42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    egész jó!
  • amaximus
    a nyilvánosat néha megézem, mondjuk mostanában nem voltam a közelében. ez a nem tudom ki (talán közép vagy dél-amerikai),elég durva hifi apparáttal rendelkezik! hogy a látványtól eltekintve ennyi azonos egység mire jó, azt nem tudom, de látványos,az biztos.
    belehallgattam, emellett viszont vicces volt, hogy a több milliós értékű hifieszközparkon egy yotuberól leszedett zene szól, hallani benne azt a szöveget,amiket beleraknak biztos, nem volt még pár dolcsija, hogy megvegye.
    nem semmi dolgot szúrtál ki, szinte hihetetlen, hogy grant miller is beírt, meg felajánlkozott , ez elég menő és jó érzés lehet.

• rain70 #25040
    Kár, hogy akkor még nem voltam itt!
  • rain70 #25039
    Én mindenevő vagyok, nem csak italo disco és ezt a topikot lassan át lehetne nevezni annak, mert igazi perfomance egy két kivétellel itt alig jeleneik meg, de persze ez nem a TI hibátok! Néhány nagyon jó synthwave is bekerül, de lényegében hülyébbnél hülyébb italo disco dalok???? tömkelegét látni itt, aztán ennyi. És ebbe beletartozik Mflex elöző Night after night zenéje is, ami nagyon nem jött be és tényleg egy régebbi, mert utánaolvastam és 2014-es! Érdekes, hogy most jelent meg. Mindegy, nekem nem hiányzott egyáltalán, de sok embernek ez is bejön! De a Moments ez egy ékesség, csoda és mestermű!

Az adatlapját nagyjából átfutottam Mflex-nek, hogy ott mi van mennyi fan bejegyzések atyaég, de ennek ellenére sikerült több G. Miller bejegyzés is találnom, hogy ő is rajongója csávesznak, aztán belebotlottam ebbe:

Love love love your work. I am from the eighties RED FOR LOVE! But I would dream of RE- making my song...in your sounds!

Lehet, hogy az "eltudnád képzelni", titokban illetve a háttérben már valóság is lehet!
    De az is érdekes és ezt már írtam, hogy semmilyen bejegyzést nem kommentál a csávesz. Megjelenik odadobja a zenét, mint egy csontot a kutyáknak, aztán eltűnik, mintha sosem létezett volna. Az új zenéjére visszatérve látom, ahogy terjed nagyon sok mindenkit pofánvágott vele. Nekem az ilyen utolsó másodpercig megkomponált és érezhetően nagyon lelkekre ható csodák az Istenek!
    Gyönyörű, ahogy lágyból megy át brutális, szinte már már metal stílusba, kizökkentve a hallgatót, hogy azért még a földön vagy ember, aztán újra elrepíti egy másik világba. És ahogy Amacsávó is írta, profizmusi szinten megvalósítva, mert végig hallani érezni, hogy ez szenvedélyből lett megalkotva, hogy Zephyr is írta. Ilyen zenék, zenészek kellenének és nem lenne ezen a világon más, csak béke! A véleményemet leírtam csatornájára is, hogy kapnák be!

Tényleg Mflex mióta gitározik, vagy mindig is tudott?
    Mindegy a gitár kell és kész!!!

Na, lassan elindulok dolgozni, igaz majd 1 órával előbb beérek, de aki ismeri a Pesti csúcsforgalmat és nincs idegrendszere hozzá és nekem qrvára nincs az tudja miről beszélek! Néha szívesen raknék be egy AK-t és a legtöbb hülye forgalmat feltartó és vezetni nem tudó hülyéket szívesen iktatnám, de nem biztos, hogy a csomagtartóban elég lenne a lőszer! Egy Ipad pro-n ezt legépelni is egy örökkévalóság volt!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.06.13. 05:58:59
  • reynaud #25038
    Nincs hová fejlődnie a zenei ízlésemnek,az mindig kiváló volt !

Üdv. újra itthon.
  • reynaud #25037
    Ahhh,ez nagyon tetszik!

