42869
-
én sem tudom pontosan, mikori, de olyan 62-65 születésűnek tippelem, ebben a korban már azért mindenkin látszik, hogy öregszik, és ha te 52-56 évesen sokkal jobban nézel ki, mint ő, és még hasonlítasz is a fiatalkori önmagára, akkor te 1 szerencsés jóképű vagy + genetika. 
szerintem meg az italo előadók közül így is ő van az egyik legjobb "formában"
-
Ez annyira jó így ,szerintem a betét csak elrontaná! -
New-italo korszakból a favorit ez tőle,sajnos egyenlőre hiányzó darab a gyűjteményemből!
Alba & Fred Ventura - Without You
-
Fiatalos ,aláírom,viszont megöregedett külsőre.
Az egyik nagy kedvencem a stílusban,nagyítóval kéne keresnem az italo disco zenéi közt olyant ami nem tetszik,hatalmas alakja e stílusnak!
Te tudod mennyi idős ? ,mert én nem.
Van itt egy (fotó) róla,ez számomra azért döbbenetes mert ennyi idősen nagyon hasonlóan néztem ki,ugyanaz a frizura,szem, és az arcvonások szinte teljesen megegyezőek,sőt kb.súlyra is stimmeltünk,nem viccelek,van egy ilyen fotóm igaz az színes,mellé raknám .... és ezt csak azért említem meg,mert én olyan sokat nem változtam,Ő viszont külsőre rengeteget a képhez képest! -
vártam bele még egy betétet, de így is nagyon nagyon kellemes hangulatú! nekem tetszik! -
nem tudom miért írod ezt, korához képest kifejezetten jól tartja magát , fiatalos. -
The clone of Modern Talking from Russia !
-
Rago & Farina and Italoconnection (live)
Fred-nek sem sikerült megtalálnia az örök ifjúság elixirt,öregszik rendesen,mint mi is! -
No és erről mi a véleményed ?
Kiile - 18..4 (Marvel83' Remix)
Free DL (on soundcloud ) ha van fiókod,akár lossless minőségben! -
A #26352 sem lett jobban elrejtve, pedig azt meg pont nem kellett volna ;)
Reméljük ezt legközelebb orvosolod.
Egyébiránt (szerintem) ha jön még ki MT új zene, az is elfér itt.
Bár ők sem kifejezetten italo disco.. -
A nagy számok törvénye alapján,abban bíztam hátha kifogok végre valami jó és hallgatható zenét az általad random dobált YT videók közt,hasztalan kattintás volt újfent,mint ahogy az már szokásos tőled!
-
Valóban nem. De direkt elrejtettem. Minek találtad meg? -
Te sem gondolod komolyan hogy ez idevaló!
-
Modern Talking feldolgozás (akart lenni) akik mellesleg pop zenét játszottak vagy mit
-
Vendéglátós,lakodalmas,gagyi,bóvli,s ami a legfontosabb ... nem new-italo!
Mi a frászt kell idehajítani ilyet! -
én is úgy látom, mostanában,az elmúlt 1 évben már nem is értem,mikkel és minek jön ki?
reméljük ez csak átmeneti és lesz még miért rajongani tőle is.
-
Nem rakok mindent spoilerbe!
Igen jól hallod,a dal nagyszerű! -
Lossless minőségben sem kéne,Col Bennett magas színvonalon kezdett a stílusban (Los Angeles EP - vel) aztán a folytatás szerintem már nem sikeredett olyan szinten,folyamatosan csúszik lefelé,lejtős pályára állítva magát,s ez még akkor is igaz ha a linkelt dal egy 2010-es kiadatlan zenéje. -
Fityfenét ez lenne jó
Ha nem ütne néha félre a melósruhás muki
-
nem kell átesni a ló túloldalára, most mindent spojlerbe raksz?
ez nem egy egyszerű dal, és valóban nagyszerű! kifejezetten jó! -
nagyon chill, átlagos, én is ingyen adnám, de ha neked ingyen sem kell mp3-ban,akkor nem neked szánta.
