42869
-
Infóra volna szükségem.
Létezik Vinyl,12" kiadás,avagy kérdezhetném úgy is van a dalnak,extended verziója? -
...kellemes ??? ... több annál ,az eddig ismert ,hallott Secret Service feldolgozások közt,a legjobb !
Ez van amikor nem "PCR" hanem komolyan veszi,képes ilyenre!
Bravo Mirko! -
Mike megint lecsapott és irányt mutat hogy kell manapság összerakni úgy egy italo-disco zenét hogy közben ne unatkozzak egy pillanatra sem!
A vokált amivel nem mindig vagyok elégedett a dalaiban,most jól hozza,rendben van!
THIS IS ITALO DISCO !!!
-
Mirkonak én is adtam egy
nem tudom,mi történt, de ha miattad lett ez az ms dal,akkor
a vidi is hozza a hangulatot.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 4.dalból én ennyiből nem tudom mi lesz majd, de később biztosan ki fog derülni.szuper ritmus, kiállások, szintik, felvezető, összekötők, betétek, váltás, dallamok,mind mind, igazi oktatni való kompozíció, a vokál is most nagyon jó, zeneileg géniusz.
-
hát...öööö..izé 
Én kiegészíteném ezzel:
Click
Aztán hirtelen bekerült ide jó pár zene, Mirko új dala kegyetlen jó!
Cliff Wedge felejthető.
Viszont őt a múltkor savaztam, vagy szaroztam a save the earth dallal, talán pont azért, mert visszajött a földre
, de most megint kiderült, hogy másik galaxisban laknak ezek.
Nem tudom, hogy csinálják de ez egyszerűen lehengerlő, hogy bámul az ember maga elé. A szöveg, a dal, a videó, de milyen videó azok a hangok te jó Isten és ezt 8 percen keresztül tartani, mit tartani kár, hogy vége lett!!! Ezt csak ők tudják! Van ott egy kis ízelítő a Take me away, valami brutális, az valami MOMENTS szintű dal lesz ott! Nem is tudom behatárolni a stílust, talán wave egy alfaja.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.30. 17:55:22 -
hoppá,
azaz már feléledtek
Mflex Sounds - Into the Night
-
kellemes, és úgy látszik éledeznek a többiek is. -
Cliff Wedge feat James Knights - 10 O'Clock Postman ( Night City Tribute - The Songs of Secret Service) -
Jesper Jelse feat. RetroTeque - Don´t You Know, Don´t You Know (preview, 2018)
-
Mirko Hirsch - Feel You Near Me ( Night City Tribute - The Songs of Secret Service ) -
Zárszóként.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!#26703
Úgy gondoltam csavarok egyet a dolgon,érdekelt volna miután "E" osztályt említettem,kiszúrod é majd a fotón hogy nem az,aztán elkezdtél "S"- ezni,ezek után úgy gondoltam dobom a titkolózást,ravaszkodást,mert ha ültél ilyen autóban,akkor vágni fogod hogy "S"
Részemről a témát zárom és "back to the music" ! -
s ha már Bobby Orlando,egy szerzeménye tiszteletére,maestro Gazebo beöltözött hajléktalannak,pedig a jelmezbálok idején már túl vagyunk 
Gazebo -
Szia Fülcsi ,
Köszönöm.
Örülök ha úgy gondolod hogy jó ízlésem van,de én ezt átpasszolom hozzád,nálad ez a megállapítás jobb helyen van.
Nem ez az első alkalom ,visszaidézhetnék néhány hsz-emet a múltból ,amikben leírtam,szerintem remek,nagyon jó zenei ízlésed van.
Így aztán egyáltalán nem lep meg hogy Bobby Orlando rajongó vagy,a mester időtálló és egyedi hangzású extra jó zenéket alkotott.
Van pár Bobby lemez eredetiben a szekrényedben .... gratulálok,értékes darabok,nekem szintén van a gyűjteményemben a vonatkozásában,szerzeményeiből kiadott CD lemezeiből egy nagyobb pakk!
Jó dolog hogy itt vagy velünk a fórumon,a zenei ajánlataid nagy számban szembe találkoznak az én ízlésemmel!
-
fülcsimanó2 #26727 Szép! Igazán szép fotó!!!
A képen szereplő CD eredeti fotót én is tudnám prezentálni, van pár Bobby lemez eredetiben a szekrényemben.Pl. ez is.
Én is nagy Bobby "O" rajongó vagyok.
Az autókhoz nem értek, azt meghagyom férfi társaimnak!
Gratula a jó ízlésedhez!!!
-
ilyet nem úriemberek használnak,mint mi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hanem csúnya, erős és marcona emberek vagy akik 3-4. kocsinak vesznek ilyet
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, duguljatok már el!
Addig meg se szólaljatok, amíg a garázsban bizonyíthatóan nem áll egy ilyen kókler Brabus féle csiga lassú 900 lovas 1500nm ócskavas!
Ilyen alap S kellene a büdös francnak!