The Sweeps-Careless (Dim Zach Remix)

• reynaud #25036
    Nem az én zenei világom,de a maga stílusában ez nagyon magas színvonal és teljesen egyedi!
    Egy kényelmes autóban, éjszakai vezetés közben,nagy élmény lehet hallgatni.

Láttam Mike face oldalán egy bejegyzést,Grant Miller írja,nagy rajongója a zenéjének... eltudnék képzelni egy Mflex italo zenei alapra Grant Miller vokáljával egy közös produkciót,biztosan nagy durranás lenne!
  • reynaud #25035

Sung - Rework (Free DL) bandcamp
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy eset különösen emlékezetes számomra...
    Egy időre félretettük a "szokásos" "mi is a HQ valójában?" témánkat, amikor egyszer valamiért megint csak előhozakodtam vele..
    Mflex válasza erre egy röhögő smiley volt és valami olyasmi még, hogy (nem szó szerint)
    " ..épp kajáltam egy szendót, amikor olvastam a hozzászólásodat. Baszki akkorát röhögtem, hogy majdnem hanyatt estem a székemmel zabálás közben..gondolhatod.."

Na ja, voltak jó pillanatok..
  • rain70 #25032
    Azt olvastam valamikor újregelt koromban, mikor olvasgattam vissza a topikokat, hogy nem semmi kollekciót gyűjtött ő is össze az évek során.
    Meg a HQ téma adok kapok, meg ilyenek. Néha, többnyire egy szót sem értettem belőle, de Ti csak nyomtátok a vakert csáveszok!
    Jó kis csapat lehetett itt 2006-2009 között, néha hatalmasat röhögtem.
  • Zephyr Retiring
    A probléma köztünk is ugyanaz, mint Reynaud kolléga esetében: nem közös az érdeklődési körünk.
    Misivel elég sok mindent megvitattunk priviben anno, sőt át is hívott Pécsre egy bakelit lemez ügylet kapcsán, de nem éltem a lehetőséggel.
    Végül is jól van ez így. Mindenki azzal foglalkozik, amihez ért..
  • rain70 #25030
    Azt írtad facebook-on nem vagy, ha jól emlékszem, de a nyilvános oldalra is kirakott Mflex egy videót épp most néztem.
    Ahogy látom ez megosztás tehát nem Mflex egyik szobájában van, hanem Valami elvetemült hifibuzinál, de az ő zenéje szól. Azért szívesen hallanám élőben is!
    3-4-dik bejegyzés felülről. Az állóképről már felismerhető.
    FB
  • amaximus
    a gitár részek a közepén vagy bárhol,meg a vége felé az a kis apró szinti kompozíció satöbbi sorolhatnám a tucatnyi részletet, bestiális. ha szerencsém lesz, opera nem lesz,az már nem az én stílusom. én sem tudom, meddig tart megcsinálni vagy mit hogy csinálnak, de majd rákérdezek, hátha kapok választ.
  • amaximus
    ismered Mflexet? mármint pécsről személyesen? Nem is mondtad még!
    én bárhogyan szeretnék valami jó zenét csinálni, csak azzal, hogy szeretem csinálni,még nagyon nem menne, de erre akár itt,akár más fórumokon is többmillió példa van különböző előadóktól vagy önmagukat azzá kinevezőktől. ez az mflex szerintem lélekben is annyira zenei,amihez kell egy istenáldotta készség, képesség és tehetség, nagyon tudja mit mikor mennyit és hogyan kell fűszerezni bármit, hogy az döglesztő legyen. ez profizmus.
  • Zephyr Retiring
    Na végre!
    Látom fejlődött csöppet a zenei ízlésed..

