42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Zephyr Retiring
    Igaz
  • ItaloMucsacso70
    "11. lemezről hallgatom a jobbnál jobb zenéket..
    jelenleg az 1. cd 4. track-énél tartok, (Lost In Alphaville) de hosszú még a nap"

Az említett nóta a 10-es CD-n található, de semmi gond!
  • Zephyr Retiring
    ..és veled együtt mindenki más is akkor már

Úgy látom nevezett kolléga egy időre elutazott valahová. Bízzunk benne, hogy olyan jó neki most, hogy többé vissza se néz..

Részemről a tavalyi év kétszer is hozta new italo fronton amiket szeretek,
    de nem hinném, hogy a ZYX ezen nemes és fontos alkotásait pont neked kellene bemutatnom..

..vagy akár bárki másnak is itt, aki rendszeresen benéz.
    Én bevallom, most is (év elei nyitásként) máris nosztalgiázgatok egy kicsit és a 11. lemezről hallgatom a jobbnál jobb zenéket..
    jelenleg az 1. cd 4. track-énél tartok, (Lost In Alphaville) de hosszú még a nap

Jelezzétek, ha kijön a vol.12. lemez is idén a szériából..
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.02. 10:13:54
  • reynaud #26248
    Wish Key - Man In The Air (NEW Italodisco Preview Iventi release 2018 !).

Radio Stad Den Haag - Top 100 Ratings
  • reynaud #26247
    Csak hogy jó zenékkel induljon 2018...

Mflex Sounds feat. Ghost girl - Timeline

• yblm
    Viszont kivánom .
  • beva02
    BÚÉK Mindenkinek
  • fülcsimanó2
    Minden kedves fórum látogatónak BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!

Sok jó zenét jövőre is mindannyiunknak, olyan sok jókat legalább, mint idén volt!!!

B.Ú.É.K.
  • reynaud #26243
  • reynaud #26242
    Tán nem okozok különösebb meglepetést,hiszen az idei év legjobb maxi-single kategóriában is első helyre raktam.
    Ez 2017 legjobb new-italo zenéje nálam,egyben tisztelgés az előadó mellett (Federico Di Bonaventura, Paolo Gozzetti) duónak a 2017-ben elkövetett kitűnő remixekért!

Tobias Bernstrup - Utopia (Italoconnection Remix)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.12.31. 16:56:06
  • reynaud #26241
    Ryan Paris - Fall In Love '2018

• gyula1971
    Boldog és zenékben gazdag Új Évet kívánok! B.U.ÉK. 2018!
  • yblm
    Ahhoz nem kell kugli, az egy egy nagy hányás,

• amaximus
    légy önálló! guglizd ki!
  • yblm
    Megkérdezném egy szakértőt, mi az a NU Disco?
    ,, Várom az okos dolgokat,
  • yblm
    Nem vitázni jöttem ide, ellenkezőleg, viszont ha lefikázzák amit csípek azt viszont nem díjjazom, és ez normális dolog a nagy embereknél is, mint ti vagytok, tudom ez eiit nem az őskor, de nem is a jövő ezt valljuk be öszintén,gondoljatok bele, ha hallgattok egy szuper 2017 es bcr szart, mire tudtok emlékezni?megmondom, semmire,na ez itt a felfogás hiánya, csak nem meritek bevállalni, pe rsze ez is csak az én véleményem volt, nem sértek meg senkit, remélem . Sajnálom Aeroccolt amiért nem áll mellém , holott tudom simán mellettem áll , befejeztem mára, Jó mulatást a Bcr világában,
  • AeroCool
  • yblm
    Elvileg az , vagy nem tudsz olvasni?nehogy belém körmölj kollega, ..
  • amaximus
    minden fórumnak van témavonala, ezt általában az egyszerű emberek is megértik, te a jelek szerint még egyszerűbb vagy.
    nem jelent gondot, sok hasonlóval hoz össze a sors, van gyakorlatom a helyzetkezelésben. a lényegen nem változtat, ha nem sikerül elkapnod vagy tartanod a vonalat,majd besegítek. itt nincsenek főnökök, nem kell jóban lenni senkivel, jattolni sem kell, de valakinek el kell döntenie, hogy kik maradjanak a kerítésen kívül vagy belül. a többi építő gondolatod a mai napra tekintettel nem kommentálom. ha itt szeretnél fórumozni (nem kötelező), ugyanazokat az elvárásokat tartsd be és tartsd tiszteletben,ami itt egyformán mindenkitől elvárható,így veled sem lehet kivételezni,akkor sem, ha egyszerű vagy és akkor sem, ha emellett mások szeretik a BCR-t, versenyszerűen költik a pénzüket akármennyi zenére, miközben belefulladnak a lemezeikbe.
  • AeroCool
  • lazzoo
    Ez nem a : NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO forum? Vagy Én vagyok rossz helyen?
  • AeroCool
    New version 2018 " Ryan Paris " FALL IN LOVE " !!!!!!!!! Produced by Juan Martinez , special thanks to Matt Heaven and the two fellows brothers for the instrumental vinyl intro !!

