42869
-
DJMIX #25605 ENJOY
Utoljára szerkesztette: DJMIX, 2017.11.05. 16:23:39 -
remélem ez csak valami nagyon nagy média hack vagy trollkodás, esetleg (rossz) vicc akar lenni,mármint ez az egész PCR história, és az ilyen hasonlók is mint pl. ez
bár a legjobb, ha ezekről tudomást sem veszünk és csak simán bojkottáljuk
Peach Club Boycott Forever
vagy akkora siker lesz ez is,mint a BCR?

-
ItaloMucsacso70 #25603 Kedvelt dal Január óta.
Itt nem találta a kereső.
Alberto Costa - Part Of Me (Djfunny Radio Edit)
-
ItaloMucsacso70 #25602 Én sem mondtam hogy jó! 
Fülcsi ha ráérsz 17 óráig légyszi hívjál fel!!!!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.11.05. 15:09:44 -
fülcsimanó2 #25601 Az orosz gyűjteménybe elmegy, amúgy nagyon gagyi szerintem...
-
ItaloMucsacso70 #25600 Nesze neked New Italo! 
MOSCOW MADNESS - Matroshka (2017)
-
a ki legyen a legjobbal mindig bajban vagyok, az én véleményem szerint meg olyan nincs, mint legszebb nő sincs, legfeljebb olyan,ami(k)be ideig-óráig bele vagyok zúgva nagyon
, én inkább aféle vagyok,aki több dalt tud a legjobbak közé rakni.
ez egy szintén remek,minőségi dal!
-
az itteni radio youtube verzió után
Tony Costa feat. Birizdo I Am - Yesterday (Original Mix)
-
wmallas #25596 
Várom a cd-t én is,remek kiadványnak tűnik,tele jó zenékkel....
-
Sziasztok!
Hoztam nektek egy kis tőtikét (ha valakinek még nem lenne meg)
Szerintem (saját Vélemény) 2017 legjobb zenéje.
Erről a remek lemezről digiztem, remélem valakinek örömet szerzek vele.
Letöltés
Utoljára szerkesztette: DFresh, 2017.11.04. 21:00:43 -
ritkán van ilyen, de ennél a klipnél csak a zenét hallgattam, mert ha nézni próbáltam, nem esett jól, fél perc múlva szédelegtem :)
itt az operatőr és a vágó is nagyon be volt rúgva.
a hivatalos videó koncepcióról nem is beszélve.
-
A videóval és a zenével kapcsolatos észrevételeddel is egyetértek.
Ez amint ki is írtam egy hivatalos videó,amin jómagam is meglepődtem,mert YT-os kontárok használnak ilyen eszközöket,a minél több kattintás vonzása érdekében.
A dal nagyszerű gondoltam itt a helye.
Nem állt szándékomban rosszullét közeli állapotot előidéznem benned,sorry Max!
-
a remix pazar lett!
a videótól majdnem epilepszás rohamom lett.
a francnak kell ennyi és ilyen idegeesítő vágásokkal telebszni vmit....?
-
Split Mirrors - Tell Me Why (Digimax remix ) official video
-
hö? wat? ükhm?
szerintem fuss neki még 1x-2x az eredeti szövegnek és ha azt értelmezed,amit jól olvasol, akkor megkapod a helyes választ, annyit segítek előre, hogy nem az,amit elsőre bele láttál érteni.

-
Nastar #25589 Ugye azt csak viccnek szántad cimbi, hogy a gagyi bcr kiadványokhoz hasonlítottad Mirko Hirsch zenéit?Remélem igen, mert én biztos vagyok benne hogy amit csinál az nagyon igényes munka, még ha több néven is jelentet meg zenéket!
-
nekem ez a 3 jön be az albumról, a fele így is töltelék zene, de a hangzásuk jó, végülis egy ilen régi csapattól ezt egy egész normális albumnak tartom
Boytronic-Big Hands For The Dreamers
Boytronic-Time After Midnight
Boytronic-Mad Love
-
Nálam sem nyerő ha egy előadó több tucat néven hajítja ki a zenéit,van az az eset amikor indokolt,de ha nem akkor mire jó ???
A profittal kapcsolatban nem véletlen írtam a "megpróbál" ,próbálkozni lehet,de hogy az italo-disco stílusból lehet e markolni egy jelentősebb összeget,a mai állapotokat nézve,erősen kételyes,lásd a limitált mennyiségű kiadványokat.
Igen a haknizás az hozhat igazából a konyhára,de arra a szintre előbb el kell jutni hogy meghívás érkezzen,egy jó példa erre ItaLove! -

