42869
-
Dorina Dog ... azt gondoltam a play gomb indítása előtt ,female vocals lesz a dalban !
-
ItaloMucsacso70 #27060 Mirko? 
DORINA DOG - Ballerina (2018)
-
ItaloMucsacso70 #27059 Elég merész kis videót tett alá Dmitriy! 

D.White - Don`t Be Shy (special mix)
-
Biatomi #27058 tesóA tesó.... 
Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2018.05.26. 17:06:54 -
wmallas #27057
Anabel Lee - A Question Of Words
-
COMING JUNE 1st IN DIGITAL & DOWNLOAD "TAKE ME" PRODUCED BY MINO SICILIANO (DEL FARO) A SONG WITH A TOTALLY NEW SOUND AND BEAT!!!!! LINK COMING SOON.
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.05.25. 21:24:07 -
Vincent International - Hold Me (New Version)
-
Andermay - En Blanco (Official Lyric Video)
(En Azul) Fred Venturáék remixében gyakran pörög nálam ! -
Van egy jó hírem,lesz folytatás is ... -
Biatomi #27052 vagy... az instru... -
-
ItaloMucsacso70 #27050 Köszönöm az infót már nálam is dübörög a teljes maxi!
-
Tam Harrow (feat. Tom Hooker) - No Time to Say Goodbye - (Live DJ Set
Azért Tom Hooker nem Peter Wilson garasoskodó útját járja,nagy tétben mertem volna rá fogadni hogy lesz hivatalos videó a dal teljes audio sávjával!
-
Andermay - En Blanco (Italoconnection Remix) ...."world premier" volt az alábbi linken cirka 1.08.00 min.-tól!
Belehallgat ide ((kattint)
-
Jól sikerült italo-disco Norvégiából !

Nekem már megvan és ti is megszerezhetitek!
-
Ha valakinél megvan rá az igény hogy lossless minőségben,illetve ha fizikális korongon is elérhető egy dal azon hallgassa,megfogja vásárolni.
Viszont egy zenehallgatás terén igénytelen valakit ezekkel a trüközésekkel sem fognak vásárlásra ösztönözni,ez legfeljebb arra jó hogy ideig-óráig egy youtube-os lúzer-user nem lesz képes a teljes dal audio sávját felhasználva egy gagyi videót kreálni. -
ItaloMucsacso70 #27045 Hamarosan egy új kiadvány!
Maxime Duvall - Raining In My Heart -
ItaloMucsacso70 #27044 2014-ben az egyik nagy kedvenc volt! 
-
gyula1971 #27043
-
ItaloMucsacso70 #27042 "Részvétem azoknak akik zenehallgatáshoz megelégednek egy 128kbps minőségű fájlal,szánalom....márpedig a zenei portálokon ebben a minőségben töltik fel az előadók azon zenéiket amikért remélnek némi aprópénzt,...."
Ezt nem egészen tudom értelmezni.
Persze tudom, látom , a többségnek elég ha átkonvertálva letöltik a youtube-rol azt hagy szóljon a telon vagy vagy valamilyen külső hangszórón. De az előadók mostanság pontosan ezért nem teszik fel a szerzeményeiket elejétől a végéig hogy mások ne tudják felhasználni belőle a zenét.
Annak meg akik évtizedek óta zenékkel foglalkoznak , ne adj isten gyűjtik, bőven elég max egy perces részlet hogy eldöntsd egy zenéről hogy az kell-e neki fizikális vagy digitális kiadványban lossless. -
ItaloMucsacso70 #27041 Ezzel a dallal kapcsolatban csak egy kérdésem lenne! 
Hol lehet megvenni?
-
Saffari - Ocean Dreams
-
Steven Silverheart - In The Night
A sounds olyan mintha Mirko Hirsch szerzemény lenne,ám a videó alatti kommentek egyikében maga M.H. cáfolja .
No de akkor ki lehet az artist....ahhh,tudom,Steven Silverheart !
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.05.22. 17:39:32 -
Döbbenet ha ránéztek a dal megtekintésének számára,5 nap alatt közel 1 millió !!!
Az eredeti :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Már TH is kezdi...ha nem szedte meg magát a 80s években,akkor e 2$-os dal bevételeiből nem is fogja,s gyanúm szerint ha ez a (Ferrari) az Ő tulajdona ,azt nem a 2000s években kiadott zenéinek bevételeiből vásárolta.
