42869
-
Nastar #23952 Én meghallgattam és valóban nem szorul semmilyen beavatkozásra!
Ez azért érdekes nem?Akkor csak a kiadók puskázzák el a legtöbbször a hanzást!
-
ItaloMucsacso70 #23951 Bizony ám még egy Retronic Voice szám se szorul bizony Remasterelésre ha azt Daniel-től első kézből szerzi be az ember .
In this Moment
-
vita nem lenne, hisz én egyszer megmondanám a tutit, te meg mindenáron cáfolgatnád reggelig.
-
na látod, ugye hogy nem is olyan nehéz szerezni.
csak a megfelelő partnerséget vagy kapcsolatot kell ápolgatni. nálam is így működnek a dolgok a nehezebb esetekben.
-
ItaloMucsacso70 #23948 Inkább írok Savino DJ egyik nagyon jó barátjának megoldja ő nekem ingyen is.
-
tudnék adni, de ugye nem muszáj? nem igazán gondolom létszükségletnek önmagam igazolni, de 100 USD átutalása után adok egy teljes másolatot is, ha érdekel valakit.
én is kértem már itt 1-2 embertől dolgokat, de csak süket fülekre talált. -
ItaloMucsacso70 #23946 Elég lesz egy sample belőle. -
Nastar #23945 Nálam van egy bizonyos határ a minőségben, amivel még érdemes foglalkozni,hogy a te szavaiddal éljek, gagyi szóba sem jöhet, hiszen sokszor mondtam már, hogy sza.ból még egy über karaj hangmérnök sem tud várat építeni!Amit pedig csinálok az remast vagy sem, abba most ne menjünk bele, mert holnap reggelig is itt vitatkozhatnánk ezen!
-
ezt úgymond nem volt nehéz túlszárnyalni,mint mondtam, egy normális,de átlagos maszter a forrás. ha próbára szeretnéd magad tenni, tudok alád adni olyan gagyit,hogy 1 hétig eljátszhatsz vele.
és akkor sem lesz jó.
értem én a hangzásmanipulációt,de ez nem remaszter, inkább csak egy finom dinamikus ekvalizáció (meg 1-2 apróság). hogy mondjak valami jót is, ilyen egyszerű dolgokkal is lehet akár nagyobb sikereket is elérni,mint egy rendes folyamatokon átesett remaszterrel,aminek a vége még rosszabb is lesz,mint a kindulópont. sajnos sok ilyet is hallottam már,de nem kezdek bele, sem ez,sem a 80as fórum nem hifista,és nem is hangtechnikai szakkör.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.23. 15:06:30 -
az élet egyeseknek a sok szomorúság és keserűség mellett többnyire tele van meglepetésekkel. másoknak meg nem. a meglepetés és meglepődés mértéke sokszor pénzben is mérhető. a többit rátok bízom.
-
Nastar #23942 Ha meghallgatod az eredeti lemezt, amit borsos áron adtak, ráadásul egy neves kiadó gondozásában,ahhoz képest véleményem szerint, egy sufni tuningal übereltem, rögtön rá fogsz jönni hogy nem átlagos a remast! 
-
ItaloMucsacso70 #23941 Őszintén szólva meglepődnék. -
az én hangszóróimnak jó értelemben nincs réme!
max. a borzalmas hangzás. jó hangzástól nem tud megrémülni, úgylett tervezve,hogy előbb boruljon ki az összes ablak tokostul,mint hogy picit is megrémüljön.
az Awakening album masztere igazából nem jó, max. átlagos,viszont legalább arányos, így bőven hagyott lehetőséget a maszturb...ő bocs, az utólagos bizbaszolásra. -
Nastar #23939 Ugyan annak a kiadónak a gondozásában, amely a Retronic Voice - Awakening című lemezét adta ki,egy évvel korábban Mirko Hirsch – Obsession etalon lemeze is a számlájára írható,a mély hangokban amúgy is bővelkedő lemez,remasterelés után már joggal állítható hogy a hangszórók réme lett!A fire a kedvencem a lemezről!05.Fire (Long Version).FLAC
-
Nastar #23938 Még ez év agusztusában vettem górcső alá, a 2012-ben megjelent Retronic Voice - Awakening zeneileg egyébként kiváló albumát és bátorkodtam a remasterelésére,itt a remek példa arra, hogy a jónak hittből is ki lehet hozni a mégjobbat!Prezentálás képpen a lemezről most a 10-es track-et választottam.10 Shot Down.FLAC
-
Nastar #23937 Ezek szerint neked megvan?
