42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• ItaloMucsacso70
    "At last, our first album! Jam packed full of all your favourites and MORE. Guaranteed to get any party started or to get you in the mood for your night out. The girls have your back!"

Én is paródiának remélem azért!
  • amaximus
    ezt nem tudtam, fogjuk rá, hogy így van, mert miért ne,
    jó verzió tényleg, és az italohoz közelebb van, az eredetije viszont valóban italo dance. ezért van oda sorolva a discogson.
    a rainbow verzió sem rossz.
  • amaximus
    jaj ne szórakozz, ez tényleg borzalmas, de az is látszik már a borítóképen, hogy ez csak egy hatalmas nagy paródia akar lenni, 2 énekelni nem tudó hülyével karaoke alapokon. semmi több. ezt azért ne soroljuk az albumok közé, de bizonyos szempontból tényleg az év albuma,mert ennyire szart tényleg ritkán lehet kifogni. utalok is nekik mindjárt 200 usd-t.

• ItaloMucsacso70
    A new Italo kezdete 2000-es évtől kezdődött ezzel a pazar nótával!
    Bár a maxit Italodance stílusnak írja a Discogs
    Ez a track nagyon nem az!

Program 4 Feat. Mark Brandy - Bam Bam (80's Again Mix)

És nem csak szerintem!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.12.17. 09:32:37
  • ItaloMucsacso70
    Akkor ezt már bele is teheted.
    Remélem csak viccnek szánták.
    Főleg a 12-es track-et!

" Az év albuma"
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.12.17. 09:23:25
  • amaximus
    a frissekből,
    egy kellemesre sikerült italo instrumental az inkább rap, electro, freestyle-ban próbákozó kolumbiai sráctól

DK Domino - Italo (2012 ESX Italo Disco)

és egy abszolút diszkó a texasi dj testvériségtől, a transzvesztita :) de epic house hangú Celeda-val mondjuk itt épp nem nagyon énekel ,de mellékes

Dirty Disco feat. Celeda - To The Dancefloor
  • amaximus
    a nagyon rossz dolgoknak nyissunk új fórumot,mert ha ide raknánk az összes szerintünk rosszat,amiből azért van még pár százezer, akkor bedöglene a fórum motor.
    starcrew még akár néhányszor hallgatható, bár valószínű pénzt nem adnék érte, a számomra bűn rossztól azért messze van. az alapjai egész jók.
  • reynaud #25921
    Ez nagyon rossz!
    Starcrew 84 - There was a time (bandcamp)
  • reynaud #25920
    Bár nincs jelentősége,érdekelne ki mit gondol rajtunk kívül,húzható é egy határvonal amely évtől nyitott a new-italo.
    A retro őrület disco zenében nagyjából 1998-tól indult szerintem,de annak még sok köze nem volt a 80s italo stílus jegyekhez!
  • reynaud #25919
    A kazetta tetszik.

D.White - Ticket Tonight (Single) bc
  • amaximus
    szerintem ez simán lehet italo disco, az alapvető jellegzetességei megvannak, a new-beat amúgyis egy ingoványos stílusjegy.
    azt nem tudom pontosan honnatól számít a new-italo, vagy épp miért pont onnan stb. de ha 2000 utáni, akkor bátran rá lehet fogni, akkor tájban kezdettt talán újraéledni ez a vonal, 2004ben már biztosan.
  • reynaud #25916
    Meghallgatnám angol nyelven,bár így finn nyelven speciális!
    Nekem nagyon tetszik a zene,a videó meg tényleg mulattató,de jól passzol a zenéhez,tiszta retro :)
  • reynaud #25915
    Stílusjegyeiben én ezt "new-beat"-nek hallom,persze ettől még rápecsételhető az italo-disco!
    2005-ös dalt nevezhetünk new-italo zenének? a véleményetekre voltam kíváncsi.
  • amaximus
    ez a klipp hatalmas, én végig röhögtem, annyira retro, bár a finntől kicsit rosszul vagyok, de ez a zene még így is jó.
  • amaximus
    a heinakuu-val voltak már itt,ha jól emlékszem
  • amaximus
    ebben most mi a kérdés?
    //new-italo 2005???
  • yblm
    https://torrentz2.eu/2de796cb7181529029695abf01dcd1a25f3a1bb3
    Utoljára szerkesztette: yblm, 2017.12.16. 07:30:53
  • yblm
    Valaki?
  • reynaud #25909
    Ez meg itt egy 2005-ös kiadású dal,new-italo 2005???

One To One - In The Morning Light (80s remix)

Nem egyszerű történet a beszerzése :Maxi CD
  • reynaud #25908
    Készül az új zenéjük is : sample

Az előzőek egyébként letölthetők akár WAV minőségben : itt

Tehetséges!!!
  • reynaud #25907
    Dyva új maxi ? ... erről én semmit nem tudtam,ez most a pozíciódat ismerve a lemezkiadónál, infó első kézből,köszönjük!
    Italove vinyl egy klassz kiadvány,jó zenékkel,de a maxi kiadási számát valószínű elírtad (DE 12013).
  • Wind 67
    Pénteken piacon ez a maxi (DE 12003)
    Jövő héten az új Dyva maxi
  • reynaud #25905
    Sagittarius V - Welcome to the Space Age (name your price) bc
    Peter Zimmermann - One last dance (name your price) bc
  • reynaud #25904
    Aksuli - Nyt!

