42869
-
Ismertük már korábbról,itt a 2018-as verzió.
Sam Feldt X Lucas & Steve Ft. Wulf - Summer On You (JSC via Rimini 2K18 Rmx) -
Matt Pop & Martin Blix - Let Us Dance Just A Little Bit More [Album Mix] bandcamp -
Italoconnection - Humanize (A Visitor From Another Meaning Remix)
Italoconnection - Metropoli (expanded double cd)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.03.09. 19:26:01 -
Maxika,pedig vannak az újdonságok,aktualitások illetve a közeljövőben kiadásra szánt ,megjelenésre váró zenék közt nagyon jók is.
Mivel most van néhány szabad percem,és kedvem is hozzá,dobok nektek néhány infót!
Peter Wilson - Careless Nights (preview)
-
a szerintem mostani legtöbb aktuális éppenhogy zs oldalas zenétől annyira lebénultam, hogy véletlenül sem akartam kirakni egyet sem. :)
inkább ugorjunk vissza picit az időbe, a formáció futólag volt már errefelé, az átlagnál lényegesebben igényesebb zenével és vokállal,
Julie és Sharon női vokál páros lenyűgöző hangjaival, Dave Hewson legendás és zseniális zeneszerző alkotásaiból, nem ritkán csodálatos szintetizátor dallamokal vegyítve ma ezt a 3 dalt ajánlom
Twins Natalia - When We Were Young
Twins Natalia - Set Love Free
Poeme Electronique - A Mourner's Lament
-
Urak ha esetleg érdekel valakit Privátban itt , vagy e-mailben:[email protected]
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.03.08. 23:04:20 -
clayback #26571 Sziasztok.
Közeledik a Március vége és az utolsó simítások vannak az első válogatás CD megjelenés elött.
Egyedi megjelenéssel, meg nem jelent változatokkal, és egy Megamix-el tesszük tartalmassá az albumot.
Készülnek az új dalok is Vinyl kiadásra.
Italobox - You are everything
Energy Voice - Disco lights
Italobox - For your love
Az új dalokból ízelítőt kaphattok a Megamixben.
Sok munkát fektettem az albumba, remélem tetszeni fog nektek :)
A megjelenésekkel kapcsolatos infókat írni fogom.
Szép napot mindenkinek :) -
Chemtrail #26570 Ne légy feszült ideges, inkább lökjél be egy M flexi alkotást és attól megnyugszol. -
Ez ez mi ez?
1:33-nál már ez is "szelfkontrollozik" ? De minek, miért?
A többiről nem is beszélve.
-
Ez viszont tetszett. Igaz mindenhonnét volt csórás, de azokat jól összerakták.
-
Ezek a Yela mixek abból állnak, hogy alányomja az automata és már-már kurva idegesítő dobot? És ettől DJ csávesz? Aha. 
Szarok, az eredeti zenék jobbak. (saját vélemény)
Ken Laszló 80-as években mindent taroló Tonight-ja meg sosem lesz jobb, mint ahogy ez sem.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.08. 09:39:00 -
Biztos jó ember lehetett. Kösz az infót. -
gyula1971 #26565
-
gyula1971 #26564 -
gyula1971 #26563 -
ItaloMucsacso70 #26561 Egy végtelenül szerény , kedves, zeneértő és gyűjtő barát az sg-ről a facebook-ról és nem utolsó sorban személyes ismeretségből. 
Pár éve távozott közülünk Tomi! -
ItaloMucsacso70 #26560 Ma volt szerencsém hallani az új Ismael Blanco zenét . 
Készüljetek!
-
ItaloMucsacso70 #26559 Ez a második zene amiben nagyon nem egyezik a véleményünk Sanya! 
Szerintem nagyon kis ütős zene lett ez.
Nekem mindenképp kell!!!!
-
gyula1971 #26558
-
ItaloMucsacso70 #26557 Köszönöm a z infót kolléga. 
A többit majd megbeszéljük!
-
wmallas #26556 Nem rég volt egy levélváltásom az AMD Records kiadó egyik viszont eladójával,Scott Lucchesi-vel..azt írja, ebbe a mixbe a sayonara mix került bele...
https://www.mixcloud.com/scottlucchesi/sixmix-feb-2018-by-djluc9/ -
ItaloMucsacso70 #26555 Amit keresel 11.35-nél Kryptho - Dark Angels 2005-ből!
-
ItaloMucsacso70 #26554 Hallotta már valaki erről a kiadványról a Asian Heart (Sayonara Mix)-et? 
Hozzám még csak a " fapados" vinyl jutott el!
-
Nekem így elsőre annyira nem jön be, de kösz a filmajánlót: azt meglesem
-
Nézem bambulva, A 19-es asztalnál ülők című filmet, egész jó zenék vannak benne. A film unalmas, de valamiért mégis nézeti magát. A fene se érti. 
Na mindegy, már épp kapcsolni akartam, erre meghallom egykori nagy kedvencem, igaz még kistökös
voltam akkor, tehát Cyndi Lauper - All Through the Night 83-as számát, de csávesz énekli és néhol elég italos beütésű néhány helyen.
Rákeresek az imdb-én, trackilst megvan, és a zene is, szerintem befér ide, nekem bejött.
Table 19 - all through the night
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.03. 18:33:09 -
DJMIX #26551 tanner -
DJMIX #26550 tanner -
DJMIX #26549 and... -
wmallas #26548 David Bird - Love Me (Digimax Full Power Mix)
-
wmallas #26547
Digimax - Hypertalk (Spacesynth) -
wmallas #26546 Oroszokhoz méltó szerintem ez az újdonság,szerintem van benn spiritusz....:)
Discobonus - Can’t Let You Go Maxi
-
ez szerintem egy jó kis zene, csak sajnos borzalmasan gyenge a minősége, és ki tudja, lesz-e jobb belőle?! -
ritkán lehet neked ekkora örömet okozni!
nem is tudom, hány tucatszor hallgattam végig az elmúlt hónapokban. prima bella
-
én nem,
de gondolom egy közeli vagy távoli ismerősük volt -
Április 1-től elérhető Cd-n -
A végén, Hegedűs Tamás emlékének ajánlja Mflex, ő ki volt? Tudja valaki? 
-
Hát ez is durván komplex zeneileg összerakva, van eleje, vége, közepe története meg minden, de szerintem nekik sokkal több jobb zenéjük is van, mint a Loven in the rain. UFO csáveszek! 
-
Egyszerűen fantasztikus, fenomenális, zseniális! 
Lám, Mflex-ék mellett más is képes padlóra küldeni. Igaz elég ritkán és ez synthwave, de abból egy ritka csoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ők is tudják, hogyan kell használni a riff gitárt a szintik mellet, de mennyire tudják!!!! Gyönyőrűűűűűűűűűűűűűű
Köszi az ajánlást!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.28. 14:46:32 -
Alex Rasov High Dj Yela Remix Italo Disco 2018
-
vokál synthwave vonalon sok jó mellett nagyon nagy kedvencem a múlt évből,és itt még nem hoztam szóba,de eljött az ideje.
a szuper retro hangulatú klip főszereplője az előadó, és aki ettől a víziótól nem utazik vissza képzeletben az időben, az......
még túl fiatal.
Michael Oakley - Turn Back Time