42868
-
gyula1971 #26900
-
FLAC
Boranoko - The Night
-
lazzoo #26898 Samantha Fox - Hot Boy (Remix Pack) 2018
1. Hot Boy (Single Mix) 3:38
2. Hot Boy (12` Mix) 6:08
3. Hot Boy (A Copycat Hot Dub) 7:20
4. Hot Boy (A Copycat Hot Remix) 4:48
5. Hot Boy (Highway Superstar Remix) 3:32
6. Hot Boy (Robert Parker Extended Remix) 6:04
7. Hot Boy (Jenkki Remix) 3:10
8. Hot Boy (Silent City UK Remix) 5:45
9. Hot Boy (AW Studio Remix) 3:38
10. Hot Boy (DJ Scott-E`s 80`s Flashback Mix) 3:35
11. Hot Boy (Paddy Duke Remix) 3:26
https://www26.zippyshare.com/v/FXnlgg4s/file.html
-
biztos nem fogok a kedvedért a remixekről listát csinálni. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a letöltéseknek nem FB lájk értéke van, persze tudjuk, hogy az emberek képesek lennének bármilyen szart is letölteni akkor is, ha te osztod meg.
2 év távlatából mondom, többnyire csak az tölti le, akinek kell, a többi -ahogy a kisebb számok mutatják- inkább csak belehallgat online. vagy úgy is mondhatnám,akkora lájk értéke van a dl számnak, mint bármi másnak,amiért pl te fizikális korongon pénzt adtál, amitől jó lett az előadó bevétele, de ettől még nem biztos, hogy annyira jó az album, tehát a bevételi mérőszám tévesen mutat bármit az album zenéiről, mert szinte mindig csak a megvétel után derül ki, hogy az albumon össz 1-2 zenét hallgatsz, de eladta neked azokat a dalokat is,amikre egyébként nem lettél volna vevő. a digitális vagy letötikézésnél így főleg 1 számnál jobban mutatja a népszerűséget, akkor is,ha téged irritál akár a zene,akár a számok. megtehetném, hogy rakok mellé egy 'tetszik-e neked valójában,mert zeffnek ezt igazolni kéne' szavazó gombot is, de annyira nem érdekfeszítő a pragmatikusságod. szenvedhetsz még ezen a dalon felőlem heteket is, de egyszer sem mondta senki, hogy ez egy isteni remekmű, vagy kiváló alkotás. simán egy zene, ami ebben a párosításban érdekes és hallgatható párszor. miattam többször már ne hozd fel ezt a témát, próbáld meg valamilyen új témába beleszenvedni a következő véleményed. 
-
Kecsegtető feltételezés, hogy bárki bármit csak úgy letötikézik a netről. Vagy mindenki mindent megvesz lemezen.
Kinek nincs hazai italo disco remixe? Például nekem nincs. Ami a yt-on van, azt bármikor meghallgathatom, tehát nem fogom letölteni.
Egyelőre lemezen sem találkoztam hazai italo remix kiadvánnyal, ezért kérdeztem..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A letöltési arányaidhoz meg gratulálok. Vagy mégsem.. Ez valami olyasmi lehet, mint a FB-on a "like" gomb, ami azonkívül hogy 1635342762826 leütést megél, sok mindenre nem használható. De megértem én: a tudat, hogy valaki örül neki..persze ez nem változat azon, hogy az említett remix továbbra is csak egy átlagos remix marad ha meghallgatták, ha letötikézték akkor is
-
az eredeti TBT ajánlottam már itt, betamaxxosan kicsit elmászik a hangulata, de jó,
az 1,6 az

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a 'csak egy remixek' elég sűrűn kerülnek fel kiadványokra, biztos nem szoktad elolvasni a számcím utáni részeket,azért nem tűnt még fel,mennyi a remix. ezzel meg sem tudsz lepni. ennek a dalnak szerintem is nulla esélye lenne felkerülni hivatalos kiadványra,ettől még létezik,mint ahogy millió hasonló remix is lehet fizikai kiadás nélkül népszerű. és ott népszerű,ahol egy ilyen dal népszerű lehet, tehát ahol megosztják. ezt nem én mondom,hanem a statisztika,ami az elmúlt 2 év alapján nagyjából mindig mutatja,rajtad kívül mások mit kedvelnek. bocsásd ezt neg nekik,nem mindenki olyan,mint te (vagy én, vagy ő).
hallgat/letölt
rammstein 82/154
italoconnection 111/194
no name 95/161
ez a pillanatyni állás,még ebben a minimál minőségben is, amiben felteszem ezeket, ami 2 nap alatt nem rossz arány
persze,vannak magyar remixeim, ahogyan neked is, de kinek nincsen? hamarosan bővül majd az érkező clay albummal is.
