42868
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• gyula1971
  • Zephyr Retiring
    Azért egy 79-es születésű indie-rock banda énekesnőjétől sem rossz hallgatni egy kellemes diszkó zenét
    (a link alatti második zenéről beszélek)
    Csak így merem kitenni, mert folyton leszedik egyesek a keresztvizet rólam, ha nem teljesen italo az a diszkó
  • DJMIX
    ENJOY
  • Copernico
    Magic System DJ - Angels (Dj Yela Remix) Italo Disco 2018
  • allacska
  • AeroCool
    74-es se kutya......
  • Musachy
    Az 1970-es egy jó évjárat volt...
  • rain70 #26933
    Köszi!
    Akkor én a 76-os szül évemmel nem is szólhatok semmit!
  • Musachy
    48
  • rain70 #26931
    Ez a Divine-Bobby Orlando hangzású Kovács Kati remix nagyon jó lett!
  • rain70 #26930
    Akartam írni, hogy két napja a mai szülinaposok között észrevettem, hogy ott volt az Mflex csávesz májtsztró neve, de aztán az egyik kislányom elkezdett hisztizni már sokadjára, felálltam a gép elől és utána már nem is kerültem vissza. Így elfelejtődött.
    Benézve a facebook-ra valóban 20-án volt, de az titok, hogy vajon mennyi. 45-50 között valahol, de innen is kívánok neki sok boldogságot és még rengeteg jó zenét!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.04.22. 06:35:22
  • amaximus
    az első felvételt csak a kuriózum kedvéért mutatom, ilyen sem volt még itt sok, és bár a vokálból szinte alig jön át valami, annyira el van maszatolva, vigaszt adhat, hogy az eredeti is inkább verses elbeszélés volt, mint ének, viszont 1980-ban és hazai viszonylatban már akkor is egyedi volt.

Kovács Kati - Kérdés Önmagamhoz (Flemming Dalum remix)

nem újdonság egyik zene sem, de az IC produkciók és Fred Ventura művek igényességükben többnyire jóval átlag felettiek, bármikor megférnek itt önállóan is

Fred Ventura - International Language (Italoconnection Mix)
    Ken Scott - The Cat (Italoconnection Re-Edit)

• rain70 #26928
    Ez meg volt már és ki is tárgyaltuk, hogy nagyon jó, de azért elsülni sem kell tőle. Márpedig ezzel az írással, illetve felvezetővel szerintem te igen!
    Nincs ez rövidre szabva, a csávesz profi mód felismerte, ha elkezdi kitolni a zenét percekben, ami nem lenne más, mint ismétlés az elejéről, akkor unalomba fulladna. Ebben ennyi van, de az csillagos ötös.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.04.21. 06:00:05
  • rain70 #26927
    Nekem bejött.
  • rain70 #26926
    De szerencsére nem vagy, mert akkor tisztában lennél, hogy mennyi stúdió munka van egy ilyen énekhangzás eléréséhez és legfőképpen hallanád. Nem kell ahhoz valóban nagy énekesnek lenni, hogy egy véglegesre kikevert hangtól elélvezzen a hallgatója, elég ha nem hamis a többit a stúdiókeverő elintézi. Ez csaj elsőre lebőgne, ha kérnél tőle egy "real acapella"-t. Nem egy ilyet hallottunk már.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.04.21. 05:53:30
  • DJMIX
    ENJOY
  • amaximus
    a jelenleg londoni székhelyű Chris Giselbert egyik újabb instrumentálisa, kellemes magasztos hangulattal

Paladin - Ulric's Theme
  • amaximus
    ez egy jó welcome back

a c.danone go-ja eredetiben jó
    a new italo sin pedig tényleg vétek és bűn(tetés), de ez a nevében is benne van.
  • ItaloMucsacso70
    Szerintem lesz ebből még legalább egy digitálisan vásárolható maxi kiadvány.
  • ItaloMucsacso70
    Én nem kerestem csak feltettem mint kiadatlan ritkaság.
  • reynaud #26920
    Mirko Hirsch a stílusban a kommersz sablontól képes egészen a csillagos égig emelkedni avagy a fellegeket is megközelíteni egy-egy produkciójával,utóbbihoz csapható ez a dal amivel a legjobb Secret Service feldolgozást készítette,agyonverte a mezőnyt!
    Egy negatívum van ,túl rövidre szabta.