-
FM-84 - Breathe (unreleased)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha ingyen adja miért nem lossless quality?...mézesmadzag! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Francesca e Luigi - Staying the night
Oly egyszerű hogy attól nagyszerű! -
Ha ez így van,márpedig miért ne,akkor ez egy kész zenei krimi!
Ugyanis ebben az esetben, egy Modern Talking klón klónozásáról van szó,bonyolódik a helyzet!
Ez a zenei alap megtámogatva egy jó vokállal,maradva keleten pld. Ira Vain,Monika Novak esetleg Irina Bez ráénekelne,talán még eladható is lenne!
Akkor ha valaki megtalálja a klón klónját,jelezze majd!
-
jöjjön már nu-disco is
Vitalic feat. David Shaw - Waiting for the Stars
-
100%ban hasonló.
ilyenben ritkán tévedek (de fenntartva), és jelenleg nem ismert ennél teljesen ugyanilyenebb 
persze az is lehet, együtt szerezték és mindkettőjük nevén fut -
fülcsimanó2 #26348 Szerintem nem pont ugyanez a zene, bár nagyon hasonló!!!
Michael Nolen zenéi között kell keresgélni, nekem ez nem pont ugyanaz!!!
-
italozzunk kicsit
Luca Dell'Orso - Italian Shower
Digital Romance - Together At Last (Maethelvin remix)
-
ahogy zeff is látja, így esztétikus, de akinek ilyen vagy hasonlója van, valószínű nem vinyl hallgatáshoz szerezte be, de így is biztos, hogy mindenkié a legjobban, legszebben szóló.
nekem is kéne egy hasonló, szobadísznek és táskarádió helyett.
-
-
-
ItaloMucsacso70 #26343 Megvan az összes zenéje , még azok is ami nem lett kiadva. 
De ilyen lépésre akkor se szántam volna magam ha nekem kellett volna ez a nóta.
-
Nagy vonalakban ismerve a sztoridat Birizdo I AM UK (így írják helyesen?)
,nagy szám lett volna ha rákérdezel a face-n,vagy rácsörögsz,....."Help me Lali,I AM Kaposi,this song is yours?" 
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.01.12. 17:28:39 -
ItaloMucsacso70 #26341 Ki így , ki úgy kúrja el a hangzást.
-
ItaloMucsacso70 #26340 Köszönöm , akkor már csak célba kell juttatnom a zenét.
Amúgy én elsőre Birizdo-ra gondoltam.
-
Mirko Hirsch írta néhány hete : "I feel that the Italo/Euro New Gen scene is slowly destroying itself by releasing too many mediocre and interchangeable tracks by Modern Talking clones with always the same harmonies and sounds - not to forget certain labels/producers that always produce the same songs over and over again but under different names. ;)"
Azért a Modern Talking klónok közt is akad néha egészen meglepően jó produkció,ettől a formációtól én ilyen jót még nem hallottam!
DiscoBonus - My World Is Burning (bandcamp)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.01.12. 17:02:22 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez egy tíz évvel ezelőtti szuper zene,remélem nem volt még korábban!
Nouveau Riche - It's My Party
discogs -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"home" fotók mérettől függetlenül számomra hasznos,illetve érdekes infókat jelenthetnek,több értelme van mint az üres fröcsögésnek,süketelésnek,ergo egyetértek veled!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így van,nem panaszkodhatunk a felhozatalban,én erősen szelektálok mit tartok érdemesnek beszerezni,olyanokat már nem amiknek a sorsa az lenne hogy egy-két meghallgatást követően odarakom a több száz nem hallgatott közé,miközben napi bő egy órám jut zenehallgatásra,vagy még annyi sem! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól célzott felvetés illetve észrevétel.
Hangfalat szekrénybe,szekrény tetejére nem helyezzünk,azt még + megjegyezheted volna hogy a japánok meglepő módon igazán jó minőségben megszólalni tudó hangfalakat nem képesek gyártani,ezen a piacon az angolok a jók elsősorban.