42840
-
Tisztelt MrSister,
70 db ATB maxi.
Komplett lemezgyűjtemény,12027 CD!
Ezek nagy számok,egy szenvedélyes lemezgyűjtő rajzolódik ki személyedben.
Tessék itt egy jó példa rá,ilyen zenerajongó tagok is látogatják a topicot,zenefórumot.
S ha már ATB ...
Vonatkozásában ,az alábbi fotón látható kiadvány a zenehallgatás favorit nálam.
Az imént megnéztem a discogs piactéren mennyiért lehet beszerezni egy-egy példányt ,nem a pár € árkategória.
70-ből .melyik a leg favorit maxid ?
Nálam ez.
Pardon a new-italo rajongóktól,ez OFF volt. -
MrSister #41177 Tiszteletem!
Az évek múlásával némiképp alábbhagyott a gyűjtőszenvedélyem, de amennyiben időm engedi olvasgatom a topikot. Jelenleg 70 db ATB maxim van, ami a komplett gyűjteményemmel együtt(12027 cd) eladó. -
Cap' 2024 Record Collection: French Side Vol. I on bandcamp -
Tee Webb - Here Comes The Rain Again / Good Morning Baltimore ( Double Pack) bandcamp link -
Italoconnection - Midnight Confessions Vol.2 (bandcamp) -
Fancy - Lady Of Ice (Nu Disco Extended Mix) -
Igen ,fogalmazhattál volna finomabban. :)
Srácok,kérlek szépen bennetek,kerüljük a vulgáris ,útszéli hangnemű szavakat.
Olyan szép és kifejező a magyar nyelv,a francia és olasz mellett a legszebb.
Egyébként azonos a dallal kapcsolatos véleményünk.
Ez egy felesleges kör volt Roubix mestertől,de tehetséges zenész,lesz tőle még jó zene. -
vaskó ferenc #41171 Prince vs. Purple Disco Machine - When Doves Body Funk (Dom de Sousa Mash) 2024 -
fülcsimanó2 #41170 Ez a remix most nálam mindent visz. A hét zenéje nálam.
Nem hittem volna, hogy 1 eredeti tökjó dalból ezt még ki lehet hozni, s lám, ki lehet.
Joe Cocker - Unchain my Heart (Barron Space-Invaders Remix)
letöltés
-
polojana #41169 El Cielo No Entiende - AlanBatDeejay Remix 2024 New Generation
-
gyula1971 #41168
Gerson Tellez_Recover in the Night _Italo -
toruga #41167 -
Italo61 #41166 [URL=http://https://lavillemusic.bandcamp.com/album/never-give-up][/URL] -
polojana #41165 Barron - Braveheart (New-Generation Italo Panflute Mix)
-
toruga #41164 -
polojana #41163 Gerson Tellez - En mis Pensamientos
-
Bírom Roubix James srácot, de ezt most én is hasonlóan érzem -
ItaloMucsacso70 #41161 Ez részemről egy kalap szar , és akkor még nagyon finoman fogalmaztam.
A Hangja fényévekkel elmarad Tom Hooker vocaljától, nem mondom hogy rossz énekes mert bizonyította már hogy közel sem az ,de ehhez a dalhoz ő nagyon kevés.
Azt gondoltam legalább majd a zene odaver
de semmit nem tett hozzá akkor meg minek kellett ez??????
Most jó sok csodálkozó és haragos smile jönne a szöveg után!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.10.07. 17:45:30 -
Köszönjük Allada!
Szavazás legközelebb,december közepe táján az idei new-italo dalokat küldjük versenypályára.
Én most pause,nem leszek mostanában. -
Kint van a dal a videómegosztón,differencia a vokálban van,nagy,természetesen az original javára.
-
allada67 #41158 Sziasztok ! Köszi a listákat.
A 70s és 80s topikban, a Top Magyar Zenék szavazás végeredménye felkerült. Beérkezett 7 listából, a legjobb 69 zene látható.
Hogy miért 69 ? A pontozás így adta ki. Elméletileg minden lista első fele benne van minenkinek.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2024.10.07. 10:14:19 -
Roubix's cover of Future Brain by Den Harrow drops
Ehhez a dalhoz hozzányúlni,nagy kihívás,akarom mondani van önbizalma ,majd holnap meghallgatjuk,hogy sikerült.