Mirko Hirsch - Feel You Near Me

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.04.19. 18:13:00
  • reynaud #26919
    Fred Mexikóban turnézik,haknizik,napjainkban.

more

• reynaud #26918
    A hét elején belehallgattam s aztán felmerült bennem néhány kérdés.
    Az egyik : Ez a produkció vinylen minek,kinek ??? ... a halványnál is gyengébb,egy 5 csillagos skálán még az egyet is sajnálnám behúzni rá,ajándékként sem fogadnám el a lemezt.

Mexikóban maradva inkább ez,ha jól emlékszem április végén video premier.
    Victoria Mus

Ezt nem te kerested pár hónapja a szomszéd topicban mint ismeretlen dal ?
  • ItaloMucsacso70
    Nagyon nagyon gyenguska lett ez sajnos Peti!
  • ItaloMucsacso70
    Zeneileg ez csak egy Amaya koppintás és még annak is gyenge!
  • reynaud #26915
    Robert Camero - Welcome Back

• reynaud #26914
    Charly Danone - Go!

• reynaud #26913
    New Italo Sin - Keep The Fire

• AeroCool
  • AeroCool
    Elvin - You Set My Heart On Fire 2018 (Iventi)
  • AeroCool
    Ven Uto - Midnight Girl 2018 (Iventi)
  • AeroCool
    Sokat beszéltem anno egy Italo Disco kedvelő Úriemberrel arról hogy miért is nem jelent meg eddig D.White
    vinyl-en,hiszen a dalai egytől-egyig igazi vérbeli disco slágerek.
    Sok minden lehet a háttérben amiről sajnos mi nem tudunk,de eljött az idő hogy egy most induló lemezkiadó
    első 12"-es lemezkiadása kapcsán őt válassza!!!
    Fresh colour music a lemezkiadó neve.Sajnos még nem sokat tudok róla, maximum annyit hogy Görög és hogy imádja a jó
    Italo disco zenéket. Ha minden igaz Júniusban debütál majd D.White első vinyl-je!
    Már nagyon várom mert nagy kedvencem!! :-)

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.04.17. 23:32:52
  • AeroCool
    Üdv!
    Ha valaki esetleg szeretné megvásárolni az új Galaxy Hunter cd lemezt ide irjon!
    10 Euro+5 euro posta :-)
    Későbbiekben jön majd egy 12"-es vinyl is a legjobb dalok remixeiből.
    Várjuk sok szeretettel!
    Galaxy Hunter - One Nation CD Audio
  • reynaud #26907
    Éppen hallgatom ,dallamában,zenei megoldásában tipikus iVenti new-italo hangzás, semmi különös,a vokál nagyon jó,nem felejtett el énekelni.
    Senki se számítson olyan produkcióra mint (Love Games,Lady Surprise,Let Me Fall In Love),ez az újdonság mélyen elmarad egykori sikereitől.
  • reynaud #26906
    "Turn Back Time" original verzió esetében a léc oly magasságban van hogy remixekkel válszeg leverik,ennek ellenére b.maxx remix minimalizált synth dallamokkal kellemes!
    A kazettás misi munkásságáról ejtettünk már korábban néhány szót,éppen pause volt nálam az italo ,akkortájt figyeltem fel rá,azóta favorit,nem tud hibázni,ez a remix is magas színvonalat hoz a maga stílusában.
  • AeroCool
  • AeroCool
  • ItaloMucsacso70
    New Italo Sin ‎– Keep The Fire

Erre azért leszek kíváncsi mert a legnagyobb mexico-i gyűjtők ill, DJ-k keze van benne.

• ItaloMucsacso70
    Az úriembert nem kell bemutatni.
    Ha csak feleannyira jó lesz mint a régi zenéi akkor nem fogunk csalódni!

Robert Camero ‎– Welcome Back

• AeroCool
    DIGITALO - GOLDEN TEN

DIGITALO