42869
-
L.A. Messina - My Illusion (Magic Sound Records - MSR 002) (FLEMMING DALUM REMIX)
L.A. Messina - My Illusion (Magic Sound Records - MSR 002) (Wawa Version)
Magic Sound Records -
Atelier Folie – Freedom Time (Vinyl, 12", 45 RPM, Limited Edition, Numbered) - Disco Modernism – DM 018 - (2017)
Peter Wilson – Shadows Of The Night (Vinyl, 12", 45 RPM, Limited Edition, Numbered ) - Disco Modernism – DM 017 (2017)
Tobias Bernstrup – Utopia (Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Limited Edition, Numbered ) - Disco Modernism – DM 016 (2017)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.22. 10:24:53 -
Tracklist :
A1 "Never Surrender" (Extended)
A2 "Never Surrender" (Flashback Rmx)
B1 "I Need Your Love" (Extended)
B2 "Never Surrender" (Italoconnection Rmx)
Release date: 2017.04.28
-
A lemez árát tessék figyelni.
A meghökkentő : Tom Hooker – Back In Time
A baráti : Tom Hooker – Back In Time (Maschina Records – MASHCD - 004 ) -
Erasure - Love You To The Sky (Matt Pop Remix)
-
Mark Ashley - I Will Not Forget You (album) -
Stylove Feat. Night In Wales & Mark Ashley - Stay
-
Timecop1983 feat. SEAWAVES - Lovers (The New Division remix) Free DL (BandCamp) -
Jordan F & Vast Hill - Ready For The Night (SoundCloud) -
Kalax vs. Alan Walker vs. Avicii - Fade Into Midnight (Star Man mashup)
-
Mivel ez egy zenei topic,ha javasolhatom,ne firtassuk tovább a dollár történetét ilyen mélységekben,azt hiszem ezt letárgyaltuk már,és visszatérve a kiindulóponthoz.,ez a nem hivatalos korong már beszerezhető,olyan áron amire volt utalásom.
ESR Vol. 5
-
DJMIX #24746 THE COST OF THE DISC OF DIGIMAX IS OF 40 DOLLARS APPROXIMATELY BUT MORE SHIPPING, TAKE INTO ACCOUNT THAT IT IS AN INDEPENDENT PRODUCTION AND THAT INCREASES A LITTLE COSTS.... -
DJMIX #24745 ENJOY
-
pett3rson #24744 Nem akarok belepofázni, de egyszer régen valahol olvastam/láttam, hogy a dollár az két vonalas volt, így lehetett megkülönböztetni a peso-tól. hogy ez miért szűnt meg arról viszont fogalmam sincs... -
Milyen jó, hogy van net, ha az ember gyorsan utána olvas szinte azonnal kitűnik az átlag hülyék közül. 
Én, maradtam most átlag hülye, mert leragadtam a mexikói dollárnál. lol
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.04.18. 14:38:17 -
DJMIX #24742 VALENTINA - OCASSIONAL DREAM, GERSON TELLEZ REMIX
http://www.mediafire.com/file/ccuhlpjc9g92cup/Valentina_-_Ocassional__Dream__-_Gerson_Tellez_remix_.mp3 -
femmepop - Dancing With Myself (New Album) - BandCamp
Jó hangú énekesnő,ha én synthwave zenékben utaznék,biztos megkörnyékezném egy közös projektre! -
Italove feat Fred Ventura - Never Surrender (Flashback Remix)
Nagyon hamarosan vinylen,remélem már tudod kivel kell kapcsolatba lépned ha szeretnél egy példányt,ha nem 1x még segítek.
Wind
#24615 -
:)
Részemről lezárva a témát,egy mexikóinak $ jelölés a pénzükre olyan mint ahogy mi lazán 800 Ft -ot írunk az eladási árnál, HUF nélkül.
Ha megnézzük a peso árfolyamát ,jelenleg (15.79 HUF) látok ,akkor átszámítva a 800 peso .....nem folytatom,úgy is tudod mire gondolok.
-
Na jól van akkor,mert ez tényleg jobb,mint amelyikre válaszoltál!
-
így már világos! ...a félreértés és félrecsúszás is. köszi
tehát a lényeg, hogy peso és kész. :)
$ = Ps
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.04.17. 17:10:03 -
wmallas #24736 Kicsit megkeveredtem...ha már egyszer Húsvét van,,,vagy mi
A Bunny X - I Never Wanted To Say Goodbye a favoritom,,,arra akartam ÍRNI,,,de most javítom
-
Pofonegyszerű,Mexikó pénzneme a peso (nem dollár) de !!! ennek jelölése azonos pld.az USD jelölésével,és még továbbiakkal,pld . (kanadai dollár,ausztrál dollár stb.)!
Itt most azon a cetlin látható $ jelölés a téma,ami ahogy már írtam ,ha ezt egy mexikói írta,akkor teljesen rendben van,mert a pénznem a peso náluk így jelölendő!
A tévedés itt van #24723 ,Mexikóban nem dollár a pénznem,csak a jelölése azonos a dollárral!
Egyértelmű persze úgy lenne ha a peso ISO kódját MXN is hozzáírták volna,akkor nem lehetne félreértés!
