42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    az első mondatra
    a többire
    nem kérdezem, de nagyon örülök, ha jóra fordultak a dolgok!és az a legfontosabb.
  • rain70 #24193
    Minek menjek máshova, ide ömlesztve kerül minden. Néha írok, amikor van kedvem. Volt nálunk egy elég durva dolog nem olyan rég, amiből nem láttuk a kiutat, szerencsére ez most megváltozni látszik. Nem pénz, hanem baleset. De végre végre.
  • amaximus
    aha ez hasznos társadalmi tevékenység.
  • amaximus
    passzoltam én is. mások lehet, tudják.
  • rain70 #24190
    Hát ez egyszerűen szar szemét fosadék. Nem is értem, valaki mutassa már meg ennek a nőnek, hogy valamikor berobbant egy Tokyo dallal, ami nagyon jó volt. Ott még a tyu meg hasonló nyelvi szarságokat sem lehetett hallani.
    Fokozatosan elfelejti a nyelvet az énekléssel együtt?
  • rain70 #24189
    Meghallgatom amit betesztek ide és azt hallom látom, hogy a nívó esik lefelé, senkinek semmi ötlete egyedisége, ezt ilyenkor megjegzem aztán elhúzok.
  • rain70 #24188
    Ezt nem tudom hova tenni, ez minek jött létre de komolyan? ]
  • amaximus
    igen, vannak benne picit denevéres hangeffektek is, de szerintem csak miattad rakta bele a szerző!
    a spacesynth nem azért az,mert mindent pont úgy kell csinálni,ahogyan a régi legendák, vagy arra kell nagyon hasonlítani, de ezt gondolom és hallom a stílusban, szerzője és zeneszáma válogatja. most ezt kaptuk, van aki örül ennek, van aki meg semminek nem örül.

jól vagy? mostanában ritkán látlak, jössz, kivégzel pár előadót, aztán eltűnsz és ezt ismételgeted.
  • rain70 #24186
    Meghallgattam, belehallgattam, szerintem a tied az egyik legfaszább, meg az első és a kilences baromi jók, de a többi is teljesen frankó.
  • amaximus
    egy kis csomag synthwave és nu-disco ajánló kedvenceimből

Neon Nox feat. Rebecka Stragefors - Checkpoint

Sung - Auto Ran

Stellar Dreams - Dimensions

Neon Nox - Final Voyage

Stellar Dreams - Valkyrie

Sung - Light Chase

• rain70 #24184
    Omg a macska szebben kornyikál dugás közben, mint ezek a füleket széjjel baszó izé spacesynth hangok, főleg a végén!
    A zene másrészt meg jó, de számomra emiatt hallgathatatlan. Nem értem azt se, hogy a spacesynrth azért az, mert szinte Laserdance koppintás és csórás az egész? Nem vagyok otthon ebben, de emlékeim szerint a Michiel van der Kuy csávesznál ilyen fülsíketitő hangokat nem hallottam.
  • amaximus
    az eddig itt vélhetően nem ismert elkövető többféle stílusban és több zenei formációban is jelen van és amolyan multitálentum, egy újabb, még talán ide is passzoló zenéjével mutatnám be

David Whiting - I Knew It Would Be You
  • allada67
    2016 New Generation Top 10 listám (Kicsit tovább írva,mert a 6. Tom Hooker lehet nem is játszhat)

01 Italove & TQ - I Need Your Love
    02 Lian Ross feat. Mode One - Game Of Love
    03 Heaven42 feat. Mirko Hirsch - Strong To Fight
    04 Nick Festari - Web Kills The radio
    05 Energy Voice - The Radio Star
    06 Tom Hooker - My Russian Lady Night (ha jól látom a Las Vegas Record nov.30 rendelhető flac-ban)
    07 Steve Burbon feat. Mirko Hirsch - The Vibe (Dub Mix)
    08 Thomas Anders - Lunatic (Az Mflex + az Energy Voice M.R.D. Mix is nagyon jó lett)
    09 Italove & Fred Ventura - Never Surrender (Synthetic Dreams Mix)
    10 Italove - Heading For The Sun (Energy Voice M.D.R. Mix)
    11.Stylove feat. Frank Lozano - Story Of My Life
    12 Lisa Ferrari - Love is Music (Digimax Remix)
    13 Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix)

• amaximus
    úgy legyen!
  • Blasta
    Koszonom :) Igen, minden tekintetben jobb (bevétel tekintetében meg pláne), most koncepció volt hogy nemzetkozi színvonalú legyen az album. Remélem sokat tudunk vele segíteni
  • amaximus
    tervben volt, hogy linkelem, megelőztél. nem csak láttam, de hallottam is, szerintem jobb is lett,mint a vol1.
  • Blasta
    Nem tudom láttátok-e, pár napja megjelent ez is. ;)

Hungarian Synthwave Allstars - Vol 2
  • amaximus

lista, marhára nem reprezentatív magamtól, inkább csak kínszenvedés szüleménye, nem is rangsorolom,mert annak sincs értelme, bárki kedvére rakosgassa bármilyen sorba,mert nekem teljesen mindegy, bizonyos szinten -a maguk nemében,stílusában- jó számokat egyszerűen nincs értelme rangsorolni.
    tehát a sok kedvencből kivettem,ami nem jelent meg sem lemezen,sem hivatalos letöltésben,pedig sok jó zene belefért volna, aztán osztottam,szoroztam, négyzetgyököt vontam, két kezem felteszem és oda se nézek
    előadói név ABC sorrendben :) tudom, hogy nem 10, de fentiek alapján mindegy is.

