42869
-
Na ezekkel a hangokkal már durván odavág, jöhet a teljes! 

-
Ez betalált!
-
Leslie Mandoki >>> "present day"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Előrebocsájtom, hogy nem szeretném, nem is az a célom, hogy ezt bárki is kommentálná, aki elolvassa.
Csak elolvasásra raktam be, tehát legyen (nagyon) off és főleg spoileres. Amaximus meg majd dönt a sorsáról.
Hátőőő...izé
-
Már jól ismersz !
.... vettem egy E-osztályos limuzint,a kedvenc márkámat verdában ismerheted,majd talán felpakolom "O" néhány CD lemezét a kormánykerékre :)
Tetszett ez a válasz,rövid,lényegre törő és találó!
-
Ó! nem lepődtem meg, ismerjük az "O" fanatizmusod!
-
:) ez nekem is tetszett tőle. -
Igen,valami pici plusz valóban hiányzik a munkáiból ahhoz hogy igazán átütő legyen,de nekem így is tetszenek,egy amatőrtől bravúros!
pld ... ez -
Nem vicceltem,tényleg nem tudtam ki Ő,anno tizenévesen egy másik Bobby zenéi irányítottak erős sodrással a stílus felé,azóta ez az első számú.
Tudod "O" ! (szintén olasz származású)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.03.26. 21:51:01 -
nagyon jó a hangzás, de sok zene koncepció nélküli, csak hallgatod, de nem fog meg, ami tényleg jó tőle,az a néhány jól sikerült remixe,amit régi bevált klisékből és slágerekből csinált, nem rossz,amit csinál, de néhány kivétellel szerintem nem elég átütő. -
ki BS? ugye csak viccelsz?!
az italohoz sosem volt köze, de ő volt az olaszok és németek paul anka-ja vagy mint nekünk szécsi pál. :)
-
Erről meg majd megfeledkeztem,rajongója vagyok,profikat megszégyenítő produkciói vannak!
Henrik Johnson - California (sc) -
s ha már Victor Ark,komolyodva irányába,karrierje toronymagasan legjobb zenéje. (a videó friss!)
Italo Disco - Victor Ark feat Daniela BACIA ME (80's Live Video Mix) Neon Game Remix Hi NRG
Neon Game ( Joan San Miguel Moragas) szép neve van :)))...szóval ha valaki tud hozzá vezető elérhetőséget,írja meg nekem privát.
-
Mondtam már, azok járnak jól akik Joy Peters ezen maxiját választották,vagy inkább mindkettőt !
A jobbik kiadványról "Sayonara mix" ,persze igazából a Passion of Love a húzó dal a korongon!
-
Victor Ark a YT csatornáján nagyjából olyan aktív az utóbbi időben,mint én itt a topicban :)
Ez inkább mókás mint jó!
P.S. : George Aaron ismerős,de ki Bobby Solo ? -
KosmoramaDisco - Hypnotic Tango (IAMNOTAROBOT Version)
Vadiúj feldolgozás Franciaországból,ha tetszik szerezd meg,ide ( KLIKK ) megteheted . -
Igen ,stílusában néhány korongokon is beszerezhető produkciónál is jobb ! -
ez jó
-
nálam 2,5,6 és ha hosszabban is kijön, talán a 8-as sem lesz rossz
-
Érkezni fog !
Még nem adták ki.
-
wmallas #26678 Lassan 1 hónapja várom,de csak nem érkezik meg
-
Úgy gondolom vinyl gyűjtők már tudnak a lehetőségről,de...
Egy átlagban 100-250 € -os áron mozgó vinyl új kiadása ,baráti áron.
Ez nekem CD-n van meg ,nem vagyok elégedett a minőséggel,s tudom mert volt alkalmam meghallhatni anno ,vinylen jobb minőségben szól.
A dal szerző : Gianfranco Bortolotti
Érdemes átnézni a diszkográfiáját,elképesztő!
Ocean Wings – Loving In The Snow (ZYX Music – MAXI 1008-12) - Vinyl, 12" (2018)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Több, Samantha Fox új maxijáról.
sample of 9 version
(2,5) nálam a nyerő. -
Megjelenés dátuma : 2018.05.25
-
Maradva Mexikóban,egy jó Hi-Nrg ,még valamikor 2016-ból.
