42868
-
a synthwave nrw vonal kedveceim koronázatlan királyai között kétségtelenül ott van Robert Parker is, rögtön az első szám még éppen újdonságnak is mondható és jól hallatja, hogyan is lehet kimagaslóan űzni ezt a stílust.
az ezt követő 2. újdonság pedig a stílus ambientes alvonalát dédelgeti kellemes hangjaival.
synthwave
Robert Parker feat. Doubleboy - End Of The Night
Sacarious - Sindica 42
Robert Parker feat. Maethelvin - Love Theme
Robert Parker - Sweet Nothing
Robert Parker - Power
-
szerencsére nem tud minden megjelenni.
-
majd szóljatok ha ez beszerezhető lesz,tartok tőle nem,merthogy azért minden még manapság sem.
Mattias Lundgren - Hon sa (Nydell Hi-NRG 80s mix) 2018
-
CD formátum megjelenésével, néhány italo-disco rajongó haverommal egyetemben, sportot űztünk a kapható,elérhető kiadványok beszerzéséért,ennek eredménye több ezer lemez a gyűjteményemben.
A kazettás korszak is egy jó dolog volt,jó kapcsolatok szükségeltettek hozzá,szerencsémre nekem mindig voltak DJ barátaim,mivelhogy vendéglátóiparban tevékenykedtem már 15 évesen,kéznél voltak, :) ... olyannyira hogy néhány évre én is DJ pult mögé álltam,s azokban az években tömegével jutottam hozzá olyan vinyl kiadványokhoz amik manapság méregdrágák! -
ItaloMucsacso70 #27137 A 80-as években komplett délutánokat ültem Haluskánál hogy felvegyek egy 90 perces kazit és örültem mint majom a farkának. Ma meg orrba szájba hozzá lehet jutni a zenékhez. Igaz nincs olyan nagy becsülete mint régen amikor még utaztál érte. -
80s-90s években ,amikor még igazán ezerrel pörgött a lemezpiac,tudjuk a jól bevált sablon szerint,előbb agyonjátszották a dalok hivatalos klipjeit a zenecsatornákon,majd amikorra már kiéheztették a lemezre is vágyó rajongókat,piacra dobták a korongokat.... ismerjük egy-egy dal eladási példányszámát azokból az időkből.
Mára ez sajnos megváltozott,ennek a fene nagy digitalizált világnak megvan a maga előnye éppúgy mint a hátránya.
-
ItaloMucsacso70 #27135 249 Ft nem sok érte.
-
ItaloMucsacso70 #27134 Ebben igazad van én azért is hagytam abba többek között a feltöltéseket. 
Csak nem hetekkel a megjelenés után kellene kiadni a dal videó verzióját.
Jó tudom ha fullban fent van az "igényesebb "zenehallgatók leszedik a hangsávot róla. -
Don Dellpiero (bc) -
Nálam ez a héten a befutó,kottamásoló ruszkik művei helyett ajánlom ,szigorúan igényeseknek!
-
Wish Key - Man In The Air
P.S. : A zenész feltöltése,mindjárt más mintha néhány percben a lemezborítót csodálhatjuk különböző szögekből! -
Espen : jó! -

jó választás volt!
szerintem tetszik másoknak is.
(amiket ajánlok,azok nekem már megvannak vm-ben) -
ItaloMucsacso70 #27127 Úgy látszik nagy volt a szórás a héten a tetszéseket illetően!
Nekem a héten a Espen Kraft feat. Caroline Johansen - Greyhound lett a befutó.
Én meg azért fizettem szívesen.
-
nem esik nehezemre, hogy kimondjam, de nem voltam benne biztos, hogy valaha lesz-e ilyen pillanat
, Gratulálok Birizdo! ez nagyon jó lett! örömmel fizettem érte!
-
Félve indítottam el, gondoltam azért mulatós lesz ez az italo... de nem. Aztán vártam, hogy az énekkel hazavágja, reméltem, hátha instru... és egész jó lett. Bár az ének/hang nem a kedvencem, el kell ismerni, ez sokkal jobb, mint amire számítottam. Végig tudtam hallgatni! -
allada67 #27124 Jó ez a synth zene Jani, akkor már hárman vagyunk vele így. -
allada67 #27123 Birizdo I Am - Crying In The Night (2018) Végre csinált egy italo-sabb zenét. A héten ez tetszett a legjobban az újak közül.
-
Szia Ati! Akkor már ketten vagyunk
-
allacska #27121 Ez nekem nagyon bejön ..... köszi a feltöltést ..... remélem jól vagytok, üdv Ati :) -
Pavel Panchenko - 80's Party
-
new retro oldschool italo disco! 
a majdnem 50 éves norvég szintirajongó még bőven a 80-as években élte meg meghatározó zenei élményeit, és olyan előadók voltak rá nagy hatással,mint a Pet Shop Boys, Eurythmics, Depeche Mode, Erasure, Duran Duran, Howard Jones, Genesis, Jan Hammer, OMD, és persze az italo disco. főleg syntpop és synthwave művekkel kezdte zenei szárnypróbálgatásait, és most egy talán nem is hirtelen jött ötlettől vezérelve sikerült egy ilyen szinte 100% 80-as italot összehozni Caroline Johansen vokál segédletével.
Espen Kraft feat. Caroline Johansen - Greyhound
.
-
gyula1971 #27118
-
A szemeimet vittem. Arra még szükségem van.. 
A másik (nálam) már lejárt lemez.
-
örülök, hogy végre valami neked is tetszik. :)
ennek örömére és dacára itt van 2 újabb emészthető, tegnapi megjelenés a svéd dennistől neked vagy bárkinek
Eurotix - Trail Of Broken Hearts
Eurotix - My Eyes
-
FELLI - Garden Of Eden
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.06.06. 17:01:37 -
A 4 perces lukas sláger egész emészthető. Köszike 
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.06. 12:28:44 -
És melyik? Csak nem a svájci Alex (CH)roma Band? 
-
-
Palermo Disco Squad - Renzo Barbera
Lukas Lundh - Faraway Land
Ian Coleen feat. Droids - The Force (Nu Synthesizer Disco Mix)
Ian Coleen feat. John Carpenter's - Escape From New York
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2018.06.05. 14:47:59 -
ItaloMucsacso70 #27110 Hihetetlen de végignéztem! 
És még jobban is szórakoztam mint az"ázsiai lányokon"
Oleg Ivashkin - Italo Night (Italo Disco)
-
gyula1971 #27109 
-
ez első osztályú minden szempontból, számomra komoly rejtély, hogy miért csak ennyi a megtekintése akár más megosztásban is, szerencsére reynaud még frissiben ajánlotta,különben lehet bele sem botlok, csak most. -
Biatomi #27107 húúúú de gusztustalan Sanyi
-
wmallas #27106 Nekem pl ez már nehezen "emészthető" inkább ez....
-
Van benne jó(nak tűnő). -
wmallas #27104 Most mondd meg mivé lett ez a világ....
Azért egy kép, hogy merre fele is tartok,,"ízlés" terén...
-
Mark Ashley új zenéje szerintem is bitang jó!
-
O.K. -
Biatomi #27101 már már félve az izlésektöllllllllllll