Adriani & Ventura - Changing
    Apolo - Kiss Me Tonight
    Auto Reverse - Midnight Workout
    Dario Silver - Down and Out
    Etolie Vipe - Better Than You (Mirko Hirsch Remix)
    Italove - Heading for the Sun
    Josep Xortó and the Congosound-Aixó Que Sona És Nostre (Italoconnection Remix)
    Lost Legacy - Lycan (Fullmoon Mix)
    Mflex Sounds - Love In The Rain
    Mflex Sounds - No Escape
    Mflex Sounds - White Wings
    Mirko Hirsch - Let's Dance
    Mirko Hirsch - Lost in Alphaville
    Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix)
    Stylove & Frank Lozano - Story Of My Life
    The Crosslines - Drive My Car
    Tom Garrow - Dance for Me

bár szigorúan véve ezek között is van több olyan régebbi, nem 2016-os szám, amit csak valamiért ebben az évben sikerült kiadni, vagy épp egy bazi régi zene új ezévi remixe, továbbá belefért volna még 3 tucat olyan zene,amiknek épphogy nem csordult át a megjelenése 2016-ra, na szóval akkor is rosszul vagyok a listázásoktól.
  • amaximus
    ezt meg kizárólag érdekességképpen, a kérdés az lenne, milyen késztetések vezettek ahhoz, hogy ez ebben a formában megtörténjen?
    Starcluster and Marc Almond - Get Closer
  • reynaud #24175
    Aha!
    Folytattad a gondolataimat a témával kapcsolatban!
  • reynaud #24174
    Higher Class - Caribbean Queen (Digimax Club Mix)

• amaximus
    Italoconnection - Forever Brass (12'' Extended Italo Disco Mix)

• reynaud #24172
    TQ & Galaxy Hunter - Inferno

• reynaud #24171
    Peter Wilson - OVERDRIVE album sampler

• reynaud #24170
    Szia.

Elnézést hogy csak most válaszolok,be vagyok havazva,nem volt rá időm!
    Rangsorolnám ha értelmét látnám,többen csatlakoznának a szavazáshoz,de ezen a zene fórumon is elsősorban a warez a király téma.
    Olyan hozzáállás szükségeltetne a fórum tagoktól mint amit tőled látunk!

A listádra kíváncsi vagyok ,remélem érkezik majd,azért feltétlenül ide kattintgatok még az elkövetkezendő napokban.

Egy másik szavazás ami jelen állás szerint már 126 zenekedvelőt megmozgatott.
    Melyik a kedvenc ItaLove dal?
  • amaximus
    na, emellett majdnem elsiklottam, Ernesto háza táján van-e még valami?

mikor jelenik meg ez a Space Holidays 8,amin ez a leírás alapján rajta lesz? nem találok semmi infót róla.

Ernesto - Synthetic World

ez meg érdekes zene, de nem is rossz

Actiny - United Nations (Ban Ki Moon Version World Peace Mix)

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.12.10. 18:29:59
  • wmallas
    Tom Hooker - My Russian Lady Night - (Italo Disco Extended)

Egy jó zenéhez okvetlen jár egy extended verzió is..
  • amaximus
    a remake remékjének reméke

The Gods of Love - I Love Christmas Time - (Italo Disco Connection Mix)
    Tom Hooker

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.12.09. 21:40:26
  • amaximus
    Vincenzo Salvia feat. Giorgio Danke - Le Strade Di Cortina

Stockholm Nightlife feat. Nathalie Hanberg - Stay One Day (Cliff Wedge Remix)
  • amaximus
    jó zene az is, de a listák lényege pont az, hogy sokféle lehet. 10-be 20-ba nehéz belezsúfolni akármelyik jót,nyilván ki kell, hogy maradjon másik 200 darab belőle, ezért is szenvedek bármilyen listával. 100-as best ofnál már talán komfortosabban érezném magam, de ott sem rangsorolnék szívesen.
  • reynaud #24163
    A vicces az,sőt egészen groteszk ,hogy te akarod megmondani hogy nekem mi kellene hogy tetsszen! XD
    Miért is kellett volna egy olyan dalt a listámra raknom amelynél az én zenei ízlésem alapján vannak sokkal jobb zenék?

Ez tipikusan rád jellemző ,saját magad kinevettető hsz volt !!!
  • Biatomi
    igyekxem majd... én is a 19 favorit (new italo disco) felsorolással
  • ItaloMucsacso70
    Vicces hogy a Mirko Hirsch & Steve Burbon Project - The Vibe még csak fel sem került a listádra.
  • allada67
    Az én listám még érkezik, és szerintem még egy barátomé is, aki sajnos valami oknál fogva nem tud beregisztrálni ide.
    Pedig napi látogató évek óta a 70s-80s, a 90s, és a new italo SG-n is.
    Ha nem nagy kérés,rangsorold be a top 10-et, mert talán 6 listából is van értelme összerakni. (Én kíváncsi lennék rá)
    Köszi előre is.
  • reynaud #24159
    Kalax - The Ride (Into The Midnight)

További jó fórumozást mindenkinek!
  • reynaud #24158

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy gondolom ennyi listával nincs értelme egy összesített top listát készíteni,ezért módosítva korábbi terveim,rangsorolás nélkül az én személyes 19 favorit zeném a new-italo disco stílusból.
  • reynaud #24157
    Stockholm Nightlife - Stay One Day (Cliff Wedge Remix)

• allacska
  • Musachy
    Túl szigorú vagy vele... oh, poor boy biri...
  • amaximus

ugyan még valamikor áprilisban jött ki a remix album, amin van pár jó zene, 2 db ide is passzolót hozok róla

T.M.-Joy - Stay (Reloaded 2016 Radio Edit)

T.M.-Joy - I Love You So (Reloaded 2016)