42869
-

Jó buli lehetett, de Fred "látni akarom az ugrálást" kijelentésére, majd többszöri ismétlésre is azt hittem elalszik a közönség!
Vagyis tudja hogy kell lázba hozni az embereket.
Martin Blix mit keresett ott? Kakukk tojás volt a régi nagy italo sztárok közt, nem illett oda. -
TOM GARROW - DANCE FOR ME
Tom Garrow - Dance For Me (Maxi Version) - (BandCamp) -
Köszönöm Allada ! -
allada67 #23745 Reynaud !
Ez szól ott 7 percnél. Finzy Kontini - In The Name Of Love -
30 ANNI I VENTI d’AZZURRO Milano 2016
Na ez egy komoly feltöltés a májusi buli szervezőjétől.
Súgjon nekem aki tudja Clara Moroni melyik dalt énekli 7 perc körül,nem villan be és nincs időm keresgetni. -
D. White feat. Soulya ID - Devil's Plan (Promo-Single) (2016) - BandCamp -
Candide! - We're Not Too Old (SoundCloud) -
Peter Wilson új album (2017.január)
Produced by Italoconnection, Matt Pop, Pete Hammond, John von Ahlen, Marco Rochowski, Retronic Voice, Mirko Hirsch.
-
Azoknak ajánlom akik Miskolc környékén laknak,egy bizonyos Miskolci fesztiválon ,szombat éjjel (24.00-01.00) fellép a két énekesnő ,több infót a neten találtok.
-
Kristian Conde - It's A Dream (The Remixes 2016) hamarosan -
Christina Manzano feat. Kristian Conde - Moving Your Hips:
Meghallgat ide kattint.
Megszerez itt. -
Mindenkinek ízlése és igénye szerint,de én nem díjazom már ismert kottákból való másolást!
Miért gondolod hogy az eredetit felülírja az a másolat ami az original (Laserdance) zenei alapra ,ötletre épül.
Aki szeretne a 140 ,számozott példányból magáénak tudni egyet,igyekezzen,jelenleg 69,70,71,72 sorszámú lemezre lehet lecsapni!
Laserdance – Force Of Order
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.09.01. 16:10:14 -
Nastar #23736 Majd meglátjuk!
-
ItaloMucsacso70 #23735 Csak hogy azok már a múlt , ez az album meg a jelen.
Én meg a LaserDance legújabb albumával hasonlítanám majd össze.
-
Nastar #23734 Valóban nagyon jó album lett, de Michiel van der Kuy munkái szerintem überelhetetlenek,csak egy párat említenék meg közülük New Adventure ,Sky Orbit,Technoid ,Warriors ha meghallgatod ezeket a nótákat rögtön rá fogsz jönni, hogy a te általad említett Kazakhstan srác albuma fényévekre van ezekhez képest! 

Utoljára szerkesztette: Nastar, 2016.09.01. 13:37:23 -
ItaloMucsacso70 #23733 Idén az OBLIVION - Voyage To Discovery zseniális albumát kellene űberelnie a LaserDance-nek.
Nehéz lesz, még akkor is ha tudjuk hogy a Kazakhstan srác albuma a LaserDance + Koto + Vangelis + J. M. Jarre alapokra épül. -
Nastar #23732 Itt a jó link az említett Laserdance nótához!LaserDance - Feel So Fine (vinyl rip remastered 1988).FLAC bár a másik se rossz amit tévedésből raktam ki!
-
Nastar #23731 Ezt a hangzást kéne tovább vinniük, ez még most is nagyon király, pedig idestova 28 éves dalról beszélünk! De mivel az egyik kedvenc Laserdance nótámról van szó, ez sem kerülhette el a remasterelésem!Innen:LaserDance - Que Me Pasa (vinyl rip remastered 1988).FLACJa és elnézést offért.
-
rocky téma zenére hajazó synthwave-es elegy
Phaserland - To Be Strong
-
nájlony #23729 A Strikes Back c. Laserdance albumot en is megvettem, de ket szam kivetelevel tenyleg harmatgyenge volt, ami annak is volt koszonheto, hogy "Written-By, Composed By – Julius Wijnmalen". Viszont azokban a spacesynth szempontjabol inseges idokben orultem, hogy egyaltalan megjelenik valami hasonlo. Szerencsere, utana azert felfutott a mufaj es igazan jo albumok is megjelentek. Kar, hogy azota megint visszaesett a komponalasi kedvuk a legjobb eloadoknak. -
már már újdonságként jelenthetném be, de igazából pár hónapja megvannak ezek a mai ajánlók
Fred Ventura picit megint elkalandozott,most épp a synthpop felé egy remek feldolgozással (az eredeti szinte felejthető), de alapvető italo jegyek azért itt is feltűnnek szerencsére,
a 7 inch verzió borzalmas 55mp felvezetését ki is vettem ebből,mert kikészítő, de a többi egészen jóra sikerült és ha elkészül egy átütő italo verzió, az mindenképpen aratni fog.