-
DJMIX #26893 ENJOY -
Népszerű hol? És kiknek?
Ez csak egy remix..
Amúgy ja. Vagy nem. Vagy majdnem :)
Hazai italo előadóktól is vannak mixeid, remixeid? -
s ehhez mit szólsz ?
Szerintem az elmúlt hónapok egyik legjobb dobása.
Michael Oakley - California (The Remixes) - (name your price) bc
Ezt kiemelném :
Turn Back Time (Betamaxx Remix) -
aha, tehát ez is morgan willis zene,nem ismertem fel a jegyeit, de sokat fejlődött ez a francia srác is. nekem nagyon tetszik ez a kooprodukció.köszi az infót.
-
mindenkinek vannak gyengeségei.
-
biztos fáradt voltál már,azért írtad, 'ha ismerem', és biztos ezért nem veszed észre sokszor, hogy milyen fárasztó,amiket írsz.
nem b.ki nem ismerem,azért írtam.
ettől még majdnemhogy ugyanolyan népszerű ez a dal,mint a másik 2.
-
Daria Danatelli - Bring Me To Life (name your price) bc -
Peter Wilson - Careless Nights (remixes preview) - (Project K Turn In Into House Mix, Matt Pop Extended Play; Flashback Ri-Mix
-
GUNSHIP - Art3mis & Parzival
-
Ha zene producer lennék,és szűkségem volna egy produkcióhoz egy jó énekesnőre,válszeg Ő volna az első akit felkérnék rá.
Monika Novak - In the Heat Of The Night ( part 2 of the cover song )
-
Rammstein = bizarr 
Fred Ventura & Paolo Gozzetti = a már megszokott, nagyon jó színvonal !
Tőlük dobok én is valamit :
Italoconnection - Night City [12" Radio Edit]
Itt ragadom meg az alkalmat hogy részemről megköszönjem neked a zenefórum egyik legnépszerűbb topicjának vezetését,felügyelését házigazdaként az elmúlt közel 3 és fél évben.
Voltak súrlódások ,de ez természetes egy ilyen jellegű,véleményeket is ütköztető fórumon,őszeségében jó munkát végeztél,és talán bizonyos dolgokban túlságosan is elnéző voltál.
Thanks Amaximus !
-
Szerencsére nem őrült jót írtál rá 
Mint italo feldolgozás szerintem az átlagos is bőven elég jelző eme reizy remixre, különösképpen ha ismered az eredetit is.
Én ismerem és még kedvelem is. Ez viszont nem kerül be a top 10-embe sem..
Italoconnection viszont nagyon ott van a szeren...szerencsére..továbbra is
Ízlések és pofonok, mára ennyi, most aludni elosonok...
-
egy őrült remix
, ami a mag nemében nem is lett rossz, rammstein és italo disco 
Rammstein - Du Hast (Reizy Remix)
hát ehhez nincs mit hozzáfűzni,
csak az ismétlés kedvéért
Italoconnection - King Of The Night
bonyolultnak hangzik, de a következő dal eredetije egy 91-es techno-synthpop csapat freestyle felvételén alapszik, mely megélt már néhány tucat feldolgozást,a jelenlegi az említett dal eredeti vokáljának felhasználásával készült, ebben a formában közel az eurodance vonalhoz, mégis lehetne akár egy remek new italo is
No Name - Historias De Amor (Vocal Mix)
-
DJMIX #26880 enjoy -
DIGITALO - GOLDEN TEN (Hamarosan)
-
Peter Wilson - The Passion and the Flame (új album ,megjelenés dátuma : 2018.07.02)
Tracklist :
Careless Nights
Diamond Eyes (spoken words by Fancy)
Angel Of Love
Take Me Over
Don't Throw It All Away
No Sadness No Regret
Kiss The Sky
Surrender
Border Of Devotion
Until The Day
Verona (duet with Sean Smith)
Angel In Disguise
Every Day Every Night
Whenever You Want Me
Like Dynamite
Ha olyan lesz mint a legutóbbi,akkor majd lájkoljuk!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.04.10. 17:30:40 -
mit is mondhatnék ?
Estimado - Float Away -
DJMIX #26876 ENJOY FRIENDS -
Not at all. -
Érdekes egy cikk! Köszi hogy megosztottad! :-) -
Disco a modernita.(cikk) -
Kérés teljesítve. -
Az még egyszerűbb: Power hosszan nyomva. 
-
Megtenném persze, csak androidon nincs ilyen opció.. -
Raff az igaz, de pontosan nem így történt, vagyis nem feldolgozás, ha úgy nézzük, inkább lopás, de nagyon megérte! 
