42869
-
Egy "flashback" ,hivatalosan majdnem napra pontosan két éve ,egy kiváló synthpop muzsika ,remek videóval.
ΜFLΞΧ - I Came In Like A Wrecking Ball
ΜFLΞΧ - I Came in Like a Wrecking Ball (BandCamp)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.03. 15:58:47 -
Tudom,szakítja a topic zenei stílusainak határait ,de olyan jó zene hogy muszáj volt elrejtenem a linkek közt.:)
-
a Presence of Mind nekem bejön, a klipp is jó lett, de ez nagyon Depeche,
ezekből semmi nincs benne NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO
azért köszi, a zene jó -
Most egyetértünk,teljes mértékben! -
Endless Dream,Cosmo Tron ezek örök klasszikusok szerintem is,
de ez az album túlontúl is pont az első 1-2 albumra akar hasonlítani, dettó ua. befutott hangjegyek,már-már ua. az a 4-8 dallam vezetés, jó-jó,de nekem 30 év távlatából akkor is belefért volna némi többlet, de az nincs. -
JVNE - The Enemy (Dashcam Remix)
Road to Arcadia - M|O|O|N - Dust (Road to Arcadia remix)
Peter Zimmermann - Luv Like Fire (Luv in 1979 Version ft. OsCar)
Mitch Murder - Lit
Cristina Manzano & Kristian Conde - Moving Your Hips ( Rmx Dj. Manuel Rios )
Presence | of | Mind - Help Me Help You (Official Video) -
értem én, hogy újraaktualizáltad, de hool van itt videó??? én egy fotót látok némi mozgó ekvalézerrel. vagy az már a videó??? 
Józsi sikereieben nem tudom, hogy mennyiben van jelen ez a fórum, de nyilvánvaló, hogy akik már nincsenek itt régóta, azok is itt vannak! Ez csak nekik nem nyilvánvaló.
'azóta én hallottam már egy újabb zenéjüket is!'
most ne kérleld már magad, nyögd ki, mire gondolsz,
a RY remixre vagy vmi másra?
-
Erről marad le aki nem veszi,vette meg,én még mindig a Discovery Trip (1989) albumot favorizálom. (Endless Dream,Cosmo Tron) ezeknél számomra jobbat nem tudtak csinálni!
Laser Dance - Force Of Order (Album Preview) -
Ha megnézed a dátumot,olyan friss és aktuális volt a link hogy videó még nem volt,azóta én hallottam már egy újabb zenéjüket is!
Egyébként "Josep Xortó dal "Italoconnection" remixéből ez a topik csinált slágert,mert senki sem olvassa,csak majdnem mindenki aki régebben is. -
ez is pont ugyanolyan jó
-
Stylove - Carry On
-
Trans-X -
Talán sem! -
hát....úgy szól mintha egy eddig kiadatlan 80s Laserdance dalt hallgatnék. -
azt írta Nastar előrelátóan helyesen, hogy TALÁN, ez biztos benézted.
és ez így is van, talán igen,talán nem, egyébként meg jó ez,nincs ezzel semmi baj, azzal viszont csak egyetérteni tudok, hogy a "nagy durranásokat főleg év végére szokták tartogatni", főleg a legvégére.
-
ne legyen. 
a zenék már önállóan korábban is elérhetők voltak, ha valakinek megéri, hogy CD-lemezre írták,annak okoz esetleg ez örömöt.
-
unboxing
-
hát
-
Nastar #23850 Ez így is van jól cimbi,gondold el hogy milyen egyhangú lenne a világ, ha mindenki mindenben egyetértene.
-
Szerintem meg nagyon nem az idei év legjobb remixe, nekem valahogy nem is passzol az énekhez az egyébként fantasztikusan összerakott dallam, ráadásul ilyen kijelentést tenni szeptemberben, mikor a nagy durranásokat főleg év végére szokták tartogatni, elég nagy ostobaság! 

Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.09.30. 09:36:52 -
ItaloMucsacso70 #23848 Szerintem is, és szerintem sem.
-
Nastar #23847 Szép estét Italo nemzet!Az idei év talán legjobb remixe lett szerintem, a Split Mirrors - The Right Time 1987-es dalának Digimax feldolgozása.Ennek örömére itt egy valós vbr mp3 rip a dalból!01-split mirrors - the right time (digimax remix)
-
Még Kaposi Laciban sem reménykedhetünk, hogy feltenné, pedig neki biztos megvan!
-
Fancy -
LaserDance - Inter Galactic
-
Candide - We're Not Too Old
-
ItaloMucsacso70 #23842 Lenne rá egy fogadásom hogy ez még sokáig nem kerül fel egyik torrentre sem.
-
Nastar #23841 Ráadásul rögtön az első track!
-
ItaloMucsacso70 #23840 Már a Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix) miatt megérte. 
-
Alex Valentini - It's Time (Official Video)
Alex Valentini – It's Time (Vinyl, 12") -
mfn #23838 Én normalizáltam a felvételt azt már így került cd-re nállam az eredetivel eggyütt.Mivel a felvételre már nincs szükségem,vigyétek
!!!!
Italove Tq - I Need Your Love
-
Biatomi #23837 David Lyme 2016 október új single megjelenés.David Lyme -
most nem igazán értelek, mi az hogy halk lett?
már-már üvölt. bár engem csak az extended érdekelt, az pár fokkal talán jobb.
vagy mi lett neked halk? csendben töltötted le?
-
Biatomi #23835 egyetértek veled 
más kérdés hogy a letölthető fájl igen halkra sikeredett
,sebaj lesz ez még kézzel fogható.....
hallllkan! -
szerintem remek lett és szinte ingyen adják.
-
ItaLove & TQ - I Need Your Love
Italove & Tq - I Need Your Love -
akkor picit zúzzunk 
Aux Da Masterfader & Titia - Chicalo Itago (Somerville And Wilson Mix)
Graflex - Quel Battito
Auxiliary Tha Masterfader - Disco Machine (Riptide Remix) -
a Mirko féle remix akár önmagában is, a többi szerintem elhanyagolható,legalábbis semmi extra. -
Juno Dreams - Daydreamer
Juno Dreams - Space Warp (BandCamp)
Top!
-
Engem maxi cd-n is érdekelne,azonnal megrendelném!