-
egyértelmű a név választás párhuzama, bármi is a célja vagy iróniája, engem irritál a sok és legfőképp nem sok értelmet hordozó alterego.tehát azok,ahol ő maga is énekel, nem csak dalszerzőként van jelen. kb. 2 tucat minőségi zenéje van, és persze az open up your heart is ott van köztük. fogalmam sincs mekkora profitot lehet kihozni manapság az italo disco-ból, de meglepődnék, ha valaki egy nagyobb profit számmal állna elő az eladások terén. a haknizásból biztos 100x többet ki lehet hozni,az mégiscsak 'élő' (vagy playback,fél playback
)
-
Boytronic - The Universe
-
Kezd Matt Pop munkássága egysíkúvá,unalmassá válni,bár ez a remix,az átlagosnál valamivel jobb! -
Love Impasse - Reflex In My Tears
Több: Distant -
Lehetséges hogy a "PCR" zenéit " just for fun " tolja, rámutatva a "BCR" által , gyakori művésznév változással címkézett,s meglehetősen gyakran kihajított produkciókra,amiknek a színvonala ráadásként az italo disco megcsúfolása!
Azonban ezzel a tevékenységével egy jó nagyot odabokszol , erős jobb horgot bevíve annak a zenei stílusnak amiből Ő is megpróbál profitot szakítani.
Ha csak egy jó poénnak szánta a "PCR" zenéket,itt pontot kéne rakni a végére és befejezni,s visszatérni a minőséghez,mint ez,ami egy top zene a szerzeményei közt:
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.11.03. 16:56:37 -
ezzel a klippel kellemes és persze érzelmes hangulatú lett, értékelem, még akkor is, ha a csaj hangján elég sok javító utómunka kellett, mert alapból nagyon nem ilyen 
2.20-nál poénosra vették a kérdést, jó ötlet volt.
Roxi Drive - See It In Your Eyes
-
99%ban nem rakok máshová linket, csak ide, és hát igen, ahogyan eddig is, sokan csak kattintanak amire lehet vagy ami megtetszik.
ez ahogy jól látod,sokszorosa annak,akik ide betűket is hánynak.de ebben semmi különleges vagy újdonság nincs, nekik is szól a műsor. azóta picit már változott a látogató és letöltés számláló is (mert ugye ez 2 külön adat), az általam itt ajánlott eddigi kb. 800 zene tőtikézés adatai szerint nagyjából 100-200 között szokott lenni az átlag érdeklődési arány a KSH
adatai alapján.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.11.03. 16:18:49 -
a német honos hekker wekker viszonylag unalmas, semmitmondó, minimál zenéi közül egy vélhetően csak véletlenül jobban sikerült, nem új, de legalább régebbi dalát idézem meg
The Hacker - You
majd egy Ian Coleen féle -az újabb dalok minősége és hangzásvilága szerint már inkább mexikói,mintsem a korábban eleresztett német honos- üzemi gyártósorról érkezett közepes dalocska jön,amihez szarrá vokoderizálás után egy ismertebb
női hang is odaadta a nevét.
R.D.C. feat. Linda Ross - You Are Appealing
//R - Manuel Rios
//D - Disco-B
//C - Ian Coleen
és belefutottam egy átlagos szintipop dal egészen egyben lévő remixébe,amit Anospere kellemesen alakított majdnem 2 új dallá
Eden - Good As Gold (Anosphere 85 Remix)
Eden - Good As Gold (Anosphere Italo Disco Remix)
-
ez tényleg jó lett, bár kicsit késésben vagy ezzel is, reynaud résen van ám mindennel!
-
jaj de jó!
-
leszokhatna már erről a bugyuta névmás kényszerről. csak a süketeknek nem tűnik fel a hangja, vagy épp csak a zenei megoldásai, és a hangzás.bosszantó BCR-es szerencsétlenkedés a majs ezer név alatt jól eladom magam. még a név is arra hajaz, mert ő meg a PCR , hahaha, ne ezzel majmolja az italo disco-t.
-
a megjelenés másnapján már itt volt, csak lemaradtál róla,mert mostanában eltűntél!
-
Victor Ark pályáján maradva.
-
Víctor Ark - Messenger (Radio Edit 80s Neon Version) - 2017 -
Sosem késő elkezdeni Maxika !
.... s ha még boldoggá is tesz az remek dolog!
Azért persze ironizálást érzek !
,de végül is ez egy az újdonságokat bemutató topic,jót cselekedtél!
No és akkor én sem akarnék lemaradni,feltolok egy borítót én is.
-
el sem hiszitek,milyen boldog vagyok, hogy én is betolhatok egy tök felesleges borítót és egy megjelenés bejelentést 
CD 14 Euro
100 copies limited
Tracklist
1 –Various Italo Made In Spain
DJ Mix – Juan Martinez (2)
14:54
2 –Night In Wales Sunday Night 5:09
3 –Stylove Now Close Your Eyes 6:17
4 –Leatitia I Will Surrender 5:39
5 –Ken Laszlo Tonight 2017 6:23
6 –C.C. Catch Backseat Of Your Cadillac 2017 3:24
7 –Frank Lozano (2) I Wanna Fly 3:46
8 –Rakel Project Estas En Mi Corazon 7:24
9 –Stylove Stay 4:00
10 –Leatitia Give Me La Fiesta 6:24
11 –Blue Talking Give Love A Change 3:46
12 –Don Leone In The Middle Of Love 4:49
13 –Stylove* Kiss Me Baby 4:52
-
MODE -ONE --NEW DOUBLE ALBUM "MELODY OF FREEDOM"......COMING SOON......
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2017.11.02. 17:50:32 -
Hamarosan....
-
Nastar #25567 Szintén Mirko Productions egy abszolút etalon muzsika számomra!!!! 

-
Nastar #25566 A mi Mirko barátunk igen termékeny 2017-ben is!!!!Egy tucat fantázia néven dob piacra, jobbnál jobb muzsikákat,csak így tovább!!!! 
-
Nastar #25565 A Magic System DJ. rendesen hasít ezzel a kiváló New Italo muzsikával!!!!!!