42869
-
Köszönjük eme remek szót kedves András. 
Csak így tovább.. -
yblm #26089 A Nyufi az Nyugi agymenke.
-
Köszönöm a lehetőséget, de nem élnék most vele 
Amúgy a totyikja pontos "J", csak azért, hogy nehogy körberöhögjenek a rejtvényfejtők..
(nyufi ügyben továbbra is sötétben tapogatózunk..)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.22. 12:57:13 -
yblm #26087 -
yblm #26086 GGGGGGG
Rejtvényfejtők totyiklya.
-
yblm #26085 Nyufiét bekaphatod,

-
Most erre mit mondjak? Helyezkedni tudni kell.. 
..eközben ide közel, de Pesttől kissé messzebb..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
..mint látszik, hóembert ebből sem kell gyúrni kedves nyufi
(majd valaki vezesse már le, ki vagy mi a fene az a nyufi..
)
-
ItaloMucsacso70 #26083 Pár vágás előkészített!
-
yblm #26082 Elöször is köszönök szia, Ki az új tag arról beszélhetnénk. *profil kukk*amúgy meg nem érdekel ,hogy milyen befolyásaid vannak. Nem vagyok géniusz. arra itt vagytok ti.ha tehetnéd te is elszállnál a fellegekbe az okosságaiddal. Mondtam, te és akinek nem inge. ne foglalkozzon velem, Énsem foglalkozom itt efféle tagokkal mint pl te. Legfeljebb kirugatsz , vagy kirugsz innen , nem fogok sírni nyufi. -
Pesten semmilyen hav nincs, pedig a gyerekek tényleg örülnének, ha egyszer végre fehér karácsony lenne.
-
Ezt most betudom annak, hogy új vagy, ezért még egyszer:
Ha valami nem tiszta, inkább kérdezz, helyesen fogalmazz és nyomj a nyomorult válasz gombra, amelyik hozzászólásra válaszolsz. NE besértődve osztogasd ki a réi tagokat, meg hogy mennyire zenei géniusz vagy, mert itt mindenki az!
Különben Rain bácsi megmutatja, hogy milyen mikor leszakad az ég!
Tehát Béke, jöhetnek az új italo zenék!
Amaximus meg csak akkor avatkozik be, vagy még akkor sem, ha már folyik a vér és az újraélesztésnek sincs már értelme. Tehát most már mindeki tudja, hogy temetkezési ALLvállalkozó a HáGésága mellett. Ez rá van bízva, a többi nem lényeg!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.12.22. 10:00:34 -
ItaloMucsacso70 #26079 Jó pár nincs még meg ami tudom nálad ott figyel a polcon már! 
PL : ILLUSION – Illusion
STARTER – Night By Night
CAPRICE – Operator
TANAY - Just One More Night
MANUEL DE LEO - Never Forever Away
RICCARDO CIONI – Arizona
És most egy kis fejszámolás.
A kettő sorozat 15-15 CD-je vegyük azt 30 euro /db ( de valójában drágább )
Ez Baráti 306-ft-os árfolyamon számolva 275400 Ft!!!!!!
Persze a kereslet határozza meg a kínálatot de ez az év elképesztő volt mind CD mind Digitális és az év második fele
Vinyl kiadásokban is.
Ha ezt valaki tudja követni fizikálisan anyagilag annak csak gratulálni tudok.
-
Ma reggelre leesett már a "hav", az SG-re meg beesett egy kis "wav" 
Isten éltesse a holo-mátrixot a kiber-űrben, valamint a space sound records áldozatos és bőkezű munkáját

Kellemes ünnepeket nekik is és mindenki másnak is
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.22. 07:32:57 -
nájlony #26077 A szokásos karácsonyi spacesynth csemege:
Space Holidays Vol. 9 -
Pimasz fráter :)
Bár ki tudja. Gyanúsan sokat emlegetem H.Gabcsit mint egykori lossless-fenomént, ami akár azt is jelenthetné, hogy én magam vagyok H.G. és így próbálom önmagamról elterelni a gyanút :D
Belátom, hogy ebben az egy esetben, jól sejthetnéd a hátteres sejtésed..