Adriani & Ventura - Changing (7 inch)
és a másik pedig inkább ebbe a fórumba való, egy italo disco alapokat is felhasználó, de alapvetően italo house nóta
Younger Than Me feat. Lara Caprotti - Honey
-
jó sokat kellett rángatni az egeret ide-oda,mire ezt a klippet összerakták! 
az alapja tetszik, dance, matt pop, de ezt ettől független nehezen tudom átszellemülve hallgatni az eredeti árnyékában, ami annyira jó, hogy nagy kihívás a nyomdokaiba lépni bárhogy. -
hát ez a hangzás nyilván bukás lett, néha már fájóna gagyi, de sajnos sem engem, sem téged nem kérdeztek meg előtte, hogy ez az irány jó-e! és csinálják-e tovább? :) így bukta lett.
-
Ezt hallgasd meg,brutál! Matt Pop
P.S. : Grant Miller - Love Revolution daláról,megjelenés, stb. ha van valakinek infója,ne tartsa magába. -
Nekem meg van ez a 2000-ben kiadott lemezük : Laserdance – Strikes Back
Itt próbálkoztak már a korábbi lemezeken hallhatóktól más hangzással,bukás volt.
Majd meghallgatjuk az összes dalt az új albumról és vélemény utána..... -
huhh,akkor mára megnyugodtam! végre egy jó hír! 
örülök, hogy gondolsz a többiekre is, de máskor legyél nyugodtan önzőbb!
-
Az én zenei világomtól 13 700 000 000 fényévre van,de biztos akad néhány tag akiknek tetszik majd,pláne hogy ingyen letölthető. ))))) -
ettől konkrétan rémálmaim lesznek!
ez biztos csak egy vicc akart lenni részedről. haha.
-
ez tiszta olyan,mint a Laser Dance!
amikor még jó volt.
nem tudok meglepődni. nem tudom, de én bármilyen pici újítást jó néven vettem volna így 30 év távlatában.
-
Laserdance - Force Of Order (CD, Album, Limited Edition ,2016)
Tracklist :
1 Endless Space (5:20)
2 Force Of Order (5:22)
3 Intergalactic (5:28)
4 Space Opera (5:15)
5 Power Invasion (4:55)
6 System Activated (5:06)
7 Cyber Robot (5:03)
8 Fire Storm (6:01)
9 Skydriver (5:19
10 Ghost Song (4.42)
1 dal belehallgat : Skydriver
discogs
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.08.30. 17:50:13 -
" barmennyire is effektezhettek volna Mr. Hookert, nem hozta volna Eddy Huntington szintjet."
ilyet senki nem is állított.
a többi meg már történelem.
-
Faceless Ambitions - Don't Break My Heart (cover // Den Harrow) - SoundCloud - (Free DL ,WAV)
Faceless Ambitions - Flames Of Love (cover // FANCY) - SoundCloud - (Free DL ,WAV)
Több :ide kattint! -
Peter Wilson - Hold You Tight (preview 1)
Peter Wilson - Hold You Tight (preview 2)
36 másodpercből is hallható,ez jó zene lesz,sokat kell még várni rá,november 24-én tervezik kiadni. -
Nem tudok nem egyetérteni veled!
Tom Hooker kiváló,nagyon jó hangú énekes,de ez a dal Eddy Huntington vokáljával az igazi.
Az aláírt koronghoz gratulálok! -
nájlony #23714 Jo ez a dal, de nekem az a velemenyem, hogy barmennyire is effektezhettek volna Mr. Hookert, nem hozta volna Eddy Huntington szintjet. Ettol fuggetlenul szerintem is befutott volna, mert Turatti es Chieregato ezuttal is orokzoldet alkotott egy aktualis temaval (akkor meg ugye izgalmas temanak szamitott a szovjetunio). De az eredeti nalam mindent visz, amibol van szerencsem birtokolni is egy alairt '86-ban kiadott zyx-es vinyl peldanyt. -
ItaLove - Heading For The Sun (Flashback DJ Ri-Mix)
Wind kollégánál érdeklödni,ha szeretnél egy példányt!
-
ItaLove - Heading For The Sun (Energy Voice M.D.R.mix)
-
nyilván mi megszoktuk és megszerettük Eddy H-tól az ő hangján ezt a dalt, de ha picit megeffektezték volna Hooker hangját akkoriban, szerintem még az is ugyanúgy befutott volna, persze maradjunk a megszokottnál.
-
" U.S.S.R. " Den Harrow akarom mondani Tom Hooker vokáljával,érthető,hallható miért Eddy Huntington kapta meg ezt a szerzeményt anno ....
-
"REMEMBER,
VERY SOON......
THE FIRST ALBUM OF MODE-ONE...
A COMPILATION OF HIS BETTER SONGS...INCLUDING HIS BRAND NEW HIT "GAME OF LOVE " WITH THE LOVELY AND BEAUTYFUL 80'S STAR LÍAN ROSS!"
Ez jó hír a rajongóinak,én inkább a honfitársa (Ismael Blanco Ramos ) Magic System D.J. albumot díjaznék,fényévekkel jobb hangú énekes!