Az ára, ha jól láttam csak 146 millió akciósan.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.28. 19:08:09 -
végre, megjöttek a képek is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most már zenéljünk.kíváncsi is voltam,meddig tartasz színjátékot, mert az a középső konzol nekem valahogy egyik E-ből sem volt ismerős, ellenben az S-ből nagyon is.
-
Mercedes-Benz S 420 CDI
Mercedes-Benz S 420 CDI (videó2)
Bocs az offért,de ha már megemlítettem,és autóztunk egyet,részemről így hiteles a dolog!
Jó zenék és klassz verdák,kell é ennél jobb dolog! -
"főleg, hogy S-ben is utazom.
Amikor elolvastam ledöbbentem az "S osztály említésén", valamire ráérezhettél ,merthogy szerényen "E" amit bevallottam,pedig valójában "S" ,ami egy magasabb kategória.
Úgy tűnik nekem, értesz valamit a jó autókhoz Maxika!
S akkor a beígért fotó,fotóim "O" CD -vel.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugyan már,nem kell mindent a szalonból kihozni, egy gyönyörű,szinte szalon állapotú S-t pl 10 évesen már 3,5-ért is vehetsz,azért az nem a megfizethetetlen kategória -
Végre,teljes egészében meghallgatható.
Köszi. -
Peugeot 508 ,jó kis verda,vegyél vissza a szerénykedésből ! -
Valami hasonlóval folytattam volna a gondolatjelek után mint a hozzászólásod utolsó bekezdésében leírtak. 
Annyi kiegészítéssel, nézd ,nézzétek meg a videó címkézését,Digimax nincs feltüntetve,kontár munka a javából ,úgy beállítva mintha Alizée-nek köze volna e remixhez ,én ezeket ha rajtam múlna letiltanám.
Mielőtt kattintottam a play gombra,azt gondoltam ez egy új remix,de természetesen néhány hang után felismertem .
Örömmel látom nem csak én !
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az enyém alap, messze van a magastól nagyon is. De jóárban sikerült rálelni tavaly és a család miatt muszáj volt egy nagyobb autó.
A Merci E, S közelébe nem érhet, hiszen az ára is már-már inkább a töredéke. Tehát izé ez nem műhiszti igazából hiszti sem volt csak gondoltam megjegyzem már, ha ilyen kaliberek közt válogatsz.

-
most mit SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!műhisztizel?! a pár éves P508as magas felszereltséggel már egy prémium autó, mondom ezt egy 406-os és 607-es után is, a belsejét bármikor elfogadnám. biztos van itt,aki neked is modhatná, hogy neked bezzeg milyen jó.másrészt meg ez nem egy autós fórum, csak súroltuk a témát, volt Ladám is, és kispolszkim is, de nem emiatt tévedtem erre a fórumra sem. a zene összeköt minket mani,hitvallás és bőrszín nélkül is.
-
De qrva jól megy itt egyeseknek, akkor az én több mint 4 éves pözsó 508 egy nagy rakás szemét ezekhez képest amikben ti elüldögéltek 
E meg S osztály édes f..om hova kerültem.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.28. 10:07:59 -
Nem értem, hogy ezzel videóval mi volt a célod? 
Mi az, hogy Mflex és Digimax után? Ez a Digimax verzió és jobb, mint Mflexéké szerintem, bár mind a kettő túl van a milliós hallgatottságon.
Bár a Miguel verzió másfél évvel előbb került ki, mégis azt nézve szinte Mflex már beérte ennyi késéssel is, de Digimaxé nekem jobban betalált a hangszerelésével. Bár a csávesz mostanában nincs a helyzet magaslatán, mint régebben.
Tehát, van ez a Vadim orosz akárki, aki napjában ötször kiveri Alizére és ezek alá összevág moslék amatőr módjára italo zenéket. ennyit szűrtem le, de még mindig nem értem, hogy mi volt ezzel a cél?

-
Pont, mint az enyém. -
szép lehet a színe, és az E is, de annyira nem izgalmas nekem, hogy körbe-körbe vigyél.
-
Egyszerűbb történet volna ha átugornál hozzám,becsücsülsz és viszlek két kört,a színe telitalálat,ha süt a nap lilás kék,ha felhős idő van egy sötétebb árnyalatú kék. -
Mike és Miguel után ....
-
kívülről azért még meg tudom különböztetni az E osztályt az ML,GLC,GLS-től,
főleg, hogy S-ben is utazom.
meg még 2 hasonló kaliberben,ha ahhoz van kedvem.
'de többet nem árulok el ' 
-
Ritkán szánom ilyen cselekedetre magam,de ez engem szórakoztatott,talán másokat is.
Lazuljunk kicsit !
-
a synthwave - NRW romantikusabb oldaláról ajánlom Nina új lemezéről a jól ismert beyond memory mellett ezt a 2 zenét
Nina - Born To Live
Nina - 80's Girl
-
Maxika barátom,ez egy másik verda mint amit már láthattál, az egy terepjáró volt,amit tegnap említettem Mercedes - Benz, E-osztály limuzin,többet nem árulok el ..... -
Egy amatőr profi munkája ! -
Nagy zene !
Örülők hogy te is annak találod.
-
a kormányt és a műszerfal egy részét már jól ismerjük, de a gépezetet még nem láttuk, legközelebb rakj a motorháztetőre is, és elölről telibe kérjük a fotót!
-
László úr jól tartja magát. hát ööö izé, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak azt sajnálom,nem nekem kellett valahogy eltapsolnom és megforgatnom erre-arra azt a sok állami -adófizetői- pénzt. a többi véleményem már erősen politikai színezetű lenne.
-
allada67 #26698 Ez nálam profi,bár elsőre azt mondtam rá,hogy jó jó,de túl sok a taps gép benne.
De rendben van ez, italo a javából.