De persze nem én vagyok a montreáli H.G. illetve hogy ne legyek gyanús, inkább mégis, és így most jól összezavartam mindenkit :D -
Ezt a montreali CD dolgot átgondolva én Zeffet sejtettem a háttérben...
-
(jujj) -
ha már kijött, nekem sem lesz új az infó, hisz én is tudni fogok róla!
tehát csak az érdekelt volna, mi várható? de ha titok,majd elmondja a jézuska.
-
Mindent a maga idejében haver !
-
tehát mit tudsz?
ne csigázz! 
"várható néhány újdonság de azokkal mire meg barátkozzunk már 2018-at fogunk írni,de mint már írtam egy kiskaput nyitva hagytam!" -
That's is true or just joke? -
Zenére
-
ItaloMucsacso70 #26068 Nekem is van 6 órás mixem nem is egy , de itt a BCR monotonsága miatt nehéz feladat ilyet végighallgatni. ( szerintem ) -
ItaloMucsacso70 #26067 Már mint külön zenére , vagy sorozatra?
Mert mind a kettő sorozatban 10-15-ig találtam olyan zenéket amik nekem még nincsenek és igen csak kellenének majd! -
Melyikre gondolsz Laci?
-
yblm #26065 Volt egy szer egy -Gigamegamixem-12 órás volt. Megvolt hozzá a txt file.Na abból szedtem össze jónéhány zenécskét.Végighallgattam fülesen, -
ItaloMucsacso70 #26064 Aki ezt végig tudja hallgatni egy folyamban annak gratulálok!
-
allacska #26063 -
yblm #26062 -
ItaloMucsacso70 #26061 Most hallgattam bele mind a kettőbe az összes zenébe.
Azt kell mondjam hogy most mind a kettő szériába kerültek nagyon jó és ritka zenék! -
Bár, Én nem gyűjtöm, de 15-15 az elfogadott!! -
yblm #26059 A 14 et kiböngésztem, Ritka zenék -
A topic zenei stílusain belül maradva ,várnék a legjobb videó klipre javaslatokat,én nem tudok dönteni! -
The best maxi single of 2017 :
Tobias Bernstrup – Utopia
Tobias Bernstrup - Utopia (Italoconnection Remix) (sc)
folyt.köv.
-
A visszapillantás következő darabja.
The best new-italo song from Germany :
Steve Burbon project feat. Tom Garrow - Sweet Summer Love (Retro Mix by Marco Rochowski)
-
Espen Kraft - Fire and Ice (name your price) - (sc) -
Az italo disco sorozat nem egy nagy durranás,az új 5 részből két dal érdekelne (Thomas-Another Game ,Max & Max – Celebration).
Viszont az euro disco széria kincset ér!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.12.21. 16:28:07 -
Mint ahogy kiderült Montrealban árulják is boltban pár kiadatlan CD-met! WOW!!!!!!
Majd a jogdíjaidért jelentkezz be náluk!
-
Elkapkodták,még itt látok 2 beszerezhető példányt!
S aztán ennyit most Mflex-ről,mert még megvádolnak elfogultsággal!
-
Igen a kérdés csak poénkodás volt,sajnálom hogy senki nem akarta meglovagolni,természetesen Elen Cora!
Az írásod többi részét olvasva egy-két dolgot leszámítva osztom a véleményed!
Amiben nem ,én és sok millió más zenekedvelő is látja értelmét differenciálni egy-egy zenész dalait,még abban az esetben is ha valaki kiegyensúlyozottan hoz egy jó szintet rendszeresen,
Az év végi összegzéshez, a hátralévő 10 nap alatt nem lesz földindulás,várható néhány újdonság de azokkal mire meg barátkozzunk már 2018-at fogunk írni,de mint már írtam egy kiskaput nyitva hagytam!
Az egyik leghallgatottabb italodisco rádiónál is folyik már javában a (szavazás ,Top 100).