Nem mellesleg, bár ez csak egy paródia akart lenni, baromira tudnak bánni a hangszerekkel az már tuti
    Vagy csak előre elkészített hangmintákból dolgoztak, és akkor már érthető a precíz játék
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.11. 19:15:49
  • Zephyr Retiring
    Felesleges így meglepődni. Egykori pécsi ismerősünk csak beleadott apait anyait..
    Igazából, ha valaki szereti amit csinál, akkor nem nehéz előbb utóbb azt jól is csinálni.
    Ez tényleg jó és egészen egyedi is lett
  • rain70 #25025
    A kárpótlás bőven megvolt.
    Ehhez a zenéhez képest bármilyen italo disco egy 5 perc alatt összehányt gyerekjátéknak tűnik.
    Bármilyen nagyobb volumenű film zenéje lehetne, pl a végére, ahol minden jóra fordul egy nagy harc, káosz után!
    Szinte minden másodpercén hallatszik a gondos komponálás, és hangok, a gitárjáték, ahogy lágy brutálisba vált, majd újra a szintetizátoroké a főszerep, engem nem kilóra, grammra megvett!!! Én nem tudom ezek ketten, hogyan csinálják, de csak kulloghatnak utánuk jó messziről! Mflexék operába nem nyúlnak bele? Absolutely unique!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.06.11. 19:02:40
  • amaximus
    esküszöm épp nemrég pittyeget a g-mélem az új feltöltés miatt, és épp hallgattam döbbenten ezt a zenét, passz milyen stílus ez, mert stílusokra mutató annyi apró részlet van benne, így azt sem tudtam ,kirakjam-e ide, de ha már megtetted, igen, ez valami eszméletlen zene és video lett, tudom, majd sokan mondják, hogy túlzok, vagy túlzunk, de ez tényleg egy mestermű minden szempontból, legalábbis és döbbentem hallgattam,hallgatom már újra. annyira komplex, egyedi és magával ragadó, amit nemigen tud hozni sok zenész, főleg olyan,aki annyiféle stílusban komponálgat,mint ez a biztos, hogy nem ufószerű magyar fickó. néha én is úgy érzem, hogy ezeket a műveket,amikkel néha letaglóz, nem is ember csinálja,hanem a Google A.I. algoritmusa.
  • rain70 #25023
    A szokásos, folyton csipog a telefon!!! megnézem már.
    Amaximus!
    Könyörgöm, gyere ide és moss fel a padlóról! Hát ilyen zene és videó csak a mesében van, vagy másik galaxisban!
    Igen fikáztam Mflex-et pont tegnap, nem jött be az előző zenéje, de ez! Atyaúristen, hogy lehet ilyet ilyet. Ez, akárki akármit mond a mesterek feletti mestermű!!!! Annyira összetett és lehengerlő, hogy nem térek magamhoz. Ez a csávesz nem földlakó!!! Áhhhhhhhhhh fetrengek!!!
    Én nem tudom mennyi munka van mögötte, de van rálátásom azért, de ilyet kevesen tudnak, nagyon nagyon kevesen!

MFLEX SOUNDS - MOMENTS

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.06.11. 18:41:52
  • amaximus
    persze hogy már rég meg van.
  • amaximus
    megjöttél, kiosztottál mindent és mindenkit, majd megint eltűnsz?!
    az utolsó ms zene, zeneileg nekem bejön, a vokál már kevésbé. viszont ahogy néztem, ez nem új, de csak a régebbi albumom van rajta, lehet azért most rakták ki.mostanában nagyon odatette magát, csak lesz valamilyen kárpótlás.neked is.
  • AeroCool
  • Biatomi
    Albert One

Stylove Feat. Birizdo - Kiss Me Baby
  • Zephyr Retiring
    Biztosan volt már valamikor tavaly, de olyan jó kis feldolgozás és klip is lett ez..

Dolce Vita 2K16 - Doctor Vintage vs Ryan Paris

• laco64
    Ez nagyon nagy zene
  • ItaloMucsacso70
    MarcelDeVan feat. Anna Jones - In my dreams [ Ultimate Dance Maxi - 2017 ]

