42869
-
Igazán nincs mit kedves szaktárs-mester kolléga.
Amíg nem kapjuk meg eredetiben, ebben az mp4-ben meghallgathatod bármikor.
Örültem
-
köszi -
a gitárszóló nekem külön orgazmust is okozott
, ezt a zenei oldalát én eddig még nem nagyon ismertem,vagy hallottam
-
Nation In Blue - Dancing On My Own
-
nájlony #24471 Minden pozitiv visszajelzes sokat jelent szamomra.
Koszonom nektek!
-
Jó megyek, mert fürdetés jön bár ma megcsúsztunk vele, de hát ez a nap legszebb része, az egész egy kínszenvedés de legalább halálba röhögjük magunkat szinte minden fürdetéskor!
Ezek csajok!!!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.03.09. 20:26:37 -
bár nem kedvencem a spacesynth, de tök jók a zenéid!
-
Amikor a hogy is hívják
ezt az az alap megy a gitárszólóval még a talpamon is felállt a nem létező szőr meg a csaj úúúúúú kitérője nagyon ott van!!!!!!!!!!!!!!!!
j a bassz alap a dobokkal meg kegyetlen folyton megy most és mindig hallok valami újat
de én is rakok ki valamit facéról csórtam mflexéknek egy szót se!!!
-
Azt se tudtam idáig hogy ki ez a Lewis Lane, most már tudom, de az Mflex-nek köszönhető nem neki. 
imádom az ilyeneket! hülyeséget írtam! izé most úgy írok róla mintha lenne hasonló pedig nincs, mflex-et kár is utánozni bármikor belenyúl akármilyen stilusba és nekem nekünk annyi. becsinálok már amit művel a szintetizátoraival
Még jó hogy belefér 

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.03.09. 19:52:00 -
pedig mielőtt beraktam, már vagy négyszer meghallgattam,
de aztán nem bírtam ki, egyszerűen annyira zseniális lett, hogy el sem hiszem,
gyorsan utánanéztem az eredetinek is, amire áll, hogy ez az istenadta tehetséges mflex szarból is képes várat, nem is, inkább csodálatos palotát építeni. valószínű rongyosra fogom ezt még hallgatni a napokban.
-
Azóta semmi hír.
-
Éppen most akartam betenni ide, de megelőztél!
Tudtam valami megint van telefon csipog másodpercenként az üzentektől nézem is háááát!
Szóizévalami eszembe kéne jutnia erről a mflex csáveszről és a zenéról. Nincs rá szó, amit le tudnék írni erre a zenére. kikiderítem hol lehet megvenni. mert kell és kész!!!
Sírok annyira könyörtelen szíven talált! Ilyenek kellenek nekem!!!!!!!!

Isten áldjon Mflex!!!!
-
tetszik! 
-
ehhez most konkrétan nem tudok mit hozzáfűzni,csak mert az ámulatból még nem tértem magamhoz, de a profilba biztos, hogy belefér 
Mflex Sounds feat. Lewis Lane - Runaway Love (reinterpretation remix)
-
Remélem nem lett komoly baja! -
Bad Boys Blue singer John McInerney hospitalized after serious car accident in Russia 
-
nájlony #24459 Spacesynth
-
Na ne mondd. Csak nem ide gondoltad?
-
Na ez meg az, amit tényleg ellapozok, sőt átlapozok máshová... -
Birizdo I Am (Birizdo Lajos) - Fire In My Heart
-
Ami ebből rád is vonatkozik, az a "tovább kell lapozni". És ott a pont.
Kár ragozni, ideje lenne elfogadni, hogy mind mások vagyunk. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy fejlődik, de a folyamat nem ismert előttem, mert, amikor látom, hogy "lossless remastered" már lapozok is tovább... Miután dícsérgettétek, megfüleltem már egyet, hátha... Belehallgattam a Savage-ba és ez még mindig a "kár volt" kategória. Szerintem még mindig túltolja. Hagyjunk esélyt a loudness gombnak is, ha ilyet akarunk. Bár még az sem cseszi szét így a hangképet. A legrosszabb az, hogy vannak olyan típusú emberek, akiket sosem lehet eltéríteni az irányvonaluktól, akkor sem, ha az nyilvánvalóan nem jó. Egyszerűen tovább kell lapozni, bátorítani vétek. Ha nem lenne világos, "Naszti"ról beszéltem.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.02.27. 11:16:15 -
"Tőtikemester - ide nekem minden linket!"
-
Sajnálattal hallom...hogy nem engem dicsérsz, de majd pótolhatod ha elkészül a T. Delux 
Bár igaz ami igaz, meg kell jegyeznem dicséretet még nemigen hallottam tőled fórumtagok irányába..
Na nem mintha számítana. Nekem az is elég, ha lököd inkább helyette napjaink diszkóslágereit
-
ezen a reinkarnálódott és nem tudok színészkedni szövegeden jót röhögtem.
tötikemester???SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!komoly név, nagy lehettél.
a másik tag nem ismerős, szerintem nem is láttam errefelé, de most ez nem is számít. nasztit talán már a regem óta ismerem, pontosabban az akkori akcióit és a sajtóvisszhangokat.
és persze azóta is látom, hogy ténykedik.
támogatni ugyan nem támogatom, csak arra kértem, ha már csinál valamit,azt csinálja jól.
ennek bensőségét akkoriban bőven kifejtettem felé,nem ismétlem. szerintem nagyrészt megfogadta, és csinált már akár gyűjteménybe is rakhatót, mostanában már egész jókat is!
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.02.26. 20:09:35 -
Magánvélemény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..én persze már a kezdetek kezdetén láttam benne a tehetség csíráját. Kaptam is a "támogatás" miatt rendesen a fejemre.
Te nem tudhatod, de régebben volt egy hasonló szitu egy Trendboy nevezetű kollégával is.
Egyetlen különbség volt csak kettejük közt: Trendboy feladta. Naszti legalább hajlandó próbálkozni újra és újra és újra, ami jó.
Előre is leszögezném, hogy jómagam sem az egykori Trendboy, sem a jelenlegi Nastar sem vagyok.
Még ha hallottam is innen-onnan utalásokat ilyesmiről, akkor sem.
Nem is tudok színészkedni. Egy Tötikemester inkarnációm volt csupán egy hétig, de se perc alatt lebuktam vele
Tanultam az esetből, azóta nem reinkarnálódom. Ha valami nem tetszik, elmondom Zefként és kész.
Elég nekem, ha csak erre az egy "regre" kapok a fejemre a nagy számért
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 19:48:17 -
Csak elírás, elnézést. A "csinálni" helyett a grabbelni lett volna a helyes szó
-
egyébként néha rá szoktam nézni naszti munkáira SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és örülök, hogy a korai sok hiba és jelenség után hajlott pár észrevételt figyelembe venni vagy megfogadni, az utóbbi időben már halottam tőle egész jó poti tologatást is.
ami sokkal jobb lett,mint egy-egy átlag régi eredetin. aztán az más kérdés, hogy épp milyen eredeti forrásanyagon kezd el melózni, hisz abból lemezenként,kiadónként,kiadásonként is sok fajta létezik és az engem érdeklő zenék legjobb minőségű anyagait én sem vagyok rest begyűjteni, ehhez képest is szoktam összehasonlítani párat.
-
csinálni????
nem tudom, a buta hack-en kívül mi lenne a lényeg a példádban, de lehet,nem is baj.