Ahogy pld. a kanadai dollárt jelölik : $ CAD
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.17. 16:15:12 -
egy dollárjel, előtag nélkül önmagában nem azonos semmivel, hisz dollárból sokféle van.ha pedig egy árat dollárban adnak meg, én legutoljára gondolnék a sokféle dollár közül mexikói dollárra (erről ég nem is hallottam, olyanról már igen, hoy ott is szívesen átváltják a helyi garasokat akár USD-re is), ami igazából ezek szerint peso?! ha meg peso, akkor mi a fenének dollározzák le? főleg egy olyan témakörben,ami esetleg túlmutathat a mexikóvárosi zöldségpiac keretein?
mindegy. nem érdekes. tehát peso. van olyan hivatalos infó,ahol a peso=dollár kifejezéssel vagy fordítva?
Mex$-ről én hivatalosan nem tudok, ez lehet, az én tudatlanságom is,nyilván.nem vagyok egy tőzsdecápa.
MXN pedig hivatalosan mex.peso. semmilyen dollár nincs benne.
VIVA MEXICO!
-
" Az igazi nagy moka az lenne szamomra, ha egyszer ezekkel a spacesynth hangokkal dolgozhatnek fel egy jo acapellat. Amolyan Made Up Records stilusban."
Mondjuk mit szólnál ezekhez?
Elsőként : Claudia T.
Aztán a folytatásban ... :) akár ezt : Sauvage
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.17. 15:22:48 -
Jó zene,nekem a másik "Bunny X - I Never Wanted To Say Goodbye" még ettől is jobban tetszik! -
Isten kisbetűvel történő leírása miatt volt egy ejnye,ez nem számonkérés,későbbi hsz-emben leírtam,nem kell oly komolyan venni a helyesírást.
Felőlem mindenki úgy ír ahogy kedve tartja,nem érdekel. -
Mexikói peso jelölése azonos az Egyesült Államok dollárjával $ (Mex$, MXN) ,sőt náluk előbb használták a peso jelölésére mint az USA-ban a dollárhoz!
Tehát ezen a cetlin #24712 ,miután vélhetően egy mexikói írta,rendben van! -
Mindenki elvéti, vagy nem is akar egyáltalán úgy írni, ahogy kell.
Pl, én a legtöbbször tablett-ről ipad pro-n nyomom és nem nézem vissza, hogy az most helyes, vagy sem, szóval nem idevaló ez a számonkérés.
De ha már azt szeretnéd, hogy nyomjon a latba az írásod megkérdőjelezve mást, akkor vessző után space jön és minden esetben! -
Pfff.
Úgy kattintom rá, hogy most elájulok, 1 perc után kinyomtam ezt a szent szart. -
Mivel előtte ott a dollár szimbólum még peso sem lehet, vagy bármi más. -
Aha!
Mesélj még kérlek erről, amit még a Mexikóiak sem tudnak. -
wmallas #24725 Szent szar mekkora zene ez...
10x-er hallgatom folyamatában
-
azt látom. hogy az észt ott sem osztogatják csak úgy, jó,hogy nem zlotyban vagy márkában adták meg.

bevallom őszintén, foglalmam sincs, mi az a mexikói dollár és mennyit érhet, én csak a peso-t és Unidad De pénznemet ismerem náluk.
akkor mennyi is usd-ben ez a 800 mexikói akármi?
-
ItaloMucsacso70 #24723 Mint kiderült mexicói dollárban értendő az ár.
Úgy meg azért már egy kicsit barátibb!!! -
én csak az árán tudok röhögni,
ha nagyon muszáj lenne (de nem az), ennek a negyedéből legyártatom magamnak vinylen mp3 forrásból akár stúdió minőségben
-
Ian Coleen feat. Disco Boy - Back To Disco (Italo N.R.G. Mix)
-
Bunny X - I Never Wanted To Say Goodbye (Digimax Night In Motion Mix)
I Love Success, Vol. 1 (cdbaby) -
Ha már megemlítetted.
Bunny X - If You Say Yes (Digimax Bang Bang Version)
-
nájlony #24718 
Orulok, hogy tetszenek a feldolgozasaim, de:
- csatornam feliratkozoinak szama nem azt igazolja, hogy nagyobb sikerekre szamithatnek
- a "jogimacera" miatt az acapella felhasznalas miatt valoszinuleg semmit nem tudnek kaszalni ezekkel a dalokkal
- egyre kevesbe talalok hasznalhato acapellat
Spacesynth vonalon "egy jo atlagos szint" kezdesnek nem rossz. Hatha tudok meg fejlodni. Ugy latom az italo vonal jelenleg nagyon telitett (aminek persze en is orulok). Jonnek a jobbnal jobb kiadvanyok, aztan itt van Miguel Cruz, aki elkepeszto szinvonalat kepvisel... Nem erzem, hogy pont az en muveim hianyoznanak a palettarol. Ugyanakkor a spacesynth mufaj nem nagyon porog. Total alloviznek erzem. Nem azt mondom, hogy a muveimmel kavicsot dobtam ebbe az allovizbe, de talan a spacesynthre ehes rajongok ertekelik vagy megszeretik oket.
Az igazi nagy moka az lenne szamomra, ha egyszer ezekkel a spacesynth hangokkal dolgozhatnek fel egy jo acapellat. Amolyan Made Up Records stilusban.