Ha megtennéd, hogy nyomsz egy ALT+F4-et. Köszi!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig az is csak egy feldolgozás. Raff írta a szöveget és a zenét is eredetileg. Két bakelitjét csaptam a hónom alá egy antikváriumban 1 kanadai dollárért, ma meg 30-ért is el tudnám adni akár. De persze nem eladó..
Viszont leszűrhetjük a tanulságot: még egy feldolgozás is lehet etalon..
-
hátöizé ezen besírtam -
Azért írtam épp a Gazebo lemezről, mert én ezt hallgattam. Ryan Paris ezen speciális általad is említett kiadása nekem kimaradt (mint írod, nem is nagy gond).
A részletekben sem akartam túlságosan elveszni, hisz tudom, Super Hits már vagy 50 éve létezik, csak eredetileg eredeti előadók saját számaikkal szerepeltek rajta..
Az első reakciómat írtam le, de most, hogy már harmadjára forog az album, egyre jobban tetszik :)
Ad az egésznek valami egyedi jelleget ez a fajta változat, amit elsőre gagyinak hall a fül.
Egyébként pont emiatt az egyediség miatt kedveltem meg eredetileg is a hazai Super Hits feldolgozás kiadványokat. A Self Control, a Hasta La Vista és a Ballet Dancer is kiemelkedő zenei profizmusról tanúskodtak annakidején, csak akkor azt még elsőre meghallottam. Gazebo esetében ehhez háromszor kellett meghallgatnom az albumot :D -
Jól írod egyébként, ezek öreg korukra mind meghülyültek és lejáratják magukat, amit régen szépen felépítettek. -
Talán az Mflex banda, az tudna csinálni még faszájosabb hangszerelést, de természetesen Laura énekével. Róluk simán eltudom képzelni.
Gitárt, dobot, és főleg szintihangokat olyan mesterien keverik ki (néhány számomra ocsmányságot leszámítva
), hogy a fül már már néha elélvez!
-
A Laura-s Self Control-t senki ne próbálja meg überelni! Az egy olyan dal lett 84-ben, ami most is szanaszét aláz minden italo próbálkozást, pedig amcsi csáveszek hangszerelték. Jó nagy fricskát is mutattak akkor az Olaszoknak, hogy ilyet is lehet ám! Nem hiába letarolta és sokáig tartotta a toplistákat megboldogult Lauránk!
-
igen,hallotta, mindenki. aki nem,az nem mindenki.
a régi nagyok közül nem csak gazebo csinálja mostanában ezt a találó hasonlatú super hits féle gyakorlatot, hanem ahogyan észrevehetted volna, ryan paris is. egyik esetében sem tudom, némi lepottyanó aprópénzen kívül mire jó, de sokszor inkább haszontalan vagy önmagát lejárató,mint hiánypótló.
hozzáteszem, én régen a super hits kiadásokat sem értettem, hisz az eredetiket már ismertem és azokat hallgattam. így utólag is csak a hátha bejön valamennyi aprópénz dologra tudok gondolni,de akkoriban annak jó részét biztos elvitte a stúdiómunka,gyártás,forgalmazás költségkeret,tehát az előadóknak valószínű fagyira való maradt csak. -
Most lett rá némi időm, hogy Gazebo legutóbbi albumát végighallgassam.
Az első gondolat ami beugrott ezzel kapcsolatban egy egykori hazai találmány: a Super Hits albumok.
Azok ugye azért készültek egykoron, mert drága lett volna kifizetni a szerzői jogokat az albumokra kerülés miatt. Olcsóbbra jött ki, ha mi magunk újrahangszereljük és újraénekeljük. Így is lett, és megszületett az első a Super Hits kiadvány. Majd követte a többi...
Aztán egy nap valamelyik lemez eljuthatott valahogy Gazebo keze és füle-ügyébe :D Gondolom...
Mi másért dolgozta volna fel ő is mondjuk a Self Control-t utánunk? :D
Viccet félretéve, érdekes volt meghallgatni, hogy egy vérbeli italo előadó miként dolgoz fel egykori italo slágereket.
Ha tévednék, és mégsem innen jött az ötlet neki, akkor sűrgősen kezébe kéne nyomni a mi Super Hits féle Self Control-unkat. Az ugyanis szerintem mérföldekkel jobb lett :)
A Like Chopin féle verziót meg nem is értem: az majdnem pontosan megegyezik az eredetivel. Akkor meg mi értelme volt "belepiszkálni"?
Egyébként hallotta más is már rajtam kívül ezt a bizonyos Gazebo albumot itt? :)