-
Kárpótlásként, maradva a stílusnál ezt ajánlom, természetesen elsősorban neked,ingyen akár lossless minőségben letölthető.
Night Runner feat. Dan Avidan - Magnum Bullets
Night Runner - Magnum Bullets (Instrumental)
-
Italove - Extended & Remixed (CDA) - 2018.04.20 (Analog Language)
Tracks :
1. Stockholm Is Calling (Extended Mix) 4:41
2. Follow Me To Mexico (Extended Mix) 4:40
3. Rhythm Of Love (Feat.: Tq) (Extended Mix) 7:08
4. Too Late To Cry (Matt Pop Club) 7:17
5. We Don’t Care (Mirko Hirsch Remix) 3:54
6. Heading For The Sun (Extended Mix) 4:55
7. I Need Your Love (Feat.: Tq) (Extended Mix) 5:00
8. Never Surrender (Feat.: Fred Ventura) (Italoconnection Remix) 4:26
9. I Trust You (Like I Trust Myself) (Matt Pop Club Mix) 6:12
10. Disco Queen (Feat.: Ken Laszlo) (Flashback Re-Edit) 6:43
11. Strangers In The Night (Extended Mix) 4:44
12. L’amour (Flashback Remix Revisited) 5:32
13. Too Late To Cry (Extended Version) 6:11
-
TRANS-X Speed mix Feat. Pascal Languirand Mix by Ramón Serratos
-
DJMIX #26670 TANNER, ENJOY -
synthwave
Vectorwolf - The Replicator -
nem tudom, vagyis de.
ez autóban is unalmas. inkább már filmzene kategória, abból is a félperces összekötő részekhez való.
nincs semmi,de semmi, ami megragadná a hallgatót. nem tudom, a vevők mit hallanak, lehet másik albumot.
a 9-es zene egyedül,amiben valami megmozdul picit, a többi csak műsoridő.
-
nekem sem állt össze: sok jó hang vagy szinti elem van benne, de 'mit is akarok kihozni ebből? nem tudom' lehetett a mondanivaló, vagy csak hiányzik egy igazán húzós dallam rész.
-
Ryan Paris & Stylove - Lady Fantasy (Radio Version)
link
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.19. 21:11:07 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyet én is akarok csinálni!
-
Egész jól indult
, azokkal a hangokkal, amiket imádok, aztán hamar lehervadtam.
Olyan, mintha a készítője nem tudta volna, hogy hova lyukadjon ki, amolyan amatőr összevisszaság lett az egész. Ráadásul több, mint 6 percben, amiből két max három perc is sok. A hard italosok
körében nem hinném, hogy valaki ezt újból és újból meghallgatná az első kínszenvedés után.
És még a bpm is lassú (ezt nem hagyhattam ki)!
-
DJMIX #26663 FROM ITAILA, WHIT THE HEART TO MEXICO DREAMLINE -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Akkor +1 hallgató ,remélem úgy alakul a napi illetve esti programom hogy tudlak majd hallgatni bennetek!
Sajnos a 8.0 előttiekről lemaradtam !
Köszi az infót !
-
wmallas #26660 Joy Peters már megrendeltem, mire jött az infó hogy lessz egy másik is,,,arról nem beszélve hogy elég komoly problémák vannak az én példányommal..
Bakelit Party 9.0,a tervek szerint 30-án adásba fog kerülni,ahogy eddig,élőben...:)
-
Jordan F - Oblivion (bandcamp)
Autóban egy félórás úton eltudom képzelni,mint ahogy a videóban hallható Kalax zenét is.
Kalax - The Ride (Into The Midnight) [Official Video] -
Joy Peters kapcsán ez a kiadvány ,rajta "Passion Of Love" ,szerintem azok járnak jól akik ezt választották,választják!
AMD 034
Ha jól emlékszem húsvét környékére volt tervezve " Bakelt Party 9.0" ,mint érintett,tudsz többet erről ?
A legutóbbi tetszett!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.03.18. 18:20:06