42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• ItaloMucsacso70
    Nagyon jó.
    Mit ki nem hozott az eredetiből!
  • allacska
    Sziasztok, én is hoztam mára egy kellemes, szerintem hallgatható zenét :

• wmallas
    Mindig is közel állt a szívemhez Breitung Mester munkássága,,,,bár azért tagadhatatlan Mirko keze-munkája...:) Nekem bejön
  • ItaloMucsacso70
    Inkább ajánlok egy új Mirko szerzeményt !

RICK DE MOORE - It's Love - A Tribute to Axel Breitung / Silent Circle

• ItaloMucsacso70
    Komolyan mondom úgy lépkedsz az idősíkokban a hozzászólások között hogy ember legyen a talpán aki követni tud.
    Melyik zenére gondolsz ami 2016-os?
  • yblm
    Értem felejtsem el már a 2016 os zenéket is. ok.
  • yblm
    Elöször is szia, Ezt mire írod?
  • rain70 #26002
    Az nincs, de ez itt nem a 80-as évek topik. Tehát így off-nak minősül. Fent olvasható a cím.
  • yblm
    A Passanger kiváló szám.
  • yblm
    http://mp3co.biz/artist/4044950373/Marco_Rochowski/
  • ItaloMucsacso70
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Felesleges. Csak a tökéletes kép jelzőre és nem annak tartalmára reagáltam. Az pedig, hogy a magánéletedben kikkel kommunikálsz, maradjon is abban a szférában.
  • ItaloMucsacso70
    Ez nem Vizsgáztatás puszta érdeklődés hátha legalább infóval tudjuk segíteni egymást.

09. VA - I Love ZYX Italo Disco Collection 1CD
    11.Fellini - Passenger (Extended Version)

Bár mondjuk ő nagyon nem egy nótás előadó!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.12.20. 11:54:10
  • yblm
    Aki itt van szerintem tudja miről van szó .Nem kell vizsgázni asszem.
  • yblm

Pl
  • ItaloMucsacso70
    Marco Rochowski sok tucat jobbnál jobb szerzeményben benne van Infó de mégis csak most jelent meg az első
    az ő nevével fémjelzett kézzelfogható CD album!
    Nagyon jó , de inkább lírai zenéket tartalmaz.
    Azért itt is megmutatja amiben borzasztó erős , de főleg olyan dalok vannak rajta amit lehetőleg egy jó rendszeren, időt nem sajnálva kell meghallgatni.

Marco Rochowski - Silent Motion ( Space Sound Records ‎– SSR 00040 ) 2017
    Discogs

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.12.20. 11:41:00
  • ItaloMucsacso70
    Csak kíváncsiságból Pl: kik lennének azok az egy számos előadók?
  • yblm
    Köszi ezeket már lerágtam. Valóban jó zenék.Én a Régebbi egy számos előadókat nyomozom, persze ezek is kiváló szerzemények.
  • ItaloMucsacso70
    Látod most jó "Válasz ...... Üzenetére küldted így nincs is félreértés!

Ajánlok három albumot amit tegnap hallgattam.

Mind a három szerintem nagyon jó de közülük is kiemelkedik az International CD-je!

Fresh Fox - Anything (LUCA Records) CD Germany 2017
    Discogs

International - Intl (Italo Box Music IBM 0011) CD 2017
    Discogs

Spatial Vox - Singles Compilation (Italo Box Music IBM 0010) CD 2017
    Discogs
  • yblm
    Egy zenei szám véleményem szerint nincs időhöz kötve, A Csak 89 es is sokkal jobb mint mai utódaik.
  • yblm
    Mégis nekem jött. Amugy lényegtelen, Egyébként annyira nem átlátjató itt minden, A nem gyenge zenéhe-z meglyegyezném ,hogy sok mai italót simán veri. Persze ez az én véleményem.
  • ItaloMucsacso70
    Bocsi de ez a válasz számomra több ponton is értelmezhetetlen!
    Az első mondatod nem jó helyre ment mert azt Zephyr-nek válaszoltam a képre.
    Albumra meg a 7"-es vinyl-t értettem , de az már egy valóban neked szóló másik hozzászólásra ment.
  • ItaloMucsacso70
    Mióta megkaptam a szerzőtől ajándékba nekem ez a kedvenc "Karácsonyi New Italo" dalom!

