42869
-
Modern Boots - Dream Of Love (Short Lazy Mix)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.24. 06:56:02 -
Peter Wilson - Never In A Million Years (single previews)
Peter Wilson - I Just Wanna Turn Back Time (Matt Pop Album Mix)
-
"Már ha ehhez van egyáltalán köze.
Érdekes ,miután végighallgattam a publikált részletet,nekem is ez volt az első gondolatom.
Ken Laszlo legutóbbi zenéi közt az elmúlt években volt 2 nagyon jó zene (Dancing Together ,S.O.S)
Biztosan te is ismered e zenéit,és a 80s években kiadott dalai miatt, függetlenül attól kivel,kikkel fényképezkedik Ő egy italodisco ikon.
De ez a 2017-es Tonight verzió,tényleg nagyon gyenge produkció,Amaximus írt a minap az auto-tune -ról,valószínű a vokálra itt is rátolták, de nem tudom,nem értek hozzá. -
Szörnyű! Menjen nyugdíjba végleg, ha még a közeliét sem tudja hozni mint fénykorában.
Már ha ehhez van egyáltalán köze. 
Facebook-on szoktam látni, hogy minden hülyével fényképezkedik és itt ki is merült Lacika tudománya!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.02.22. 07:42:35 -
Inkább ebből:
Night In Wales (demo) -

Maxthor, jó zene.de miért nem a videót....? -
ma egy picit igényesebb vagy erősebb eresztést hozok (kinek mi hogy)
Robert Parker - Discodeath
Kygo feat. Conrad Sewell - Firestone (Tebzil Italo Disco Version)
Tebzil - Miranda
és visszakanyarodva még szintén a synthwave-hez, de a rockosabb irányzat felé, 2 remekmű a műfaj háttértámogatásaként született ötletből, ami egy ebben az évben talán elkészülő, mindenképp várandós és közösségi finanszírozású 80as évekbeli stílusban készülő akcióhorror rövidfilm filmzenéjeként biztosan sokáig az emlékekben marad (The Summoner)
Maxthor - Buried Deep Inside
D.notive - Fire in Your Eyes
-
talán ebből még lesz is valami.
az animáció meg LOL
-
Nagyon jó ez a gif! 
Én is hoztam egyet,de előbb egy zene,ez is egy félresikerült új verzió.
Ken Laszlo - Tonight 2017
-
a többnyire gagyi vokoderéről is ismert előadó egy már-már nagyszerű zenei alaptémára ismét sikerrel vitt fel egy nem túl szerencsés újabb vokoderizáció kísérletet.a zene viszont remek lett.
Sonik Proiect pres. Ugoland feat. Without My Armor - With Me Tonight (Houdini Remix)
SoftWave - Awake But Still Asleep (Oren Amram remix)
-
a don't you want me-t a mai napig imádom, de ezek a remixek most szerintem semmi extrák. a 3as zene viszont jó lett!
kösz a tippet. -
lehet, hogy újraénekelte és a kicsit kopottas hangra rátoltak még egy autotune-t is. 
sajnálom, hogy nem megy át a feelthedrive, helyette hallgass edm,trance,vagy eurodance csemegéket.
ott is ajánlottam párat. hátha benne valami csemege.
-
The Human League - Don't You Want Me (Einsend remixes) - Free DL (BandCamp)
A 80s évek toronymagasan egyik legjobb zenéje,jól sikerült remixekben + -
zoranpityu #24422
-
Belehallgathatok.
Peter Wilson - Never In A Million Years
Peter Wilson - Overdrive (Remixes) -
"Cadillac" újragondolását ha csak ennyit voltak képesek kihozni belőle mint ez a 2017-es verzió,feleslegesnek gondolom,egy leerőltetett ,ötlettelen, zéró produkció.
Nem mellesleg ha nem úgy címkézik a dalt ahogy,akkor én meg nem mondom hogy C.C.Catch énekli a vokált,ez nagyon nem méltó hozzá,helyében én ehhez nem adtam volna a nevem.
P.S. : "Feel The Drive " nekem sosem tetszett. -

