42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    a magyar Neon Droid egy újabb remek (és nem a tucatszintű) SYNTHWAVE-vel jelentkezett.

• amaximus
    na neeemááááá, oké, hogy hasonló, ha fejjel lefelé és vissszafelé pillantva tükörből hallgatom, de csak annyira,mint egy tyúk vagy kígyó tojás, azért mégse ugyanaz lesz belőle, vagy kb. ennyire....azt nézek bele,amit épp akarok,ettől még pont 2 teljesen különböző dolog is ott van.

• rain70 #23545
    Ölég jó zenék de tényleg van abban valami ami Ama írt. Fél évente nem tűnne fel a hasonlóság.
    De tetszenek.
  • rain70 #23544
    3:10-nél? Itt meg az elején. Csak azért figyeltem fel rá rögtön, mert a fiatal csáveszként én is buzultam rájuk.

• amaximus
    szemezgettem

Aldo Bergamachine - Crockett Dog

Samo & Co - Night Runner

Chris Paladin - Samurai's Theme

• amaximus
    A tervet értem, külön mindegyik jó, bár így egymás után nekem picit sok az áthallás, ami nyilván azért van,mint amit te is írsz. Ettől függetlenül a Barbazza projekt szerintem jó irány,majd kiforrja magát,merre érdemes tologatni néhány dolgot.
    Ide most egy rossz példa, de a hasonló koncepciók közül Evanton zenéi jutottak eszembe, akinek a 8. zenéje után már tök mindegy melyiket hallgatod a legyártott 333-ból, mert totálisan egybefolyik mind,igaz, ő szinte 2 beállítással operál minden zenéjénél,ami uncsi. Nálad azért messze nincs ilyen hasonlóság, de hosszabb távon lehet, érdemes résen maradni!
  • nájlony
    Egysikunak erzed?
    Azert futnak egy eloado neven, mert hasonlo a stilus es a hangszereles. Bar az elso korai italo, ez utobbi mar inkabb euro a nyolcvanas evek kozeperol simmons dobok hasznalataval, megis probalom ugy alakitani, hogy ha valaki megszereti valamelyiket, akkor lehetoleg a tobbi is hasonlo hatast valtson ki belole. Barbazza ilyen, de nem tudni meddig huzza meg... :)
  • amaximus
    nagyon 80-as, kellemes zene lett,
    jó ötlet a márkaépítés is, de ezek a 'Barbazza' zenék (scintilla,tropicale,miss discoteca) nem épülnek túlzottan is egymásba, egymásra?!

• nájlony
  • amaximus
    nu disco italogroove
    Colour Vision X Richard Grey - Piña Electrique

• amaximus
    egy remek német átdolgozás a 3 évvel korábbi eredetiből, majd Birizdo a boldogtalan vásárlásról mesél új albumának promóciójában

Chris Vlad - Bangkok (Ian's italo remix)

Birizdo I Am - Cannot Buy Happiness

• amaximus
    ez szívmelengető, de valahogy mégsem tudlak irigyelni! és mi lesz még később? bele sem gondolok.
  • amaximus
    BO-t nem titkoltan szereti és sokszor meg is jeleníti dalaiban Italobox, ennek én mondjuk pont hogy örülök, és itt szerintem ezt jól ötvözte, nem lett unalmas,van benne annyi változatosság, hogy kitartson a lendület a végéig, a sok vágással nekem szintén nincs gondom, de az is lehet, hogy ő tudta,mit és hogy akar, csak neked nem megy át. Az avantgárd művészetek is ilyenek,vannak akik elélveznek tőle, vannak akik meg elhányják magukat. A Joy az hol van?
  • rain70 #23534
    Jól indul! Aztán felétől ez is az lett (bohóckodás), átment BO-ba majd vissza MT-ba, utána egy kis JOY csórás, aztán összsevissza megvágva a szöveg, egy kis melody majd vágás majd ismét pedig ezzel nem kellett volna ezeket csinálni vagy nem ennyit, mert így olyan érzésem lett mintha nem tudta volna végül, hogy mit akar.

Robert Rodriguez nagy vágó is meg rendező, író meg minden más, de hát ő egy szuperképességű fazon!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.07.11. 15:21:47
  • rain70 #23533
    Az a három, pontosan négy az asszonnyal együtt, csak a legkisebb még nem beszél, hanem ha olyanja van, akkor sír, de ahogy igazán kell, ilyenkor fel kell venni és babusgatni, vagy pelenkázni, vagy etetni, vagy épp énekelünk!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.07.11. 15:13:29
  • amaximus
    már bő 2tucat feletti mix születetett, örülök, hogy Italobox (bocsánat most épp Energy Voice színekben) is jót alkotott,bőven olyat, ami túlmutat sokak bohóckodásán.

