42869
-
hogy szinte egy az egyben átvettek a vokálba dallam akkordokat a Fade to grey-ből,az elég érdekes újdonság. 
de ettől függetlenül szerintem jó kis zene. -
na arra nem gondoltam, hogy átcimkézték (ebből is látszódik, hogy mennyire imádják a 'medzsik'-et,
, de biztos nem miattunk,mert már az olyan volt,amkor én is ránéztem,
nem mintha sokat számított a megfejtésénél, de a labdát azért köszi!
-
Talán nem volt még ,Boytronic újdonsága.
-
Érdekes, ha most kattintasz a videóra már így van címkézve "Digimax - More Than Anything 2016 (Patrick Miller Sound And Light Show)"
Tegnap amikor linkeltem "New Track Of Digimax 2016 1/2" címmel volt feliratozva!
Olvassák a topicot ..... ?
Gareth Emery jó ismerős, többek közt egy remixét "Off The World" nagyra tartom!
A megfejtésért jár neked valami,dobom kapd el!
-
jó lesz az.
-
mivel ki is van írva, így duplán jól gondolod. 
imádom ezeket a mexikóiakat
,viccesen szeretnek titokzatosak lenni,maradni vagy csak valamiért oda-vissza vannak ezekért a sejtelmes (gagyikamerás,gagyihangos) bemutatókért. no de sebaj, előzzük meg őket,mielőtt önmaguk is elárulnák! :)
mivel ez a zene eredetiben is brutálisan jó volt majd 10 éve, és még most is az, no meg tucatnyi remixe is volt már, így a megfejtésért kérlek fáradj át a másik topikba,mert ott helyeztem el. -
Ez ígéretesnek tűnik,csak Kristian Conde vokálja kétséges...
Kristian Conde & Cristina Manzano "Moving your hips" Teaser2 -
Gondolom ez egy Digimax remix,aki vágja mi az eredeti dal,dobjon egy infót.
Digimax -
wmallas #23700 Friss és ropogós......
-
IAN COLEEN
néhány újabb alkotása
Ian Coleen feat. Brian Krause - Blind In The Night
Ian Coleen feat. Copycat - Reaching The Sky
Ian Coleen feat. Cyber Children feat. Copycat - Go On (S.Attack Mix)
Ian Coleen feat. Freddy Lopez - If I Could
Ian Coleen feat. Niven Krause - Anything For You (Extended Hey Guy Remix)
Ian Coleen feat. Raise Your Hands (Hi-N.R.G Mix)
Ian Coleen feat. Sheya - Forever I Will Stay (Romantic Mix)
Ian Coleen feat. Stickup Boys - Shout It Out (Another Life Mix)
Ian Coleen feat. Videodrama - Affraid (Extended)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.08.22. 17:45:31 -
bő 3 hete megjelent, de eddig itt senki sem javasolta, pedig megérdemli,
a londoni duo több vasat tartva a tűzben, egyik zenei projektjeként eddig inkább csak remixelgetett, de végre összekapták magukat és egy elég ütős, high energy-be húzó zenét adtak ki Moderno néven futó projektjük alatt, amit tényleg lehet nyomatni ezerrel. Legalábbis én többnyire szívesen hallgatok hasonlókat a sok prüntyögő kategória helyett.
Moderno - Be My Disco Beat (Extended_Mix)
mint ahogy ilyenek is,amik a dark italo bugyraiban vannak (csak minta)
darkroom italo
-
ez is lehet, de a jogokat megvásárló nevében biztos meglepődnék, hogy előtte még gyorsan HQ digitális önértékesítése is legyen minden zenéjének. ez így elég balek kiadói öngyilkos üzleti stratégia lenne. -
pazo #23696 Sztem lehetséges, hogy eladta a zenék kiadási jogát egy nagyobb vagy akár egy picibb kiadónak. -
Aftertouch - Worked Up (Jordan F Remix)
SC -
Artemysia (BandCamp) -
Tom Garrow on BandCamp
Tom Garrow - Come Back!