Ezek a short videók nem nekem valók,és ebből semmit nem lehet a produkcióról megállapítani,illetve de,Tom Hooker vokáljához közel sem ér.
Aztán lehet akár jó is.
-
Wow!!!
Ken Laszlo,Miko Mission,Fred Ventura fellép hazánkban,és még Gianni Durante is ott lesz ,képviselve a hazai new gen vonalat!
Hűha!!!
Ez egy jó alkalmat kínál a hazai italo-disco rajongóknak randevúzni egymással,és még egy jót bulizni is lehet. -
Ami számotokra érdekes lehet a kiadványról,illetve passzol a topic zenei témájához.
Jeffreymixed with Paul Parker - Lost in the Fog (Pete Hammond London Fog Mix) bandcamp
Jeffreymixed with Paul Parker - Lost in the Fog (Pete Hammond London Fog Radio Mix) bandcamp -
Ez egy jó dal.
DE!
Meghallgatnám Mirko vagy mondjuk Tom Garrow vokáljával,énekével,utóbbival voltak már Mirkonak közös projekt.
A zenei alap tök jó,de ez a vokál számomra vékonyka! :) -
polojana #41152 Mirko Hirsch feat. Galaxy - You set me on Fire (Extended Version)
-
ItaloMucsacso70 #41151 Nem sokára a kettő említett úriemberrel na és Miko Mission nevű leg leg leg formációval egy nagyot bulizhatunk majd Itthon is!
Felvezetőnek meg ott lesz még Sanyi is! :)
-
Italove - I Finally Realized (Extended Version) (sample) soundcloud
Italove - Acapulco (Extended Version) (sample) soundcloud -
Roy - Walking Over The Rainbow (Montello Mix) (sample) soundcloud link
Roy - Walking Over The Rainbow (Boy Mix) (sample) soundcloud link -
Eleve azért dobtam fel a játékot,mert tudom,az évek során tapasztaltam,akik ezt a topicot látogatják,azok közt sokan jól ismerik az italo-disco stílust,vágják a témát.
Ámde,ezek ellenére, nagy tétben biztosan nem fogadtam volna arra,még mai napon érkezik a megfejtés,mert ez nehéz feladvány volt.
Jó zenei hallás is kellett hozzá,felismerni a hasonlóságot a dallamvezetésben.
Allada,gratulálok,szép megfejtés.
Bravó!
-
allada67 #41147 Pamela - Hoky Toky (1992) -
fülcsimanó2 #41146 Na ez nekem odavág!
Szuper!! -
Paul Rein - Different (teaser) // Secret Service cover 2024
október 10
-
Egy kis játékra hívlak bennetek,így a hétvégére.
Van egy kiadvány a 90s évek eleji italo-disco termésből,a lemezboritón egy dekoratív,nagyon szép hölggyel,a dal érdekességéhez füzőm a játákot,mely szerint a dallamvilág egyes részei egy Boney M. zeneszám,dallamvezetésére hasonlít.
Ha megfejtitek mutatni fogom a lemezborítót.
Nehéz,de megfejthető! -
Brian Ice – Talking To The Night (ZYX Music – ZYX 1140-12) 2024 (Discogs link)
Ha azt mondom,italo-disco stílusban, Fred Ventura & Ken Laszlo szintjén tartom ,azt jelenti nálam,az egyik top előadó véleményem szerint a stílusban,kiváló énekes,óriási slágerekkel,pont mint ez is.
Hysteric remix ütős lett!
Ez és Tiger Club új dal is erősen sanszos az év végi listámra kerülni! -
-
Tiger Club and Dyva – Fire In The Night (Rebirth Records – RR 035) Discogs link -
Látom,te is vágtad Twenty 4 Seven! -
Hi MrSister
Bingó!
Fel is soroltad a legjobb dalaikat,melyekből személyes favorit,
"Is It Love"
Évekkel ezelőtt aktívabb voltál te is itt a zenefórumon,elsősorban a 90s évek topicban.
Intelligens,jó arc lemezgyűjtőt ismertem meg személyedben,akivel jókat lehetett dumálni és arra is emlékszem ATB maxi gyűjteményeddel rám licitáltál,habár én akkor az előadó összes lemezét nem mutattam meg a gyűjteményemből.
Üdvözöllek. -
ItaloMucsacso70 #41137 DONA - ROUPA NOVA (JEFF ZARLING) ITALO DISCO VERSION 2024