Aksuli - Nyt! (Delorean Boys Remix)

Honfitársuk intézhetne nekik lemezmegjelenést,persze szigorúan limited 100 példányban kiadott ,sorszámozott vinylen!
    Egyébként viccet félrerakva megérdemelnék,nekem ez tetszik!
  • reynaud #25903
    Italove - Stockholm is calling (Flashback Ri-Mix)
  • AeroCool
    Heaven 42 - Dancing & Moving
    Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2017.12.11. 20:21:36
  • reynaud #25901
    Ma érkezett,friss és ropogós!
    Henrik Johnson - To the Stars (sc)
  • reynaud #25900
    Akinek van zsetonja és szándéka is shoppingolni,néhány ajánlat,akciós termékeket is látok köztük,vegyétek-vigyétek!
  • reynaud #25899
    zenéljünk is.

Night Vision - Runaway (bc)
  • reynaud #25898
    Persze hogy nem hallgatok ilyeneket,de azt is tudod önzetlen vagyok,ma még maradjon,holnap vágd a szemétbe!
    Köszi!
  • reynaud #25897

Ajjaj! Vendéglátóipari kolléganők esetéből elmondhatnék nem kevés sztorit,de 18+ karikát igényelne,ott ez hatványozott mert nem csak a kollégákra,a vendégekre is hatással van,az a bizonyos előző esti dolog elmaradása!
  • reynaud #25896
    Nem kell túldramatizálni,milyen egymásnak esést véltél felfedezni?
    Az egyik eset pár hsz-t követően rendezve lett.
    Maxikával megy a zrikálás oda-vissza,a mi viszonyunk olyan mint a "roller coaster" egyszer fenn,egyszer lent,de ez ettől érdekes és szórakoztató!

A hsz írás időpontját nézve,gondolom visszavonulás alatt azt érted,hálósipka a fejre,cél a hálószoba,egy fekvő alkalmatosság,és bedobtad a szunyát, ha nem akkor jöjjenek az új arcok!
  • rain70 #25895
    Bent a cégnél egy elég jó bőrben lévő munkatársnőt hívunk ZR-nek.
    Néha - elég gyakran- felmegy benne a pumpa és kioszt mindenkit, meg üvöltözik, ha aznap éjjel nem kapta meg a húsadagját és nem tömték meg, ahogy kell! Aztán, ha megunjuk, vagy én akkor én küldöm el a a jó büdös...oda! Akkor lenyugszik pár percre!
    De az egyik legjobb stúdió munkatárs is egyben!
    zéer megjött, zéer ordibál, zéer most pityereg, zéer csapkod és így tovább...

ZR= Zakkant Ribanc!
    Nekem ő jutott eszembe róla, nem pedig italo előadó.
    Pedig, ha ZR ide egyszer betévedne, kő kövön nem maradna!
    Talán, Zephyr-nek kellene megtömnie, ha már névrokonok és jól ki is oszthatnák egymást utána.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.12.11. 13:24:33
  • Zephyr Retiring
    ZR? Ismerősen cseng eme monogram..

Csak nem az egykori híres new italo előadóművész inkognítós regéről beszélsz? :)

Te honnan ismered őt?
    Én azt hallottam, ő már nem is él..
    Csak szavai kísértenek néha még :D
  • Musachy
    Megnyugvással konstatálom, hogy itt Z.R. és jómagam sem szükséges ahhoz, hogy egymásnak ugorjatok. Ígyhát Agent Provocateur visszavonul. Aztán jót ne halljak rólatok!
  • reynaud #25892
    Az egyik legjobb emberi tulajdonság ha valaki egy akár apróbb vétkéért ,hibájáért is képes,hajlandó elnézést,bocsánatot kérni!
    El van sikálva a dolog,semmi probléma!

A fórumozásnak a lazulás,viccelődés velejárója,nem kell egy-egy kritikát oly komolyan venni hogy az sértettséget váltson ki,nem is célom senki sértegetése.

• allacska
    Sziasztok, a magam részéről elnézést kérek a hangnemem miatt, felment bennem a pumpa egy kicsit. Az italo stílust azért szeretem, mert ezen nőttem fel. A dalokban leginkább az énekhang és a zene dallamos összhangját keresem. Nekem mindegy, hogy olasz, angol, svéd, finn lengyel stb. nyelven énekelnek, zenélnek. Látom ezzel nem mindenki ért egyet, ez nem is ba (nem először kapok negatív kritikát az orosz vagy finn nyelvű megosztásaim miatt). Nekem a feleségem orosz, így akaratlanul is megismertem ezt a zenei dallamvilágot is, ezért talán érthető hogy miért nem esett ez olyan jól ("ruszki"), A magam részéről befejezettnek tekintem ezt a témát. Sajnos nem tudok olyan szépen fogalmazni, mint sokan itt, ezt nézzétek el nekem. További szép estét.
  • amaximus
    remélem éjjel-nappal ezeket hallgatod!
    ne akarj más lenni,mint önmagad!
  • amaximus
    ennek örülök!
    ha tudtad a választ, neked sem kellett volna semmit sem írnod! talán legközelebb majd ilyenek helyett a lottótippjeid hasznosabbak lesznek!
  • reynaud #25888
    A francba lottóznom kéne,egyszer volt már egy 4 találatosom jól is fizetett,sajnos kollégával közösen fektetünk be a szelvényekre,így osztoznom kellett!
    Pár mondaton végigszaladtam,pontosan ilyen válaszra számítottam,a gondolataid menetét is ismerem már!

Egy vezető nem magyarázkodik,cselekszik,teszi amit tennie kell!
    Helló Maxika!