Német barátom Thomas így és ennyiért adja remek zenéit!
-
Mivan? Nem láttál még hülyét? -
Én 70 ezret kértem volna helyében és nem USD, hanem KWD-ben, hacsak egy elb...ott agyú gazdag hülyét talál a világban már megérte!!! 
De szerintem ilyen hülye az egész galaxisban nincs, 700 dollárra sem!
32 féle verziójú zenékre, WTF!
-
"Igazándiból az eddigi szinte összes daláról van szó. Nem az igen, valóban direkt lebutított 4 maxiról van itt szó, hanem nagyon sok olyan verzióról ami még soha sehol se volt publikálva. "
oké, csak ezek az infók az SC oldalról egyáltalán nem tükröződnek semmiben sem!
és ne nekem kelljen már kitalálni, hogy mit árul vagy mit akar árulni.
ott 4 maxi/31 verzió van
a többit megértettem, mégegyszer köszönöm.
-
ItaloMucsacso70 #23688 Igazándiból az eddigi szinte összes daláról van szó.
68 track!!!!
Külön is meg lehet venni , az összes külön be van árazva.
Némelyik igazán elgondolkoztató áron, de Clay tudja hogy igen magasra tette az árát.
Ennek ez az ára, vagy kell valakinek vagy sem.
Tisztába van vele nagyon magas az ár de úgy van vele hogy sokat ,sok évig dolgozott velük.
Ha valakinek kell ennyiért akkor ír neki privit és megegyeznek ,mint ahogy más is megtette már.
Vagy megmarad csak magának.
Nem az igen, valóban direkt lebutított 4 maxiról van itt szó, hanem nagyon sok olyan verzióról ami még soha sehol se volt publikálva.
Minden további Infót lista ,stb. Clay-től priviben.
-
bőven van annyi az egyik számlámon.
ezt olvasva hirtelen csak a kérdések lettek többek.
-és ezt nem lehet kiírni hivatalosan?
-31 számért nem sok ez egy picit? sőt,igazából csak 4 full maxiért?
-és ebből kell számolni a darabárat is vagy csak egyben lehet venni?
-vagy 1-1 zene olcsóbb?
mindegy, azért köszi az infót!
nem tudom, de ha ennyiért adnak valamit, a telefontól jobb hangminőségben és részletesebb körítéssel kéne promózni, de csak talán.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.08.21. 07:27:04 -
annyira talán azért nem lehet sem rossz,sem utálni, bár ha jól emlékszem, sokan az angolja miatt elégedetlenek. engem különösebben nem zavar, ha egy Mode-One féle angol is piacképes, vagy mondhatnék még pár példát, ezt sem kegyetlenebb hallgatni. 
vagy a zenék sem jók szerinted?
-
ItaloMucsacso70 #23685 Akkor most kapaszkodj meg.
Az egész csomag közel 700 Dollár!!!
-
Röhejes. Számomra fillért nem ér... -
reklámértékű világszenzáció!
bár sokféle warezmentesítővel találkoztam már, de mostanában ez a legjobb.
a Clay Productions, Italobox, Energy Voice zenéi belehallgatásra teljes hosszban elérhetők a soundcloud-on, és bár tudom, hogy oka van az apropónak, de talán valami más megoldás frappánsabb lett volna,mint az, hogy TELEFONOS hangminőséget is éppen csak elérőben lehet belehallgatni, 4000Hz-nél levágva a minőség, és eldönteni, hogy a szuper újra maszterelt felvételek vajon milyenek lehetnek és akkor most meg akarom-e venni, vagy mi legyen. Ez alapján én biztos nem tudnék dönteni. Sőt árakat is írhattak volna, hogy ne kelljen csak amiatt írni, hogy megkérdezzem, mi mennyi? Titok vagy mindenkinek más? Nem mondom, hogy átüt a profizmus,mert nem.
idézem:
"A dalok szeptember végéig vásárolhatok meg. Utána, soha többet nem lesznek elérhetők ebben a formában. A vásárlási határidő szeptember 30. Jó válogatást kívánok.Clay A Clay Productions exlkuzív felvételei, különleges verziói újramaszterelve megvásárolhatók veszteségmentes (WAV) formában."
itt lehet nyomogatni: Clay Productions on Soundcloud
Egyébként valaki tudja, hogy szeptember 30 után mi lesz? készül valami?