Thomas Anders - Lunatic (Energy Voice M.D.R. mix)

• Nastar
    Hali Italo nemzet!!!Ez az új Italove muzsika egész jó lett!!Ennek örömére itt az extended mix Italove - Heading For The Sun (Extended)
  • amaximus

Vincenzo Salvia feat. Abobo - Lungomare (Italo Disco Edit)

• amaximus
    omg :) esküszöm, hogy ez hirtelen fel sem tűnt,mert ezt a thd-ét gyorsan átléptem, pont a yomaha alapjai miatt (=nem sok ötlet kellett hozzá) de tényleg, ez haláli gagyi így!
    a vicc az, hogy a vokál hangszíntartásos tempováltoztatását még én is 1 kattal megcsinálom, ezek meg nem az első zenéjüket csinálják.nagyon amatőr hiba.

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.07.02. 18:51:11
  • amaximus
    azt hiszem, el tudom képzelni milyen (agyzsibbasztó) lehet nonstop 3 nővel, azaz nem, mégsem. :) legalábbis nálatok akkor ritka alkalom a csend.
    azóta több újabb remix is kijött és meghallgatva kétségtelen, hogy ez az mflex féle toronymagasan van, és még talán 2-3-at mernék egyáltalán remixnek nevezni, a többi abszolút garázs verzió, kíváncsi leszek miket fognak ezekeből kiválogatni a remix EP-re, még az is lehet, hogy olyanokat,amik fent sincsenek a youtube-on, vagy maga a kiadó csináltatta, és ez az egész csak valami felhajtás a dalnak.
  • amaximus
    Italove - Heading for the Sun

• DJMIX
    PRODUCERS MEXICO 17

http://www.mediafire.com/download/2sda4sl35859cbo/PRODUCERS+MEXICO+17.rar
  • rain70 #23525
    Thd nem rossz ezzel a jommahartjommaszó feldolgozással, de van fülem és ilyeneket mi is szoktunk csinálni a stúdióban, vagyis avval hogy lelassította az ütemet jommahart szintűre, ezáltal ugye Anders hangja is nagyon mély lesz, sőt ennyi ütemlassítás után már darth vader is egy visítós kisgyereknek tűnhetett mellette. Ezt a hangsávot utána sok másik pótméter tekergetésével az eredetivel megegyező szintre kell hozni miközben az ütem megmarad és itt van elbaltázva ugyanis túltolta és már már inkább túl kislányos lett Anders hangja.

Ez elég amatőr hiba, mert közben kell hallgatni az eredeti hangszínt is, de a komolyabb cuccok 99%-ban szinte be is állítják a normális hangszínt 1 másodperc alatt, na most ez neki enyhén szólva nem sikerült.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.06.28. 05:12:17
  • rain70 #23524
    Tegnap hallottam már este, most indulás előtt is és ez egy igazi állon rúgás a szó nagyom jó értelmében!
    A felsoroltakba belehallgattam, azok sem rosszak, de Mflex hangszerelése után a többi csak amatőr próbálkozásoknak tűnnek nekem.

Ritkán vagyok mostanában, mert a család nullára szívja a már nullán lévő erőmet. A kiscsajok mindig kérdeznek, amire válaszolni kell, ha pár óra után az egyik befejezi, jön a másik körforgásban, Mire vége, addigra jön az asszony és azt veszem észre, hogy már reggel van és inulni kell a sok szaros pelenkák közepette.
  • amaximus
    diszkó maximum, szerintem ez állat lett

Mflex Sounds feat. Thomas Anders - Lunatic (The Kayo Remix)

nem is tűnt fel eddig, de később láttam,hogy ezt a zenét már legalább 12-en remixelték az elmúlt 1 hónapban, thddriver, birizdo, m.nolen,lalikyn,mt85, axel ch stb. ezek szerint kiadták a hangsávot, rá is néztem párra, de talán 1-2-ön kívül a 3+2 szintjét sem érik el.
  • amaximus
    egész jó lett

Marc Ventura - Jealousy (Ian Coleen Club Mix)

• amaximus
    B side :)
    Project A - A Dream In A Dream (2016 Another Mix By Marc Eliow)

• amaximus
    egész jó kis remix lett

Cinemascape - Night Vision (Synthesizer Fox Mix)
  • amaximus
    Robert Parker - Brooklyn Bridge

régebbi, de kellemes

• amaximus
    Giuseppe Alicata - Memories

• amaximus
    Ruined Conflict - In Open Arms
  • amaximus
    FM-84 feat. Ollie Wride - Running In The Night

Miles Prower - Constants & Variables

The Midnight - Vampires

• amaximus
    tényleg jó lett, az EP-én is ez a legjobb verzió.
  • Nastar
    Hát skacok ez a Digimax gyerek megint bizonyított nálam,a Split Mirrors - The Right Time című 1987 es muzsikáját dolgozta fel mai new italo hangzásba!!!! Szerintem ez most mindent visz!!INNEN:Split Mirrors - The Right Time DIGIMAX Remix 2016
  • DJMIX
    ENJOY
  • amaximus
    ez a sweeps azért annyiban másabb, hogy alapvetően sikerült nem simán lemásolni, hanem hangulatában is teljesen át- és újragondolni az egészet.
  • amaximus
    so 80's
    szerintem remek,

Peter Zimmermann & The Partimers - Destiny

• dario69
  • dario69
  • dario69