-
ehhez viszont nagyon hozzátett,hisz az eredeti igazából nem is érdekes, de ez így tényleg szuper remix lett.
a fogad fájhat is. keveseknek van jó minőségben ez meg,de vagyunk páran.
-
Nastar #23935 Betyár jó remixeket csinál ez a Savino DJ!!!Nekem erre fáj nagyon a fogam!
-
örömmel látom, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már a szomszédba szépen lassan szivárog vissza a néhai dirr-durr önkéntes ellenzék. a jelek szerint nem jött be a fórumalakítás máshol (az általam is ismert 2-3 helyen). öröm látni, hogy még mindenki meg van és a soha többet-ből visszatérünk lett. -
ez már majdnem megamix,annyi zenéből van összelopva. 
hacsak nem fűzi anyagi érdek is hozzá, szegény Bobby O-t nem tudom mennyire irritálhatja, hogy az általa bő 30 éve sikerre vitt és megálmodott zenei alapokon nyomulnak sokan. a zene persze jó, hisz szinte minden zene jó,ami hasonló.
-
Savino DJ vs (Bobby) Orlando - Easy Lover
-
és ha már a szomszédban szóba került Bobby O,akkor jöjjön némi remix vele kapcsolatban is
,Ian Coleen műhelyéből.
Ian Coleen present The Orlando Project - Native Love (Harder Than The Bass Mix)
Ian Coleen present Benjamin Led feat. Laura - Run into the Night (The Orlando Project remix)
Ian Coleen present Silvio Anzalotti & Rebecca Mayhem - You Will Be Free (Valerie Remix)
IAN COLEEN productions
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.22. 18:03:42 -
ItaLove -
Steve Burbon - Night in Motion ( Promo )
LaserDance visszatérése megtette a hatást. :) -
1,2,5 track ,big like!
Peter Wilson - Hold You Tight -
Brutál jó lett az új dizájn!
-
Fekete alapon a sötétszürke hsz elválasztó szalag tökéletes,ilyenre gondoltam,ezen szerintem már ne változtass!
PM
-
Azt egyenlőre nem tudom,de majd kiderül,kiadják e vinylen,szerintem volna rá igény,jól összepakolt zene. -
értettem!
esetleg rendelkezésedre állhatok még valamiben? -
na végre,ez tényleg jó lett, bár egy pötty új hang sincs benne, biztosra ment, elővett a 80asból 3 hasonló zenét és annak hangzásából felépítette ezt a zeneszerző (ki lehet?ő?), szó se róla, viszont legalább tökéletesen!
folytathatná ezt a vonalat nyugodtan.még a vokál is tök jó lett,ami mostanában nem nagyon sikerült neki. -
Marc Fruttero - Dance My Life Away (2016.10.31)
A playert az elejétől indítsátok,jó zene! -
Én rád bízom,csinálj valami egyedit ami képileg passzol a topic zenei stílusaihoz,aztán ha nem nyeri el a tetszésem,úgy sem hagyom szó nélkül :)
A nicknév ,hsz elválasztó szalag színét erről a borzalmasról lehet más színre változtatni? (pld. fekete,sötétszürke) -
megoldható. adj tippet,mi mutatna jól. -
mert ez egy privát kép,nem koncert előkészület. persze értem,mire gondolsz, de a sztrárok is csak emberek.
-
Rob Van Der Guy feat Kati G - In the rhythm of my heart. (BandCamp) -
Andy Romano - Every Time Feel Allright (BandCamp) -
Látom visszaraktad ezt a jó kis bannert,te úgy is olyan kreatív vagy a háttérképet is lecserélhetnéd már. -
Peter Wilson tavaly átruccant a mi kontinensünkre,Hollandiában fogadta Matt Pop.
Ezen a fotón ami természetesen akkor készült,hát mit mondjak,nem úgy nézz ki mint egy ausztrál popsztár.
-
személy szerint engem egy 55 másodperces demo jobban meggyőzött volna! 
mindenesetre bíztató,pár jó szám tuti lesz.
na de ez mind semmi, a következő részletet csak 18 éven felülieknek ajánlom!
a lassan beköszöntő téli hideg estéken csak úgy felforrósodik tőle az ember. TOO HOT!
Peter Wilson - I Wanna Dance / Bing-Bong + Hold You Tight (live)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.17. 20:28:38 -
Peter Wilson - "Overdrive" album special preview (54 másodpercben :XD)