-
ezt már hallottam, de direkt nem akartam iderakni,mert szerintem eléggé gázos lett, több helyen kicsit zagyva is, sokszor nincs összhang a vokál és bassline között, Ian Coleen-től szerencsére mérföldekkel jobbakat is hallhattunk már.
hogy Bobby O stílus ez?! ezt ugye egyedül találtad ki?
-
Ian Coleen feat. Elena Trench - Break it Up
SoundCloud
Bobby O stílusában..... -
Martin Sterkowicz - Miami Beach
és végre ismét hozhatok egy olyan magyar előadót,aki mindenképpen figyelmet éredemel a synthwave, retro wave kategóriában.
Lovászi László által jegyzett POLYTRON, melynek eddigi munkái hangzás alapján a hagyományos moduláris szintikből épülnek fel.
erre két nagyszerű példa lehet akár ez a 2 jó zenéje is, az egyik már rajta van a nemrég megjelent albumán, a másik pedig még nagyon friss.
Polytron - Past to Future
Polytron - Got it
és az egyre jobb zenéket összerakó 'Oroszországból szeretettel' csomag egyik új kooprodukciója sem rossz
Pulse 80 & Scmore feat. Starblaster - 180SX
-
Lian Ross feat. Mode-One - Game Of Love (Official)
A kis kopasz spanyol enyhén szólva nem volt a favorit előadók közt nálam,az " I Wanna Feel You" óta változott a véleményem,és a folytatás is egészen jó,még a végén megkedvelem! -
synthwave instrumental
Wolf and Raven - The Star Goddess
-
Milo - One More Time (Extended Mix) - YT video
Milo - One More Time (Single) - Free DL - BandCamp -
Soon Pre-sale LASERDANCE - FORCE OF ORDER SPECIAL CD EDITION NUMBERED TO ONLY 140 COPIES WORLD WIDE with ORGINAL SIGNATURES FROM MICHIEL VAN DER KUY & ERIK VAN VLIET ORGINAL ARTIST PICTURE SIGNED and more.... COMING SOON in PRE-SALE Starting with the numbers # 001 / # 002 / # 003 at Ebay Auction! BE THERE TO OWN THE LOWEST NUMBER!
Due to high demand we put this limited edition up to 140 copies(not 100 as sticker said) to make more Fans happy! But NO more then this Special Edition CD release(No cdr!!) Thanks for waiting 16 years! we're more than happy with the end results of all NEW songs
Volt szerencsém egy dalt meghallgatni a hamarosan kapható új albumról,a legjobb 80s Laser Dance zenékkel azonos színvonal,sőt... -
allada67 #23675 Köszönöm,mindkettőtöknek. .Amaximus,és Wind67 ! -
Most látom már megfejtve
-
Dj Kramnik - Electric Energy
-
ItaloMucsacso70 #23672 1:10-től végre nem titok már hogy az Energy Voice-tol az M.D.R Mix verzió ami Martin Blix
kérésére készült brutális jóra sikerült!
-
Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix 2016)
Korongon vagy lossless minőségben be lehet szerezni? -
DJ Kramnik - Electric Energy
-
allada67 #23669 Sziasztok ! Az alábbi mixben 16.40-től - 21.55-ig szereplő zenét ismeri-e valaki.
-
Mirko alteregoja sem tétlenkedik 
Dario Silver - Back Tonight