42868
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #26779
    Samantha Fox - 'Hot Boy' (official video)

• reynaud #26778
    Ez az albuma nálam ismeretlen volt ez idáig,talán nem is bánom.
    + 2 év és csak visszatalált a helyes útra,nem is akármivel (Dancing Together)
    Ez még mindig odacsap ! .... idén úgy látom "NGID"-ban nem leszünk elárasztva minőségi darabokkal,....ne legyen igazam.
  • amaximus
    rendes tőled, hogy szeretnél bevezetni a diszkó, italo diszkó vagy akár a 70-es 80as vagy bármelyik évtized zenei rejtelmeibe, de ha csak picit is hiteles akartál volna maradni ezekhez a korszakokhoz,akkor nem fostad volna ide sem véletlen, sem direkt a silicon dream név alatt licenszelt legjobb szándékkal is csak edm vagy dance kategóriás szart (aminek 1 ütemnyi köze sincs az italo discohoz és itt máshoz sem), aminek annyi köze van az eredeti SD zenékhez vagy hangulathoz,mint neked ennek a fórumnak a stílusaihoz. részemről sajnálom, részedről meg maradj az ide szánt stílusokon belül, vagy ha ez nem megy,akkor csak simán ne ide dobáld a talált linkjeidet vagy rakd szigorúan spojlerbe (az azért jó,mert arra még keresni sem lehet).
    már nem látom értelmét ezt neked szebben megfogalmazni,mert sajnos eddig semmilyen verzióban nem tudtad felfogni a tartalmi elvárásokat és követelményeket. nem vagyok szőrös szívű, ezért azt feltételezem, csak provokálod azt, hogy időszakosan eljátszod a totális amőbát.

utóirat:
    egy Silicon Dream rajongó
  • Zephyr Retiring
    Ken Lackót is kedveltük régen. Ahogy a Silicon Dream-et is...
    Utóbbiról egy kis infó neked kedves maxi, ha már voltál oly szíves egyszemélyes vendettaként örökre száműznöd innen a legutóbbi vidijét.

Nem mellesleg javaslom néhanap meghallgatásra az italodisco netrádiót is, ahol (nahát, miért nem vagyok meglepve?) a mai napig játszanak Silicon Dream zenéket, amik közül többet is fel tudnék sorolni olyat, ami sokkal inkább lehetne italo disco, mintsem egynémely mai önmagát new italo előadónak tartó műszaki szaki..
    Persze megértem én: itt helye kizárólag csak az italonak lehet, véletlenül sem férhet bele olyasmi, ami csak hasonlít az italo disco-ra...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...én távol voltam amikor Lacit is kiebrudaltátok az általa teremtett atmoszférából, így nem is tudom az okát, de remélem nem valami hasonló zenei ízlés-nézet-különbség volt a főok...

Na további jókat. Aztán szemetek a labdán...ööö..vagy min..
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.04.06. 18:11:28
  • amaximus
    jó példa az is, de pl a 2007-es album sem az a tipikus kenlaci
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2018.04.06. 17:28:58
  • reynaud #26774
    2002 helyett,2003-as a lemez!
  • reynaud #26773
    Nem tudom melyik K.L dalra gondolsz ?
    Volt ez ami nekem nagyon tetszett anno,s egy 2002-es dupla cd-s válogatáson van meg,nem szerencsémre, éppen e dalban van egy kis hiba az én lemezemen.

Egyébként egyetértek,fura a 80s dalaik után ,ez! ....meg ez szintén.
  • reynaud #26772
    0.55 - 0.59 mp között a párbeszéd.
    riporter : kicsikét benézzünk a kulisszák mögé.
    riportalany : de ott van, sok kábel van !
    Kis híján lefordultam a székemről ....