-
1.19-1.26-ig rész azzal a rágógumi szintihanggal konkrétan borzalmas, de összességben a zene tényleg jó, de itt a vokál viszi bőven a zenét, fülbemászó, dúdolható! a zenei alapokkal ettől függetlenül azért most nem estek túlzásba, szerintem,
azért bízom benne, hogy lesz még hasonló jó vagy sokkal jobb is, hisz még bőven van az évből, várjuk ki a végét.
-
ez a cadillac téma kicsit (vagy már inkább nagyon) erőltetett,de ha már régi zenét kell viszonylag új év alatti köntösbe kreálni,erőszakolni, akkor inkább ezt ajánlanám (kínomban), csak egy apró betét miatt,
az eredeti alaptéma a mai napig rendkívül odabaszós, nekem az első 100 80as italoban biztos benne van, szerintem másnak is, és hát a kolléga nem is volt rest ezt meglovagolni, mert hát a star wars is már mindjárt a 9esnél jár,akkor miért ne?!
retrooooopolis
Charlie Smooth - Feel The Drive (rework)
-
Bunny X - Stay (demo)
1 korábbi zenéjük.
-
Aki kedveli,és fájlként szeretné megvásárolni,itt az alkalom.
Brian Ice - On The Moon (BandCamp) - FlashBack Records -
Szerintem Aleph dala Italoconnection remixben szintén jó,viszont azt mondom kaparja illetve kapja össze magát az aki ennél a Peter Wilson dalnál jobbat akar összedobni idén e stílusban,tippem van ki lesz képes rá,de nem publikus.
Egy dalt még megemlítenék Peter Wilson új albumáról ahol a szerzők közt Giorgio Moroder,az a "Shadows Of The Night"! -
ItaloMucsacso70 #24413 A részemről nem nyerő Fly To Me után ez az Italoconnection Remix ismét hatalmas zene. 

Nálam benne lesz a Best-be az év végén is az biztos.
-
C.C.Catch - Backseat Of Your Cadillac (2017)
-
CIAO FELLINI - Noche A Bahia Remix
A1 jó,többi felejtős! -
Sunglasses Kid - Graduation (BandCamp) -
-
nájlony #24408 Koszi!
Igen, most ebbe az iranyba mozdultam. -
Tom Garrow - The Dawn Of 85
Tom Garrow - The Dawn Of 85 (BandCamp) -
allacska #24406 -
Olvastam néhány hete valahol hogy készül a dalból 2017-es verzió.
Egyetértek,ezt elrontották,az eredeti anyagból sokkal jobbat ki lehetett volna hozni. -
Ez nagyon durva kép! :O
Két nagybácsi látunk. Megy az idő ez ellen semmit nem lehet csinálni
-
Hoztam egy kis újdonságot.
Szerintem valahogy nem jó az egész, de talán befér ide. Csak azért rakom be, hogyan lehet egy régi nagy klasszikust zenét elrontani, de azért hallgatható dehát nem lehet mindenki Mflex szinten. A legutóbbi warlord remixevel alig tudtam felmosni magam a padlóról. Wow
Man2Man -Male Stripper ( David Strong & SanFranDisko Club Mix )
24402:
Várós anyag!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.02.11. 07:53:52 -
As we mentioned before a CD is in the making, a Duets 2 Vinyl is on its way and the new single will be ..........
Just hold on a few more weeks.(Italove)
Én értem ,aki nem,használjon fordítót. :)
Mindenesetre ez egy jó példa,hogy kell érvényesülni manapság az italodisco stílusban,fut a szekér velük.a legutóbbi dalukat még meg sem untam.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.02.09. 16:59:35 -
Brian Ice – On The Moon
-
Rakel Project - Estas En Mi Corazon
-
Real Experts feat. Neil Francis - Yet (Parralox Remix)
-
utazgattam
Alimkhanov A. & S. Astor - Romance Of The Night
Bevelyn Arry - Stay Together (From Beyond Edit)
Cascada - Dangerous (Alexander Pierce Remix)
Aleksandr Guzhov - Poezda (Alexander Pierce Remix) -
de miért kell újralinkelni ugyanazt?
persze kösz az ismét hasznos hszt.
-
ZSG a pesti díjdzsé 
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.05. 13:19:01