mielőtt valami hülyeséget kezdenél leírni hozzá,azért vedd figyelembe, van némi rálátásom a témára,
persze közel sem annyi és olyan mélységben,mint neked, ezért koncentrálj a mondat első részére.
-
Itt is vagyok már 
Ne légy túl szigorú, vedd azt is figyelembe, hogy még megizzadni sem volt időm közben

bitfutás (ahogy kellett volna csinálni)
Nem remaszter. Én nem Naszti vagyok kolléga. Abban ő a jó
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 18:52:44 -
jaj isten ments! nem vagyok kíváncsi a remaszteredre.
csak annyit akartam ezzel, hogy általában a losslessből 128ban szoktam kirakni az ajánlóim,most ahhoz képest ezt 192ben osztottam meg. nem pedig azért, hogy te ezt szuper tuninggal dvd audioba konvertáld vagy átfuttasd mindenféle varázspálcán.szóval ezt itt ne!
-
A zene nem is rossz 
A bitfutási feljebb-tolásod viszont még hagy némi kivetnivalót maga után..
Mindjárt mutatok egy trükköt...(eltűnik egy pár percre...) ... -
szójáték volt, nem lepődöm meg, ha nem érted,
de jobban örülnék, ha valamivel jobbakat hoznál. 
mint pl. ezt a régi klasszikus sikert új köntösben a legfrissebb megjelenések közül,
csak bcr-ed kedvéért icipicit feljebb toltam a bitfutást.
Nayio Bitz - Sugar Pie Honey Punch (Rafael Lambert Remix)
-
Ezt meg csak azért, mert tudom, régebben az eredeti is nagy kedvence volt sokaknak 
DJ Sterling Silver - Visitors
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 15:55:14 -
Esetleg nem eléggé italo disco? Vagy nem elég új?
Vagy csak fázol?
Csak neked itt a "final disco mix" verzió is. Mondjuk nem egy HQ, de legalább friss...
veled ellentétben
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 15:48:58 -
ItaloMucsacso70 #24440 Megkérdeztem Ismaelt , semmi köze ehhez az amúgy tényleg remek dalhoz!
-
wmallas #24439 Valamiért én ebből nagyon kihallom a Magic System Dj stílusát...majd rákérdek Juan Martineztől....
De nagyon bíztató amit hallok..
-
de ha már jöttek mostanában a feldolgozások,akkor én ezt dobom az egészen frissek közül, természetesen átírt szöveget kapott
az MD orosz reinkarnációja Алимханов А egész kellemes áténekléssel, és 1-2 tényleg jó betéttel hozta létre
Hammers - Your Dream (Твоя Мечта)
Modern Talking "In 100 Years" -
B(c)RRRRRR -
több oka is van,
ebből az egyik pl. mert 99%-ban a hasonló statikus (1 fotó alá dobva a zene) videók számomra nem videók