42868
-
Az első mondatban ott a lényeg, a többire meg azt javaslom, hogy ne firtassuk, mert a ban megkerülése más nick-kel azonnali kivágást jelent, ugye!
-
Brutálmega syntwave! -
Jasper De Ceuster - Voyager (Free DL) bc -
Hát Rain kolléga!
A dallal kapcsolatban a lényeget alaposan és jól kielemezted.
Minden mondatoddal egyetértek,nagyon azonos véleményem van.
Mike zenéi közt akad nem kevés olyan amiket úgy komponál meg hogy egy teljesen egyedi ,professzionális dallamvilágba érkezik meg a hallgató.
Ez a szerzeménye is ilyen,és az utóbbi hónapokban megismertek közt az én személyes favorit zeném tőle szintén,e remixre a szuper,mega és egyéb jelzők gyengék.
Mflex Sounds feat. Bleachers' - Don't Take The Money (80's reincarnation remix) -
Hát Reynaud kolléga!
Egyszerűen grandiózus!
Amit ebben a dalban felvonultatott a csávesz az még a többi zenéjén is túltesz.
9 percben újra olyan mesterművet készíteni, ahol a végén azt mondom, hogy még hallgatnám, nézném ezt csak is ő tudja.
A riff gitár betétek, a zongora betétek, ezek főleg mind olyan hangszerek amikre nagyon nehéz jót komponálni, ezt már írtam, a szinti dallamok mesterien egybegyúrt téma váltásaival meg úgy mindennel ő simán kirázza kisujjból. OMG micsoda lélekbe gázoló dallamok!!!!!!!! Ahogy indul és finoman átmegy lágyba, majd újra keménybe, de végig izgalomban és talán feszültségben tart és a vége felé a riff dallamnál ráadásul lassítja és gyorsítja is a pengetést, az borzasztó nehéz, hogy ne halld hamisnak, vagy ütemeltérőnek, de ezt is simán tudják! Na ez performance!
Még a stílust se tudnám behatárolni, talán nem is kell, mert ez Mflex Sounds masterstyle! Amit olvastam már most rengeteg kommenteket youtube és facebook oldalakon és még csak tegnap este került ki, nos nem csodálom, hogy padlóra küldtek megint mindenkit.
Az eső mindig is nagy téma volt minden együttesnél, de az mflex csávesznál gigaszuper, ha terítékre kerül. Bele sem merek gondolni, hogy emögött mekkora munka van volt és lehetett!!!!!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.05.17. 19:25:44 -
Mivel az original user tiltólistára került, nem vót más megoldás 
Klónoknak meg ugye hát azért témanyitót meg már ne már...ugyebár...
-
Dehát ő vót, én láttam!
-
ItaloMucsacso70 #27013 Azért ehhez már tényleg pofa kell! 
-
Mflex Sounds - Rainy Days 5
Mflex Sounds on BandCamp
Beárazták ,nem filléres produkció ,jelenleg két példány 110 - 120$ ... AMD 022 -
"Pulse of the night" is szerintem !
Közben lecsapott rá ez a kiadó is ,(kattints) -
Ma végre eljutottam odáig hogy volt időm meghallgatni a hi-fi rendszeremben (nem laptop-ról) ,azt kell mondjam ez egész jó,pedig nem szokásom az orosz italo előadókat jó kritikával illetni.
Alexander Panoff (sc)
radio mix -
Don't Say Goodbye nagyon szép és lehengerlő!
-
Mialófaxez? Phejjdeszar! -
Rick De Moore - It's Love - (Official Maxi Version)
Thanks Mirko ... so good !
-
Synthwave kedvelőknek free . -
Ez anno a Laserdance first stúdió albumán az első számú kedvencem volt.
Future Synth - Digital Dream (Laserdance Cover) - (Free DL) bc -
Neon Shades - Like a Flash (2018)
bandcamp (Peach Club Records) -
Konkrétan erről a hamarosan kapható EP-ről ,(A2) Chinese Machine ,a dal amire utaltam !
-
Biatomi #27002 ez is -
Néhány perce hallottam egy eddig ismeretlen Carino Cat dalt ... nem tudom mikor adják ki,de ez végre "Speed Undercover" színvonalú,azaz nagyon jó!
Most nincs időm megmutatni ... :) -
AMD Records Teaser Medley Spring 2018 (sc) -
A sok zene közül ez nagyon bejött!
-
nájlony #26998 Spacesynth
-
Szállító Joe #26997 nem rosz :) -
Biatomi #26996 szintén :) -
ItaloMucsacso70 #26995 AMD 041
Elképesztő mit művelt David Lyn az elmúlt két évben!
-
ItaloMucsacso70 #26994 Így van! 
Peter nem az a fajta aki ingyen osztogat, sőt azt se nagyon díjazza ha egy nótája felkerül a Youtube-ra amit nem ő prezentál.
Ettől függetlenül mint zenész hatalmas kedvencem. -
AMD 038
AMD 039 -
Lásd jóindulatú megközelítésem,ingyen (free) belehallgatható ,vásárlás előtt!
.... ugye ezt akartad írni?
Meglepő lenne ha ez a 1$ -t a fogához verő előadó,aki a dalait 14-20 mp-ben tölti fel a videomegosztóra,bármit ingyen adna,persze nem is elvárás és tőle tényleg ne is várjatok ajándékba semmit. -
ItaloMucsacso70 #26991 Minek a free jelző ha ez nem igaz István?
Nekem mindegy mert megvan , de mást azért elviszel az erdőbe vele. -
gyula1971 #26990
-
Biatomi #26989 mindenkinek tölthető,free
-
DJMIX #26988 enjoy -
Peter Wilson - - The Passion And The Flame (album teaser)
-
Peter Wilson - Careless Nights (Flashback Ri-Mix) sc
Peter Wilson - Careless Nights (Project K Turn It Into House Mix) sc
Peter Wilson - Careless Nights (Matt Pop Extended Play) sc
Peter Wilson - Careless Nights (sc) -
sample -
ItaloMucsacso70 #26984 Vajon felirat lesz hozzá?
Mert amikor februárban láttam még nem volt! -
Super_Italo #26983 Sziasztok!
Remélem, nem gond, hogy szeretném felhívni a figyelmet egy május 18-i eseményre. Ekkor lesz az italo discóról készült friss dokumentumfilm, az Italo Disco Legacy budapesti premiere, utána bulival, melyen fellép a milánói synthwave/retrowave/new italo producer Codazzi is.
https://www.facebook.com/events/362024620970925/
Pár zene Codazzitól:
https://www.youtube.com/watch?v=yM9CTVrjOsA
https://www.youtube.com/watch?v=7c_X-m2SDy4&t=108s
https://www.youtube.com/watch?v=m4nNAi1RYgA
-
AMD 036
Mirko talán elárulja nekünk (A) track playtime,azaz a maxi version játékidejét. -
REF002