42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    Vasárnapi megjelenés...
  • reynaud #26616
    Samantha Fox - 'Hot Boy' (teaser)

• reynaud #26615
    The Twins új album várhatóan,remélhetőleg április 15-én raktáron.
    Tehát cirka 1 hónapot várni kell még a megjelenésre.

Ezt az oldalt csekkoljátok majd friss infókért : The Twins (Passion Factory online shop)
  • reynaud #26614
    Gerson already can to make better remixes in this style,than Digimax !
    The vocals is : Clara Moroni
    It would be good,to get it in lossless quality.
  • reynaud #26613
    Mflex Sounds - Save the Earth (black project based ms injection reedit)

• ItaloMucsacso70
    Nos hivatalos infó hogy ilyen kiadvány nem létezik és megteszik a lépéseket hogy levegyék az oldalról!
  • ItaloMucsacso70
    Kértem egy kis infót hogy mennyiben is lenne egy ilyen.
    A válasz!

"Tehát a teljes ár 150 euro, beleértve a 8 GB-os memóriakártyát is. Ha több memóriát szeretne, akkor 155 euro (16 GB) és 160 euro (32 GB) között fog kerülni. Plusz szállítási költség Lengyelországból Magyarországra - kb. 30 euró."

• ItaloMucsacso70
    Jól néz ki. Lehet egy ilyen Deck Onkyo TA-2630-t még vennék is.
  • Wind 67
    mik vannak
    Utoljára szerkesztette: Wind 67, 2018.03.16. 09:28:54
  • ItaloMucsacso70
    Amúgy volt már ha nem is ezzel a videóval de ami a sokkal érdekesebb és amiről nem tudtam hogy az Mflex Sounds valóban megjelentette ezt a remek dalt 12"-es vinyl-n 2012-ben????
  • DJMIX
    ENJOY, GERZON TELLEZ
  • Zephyr Retiring
    Lassan én is nagypapakorban vagyok már, de az italo tűz még bennem is lobog mint az "Ikrekben"

Hogy ezt bizonyítsam, dobok is egy digimax keverést, ami itt még nem volt..

Rosette - Fire (Digimax Italo Fever Remix)

Aztán lassan jönnek az "Ikrek" zenéi is..
  • amaximus
    addig is hallgassunk egy kellemes utazós instrumentált :)

Tony Disco - Summer At Donnas

• amaximus
    komolyan?! nem mertem ilyen nagyot gondolni. csak benned bízok,úgy legyen!
    az hogy régen mit csináltak, semmire sem garancia senkinél, legalább ezt megtanulhattad volna, de én és a mindenki más is reménykedik a legjobbakban . sok nagyon igényes zenéjüket a mai napig szívesen hallgatom, csak a fénykor óta egy laza 30-35 év eltelt már, ők meg már nagypapakorban vannak.
    ettől még kíváncsian várom, csak valamit mutassanak már.

• Zephyr Retiring
    Ezzel nem vagy egyedül. Mindenki várja aki valaha is kedvelte őket..
    Mondjuk abból kiindulva, hogy milyen zenéket komponáltak ezidáig,
    nagy meglepődésre ne számíts. Hozzák majd a megszokott dallamokat tutira..
  • amaximus
    én csak azt várom, hogy végre kijöjjön, és legyen rajta legalább élvezhető zene.
    ha csalódás lesz,az sokaknak lesz nagyon nagy csalódás, gondolom ezt ők is tudják, és lehet pont amiatt késik minden már egy ideje, mert volt belső körös demo és utána meg sok változtatás, vagy tudja a fene. nem is érdekelnek nagyon a részletei,csak halljuk már a végeredményt.
  • Musachy
    Érdekes, hogy minden normális kiadónál már hetekkel a megjelenés előtt (amit pontosan napra belőnek) lehetséges az előrendelés. Ez meg állítólag valamikor áprilisban jelenik meg, de semmi infó, előrendelhetőségről meg szó sincs. Ezután mit várjunk? Remélem legalább a zene nem lesz csalódás.
  • amaximus
    jó régen elkezdték felkavarni a hangulatot, azóta csak szöszmötölnek rajta. remélem megéri ez a hosszú előkészítő folyamat.
    ha sokáig nézem ezt az LP borítót, émelygek. reméljük a zene majd kárpótol.
  • amaximus
    az új régi zenék zyx-es válogatásának válogatása

Frank Lozano - I Wanna Fly (Extended Mix)
    Stylove feat. Vincent International - You Are Bambina (Extended)
    Magic System DJ - Up & Down
    Ken Laszlo - Fire And Ice (Extended)
    DJ Rocca & Fred Ventura - Looking For Love (Italoconnection Remix)
    Tom Hooker - King Of The World (Extendance Mix)

• reynaud #26598

Ígértem The Twins új albumával kapcsolatban infókat,CD-n és LP-n is kiadják,a megjelenés dátuma : 2018 április,azaz hamarosan!
  • reynaud #26597
    Galaxy Hunter feat. Monika Novak - Running High (remix 2018) bc
  • reynaud #26596
    Tom Hooker ezen felvétele,ha nem tévedek,még nem volt a topic zenei ajánlata közt.
    Dupla élvezet !

• reynaud #26595
    Thanks !
  • reynaud #26594
    Lásd !!! .... Ő sem töltikézik!
  • reynaud #26593
    Semmi probléma!