Jó arc Clay,én egy szerény embernek gondolom,ábszólút !!!
  • amaximus
    nu disco / italo disco instrumental

AquadreamR - Cosmic Dance
    Lulla - Love Comes Quickly (Hans Wolters Italo Dub)
    Andreas Langer - Dance Now

• amaximus
    régebben ken laci is bepróbálkozott a fő profiljától teljesen elütő stílusban, nem tartott sokáig, nem azért,mert annyira rossz volt,hanem mert egy valamiben nagyon ismert és elismert előadó igen nehezen tud befutni számára és a régi közönsége számára is idegen terepen.
  • amaximus
    ábszólútpremier!
    hááát ööö izé,érdekes ez a vidi
    premierként én picit mást képzeltem és másként, de ez így sikerült.
  • amaximus
    köszi az infókat!
  • reynaud #26767
    My Mine, un nuovo album per la band simbolo dell’italo-disco

• reynaud #26766
    Ez egy 2002-es "O" ízű felvétel,egész jól sikerült.
    Bellehallgat : ITT vagy ide klikk.
  • reynaud #26765
    ...és már készül is a következő kiadvány bakeliten,akarom mondani vinylen .
    Sok sikert !

P.S. : Ki ez a hölgy,én még nem láttam korábban a csapatban,vagy csak nem vagyok alapos megfigyelő !
  • clayback
    Sziasztok. Jelentem a CD legyártva limitált darabszámban :) 15 track és csak, kiadatlan változatok a lemezen. Akit érdekel az új kiadványom jelezzen a [email protected] - on. Szépet mindenkinek :)
  • Zephyr Retiring
    Rosszul emlékszel. Az a hapsi Kapsi1 volt, aki csop.vez :D
    És beengedtük/ték/tétek oda...hova...a madár se jár :D
    (ez egy önmegsemmisítő hozzászólás. A megsemmisülésig hátralévő idő...)
  • Musachy
    Nem, nem! Az igazság talán az, hogy egy magyar találta ki, bizonyos "Kaposi Laci", akit asszem itt valahogy nem kedveltek és a mai napig nem engedik be...
  • ItaloMucsacso70
    Hello Sanya!

Volt egy kis időm belehallgattam a Műsorba , főleg a New Generations érdekelt!
    Csak egy kis kiigazítás.
    Valóban a B1 a (Gino Mix) ment a a Miko Mission-tol.
    Azon meg amit Hajcser mondott sírva röhögtem.
    Hogy a ZYX találta volna ki a New Generations kifejezést?
    Azt se tudták eszik - e vagy isszák mikor mi már régen ezt hallgattuk.
    Na mindegy a zenék klasszak voltak.
    Majd a héten én is hozzájárulok még pár hiányzó dologhoz!
  • DJMIX
    ENJOY
  • reynaud #26759
    Azért annak megvan a maga varázsa ,hatása, ha tudod élő műsort hallgatsz,melyben vinyl-ről játsszák a zenéket,s hej ha mindezt még látni is lehetne,technikailag azt gondolom web kamerás rögzítés lehetséges lenne,aztán a műsorról lemaradtak,érdeklődök nem csak visszahallgathatnák,de láthatnák is a videomegosztón.

Szerintem a beszélőkéddel semmi probléma,az angol kiejtés helyességével viszont akad egy kis probléma,de számomra nem volt zavaró,sőt ...
    Hajcser úr hajlamos rácsodálkozni a "new-italo" jelenségre,pedig ez egy jó dolog,tulajdonképpen fenntartja a stílus iránti folyamatos érdeklődést,miközben életben is tartja magát az italo-euro disco stílust,szóval kellenek az újdonságok,speciel engem épp ezért inkább a te new-italo blokkod szórakoztatott,az egy élmény volt.
    A D.J. meghívásos dologra majd visszatérhetnénk ....

"Savino Mix" ... ? ... azt ismerem,én a "B1" track-re tippeltem volna a korongról.
  • wmallas
    Örülök hogy Te is bekapcsolódtál azok közé,akik számos alkalommal már hallgattak minket,jól esik a figyelmed, mint mindenkinek szerintem aki valamiben ki akar tűnni egy kicsit sajna a sors nem áldott meg jó "beszélőkével" így a határaimat azért jól ismerem.Egyébiránt elárulom hogy Hajcser Úr nem mindig könnyíti meg az életed,ilyen formában..:) Miko Mission-Let it be Love(Savino Mix) ment.
    A műsor rögzítésre kerül,szinte mindig,,,Itt vissza lehet hallgatni..
    https://www.mixcloud.com/PoptarisznyaRadio/
    Utoljára szerkesztette: wmallas, 2018.04.02. 19:18:42
  • Musachy
  • gyula1971
  • reynaud #26755
    Ezt 1 hónapja beígérték,azóta semmi,a zenei alap összevisszaság, mulatós közeli hangok, space fűszerezéssel,viszont a vokál nagyon jó.

