42869
-
wmallas #25364 Nem sok szó esett erről a zenéről,,,,,pedig kellene...Nálam egy ideje etalon,és nem igen tudok vele betelni,,Nagy mágus Digimax,mese nincs!! :)

-
.....hát.....
..... ha az eredetit vesszük,kemény meló lesz még csak megközelítőleg is olyan színvonalút csinálni.
Aleph nálam abszolút top kategória! -
Úgy van ahogy írod Q... nagy zene!
-
Nos igen. Ki így, ki meg úgy gondolja stílusügyileg..
Alsót italo disco ügyileg ki is pipálhatjuk, ha azt nézzük, hogy Cliff Wedge is hozzányúlt.
Gondolom neked nem kell elmagyarázni, hogy ő hogyan viszonyul az italo stílushoz..
Szerintem az eredetileg 2003-as house zenével sem lőttem annyira mellé, ha ezt vesszük alapul.
De ahogy gondolod..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.08. 23:12:38 -
wmallas #25360 ÁÁÁÁÁ QRVA NAGY!!!! IMÁDÁS!!!
Várom a lemezt
-
Synergic Silence feat. Fred Ventura - Follow Your Instinct (Italoconnection Remix) - Official Audio
.... nagyon jó!
-
Nem ment ki a divatból a "felső" ,a "new-italo disco" jelenségnek az alapját éppen ezek a nagyszerű 80s disco zenék adják.
Ami pedig a két linkelt videót illeti,nem sikerült a zenei stílust belőnöd,napjaink italo disco zenéihez ezeknek szinte semmi köze,talán az "alsó" Magnus haver remixében stílus közeli elemekkel.
Plusz pontosítás : Erika - I Don't Know egy 2003-as zene!!! -
(The Hurricanes - Only One Night ) egy 80s mestermunka,ehhez hozzányúlni és így,az nem volt egy épületes ötlet.
Linda vokálja? .... na igen,nem az a 80s színvonal,minősíthetetlenül gyenge!
Fancy 2000s években elkövetett ámokfutását többen is szóvá tettük már.
Itt van az egy hsz visszaidézve.
S milyen igaza van,volt Wind-nek,egy Fancy ne süllyedjen olyan mélyre hogy egy "Dragostea Din Tei" szintű zenét alkalmasnak talál feldolgozni. -
Fire On The Moon 2017 - Available in vinyl from October 15th
-

-
ItaloMucsacso70 #25354 Kereskedelmi forgalomba ne keresd , de létezik ez a Dupla CD ! 
11. Track
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.09.08. 11:28:19 -
A zenék jók, csak a felső egy kissé már kiment a divatból..
De semmi vész, megjöttem és visszahozlak napjaink italo zenéihez
Jó, jó tudom ez is már lassan 6 éves. De mit tegyek, ha nem tudom megunni?
Erika - I Don't Know
..és persze ez is Erika csak egy kicsit másképp:
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.08. 11:14:57 -
És akkor már nosztalgiázzunk, ha előtérbe került a téma. 
Az eredeti
nyomába se érhet a Lindás
változat.
Ennyit számít a dal írójának, Weindorf-nak a hangja.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.09.08. 09:13:06 -
Volt már erről szó, de lehet nem itt.
Nyilván Fancy erőltette ezt is, hogy felújítva kikerüljön ez a 80-as években toplistás mű. A hangszerelés nagyjából ugyanaz, de Linda hangja borzasztó.
Ez már egy rossz nagymama hang, nem pedig a lenti videóban hallható fiatalos és erős diszkós csaj meghatározó éneke.
Amúgy meg, Alfons Weindorf (Elvin, Hurricanes), akinek nagyon jó hangja volt, kár hogy csak kevés zenéhez adta, aki az eredeti énekelte, itt éppen dobolgat. Reynaud-nak tökéletesen igaza van, Fancy menjen már a francba az idióta ötleteivel együtt.
Talán meghülyült öregkorára és felmérni sem tudja, hogy erőteljesen rombolja le azt, amit a 80-as években a csúcsra épített.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.09.08. 08:56:17 -
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2017.09.06. 23:06:00 -
wmallas #25349 AMD 019 - Linda Jo Rizzo - Only One Night - Blue vinyl - Limited edition of 100 copies only and no repress! Available at www.italodisconyc.com on Oct 30, 2017.
Side A:
Only One Night
Side B:
Only One Night (Instrumental)
Fingertips (AMD Records Exclusive Remix*)
*Remixed by Mirko Hirsch
-
Maxim 
Azért, mert akkor és abban a pillanatban épp egy BCR zenét hallgattam, még nem jelenti azt, hogy mindig azt hallgatom
Bizonyosságképpen (és persze azért is hogy megnyugodhass zenei ízlésemet illetően)
pár utcányira tőlem (egy ismerősöm ismerősének az ismerőse) felajánlotta megvételre ezen 30. évfordulóra kiadott műremeket:
Ha megszállott gyűjtő lennék, le is csapnék rá, hiszen állítólag ezekből mindössze 100 a fekete verziókból pedig csupán 200 példányt nyomtak.
De mivel kibékülve az eredetin kívül legfeljebb ezzel az italoconnection verzióval vagyok, így ezt most passzolom.