• rain70 #25013
    A wiki szerint 71 éves, tényleg ennyi idősen a redvás sárba tiporja, amit felépített a 80-as években?
    Én már nem hiszen el, hogy ezt komolyból csinálja, szerintem zsarolják, vagy fogadott, hogy totális hülyét csinál magából vén korára.
    Ha nem így van, akkor csak simán meghülyült és a fejébe vette, hogy szép hangja van élőben!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.06.10. 16:10:42
  • rain70 #25012
    Több smink volt rajta, mint amikor 20 évesen farsangkor egy nőnek öltöztem és rám aztán kellett 3 kiló púder, 4 kiló pakolás, 50 dkg szemfestékkel és egy kartonnyi rúzzsal elegyítve!
  • rain70 #25011
    Hülye zene a köbön!
    Vagyis jön majd, de most komolyan!!!
    Hol van ez egy Glasses man, don't cry, Tonight vagy épp Hey Hey guy-tól? A béka valaga alatt.
  • rain70 #25010
    Ez minek jelent meg? Buziként szerintem imádnám, de nem vagyok az még.
    Idétlen nyálas szöveg, amolyan oda nem illő hangszereléssel, meg a robothang, meg a nyávogós szinti hangok pfejjj vagy pfujj de nem jó hallgatni!!!
  • rain70 #25009
    Ez is egy szar, de főleg a bután hangzó ruszki nyelv miatt hangzik annak, egyébként jó lenne.
  • rain70 #25008
    Nagyon jó zene tényleg, de hátast nem dobtam tőle, mint ahogy Mflex legutóbbi Night after Night-jától sem, nekem az most nem olyan lett, mint a többi, mint a legtöbb zenéjétől, amikor úgy kellett felmosni a padlóról. Jó zene egyszer-kétszer hallgatva, aztán ennyi. Ez a Fred Ventura zene is ilyen. Elsülni nem fogok tőle. Felejthetőek, meg az sok idétlenség, ami nap, mint nap bekerül ide mostanában, komolyan néha egyik másik szörnyen ostoba mjuzikok.
    A maxthor viszont frankón betalált! Elképesztő zene!!!
  • rain70 #25007

Ráadásul, ez több helyen hamis is, bár lehet direkt ilyen és az én fülem rossz már, nincs kizárva, de azért tanultam sokáig és manapság is olyan körökben mozgok, hogy hallok, amit hallok, de ez enyhén szólva is furcsa!
    És néha olyan érzésem van, mintha váltáskor egy másik zene szólna, egy még szarabb, aztán vissza a szarra és váltakozik, szarról- szarabbra.
    Egyszer régen kerestetett az embereivel , mert nem tudta elfogadni a kritikát, és azóta sem találtak meg, pedig leírtam neki, hogy bent a VIVA-nal bármikor lehet engem kérdőre vonni...egy darabig.
  • reynaud #25006
    SUNSET CRUISER - Collection 2 (Free DL) bandcamp
    SUNSET CRUISER - Collection 1 (Free DL) bandcamp
  • reynaud #25005

Very soon. The brand new Victor Ark EP "Dark Affair" on vinyl. (Flashback Records)
  • reynaud #25004
    Néhány hete belekezdtem az elmúlt évek legjobb dalainak újratöltésébe,a visszatekintés utolsó darabja,az egyik általam sokat hallgatott nálam top favorit muzsika.

Maxthor - Hunters

Ha még nincs meg startolj rá:
    Maxthor - Hunters (bandcamp)
    Extended verzió,hamarosan :
    itt!
  • reynaud #25003
    Az élő adás varázsa :)
    Egyébként szerintem,még mindig érdekesebb mint a csilli villi amatőr videók,meg a rúd táncos ,félmeztelen csajos feltöltések,uncsi már!
  • amaximus
    2 év után egy újabb bombabiztosan sikeres közös produkció. Jöhetne még egy tucat hasonló.
    ezeken a radio stad vidiken mindig röhögök, mindegyikben csak zabálnak és isznak folyamatosan, meg trécselnek a konyhapultnak kinevezett résznél.
  • reynaud #25001
    Az új Synergic Silence dal engem jó alaposan fejbe kólintott,győzők magamhoz térni :)
    Bitang jó zene és Fred Ventura még mindig top!
  • reynaud #25000
    Ne legyen igazam,dübörögjön az italo-disco,és jöjjön sok-sok újdonság a nyár folyamán!