Barry Lane & Vanello - Journey To The Moon (teaser 2018)
  • reynaud #26754
    Elkezdem hallgatni és azon kapom magam hogy már vége van,2 percnek tűnik a közel 5 perc,ez van ha zene betalál a hallgatóhoz.
    Igényelném hosszabb verzióban,de sajnos úgy nézz ki a dolog hogy nincs "12-es !
  • reynaud #26753
    Hi,

Elfoglaltság miatt csak belehallgatni volt lehetőségem a péntek esti "bakelit party 09" műsorotokba,de talán éppen a számomra lényeges bő egy órát fogtam ki,amikor is Walla Sándor prezentálásában "new-italo disco" zenék pörögtek!
    Jól toltad,elsősorban 2018-as újdonságokkal ,no meg volt ott egy Miko Mission dal is az elhangzottak közt,csak tudnám az melyik verzió,mert nekem nincs meg a lemez!

Téma volt a 10-es jubileumi műsor tervezete, maratoni hosszúságban DJ-k meghívásával,ez utóbbi elgondolkodtatott ,a mai trend, a PC DJ-k,Laptod DJ-k világa,s groteszk volna ha ilyen önmagukat lemezlovasnak kikiáltó (DJ vizsga nélkül) szerepet kapnának egy ilyen jellegű műsorban.
    Márpedig ha vinyl és DJ is egyben,nagy választék nincs,viszont 2 nevet akár az itt korábban aktívan fórumozók közül ajánlhatnék akik emelhetnék a műsor rangját,nagy volumenben !!!

P.S. : Miért nem kerül rögzítésre és fel a videómegosztóra a teljes műsor,igény biztosan volna rá ? ! + megoldhatónak tűnik.
  • mfn
    Egy kis visszapillantás

Squash Gang - Tell Me Why
  • ItaloMucsacso70
    Erre se sokat kell várnunk Sanya! ;)
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.04.01. 09:56:33
  • ItaloMucsacso70
    Sajnos én is csak pár perccel a kezdés előtt értesültem róla.
    Magic Disco Radio
    https://www.facebook.com/magicdiscoradio/
    Élő Streem: http://live.magicdiscoradio.com:4420/live.mp3

Lelkes és hozzáértő és főleg a zenéért élő haló mondhatni baráti társaság üzemelteti és szerkeszti a műsorokat.
    Köztük Clay is az egyik műsor vezetője!
    Érdemes hallgatni őket!

A lemezt nekem jövő héten küldi Clay és nem lesz horror áron főleg a magyaroknak nem! :)
    Az hogy digitális kiadás lesz-e ez jó kérdés? Tőle kell megkérdezni.

• wmallas

Frank Lozano Mix Promo Album
  • wmallas

IAN COLEEN - DISKO B feat. HOULDEN BRICKS - THE STORY (Italo Dream Version)
  • DJMIX
    enjoy
  • amaximus
    lemaradtam, azért az ilyet előre is jelezhették volna! meg melyik magic rádió ez? persze most már mindegy.
    mikor jelenik meg? min? letölthető lesz-e?

• mfn
    A Visitor From Another Meaning Remix.wav

Italoconnection
  • ItaloMucsacso70
    Most Van a Magic Radioban az élő lemezbemutató egy órában!

• Musachy
    Lehet, hogy valakinek ennyit ért...
  • ItaloMucsacso70
    Január végén Ennyit ért egy "Zoltán Erika" 7"-es vinyl!
    Amúgy 12-es sajnos ebből sincs mint oly sok nagyszerű nótából!
  • amaximus
    Hivatalos nagyon hosszúról nem tudok (hisz nincs meg ), de ez is majdnem 5 perc,az már nem rádió változat.
  • reynaud #26740
    Infóra volna szükségem.

Létezik Vinyl,12" kiadás,avagy kérdezhetném úgy is van a dalnak,extended verziója?