Retronic Voice - In this Moment

• yblm
    Ha nem tudod minek ,akkor minek írod?Kétlem ,hogy neki lenne albuma,Köszi.
  • ItaloMucsacso70
    Nem gyenge csak 1989-es.
    Azért köszi. Beteszem a megszerzendő albumok közé!
  • ItaloMucsacso70
    Ha gondolod küldök neked priviben tökéletes képeket is.
    Bár nem tudom minek?
    Tudom hogy ez a kép nem tökéletes de nekem emlék mert én tudom a történetét.
    Minden esetre a a képen szereplő személy valódiságáról ne kételkedj!
  • yblm

Nem gyenge zene.
  • yblm
  • Zephyr Retiring
    Lassan megint itt az ideje

ItaLove - Christmas Time (Italo Version)

• Zephyr Retiring
    Nem az.
    Először is sötétben készült így magas a képzaj, másodszor is mozgás közben, így a fókusz sem éles és harmadszor egy Wolkswagen-t vezető ipsét látunk hátulról és ennyi. Tökéletes kép majd akkor lesz, ha nappali fénynél szemből, mosolyogva átkarolja egymás vállát egykori földim és korombéli kaposvári kollégánk. Addig viszont ezzel kell beérni..

És ha már szóba kerültek..jöhet is egy már két éves sláger

Energy Voice - The Radio Star

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.20. 08:56:49
  • yblm
    tökéletes kép.
  • allada67
    Az instrumentál zenék közül,ez az egyik kedvenc.Igaz 1.45-ig majdnem olyan mint 200 másik, de ott egy kiállás után
    nagyon jó végig. Oblivion - To The Stars

Utoljára szerkesztette: allada67, 2017.12.19. 20:31:45
  • ItaloMucsacso70
    Kettő hete náluk meghallgattuk a készülő ujdonságokat majd ő vitt ki minket a kocsimmal a reptérre.
    Nála hagytam egy hétig a kocsit és visszafelé szintén ő volt a söfőrünk.

Egy végtelenül közvetlen, nagyon jó fej akire büszke vagyok hogy a barátomnak mondhatom.
    Hát így vagyok én Clay-el!
    KÉP

• reynaud #25976
    Maxthor és The Twins reméltem még az idén új anyagot,de ez már biztosan tolódik jövő év elejére.
    Wind mestertől tudjuk jön hamarosan egy Dyva maxi,ami ha jó lesz,majd szeretgetjük jövőre.
    Nekem több infóm nincs új megjelenésekről,ettől persze még néhány újdonság az ünnep alatt és után befuthat,majd résen leszünk!
    Év utolsó napjára tartogatom az év legjobb dala díjat,tehát a lehetőség nyitott még!
  • rain70 #25975
    szerintem meg es ezt mar tobbszor beigazolodott hogy ev vegeig kijohet barkitol egy olyan dal ami rogton atirhat egy mar veglegesitett listat.
    egy ilyen ki a legjobb volt az evben listanak januarban lenne erdemi lenyege.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.12.19. 19:33:56
  • yblm
    Véleményem szerint jobb klippet is megérdemelne ez a nótácska.
  • yblm
    Ennek örülök , mivel ,hogy Clay barátunkkal már kezet is fogtam , egy dedikált lemez kapcsán.Még DC, -z tem jó pár évvel ezelött ott nyertem , Studióvendég volt az egyik Italo rádióban, Elnézést ,de ezt elkellett mondanom.
  • reynaud #25972
    Mára ígértem,elsősorban azért emelem ki mert remek ötlet volt magyar nyelvű verziót is készíteni.
    Clay-től továbbra is remélek egy "Every Day,Every Night" színvonalú produkciót,az bitang jó,ez már közelített hozzá,szerintem.

Clayback - A Vágyak Hajnalán (MDR. version)

• reynaud #25971
    Tényleg nem írtam még le,de alapértelmezettnek gondoltam, ez a visszatekintés az én szubjektív véleményem,fikciós díjakkal a topic zenei stílusaiban.
    Természetesen én senkire nem akarom ráerőltetni a saját zenei ízlésem!
    Remélem senkinek nem okozok vele álmatlan éjszakákat,akár ismert előadók is eljátszanak efféle dolgokkal,lásd. Victor Ark.

Mflex általad említett másik remixének egy sokkal rangosabb díjat szánok,majd láthatod milyen kategóriában.
    Synthwave zenék közt a legjobb nálam is : Dreamers Avenue - Memory Lane megérdemelne egy komoly videót ,olvassátok a kommenteket!

Örültem a véleményednek,köszi!
    Mások is csatlakozhatnak.....
  • reynaud #25970
    s ha már a csalódottságnál tartunk,akkor kiosztott erre egy citrom díjat!
    Aki kapja ezért a dalért Ken Laszlo és másik verzióban sem jobb.
    Anno amikor megláttam újdonság K.L -tól ,nagy reményekkel indítottam a play gombra kattintva,lepergett a videó,s megkérdeztem " mi volt ez az előadóhoz méltatlan szar".