42869
-
nájlony #23507 Ebben a Turbo Killerben van melo. Nem keves! 
A WES vagy Sweeps szamrol meg az jutott eszembe, hogy ha ezt az enekdallamsort szeretnem hallgatni, akkor nekem meg mindig jobb valasztasnak tunik Chester - Hold the Line-ja. -
egy nagyon profi synthwave klipp
Carpenter Brut - TURBO KILLER
WES (Sweeps) - Don't Look At All (CEBIT italo disco remix)
MikeGyver feat. Nusja - Turquoise
-
DJMIX #23505 TAM HARROW GO TO MEXICO -
:) igény esetén, angol szöveggel talán szalonképesebb lenne, THD srácok azért hozzárakták,amit kell.
Margo - Воспоминание о лете (Remembering for a summer) (Driver Disco Version)
-
kicsit visszaugrok
a cicc-cicc-cicc kicsit túl van tolva hangsúlyban, de alapveően egész jó lett ez a zene Birizdotól,
bár a refrén vokál még mindig nem az a tónus,amit sokáig hallgatni tudnék
BIRIZDO I AM - Keep The 80s Alive
-
DJMIX #23502 new work from ALEX DAAL -
Szép estét. Egy kis frissítés ! -
Na! Ez bekarmolt rendesen! Nagyon össze van rakva! -
na!!
Mflex Sounds - White Wings
-
Elena Trench - Wandering (Italo Dream Version)
-
Heaven42 feat.Synthya - Just Tonight (extended)
-
Nina - Beyond Memory
-
nájlony #23495 Koszi -
kellemes
-
nájlony #23493 Dallamos eurobeat. (125bpm)
-
DJMIX #23492 ENJOY ; Lorena Michelon-Sogno D'Amore (Vola Da Me)
-
Mflex-ék újra kidobták tegnap face-re a White Wings nevezetű brutális beharangozót ehónapra, vagyis májusra kivetítve.
Remélem most tartják is, mert levadászom őket!

Itt
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.05.03. 08:22:31 -
Egész jó alkotás lett ez a zene a mostanában való nagy ürességek közepette.
MAKiNA GiRGiR - Далее Далее -
DJMIX #23489 THE NEW OF DIGITAL FREQUENCE FROM MEXICO CITY ;) -
nájlony #23488 -
Biatomi #23487
-
DJMIX #23486 CONRAD KANESHIRO:
-
nájlony #23485 -
zoranpista #23484 -
Biatomi #23483
nekem tetszik!
-
DJMIX #23482
http://www.mediafire.com/?36bh197bzrozc5k -
wmallas #23481 Piszkos jó zene ez!!! 
Elfogadnám jóban is,,ne fogd vissza magad
-
mg=még kelelems=kellemes, még korán van és hűvös is
-
nekem ezek is tetszenek, sőt van mg 1-2 jó zene az albumon meg úgy hébe-hóba mástól is belefutottam kelelems zenékbe
Mirko Hirsch - Let's Dance
Mirko Hirsch - Way To Your Heart (Extended Version)
-
az semmi. nem ez. 
-
-
Ez nem lenne rossz, sőt de a felétől kikapcs.
Azért nem hozok rakok semmit, mert nincs mit. Gyér a felhozatal italo fronton. -
Hangok elég jók, a zene brutál szar. -
szűkebb körben bő 1 hete elérhető jóban
italo disco
Ian Coleen - This Love Is Forever
-
DJMIX #23473 ENJOY NEW -
dj adrián #23472 Köszönjük a tájékoztatást. Valószínűleg akkor azért nem hallottam még és volt nekem friss ez a feldolgozásotok, mert nem igazán hallgatom a maxidisco rádiót ahol műsoron volt/van ez a dalotok. A Youtube fájlmegosztóról nagyon egyszerűen lehet töröltetni a dalt, jelezitek az üzemeltetőnek, hogy sérti a szerzői jogotokat és máris törlik. Vagy esetleg az I Venti D'azzuro is érdekelt lehet ebben a kérdésben, és akkor az ő engedélyükre van szükség a videómegosztón való publikálásához, így a törlési igény is az ő feladatuk, már amennyiben érdekli ez őket. Addig is én örülök, hogy hallhattuk ezt a feldolgozásotokat és mégegyszer köszönet a pontos információkért. -
wmallas #23470
D. White Feat. K. Lelyukhin - Generous Love (Extended Version)
Nekem általában bejönnek a D.White zenék,,,ez pl nagyon
-
Sziasztok!
Nem tom honnan vetted ezt Dj adrián hogy ez új dal 2011-ben készült Clay-el közösen készitettük saját halgatásra.Hogy hogyan került ki a netre azt nem tudom,de állitólag Lali a Maxi Disco rádióban játszotta egy párszor és talán onnan rögzitette valaki és igy került ki a netre.Remélem hamarosan törlik a netről, ugyanis nem adtunk engedélyt nyilvánossá tételére a youtube file megosztón.
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2016.03.28. 14:03:04 -
dj adrián #23468 És ennek is itt a helye, bár ez még nem a hivatalos videó. A mexikói rajongók már nagyon kedvelik ezt a feldolgozást állítólag. Azt hogy mennyire jó vagy nem jó azt döntse el ki-ki magában, de, hogy friss és hazai az tény.https://m.youtube.com/watch?v=7aJXMRJ5Ybk -
A múltkor elmaradt a beharangozott italo zene és pipa is voltam rá, a Darkside zenéje számomra azóta is egy hulladék kategória, de ezzel lekenyerezett a csávesz. Brutálisan összerakott zene megint, gyönyörű és besorolhatatlan stílus. Valaki hallja egyáltalán, hogy emögött micsoda meló lehetett? Hogy lehet italo disco és a többi mellett is ilyeneket megcsinálni, mert az italo előadók 99 százalékban semmi mást nem tudnak.
Még csak hasonló hangokat sem hallani nemhogy ilyen zenéket mástól. Ez bizony ***** újra!
Meg ennek is itt a helye, de nem értem az egészet. Kölyök voltam még mikor ment a DE-Go Go Yellow Screen, de ez mi ez most?
Ugyanaz, csak tilitoli ide egy kicsit, meg oda egy kicsit akkordokkal ugyan avval a hangokkal és kész a mű? A videó meg annyira amatőr, hogy erre ki sem írtam volna, hogy hivatalos. A női hang viszont tetszik.
DIGITAL EMOTION - FULL CONTROL (Official Clip) 2016