Látod, látod azért akad nekem néha jó italo disco is
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.06. 07:05:55 -
Cliff Wedge feat. Bunny X-Finally (Kaneshiro remix)
Cliff Wedge-Angel Eyes (80's mix) klikk -
Cliff Wedge feat. Bunny X-Finally (FLASHBACK DJ RI-MIX)
-
és ennek ellenére meglep, hogy mennyien megnézték és kedvelik ezt az alsószntű alkotást, ami számomra csak azt jelzi, hogy sokan nem szeretik vagy nem igénylik a műfaj igényesebb zenéit, és megelégszenek az ilyen háttérzenékkel. ezt is el kell fogadni,az tény.
-
hagyjuk már a tömjénezést! már sokadik hszben is ezt olvasom.
frissiben erről most lemaradtam, de most meghallgattam párszor, és igen, nem tudok fogást találni, ez egy újabb no komment dobás, nem változtat az eddigieken, az MS 1 E.T.
a vol3 meg még mindig sehol,áá
-
zefi!
megint elemi tévedésben vagy! csak azért nem gond, mert már megszoktuk.
egyszerűség, 4 ütem és sorozatos ismétlődések, 1 vagy 2 refrén, 0 mondanivaló.
ez sok esetben mind igaz is, de hát nem!
nem emiatt rossz már ez, és nem ezért vagy ennek ellenére lehet vagy lehetett szeretni a korabeli vagy akár a mai hasonló zenéket, hanem azért,mert a BCR sacc 95%-ban egyforma alkotásaiiban alig van olyan hang, hangzás, dob, ütem, ütemváltás, szinti elem, dallam, és 399x is elsütött, nem öngyilkosságba hajszoló olyan vokál és dallamvezetés, mint azokban a dalokban, amiket az általad felhozott kitételek ellenére is lehet szeretni.
ettől még nyilván tiszteletben tartjuk a bcr iránti perverz vágyaid és kívánjuk, hogy sose hallgass jobbat!
-
ZYX Italo Disco New Generation Volume 11 (MiniMix) -
Ma végig hallgattam,magas színvonalú anyag! -
Rain nagyjából az én véleményemet is elmondta ezekkel a "BCR" zenékkel kapcsolatban.
Elindítottam a videót hátha végre valami mást hallok,de 50mp után pause,csak ugyanaz mint a többi korábbi produkció,semmi új.
Tré és azonnal felejtős! :) -
wmallas #25339 Ez most nekem is nagyon bejövős..
Kimondottan tetszik!!!
-
Mondjuk minden zene lehet az, ha a nap 24 órájában hallgatod 
Visszatekintve az italo disco hőskorára (amikor még igazi nagy diszkó slágerek is születtek) ott mis megfigyelhető az egyszerűség.
4 ütem, egy ismétlődő introféleség, egy refrén és persze 0 mondanivaló.
Nagyon sok italo előadónál jelen van a kreativitás hiánya, ami miatt unalomba fulladhatnak. Én személy szerint igyekszem nem túl sokat hallgatni senkit sem, mert én még hamarabb megunom őket, mint te
De azért persze akadnak üdítő kivételek ebben a stílusban is. Tobias Bernstrup például egy megtestesült művész, akibe szorult némi kreativitás is szerencsére. Vagy sorolhatnám..
Diszkónak diszkó, sajnos nem italo de egész jók most még ők is.
Ken Martinát meg hallgasd csak háttérzajként, vagy sehogy sem ..
-
Egyszerűen lenyűgöző alkotás, de mi más várhatunk tőlük is. -
Hát nagyon nagyon durván feldobta az eredetit annyi szent, de ez már szinte elvárható a csávesztől.
Az új Mirko H zene meglepően jó amit te raktál be, de koppintás az is, mást ő sem tud, több részlet is észrevehető benne, a vokál meg szar úgy ahogy van. A 6+ perc itt is sok már.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.09.04. 08:03:53 -
Ken Martina"Navratilova", nekem már baromi unalmas. Nem is hangszerelés, a vokálja egyszerűen idegesítően langyika és nem is tud mást.
A több, mint 8 perces "remekmű" 2 perc után totális unalomba fullad.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.09.04. 07:58:47 -
Ken Martina munkássága kedvelőinek..
Aldo Lesina - Leave My Mind (Slow Mantova Mix)
-
Ezen az álmosító ,hűvös vasárnap estén ettől felébredtem.
Szép munka ,extra dallamokkal,remek zenei megoldásokkal! -
Kicsit pipa vagyok a csáveszre jó pár hete, de külön tudom választani azt, hogy miért és azt, hogy mire képes zeneileg. Vagyis fütyürészve akármikor képes bármivel pofánvágni a sokaságot, amit csak kihajít az asztalra! Valami fantasztikus és hangulatos átcsomagolt,
vagy újradobozolt remix lett. Ez is!
Döbbenet!
Mflex Sounds feat. Rimini Project - No More Goodbye (refurbished) (eurodance)
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.09.03. 19:59:08 -
Így közel 2 hónap után, hogy szó volt róla,(
) akkor a privi ment neked is
Tudod a jelszót: jobb későn, mint talán
-
-
Köszönöm szépen! 
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2017.09.03. 16:53:19 -
ItaloMucsacso70 #25328 Hajrá , sok sikert a projekthez!
-
Üdv! Köszönöm szépen megkaptam a Mr.Zhivago boritó fotókat!Már tárgytalan! :-) -
Végre kiadja a Flashback Records is Vinyl-en.
500 Kópia Fehér Limitált Kiadás.Már várom mert nagy kedvencem.
-
FM Attack - Stellar (bandcamp)
Korábbi zenéit nagyra tartom,egyenlőre bele sem tudtam hallgatni az új kiadványba.