42869
-
Jaja, nekem is volt egy-két Polymer kazim...
-
Van egy, ha jól sejtem mexikói csávesz aki Gerson remixeit rendszeresen feldobja,megakartam hagyni neki,de ha már rákérdeztél.
Victor Ark - Fell In Love With The DJ ( Gerson Tellez Remix)
Kazi ügyben képben vagyok,de egy pötty szándékkal cseszegetni akartalak !
-
1993 - Lama (SanFranDisko Mix)
-
victor-t miért törlted?
a kazinál muszacsi tudja mire céloztam,
nem a tiszteletlenség jele. szerintem kábé olyanokat használhattál,mint én is.
tehát a jobbakat.
-
A kazettákról nagyobb tisztelettel,mert rálépek a nagylábujjadra! 
Ha lesz több időm tartok egy kis bemutatót azon márkákból amiket én használtam.
-
Ryan Paris & Stylove - Buonasera Dolce Vita
-
upsz! súlyos darab !!! ... LOL!
-
Nem ismertem,nem rossz az original,de csatlakozom az előttem szólókhoz,az angol kiejtés a vokálban botrányos!
Az új remixek közt ez nálam a nyerő:
Edy Band - Sexy Lady (Flemming Dalum Remix) snippet (sc) -
ahh van Edynek egy nem is kicsi tájszólása,
a 80as években szerintem elvegyült volna kelet eu felé
, ma már persze jobb a nyelvérzékünk és esetenként igényesebbek is vagyunk rá. hallgasd kaziról,az úgy érzelmesebb töltetet ad neki nálad.
-
fülcsimanó2 #26282 Ez nagyon nagy kedvenc régóta nálam, köszike Sanyikám!!!
-
Megborultam attól a kiejtéstől!
-
nagy gratula sanyikának, na jó, már felnőtt, a sanyinak!
nem tudom, hogy sikerült előszedni ezt a zenét, de ezzel az új, teljesen lopott, átvett, lemásolt zenei alappal akrhogy is nézem,hallgatom,fantasztikus lett! ÜGYES! 
-
wmallas #26279 BÚÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!
-
gondolom ,neked ehhez semmi közöd.
-
ez szerintem is így van, nem egy orosz vagy más nemzeti válogatásokon hallottam már ms zenéket igénytelen módon a kopis youtube videóból kiszedve, ezen csak nevetni tudok, hogy meg sem hallgatják,mit raknak rá? másrészt tényleg zavaró a vidiben, de sokadrészt érthető módon ezzel is azt akarják, hogy legalább páran vegyék, előbb-utóbb úgyis felkerül warezbe. valószínű kevésbé foglalkoznak a néhány ember zenei élményének megtörésével. ha valami nekem nagyon kell, és nem tudom másként megszerezni, én is megveszem.ennél már csak az a bosszantóbb, ha megvenni sem tudom, mert mondjuk nincs fent digitálisan. -
ez olyan sonik proiect-es zene -
a görög duó utolsó lemezéről a kedvencem
Marsheaux - Like A Movie
és egy másik jó duó kellemes dallamai oroszul
Alimkhanov A & Svetlana Astor - Two Hearts
-
remélem nem lesz itt az összes,ami jó lehetne.
-
Egész jó new italo lemezborító lehetne...
-
(new) Italo disco..csak úgy.. 
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.04. 09:54:40 -
Még mindig divat a falra szögezni a vinyl borítókat? Vagy 20 éve nézett ki így a szobám.. 
A zene se rossz
-
*Mflex Sounds ,helyesen! -
Eddy Mi Ami .... van egy sablon kottája,arra építi a remixei nagy részét,nagyon hasonló minden munkájában a dallamvezetés és a stílusjegyek,ez is egy a tucatból,de!!! mindezek ellenére,ez nekem tetszik,úgy összességében egy klassz new-italo dal! -
Tény,ez a bizonyos audió sávot védő szöveg,alkalmas arra hogy megtörje hallgatás közben a zenei élményt.
Viszont ha a másik oldalát nézzük a dolognak,vannak a lúzer ,warez huszárok ,akik abban élik ki napi örömforrásukat hogy lelopják a YT videók audió sávját aztán felkonvertálják 320kbps,majd "upload" ruszki és egyéb ingyenes letöltő oldalakra.
Én ennek a jelenségnek a kivédésére gondolom a háttér szándékot .
Egy-egy zenész keményen akár hetekig dolgozik a dalain,közben ugye hogy csak egy költséget említsek pld.magas villanyszámla,természetes ha a beleadott munkája után viszont akar valamit látni,ez nem feltétlen pénzéhesség!
Kattints ide ! .... lehet ezt így is! (The D.J. play Mflex Sound vinyl on turntable!) ...egyébként a pörgető fordulatszáma ....!
A zenével kapcsolatos véleményednek örültem!
-
Ez korrekt. Én is igyekeznék meghallgatni a megjelenések után, de amikor már harmadszor hangzik el két percen belül a "(ran) díemszí a zene ólja" szöveg, akkor kinyomom és leteszek róla. -
Csak közhelyet tudnék írni, döbbentem hallgattam és néztem végig ezt a sehova nem sorolható és fantasztikus stílust.
Megint olyan pompásan építette be a gitárt a dalba a zongorával együtt, hogy élvezet volt hallgatni. Bár én ezt raktam volna Karácsonyra, de ők biztosan jobban tudják mit, mikor és miért. Csodálatos hangok és nagyon megülő, beszippantó atmoszféra egy távoli világból!!!!!!
A copyright szöveg már nagyon, de nagyon idegesítő, tehetnének egy évben egyszer-kétszer kivételt. Tudom, hogy amiatt van, hogy vegyék meg, de ennyire pénzéhes banda azért ne legyenek!!!
Szóval, mestermű az én füleimnek. Hallatszik az aprólékos kidolgozás minden porcikájában.
-
26252-re ment volna. -
Ez nagyon jó zene! Az énekes??? csaj amatőr hangja meg lerontja eléggé, de még így is jó!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.03. 15:33:16 -
A 80-as években elsőre megbukott volna a sok sláger mellett, de most kimondottan jó volt egyszer meghallgatni. 
-
"Úgy látom nevezett kolléga egy időre elutazott valahová."
Igen, a halálba!
Emiatt felesleges ide regisztrálni, mást nem csinált, mint direkt csinálta a feszkót!
Értetlen fogalmazás, beszólások, arcoskodás és csak azért is azt csinálom, amit akarok, meghozta neki a gyümölcsét. -
Flashback Records hamarosan.....
-
-
ItaloMucsacso70 #26259 Akár csak ez!
Alex Chroma Band – A New Day
Discogs -
Legend....on vinyl (2018)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
discogs
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.01.02. 16:16:39 -
Wish Key – Man In The Air ( VAM 20.19 ) discogs -
Aleph – I'm On Fire (VAM 20.20 ) discogs -
Dear Friends! This Friday, January 5th - there is gonna be a NEW SINGLE from MaN Records by NEO Romantic called "Miracle Time".
We hope you will enjoy it!
The demo snippet you can listen here -
Neo Romantic
-
Coming in February....
Joy Peters - Asian Heart 12” -
ItaloMucsacso70 #26253 Ennek a kiadványnak már a borítója is pazar! ( Szerintem)
-
ItaloMucsacso70 #26252 Barbi-t is megtalálta a New Italo!