42869
-
Carino Cat - Passion Of Love
-
Csak igényteleneknek :)..... sorry azoktól kiknek tetszik!....tudom mindenki más ízléssel bír!
Siberian Heat/Elen Cora - Dance Of Summer -
Ez talán a 4-ik alias már,érdekes ez most betalált nálam ,de a korábbi (Dario Silver.Foxbox,Rick De Moore) néven kiadott zenéi,nekem nem tetszettek.
Van hogy indokolt a névváltoztatás ,mert mondjuk egy másik zenész is részese a produkciónak ,de Mirko esetében ez nem áll fenn,hozzád hasonlóan én sem díjazom ha valaki egy tucat néven dobálja ki a zenéit.
Egyébként ennek a zenének van egy üzenete....remélem vágjátok,a dal szövegében + a videó alatt odakarcolta mondanivalóját Hirsch úr: -
az elején 30mpnél BCR által egymilliószor felhasznált pergődob és a valerie dore áthallású átírt részleleket kivéve szuper lett! 
és remélem még az én életemben kigyógyul a találjunk ki mindenre egy új előadónevet kényszerbetegséget, vagy adnak neki rá gyógyszert. :)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.09.02. 14:02:08 -
Üdv mindenkinek!
Keresném jó minőségben https://www.discogs.com/Mr-Zivago-Russian-Paradise/release/1163081
Mr.Zivago - Russian Paradise vinyl elő és hátlap boritóját. Nem a Discogs-ost!
Köszönöm szépen a segitséget előre is!
-
Erről beszélek ilyet mi a frásznak kell erőltetni.
Giuseppe Alicata - You Are My Love (Michael Nolen version) [Maxi-Single] (2017)
Van erre egy jó angol kifejezés : AWFUL!!! -
Remélem a közeljövőben valamelyik kiadó legalább egy CD válogatásra feldobja.
Ezt Mirko nagyon összerakta,valahogy így kell manapság egy jó new-italo disco zenét alkotni!
Biztos unjátok már,de még 1x.....:) az elcsépelt orosz italo előadók, zenék helyett pld. ez a kiadó rástartolhatna Mirko Hirsch fizikális korongon még kiadatlan dalaira. -
wmallas #25317 Nagggyon JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!! :)
-
Na nézzük meg a videót is,az elején a kazettás rész,full retro,ötletes !
Flash Connection - Number One (Official Clip) (2017)
Bravo Mirko !
-
Biatomi #25315 Flash Connection-Number One
itttttt -
Biatomi #25314 Train to Spain - I Follow you
-
Mit szólsz,belehallgassunk mit akar megvetetni velünk a lemezkiadó?
Merthogy az extra méretű borítóképekből,nem biztos hogy vágjuk....szóval lehet fülelni.
AMD Records present...vinylized! vol.3
-
-
Jobb mint Laserdance!
SynthOne - Brothers In Arms
SynthOne - Brothers In Arms (bandcamp) -
Szép nagy lemezborítók !
Első blikkre eléggé unalmas,ötlettelen,de majd ha teljes egészében,jó minőségben meghallgatható lesz,véleményezzük.
Carino Cat - Passion Of Love : sample -
-
wmallas #25308 Nem találtam még itt ,ebben a verzióban...
Marc Fruttero: “Dance My Life Away” (Flashback Mix)
-
ItaloMucsacso70 #25307 mp3? Anno az már igen régen volt, azt hiszem! 
Nem ő tehet róla hogy elbalfaszkodták a "stúdióba" az amúgy remek munkáját.
Mellesleg ha nem rágom a fülét hogy lépjen tovább a demo-n , ezt a nótát te nem hallod soha, és más sem.
Nem vagyok az aki ha valami nem tetszik akkor beállok a a pucsítók közé ami jellemző a közösségi oldalakon.
Ha valami nem tetszik akkor nem fogom dicshimnuszokkal illetni.
Úgy tudom te is ezt vallod.
Nem égettem le senkit, szerencsére ő sem annak vette.
Viszont aki a vásárolható file-kal ilyen módon trükközik arról megvan a véleményem.
Nem kell elárulnod semmit a vinyl spektrumáról látom én is.
-
Nincs baj a fülemmel,remek a hallásom!
Amikor anno egy mp3 fájllal is beérted,arra én most milyen jelzővel illessem a hallásod milyenségét ?
A lemez zeneileg 4 remek dalt tartalmaz,nem írtam a korongon hallható dalok minőségéről semmit.
Aki kíváncsi rá milyen minőségben szólnak a felvételek a vinylen,vásárolja meg a lemezt,aztán majd meggyőződhet róla.
Without Your Love spektrum képét megnéztem,hogy mit láttam,nem árulom el.
P.S. : Rendszeresen kapok előadóktól infókat,legutóbb pld. Cliff Wedge -től,de fel sem merül bennem hogy egy nyilvános fórumon,privát beszélgetésből idézzek,vagy közzé tegyem + egy barátomnak tartott vagy nevezett előadót sosem járatnék le illetve égetném,semmi esetre sem! -
ItaloMucsacso70 #25305 Akkor nálad baj van a füleddel , egyre többen jelzik hogy a Without your love-al nagy bajok vannak, bár el kell ismerni az legalább a lemezen lossless. Olyan mint ha egy üvegbúra alol szólna az egész.