S ha ez így van,még inkább bosszantó,egy 100 €-os maxiról,Tonschatz hivatalos videómegosztós fiókján,miért csak egy 40 mp-es részlet elérhető.
    Mitől parázik,az a korosztály aki ezeket a zenei stílusokat hallgatja,nem hinném hogy beéri egy mp3 128kbps minőséggel.
    Egyébként tényleg nem nézzek torrent oldalakat,sőt bevallom teljes komolysággal ,azt sem tudom hogy kell egy zenét letölteni egy torrent oldalról,de nem is akarom tudni,nem is érdekel!
  • reynaud #26592
    Már azt gondoltam csak nekem tetszik :) ...!
    Tegnap este 4x indítottam újra a videót,betalált alaposan nálam,a zenei alapot ami szerintem tökéletesre kidolgozott csúcskategóriás italo-disco hangzás,megkoronázza a vokál minősége ami a 80s évek legjobb italo férfi énekeseinek produkcióival vetekszik!

Zárójelben a Neon Game nem véletlen lett feltüntetve,tudjuk róla milyen produkciókra képes.
    Akár a videó alatt ,akinek van YT fiókja ,egy kommentben rákérdezhetne ,lesz é elérhetősége a dalnak a jövőben valamilyen kiadványon.
    Várom az infót,ha tudsz ,tudtok többet....
  • wepapa
    És még egy Ráadás !
  • wepapa
    Itt a tavasz akkor egy másik jó kis Italo disco !
    Neo Romantic - Don't Wait For Tomorrow /2018/
  • Luky1367
  • Luky1367
    Jó napot, amikor új dalok Tonschatz columbus és Icarus letöltésére lesz lehetőség ?
  • ItaloMucsacso70
    Ja bocsi most nézem hogy te a Believe In You EP-ről kérdeztél.
    Az még valóban nincs fent de valószínű hogy csak pár nap kérdése és az is bekerül a torrent discográfiába!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.12. 09:05:33
  • ItaloMucsacso70
    Le se tagadhatná hogy Joan San Miguel-nek a Neon Game énekesének van hozzá köze.
    Úgy látom még nagyon friss a nóta.
    Majd rákérdezek hogy hogyan lehet hozzájutni?
    Vinyl, CD ,vagy esetleg digitális file formátumban.
    Engem is érdekelne.
  • ItaloMucsacso70
    Pedig hidd el fent van az egész Tonschatz discográfiájuk az orosz torrenten.
    Nézd meg a dátumot is !
    Tudom te ott nem nézelődsz de ettől még a tény tény marad.
    Ma már arra is lusták az egykoron lelkes youtube feltöltögetők hogy az újdonságokat prezentálják frissiben.
    Vagy csak megunták a sok tiltást a szerzőktől.
    De az biztos hogy sok sok új nóta már semmilyen formában nincs a videómegosztókon sem.
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.12. 08:48:47
  • reynaud #26584
    Hoztam egy nagyon jó zenét,igazi 80s italo-disco hangzás!

David Verona - I Wanna See You In My Life ( Composers: Fernando Marzo, Neon Game & Jofre Horta Antoniou)

Ha valaki tud majd a dallal kapcsolatos beszerzési forrást,tessék szólni.
  • reynaud #26583
    Mármint a videomegosztón ??? ... ezt most nem vágom mire utalsz.
    Tonschatz - Believe In You EP dalairól belehallgatási lehetőség csak az a 40 mp-es (preview) van a hivatalos oldalukon,semmi más,senkitől!
  • ItaloMucsacso70
    Tonschatz ‎– Believe In You
    Már a megjelenés napján megvette Stanics és "közkincsé" is tette!
    Hogy nem tiltják le ezeket?
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.10. 14:38:11
  • reynaud #26581
    Nem zártam ki egy esetleges visszatérést,néhány infót idehajítani nem esik nehezemre!

Peter Wilson 40 mp-es "ajánlom magam,s új zenémet" durva,merthogy mint te is utalsz rá ebből nem biztos hogy eldönthető mit akar eladni.
    Mindenesetre én látok fantáziát a dalban,hiszen további verziók,remixek készülnek.
    (Europop mix by Matt Pop, PWL style mix by Project K and a Flashback Ri-Mix by Fabio Ricci and Kimmo Salo)

Maradva a 40 mp ajánlóknál,ebből sem sok derül ki : Tonschatz - Columbus
    Nem olcsó : Tonschatz ‎– Believe In You (CD, EP) 2018

Secret Service dalokat feldolgozni merész vállalkozás,sanszos hogy az eredeti zenéikből képtelenség jobbat alkotni,(itt) további ....
    Inkább érdekes mint jó!

Mostantól néha érkezem :) ,legyen mondjuk a következő alkalom " The Twins" új albuma kapcsán!

s még egy ajánló : Samantha Fox hamarosan megjelenő új dala,biztosan akad majd a remixek közt néhány nekünk való is.

• DJMIX
    DREAMLINE
  • amaximus
    tudtam, hogy visszatérsz (a hozzászólások közé is), csak az idő volt kérdéses!

több fül, többet hall, egy ilyen fórum erről is szól. hiába van letöltve a teljes internet a végtelen nagy microsdxc kártyámra, nincs mindig időm átnézni az egészet.

alex és sam...o.k.,
    matt pop azon zenéje egyszer hallgatós,gyorsan felejtős, wilson unalmas téma, és 20-40mp-es semmiket eleve meg sem hallgatok,mert nem tudok vele mit kezdeni
    italoconnection 4 hónapos zenéje már többször volt, ez meg a sokadik remixét éli, csak előtérbe került a háttér vokálos csaj, és megkapta a zene a teljesen szokásos IC alapokat és egy újabb szintisávot, elsőre kellett volna így! :)
    legalább viszont pont annyira remekmű lett, mint az IC legjobbjai. ez biztos polcon lesz.

mostantól néha érkezz.
  • reynaud #26578
    Alex Scuderi - I Feel The Same

Alex Scuderi - I Feel The Same (bandcamp)

Top!

Ennyit most,majd talán érkezem még néha!