Részvétem azoknak akik zenehallgatáshoz megelégednek egy 128kbps minőségű fájlal,szánalom....márpedig a zenei portálokon ebben a minőségben töltik fel az előadók azon zenéiket amikért remélnek némi aprópénzt,amiért a mai bevételi állapotokat nézve,tán egy jó pizzára futja....
-
Láttam tegnap de. ám gondoltam majd ha feltolja az egész dalt,akkor lesz értelme linkelni. -
ItaloMucsacso70 #27035 Az mellett hogy remek zene , ötletes a bemutatása hogy ne tudják lelopni a zenét. 
Aki meg akarja venni annak ennyi is elég.
-
Biatomi #27034 Tam Harrow -
Biatomi #27033
-
Carino Cat - Balabina (Official Music Video 2018)
DM 020 -
Verona - Life Will Never Be The Same (stripped mix)
Extended Version (TMP007) -
CONFRONTATIONAL feat. Tobias Bernstrup - Stranger In The Mirror (Free DL) bc -
néhány hsz alább vótmá !
RIP koponya ... why? -
Ha letakarják az artist nevét,és tippelni kellett volna ,sacc/kb Kalax lett volna az első reakcióm,meglepően igényes.
Egy ugrás Belgiumból ,Finnország irányába.
Tiergrinder - Birds Of Prey (name your price) bc -
Bernstrup Tobiás nagyon jó énekes,különleges fekvésű hanggal,szerintem még ettől is többet kilehetne hozni belőle,a cover zenei alapja ahogy utalsz rá,kommersz.
The Twins új album megjelenés időpontjának tologatása komédiába illő,s olvasgatom a fb-on a hsz-eket,egy lúzer-user nem akad aki szóvá tenné,s egyébiránt se előrendelési lehetőség,se 1 sample,ígérgetések havonta egy blogbejegyzésben,per pillanat június 22 az állítólagos hivatalos megj. dátum,már meg sem lepődnék ha ez is módosulna,25 éve adták ki legutolsó stúdió albumukat,az minőségi munka volt.
Mflex vinyl ára : Az USA-ban 120 dolcsi aprópénz,s egyébként vannak fanatikus vinyl-gyűjtők akik hajlandók akár ennyit is kipengetni egy jó korongért,tudod Maxika az "S" osztályos merciért is mélyen zsebbe kell nyúlni,azaz a minőséget meg kell fizetni.
Welcome back Amaximus !
-
gyula1971 #27026
-
synthwave, synthwave chiptune
Primcron 100 - Andy
Matteo Veroni - Psychowaves
Matteo Veroni - Reeko
TB-nek jó hangja van,azzal nincs gond, de ez a remix vokál nekem annyira nem jön be, kicsit unott, zeneileg a feltéten kívül semmi érdekeset vagy megfogót nem hallok ki belőle.
most sikerült meghallgatnom az új ufó mágus mflex sounds zenét és klipet,ami figyelemre méltó, rendkívül igényes és egyedi lett,
már megint, hihetetlen mennyi kreatív ötlet van ebben az előadóban.
persze voltak még mostanában jó zenék és ajánlók mástól is.
a twins album csúsztatgatás már nem kínos,hanem vicces, mint ahogyan a használtpiaci árazású 120 usd 2 zenés mflex sounds vagy bármilyen zenés vinyl is nyilván szintén vicc, de mindig vannak gyűjtök, akik csak így tudnak valamit komolyan venni.
-
Tobias Bernstrup vokáljával pikáns.
Trans - X feat. Tobias Bernstrup - How Old Are You (DMT Berzerk remix) sc -
Discolocos, Vol. 01 (Original Soundtrack) by Trans-X
"O" rajongóként,track 6! -
Pontosítsunk.. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!más a klón és más a ban megkerülés új reggel. Egyiket sem tiltja a szabályzat, de az utóbbival csak a modikat hergeled. Klón nicked is lehet, de az már más tészta, hogy balhé esetén mindkettő bukik (ip cím alapján, amit nem tudsz elrejteni regisztrációkor)
Egyébként próbálkozni azt lehet, de nem mindig érdemes. Volt aki képes volt új e-mail címet regisztrálni egy másik földrajzi helyen, majd az sg reget is ott, csak hát úgy bukott le, hogy a további felhasználáskor meg a régi ip-t használta. Az meg ugye tiltólistára került. Sajnos a modik is emberek akiknek nincs minden pittyre-puttyra idejük..