ -
mfn #23334 Örülök hogy tetszenek a lemezek.Sajnos nem tudok mindent azonnal megosztani mert egy barátom foglalkozik ezek megvásárlásával én csak kölcsön kapom tőle őket.Amíg át adja az anyagot és el tudok menni érte az sajnos időbe kerül.Sajnos gyorsaságban ezért nem vagyok a top-on.A sample meg csak azért zavart mert ha már a fáradtságot vetted,hogy egy rövid bemutatót csinálj akkor már megoszthattad volna itt a teljes felvételt.Így majd nekem kell ezt megtennem
-
ItaloMucsacso70 #23333 "Mielőtt elkezdeném majd a new italo bakelit lemezek bemutatását ...."
Miért ez szerinted mi?????
Amúgy látom ezzel a sample dologgal jól beloptam magam a szívedbe.

Akkor hajrá nyomasd, készítem már a vinyót nekik.
-
mfn #23332 Hali!
Mielőtt elkezdeném majd a new italo bakelit lemezek bemutatását szeretnék egy régebbi sikert leforgatni.Lehet hogy érdekelni fog valakit így vinylről (losslessben).A Squash Gang 2009-es lemezének b-oldala a Tell me why fog forogni. (Nem csak sample!!!!!)
http://www78.zippyshare.com/v/4hlHQ7qA/file.html -
ez már inkább synthpop,de kifejezetten ajánlom az egész albumot,mert nagyon jó! dallamos,jól hangszerelt zenék, remek vokállal!
Video Video - Genesis
-
még friss kezdeményezés, nem tudom, mi lesz belőle, de remek italo groove-ok az alapjai
Phunkadelica - Keep It Rockin' (DEMO)
és DJ Nik jól lavíroz az eurodance és italo disco közti terepen
Masterboy - Feel The Fire (DJ Nikolay D italo electro disco remix)
-
Majd próbálom kitalálni. 
Ha viszont legutóbb megkapta, akkor Ernesto is megkapja. Szörnyű. Többet nem is írok. Hozzáteszem, ez saját vélemény mindig.
Nem kell ellenvéleményt formálni, unalmas már a második percétől is úgy is marad, de nem tudom, hogy a dallamok miatt, vagy a hangok nem tetszenek.
A Morgan Willis brutál jó zene! Azt kell is nekem! -
régebbi, de itt még nem volt, épp most 1 656 270, a műfajban talán ritkaság ez a nézettségszám
LazerHawk - King of The Streets
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.02. 15:07:39 -
kellemes synthwave dallamok hasonló látvánnyal 
Morgan Willis - Secret Love
-
spacesynth
Ernesto - Outside
-
szemezgettem kicsit
Alex Daal feat. September - Cry For You (NRG mix)
Alpha Omega 22 - Ice Peaks
Alex-Daal feat. Nadine - Because the Night (NRG-Mix)
Roldan Law feat. Selena Gomez - Love You Like A Love Song (Italo Disco version)
-
én is kedvelem!
-
nájlony #23323 Digimax az egyik legjobb a szakmaban. Egyedi stilusa van, amit azonnal felismer a hallgato. Lenduletes, eroteljes, s megsem eroszakos. Olyan energiaval tud megtolteni lirai szamokat is, hogy orom hallgatni. Nekem egyebkent szemelyes kedvencem. -
IL SYNTHWAVE
Herr Doktor feat. Cavaliers of Fun - Moon Garden
M.ZI - Sweet Zombie Killer -
Digimax azért nehezen tud mellényúlni. 
-
nájlony #23320 -
Pontosan. -
lelkes nem vagyok, régen digiztem, de ránéztem, hallgatásra egész jó, a s,sz kicsit sziszeg, recseg, de ez belefér nekem, én szeretem is, ettől retrósabb lesz, jól szól, de a 96kilót sosem értem meg, ez bőven elég lenne 24bit48kilón is, tekintettel arra, hogy 22 körül amúgyis szétesik, és 24-25 felett pedig már csak a tű mechanikai zaja van, semmi más! arra pazarolni mondjuk a fájlméret felét, hááát....kétszer nagyobb fájlméret a zaj tárolására. ez csak a vinyl digitalizálók lelkes hóbortja. 
-
na ez már kétségtelen nagyságrendekkel sokkal jobb!
de szerintem az a vinyl akkor sem túl jól lett legyártva, mindkét digizésnél látszik, hogy "bakelit"-es, de mindkettő frekvenciája ugyanúgy elkezd leesni a felsőbb régióban, bár ez a te mintádban lényegesen később és tényleg nem zavaró,amit ráfoghatunk -ahogy írtad is- a "jó technika és hozzáértés" számlájára. én azért örülök, hogy nem kell nagyon hasonló technkai háttérrel és gyakorlattal megszenvednem az ilyen digitalizálásoknál, lévén csak néhány lemezem van,az is már inkább csak emléktárgyként kezelve. -
ItaloMucsacso70 #23316 Lelkes elemezgetőknek , talán egyszer a Youtube-n is fent lesz.
NEW ITALO 2016
-
ItaloMucsacso70 #23315 A vinyl-nek semmi baja!
A titok egy jó technika és hozzáértés semmi több.
NEA!
-
'83-as alapokon nyugvó remix
Galera feat. Josephine Sweett - Sometimes (Tony Costa Remix)
ez már biztos volt korábban
Diva - No More In Love (Vocal Version)
Femmepop - Underground
-
köszi. ez biztos sokaknak öröm, csak nem tudom,mi az oka, hogy ez nagyon gyengén szól, bár látom a fájlban, hogy tényleg lossless és vinyl digitalizálás, de ilyen rosszul került a lemezre vagy más technikai oka van?
a mata hari fényévekkel jobban szól, akkor valószínű ez egy gyenge kópiás lemez lehetett.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.01.29. 18:15:32 -
mfn #23312 Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek Nea fantasztikus new italo slágerét a puppy love-ot.Talán veszteségmentesen még nincs meg mindenkinek!!!!!
http://www20.zippyshare.com/v/BHmR4Ynj/file.html -
Ajánló: -
Tony Costa-The Power Of Dreams (Original Mix)
-
várós lista -
pl. megérzés, sacc, 7. érzék, 8. utas, eddigi tapasztalatok, korábbi véleményeim, talán, csak, telefonos segítség, esetleg rákérdezés vagy egyéb?!? 

bocsánat, majd legközelebb nem átvitt értelmű iróniával, hanem bírósági egységes mondatszerkezetű határozatként fogalmazok.
-
Köszönöm, alakulok.
Konzekvensen?
Nézd már meg mit írtál!
Egybe van fűzve az egész mondat Mflex zenéjével, mégis miből kellett volna kitalálnom, melyik szótag, vagy nyelvtani rámutatásból, hogy azt nem rá értetted, hanem másik 150 takony zenére?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.01.26. 05:44:37