Amikor 2015-ben elkészült a dal még egyáltalán nem így szólt.
Valamit kurvára elbasztak rajta a masterelés során.
Minőségileg a leggyengébb lemez sajnos Ismaeltől.
És az a röhej hogy hogy mikor ezt közöltem vele elküldte ugyan azt a file-t 24-bit-ben amit a Bandcamp-on lehet kapni.
És ő sem tudja megmagyarázni hogy mi történt.
Ez volt tőle az utolsó reakció az egészre.
"Then. In & out chaeted me. I dont have losses file. In the next job i will send you the wav files for free"
-
Nem tudok e hibáról,én nem vásároltam meg.
Ajánlom vinylen a beszerzést,nagyon jó lemez.
Én napi szinten hallgatom ,a favorit : Up and Down -
ItaloMucsacso70 #25303 Érthetetlen és bosszantó.
Ilyen hibát nem szabadna megengedni.
A Without your love-nak köze nincs a lossless-hez a vásárolható file-ok között.
-
Meghallgattam és tudom illetve érthető miért maradsz az eredetinél.
Köszi az infót,a soundcloud-on szétlájkolták + jelenleg 415 komment .... -
mivel a házat :) is eléggé kedvelem, gyűjtöm és hallgatom, így ez elég egyszerű, a melodic house vagy deep house tájáról egy elég húzós sláger volt, ami most kapott egy italosabb alapot, nem rossz, de ha meghallgatod az eredetit, akkor tudni fogod, miért maradok ennél inkább az eredetinél
Nicolas Haelg & Alfie Rhodes feat. Syren - Callin' Your Name
-
Akik hozzám hasonlóan türelmetlenül várják az új The Twins stúdióalbumot ,itt a legfrissebb infó.
Személy szerint a két kedvenc albumom tőlük,érdekességként most kazettán mutatom,ha már meg van a gyűjteményemben,remélem ezt a hangzást folytatják.
-
Nem tudom pontosan mi ez,de nagyon jó.
-
New Generation Vol. 3 (teaser medley)
Ez egy jó,vásárlásra érdemes kiadvány,ha beleakarnék kötni a lemezborítót említeném meg,merthogy létezik olyan "marketingkommunikációs politika" ha valaki elakar adni valamit a legapróbb részletekre is érdemes figyelni.
Rebirth Records Present - The New Generation Vol. 3 (Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Compilation ) -
AMD Records PRESENTS...VINYLIZED! VOL. 2
AMD Records PRESENTS...VINYLIZED! VOL 1 -
wmallas #25296 Stockholm Nightlife ☆ Stay One Day ☆ (Prospero Remix by A51M)
Ez odavág rendesen,,,szerintem :) -
ezek jólestek, jók kerültek az ajánlókba, köszi a tippeket!
Andermay - En Azul (Italoconnection Remix) szuperlatívusz klipp, jó zene,hála a fiúknak
Bobby O sem lenne rossz, de már unalmas, hogy nem tud vagy nem akar kilépni ebből a meghatározó BO stílusból.
Atelier Folie - Freedom Time (Italoconnection Naked Mix) újabb hatalmas elismerés a fiúknak :)
Cliff Wedge feldolgozás csúcs
Capitalo- Capitalo (Alexander Pierce Remix) egész jó
-
wmallas #25294
Capitalo- Capitalo (Alexander Pierce Remix)
Ezt a version nem láttam még itt...speciel ez tetszik nekem a legjobban...:) -
Egy másik jó svéd zenész.
jó klip & jó zene.
Cliff Wedge
-
Friss és ropogós,de korábbi zenéihez képest ez harmatos.
FM-84 feat. Ollie Wride - Never Stop (bandcamp)
-
AMD Records PRESENTS...VINYLIZED! VOL. 2 (Around My Dream Records – AMD 015 )
Ezen viszont van 3 jó zene (A1 + A3 + B3)
Peter Aresti - Solitary
-
AMD Records PRESENTS...VINYLIZED! VOL 1 (Around My Dream Records – AMD 013)
Bagót sem ér,de azok akik minden szart megvesznek,majd erre is ráharapnak,nekem ingyen sem kéne! -
Egy szintén zenész megerősíti a véleményem,ez jó dolog,köszi!
Igen már-már hi-nrg,talán éppen ezért tetszik s díjazom ennyire,falra mászok a vontatott dallamú,ritmusú italo zenéktől,álmosítóak.
Mint ahogy a Modern Talking 80s dallamainak farvízén evezgető orosz italodisco előadók okádék zenéitől is,ezeknek a zenei színvonala az egykori Fásy mulató ,dinom-dánom szintjén mozog,a szomorú a történetben hogy sajnos van rá igény.
Néhányukat elküldeném zenei továbbképzésre a svéd zenészhez,megtanulhatnák tőle hogyan kell egy jó italo-disco alapot összedobni,a kottamásolás helyett! -
allacska #25288 -
allacska #25287 -
-
nájlony #25285 Koszi, ez tenyleg feludules volt. Kellemesen lenduletes es tenyleg annyira profi az italo-disco alap, hogy mar szinte hi-nrg. 
En a szovjetektol tobbnyire elalmosodom, de ez felebresztett.