• yblm
    Figyuka főnök bácsi, ha gond van a szar számokkal amiket ide merészkedek rakni basszál ki a picsába, és éltesd a nyálas szarokat amiket te is elötérbr helyezel BUÉK,
    Én még senkinek nem mondtam mit rakjon ide . nem is fogom,.Ami neki tetszik. Nem ami másnak, Elvagytok varázsolva a Vinyl szarokkal meg ezt is sorolhatnám, Itt arról szól a dolog ki mennyi pénzt tud beleölni a zenék beszerzésébe, Ez egyáltalán nem ide kéne ,hogy tartozzon, márpedig itt vannak néhányan akik versenyszeűen ezt művelik , Fulladjanak bele az ő dolguk, Viszont még egy jót nem táncoltak vagy társaságban nem érezte magát jól egyik emberke sem , lehet még te sem. Én egy egyszeű ember vagyok , nem olyan mint pl te, Na szia Maxika,
  • amaximus
    a 80as éveket,az akkor megkedvelt zenéket stílusban a mai korban igen nehéz lenne visszahozni, vagy pótolni. kisebb nagyobb sikerrel utánozni, vagy halovány emlékű hasonlókkal sokan próbálkoznak, ebből is a BCR 'szarok' itt sem túl népszerűek, de néha szóba kerülhetnek, de egyik dolog miatt sem érdemes bosszankodnod, csak arra figyelni, hogy itt nem a 30-35 éves zenék a csapatási vonal, hanem az ezredforduló utániak napjainkig, abból is inkább az újabbak.
  • yblm
    Elnézést amiért így adom elő a dolgokat,viszont aki a jó zenéket ismeri, nem az egy személyes előadókat helyezi elötérbe-én bizony nem-hanem a három négy tagú bandákat, Persze vannak kivételek,de ez elenyésző,Ez sok mindentől függ, milyen kedved van ,kivel vagy, hol , stb, Én ezeket a zenéket ajánlom leginkább, nem a meseszerű club records szarokat, ugye nem kell sorolnom ezeket a hányásokat, inkább nem is irok már , mert csak bosszantom magam ezeken. A 80S varázst már nem tudják pótolni valljuk be őszintén, Minden jót kivánok nektek,
  • amaximus
    oké, ezeket betudjuk az év utolsó napjának, köszönjük, biztos mindenki ismer legalább 15957 db 80as zenét és klippet is, csak azt nem ide kell rakni. mostantól légy szíves maradj úgy 2000 utáni olyan zenéknél és klippeknél,ami a témába vág. BÚÉK.
  • AeroCool
  • AeroCool
    A: Dyva - Dyva
    B: can't be free forever
    Day after day ( new version)

• yblm

Ezért a Klippért is megkövezhettek,
  • yblm

Ezek a táncolható dizsi zsenék.
  • yblm
    Nállam a sok közül ez a szám és a ralph ,G -Moonlight hour sanghai c nóta a zene, Ezekbe ,még nem nyultak beleé
    Boldog új évet kivánok minden ellenségemnek,.
  • amaximus
    zeff erőltetett szóvicceihez méltón

Kívánok mindenkinek Boldog Új Évet! és kedvétől vagy körülményektől függő jó bulizást!

• amaximus
    ha nem írod oda, nehezen ismertem volna fel, de jól.
    clara pedig bombázó, volt ezen a képen, legalább 10 éve, ma sem néz ki rosszul, csak nem erre hasonlít.

• reynaud #26218
    C.C. Catch is jól tartja magát!

Thomas Anders
  • reynaud #26217
    Ugyanakkor ,Clara Moroni,még mindig bombázó!

• reynaud #26216
    Mike Mareen,aki saccra úgy néz ki itt mint egy segédmunkás,még lapátot is látok a háttérben!

• reynaud #26215
    s akkor nézzünk meg néhány 80s euro-italo disco sztárt napjainkban.

Kezdésnek Linda mama & Fancy ,aki ha jól látom dajeroltatta a parókáját!

• reynaud #26214
    Ez viszont minőségi cucc!

Valerie Dore - Get Closer (Gerd Janson Edit)

vinylen
    digital files
  • Zephyr Retiring
    Ez a logikai konstans variáns volt az idei búcsúajándékom nektek :)

Túl egyértelmű lett volna azt írni, hogy ha minden kedvencemet eredeti lemezeken beszerzem, az lazán veri egy pesti összmomfortos rózsadombi villa árát is..

Happy New (italo) Year 2018!

U.i: a 33 limites vinylek lényegét majd valamikor jövőre kitárgyaljuk itt vagy máskor, velem vagy mással (vagy csak majd ti egymással) :D

Bújjék..mindenki ahová ;)
    Zef voltam, idénre kikapcsoltam..
    SzeWAVsztok!
  • reynaud #26212
    jujj,ez bűnrossz!
    Mandy Mancini - Love me!
    Nesze neked év végi nagy sláger várományozás!