42866
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    Az biztos! Ez valóban figyelemreméltó kiadvány.
  • ItaloMucsacso70
    Na Így néz ki egy igényes Vinyl kiadás.
    Ha úgy fog szólni mint amilyen szépen promózva van a kiadvány és ahogy a videóban kinéz a lemez + a borító akkor ez bizony a vinyl gyűjtők egy nagyon értékes darabja lesz.
  • ItaloMucsacso70
    Akit érdekel Mirko támogatásra irányuló tevékenysége az lefordítja magának.

Starcrew 84 feat. Mirko Hirsch - Wenn der Mond die Sonne berührt

Today I would like to support my friend Andreas Fehlauer who has produced the remixes on my last album "Midnight Affair" (It started with a Spark, Hey Italo (Arp on Fire Remix), ...)

He has a project that some of you may already know:
    It is called STARCREW 84 and Andreas has just released an album of instrumental cover versions of 80s love songs.
    The style is very melodic, dream-like and melancholic with a touch of Vangelis here and there.

If you want to support him, subscribe to his YouTube channel
    https://www.youtube.com/c…/UC_fcIjOcRPHgam_fRL51B_A/featured

You can also find a German song called "Wenn der Mond die Sonne berührt" (originally sung by Hubert Kah) with my vocals there. It's only available on YouTube because the copyright situation of that song doesn't allow any kind of official release.

You may also want to check out his latest single LOVE IS BLUE or his album SPACEDREAM INTO THE 80S, available now on Amazon / iTunes / Spotify (Bandcamp does not allow cover versions, so you won't find his latest releases there).
  • gyula1971
  • reynaud #27857
    Okay !
    Szerintem zárjuk is ezt a "BCR" témát,már így is többet csevegtünk róla mint amilyen szintű figyelmet érdemel,nálam szóra sem érdemes kategória!
  • cucurbia
    Izlések és pofonok..na ebből pl.nekem egyik sem tetszik.
  • reynaud #27855
    Spacehawk - Millennium

soundcloud link

Mostanság nem érdekel olyan mélységében a spacesynth mint anno a 80s években,mondjuk LaserDance - You & Me,Cosmo Tron vagy Koto - Time ,Cyber People - DSP etc. hogy csak néhány kedvencet említsek,de ez most figyelemre méltó,megjelenés csak 2019-ben várható.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.10.01. 17:35:45
  • reynaud #27854
    Talán valakit érdekelhet.

Glass Apple Bonzai & Hello Moth - Lucid Dream (Italo Mix by Glass Apple Bonzai) bandcamp
  • reynaud #27853
    Én jobban teszem ha meg sem szólalok "BCR" kiadványokkal kapcsolatban,mert sok szépet nem tudok írni,ha véleményezzem.
    A többsége kukába való hulladék,az elmúlt időszakban kiadottak közt talán (2) amit ha nem ismernél,ajánlom figyelmedbe,a jobbak közé sorolható.
    Vinylen is piacon van. mind2.

(Link 1)
    (Link 2)
  • AeroCool
  • Biatomi
    bcrsokkal inkább ezt
  • ItaloMucsacso70
    2016-2018-as BCR könyvtáram terjedelme 129 GB!
    Szerinted mennyi ragadt meg bennem.
    Csak tudom hogy vannak közte igen jók, de a korpa között könnyen elveszik a disznó.
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.10.01. 14:39:50
  • ItaloMucsacso70
    Jobb ha nem hallod , mert ez egy ordas nagy átverés. :D
  • cucurbia
    Ha majd hallom,akkor eldöntöm,hogy várom-e.Sajnos sok régi előado mostani nótája nem hozta nálam a régi feelinget,bár a Bozzetti úr azért eddig ritkábban okozott csalódás a többiekkel szemben.Teaser??
  • cucurbia
    Lehet hogy vannak,csak nem ismerem őket vagy nem hallom:))De ha mutatsz példát.....:))
    Na ebben sem mind tetszik,de az első 2-3 változat igen.Kicsit nekem a régi idők italo hangzására emlékeztet,sokkal lágyabban és dallamosabbnak találtam a szintit,mint a többi BCR dalban amiket hallok általában.(és dobom a kukámba)
    Az istrumentálisak meg egyenesen szignálzenének kívánkoznak.))
    Röviden ennyi,amiért megtetszett..
  • ItaloMucsacso70
    Remélem már ti is annyira várjátok mint én!
  • Musachy
    Nem "pont" ez tetszik, hanem pont ezt most meghallgattam és pont most tetszett. Lehet, hogy tegnap még nem tetszett volna, vagy meg sem hallgattam volna. Ki tudja?
  • ItaloMucsacso70
    Elképzelni nem tudom miért pont ez tetszik nektek.
    Vannak ennél sokkal jobb BCR nóták , de ti tudjátok.
  • Musachy
    Ez tényleg jó.
  • cucurbia
    Nem vagyok nagyon odáig a BCR kiadványokért de ez most nekem nagyon bejött:))
    Limelight
  • gyula1971
  • gyula1971
  • allacska

talán még nem volt itt újdonságként
  • ximix #27838
    Ollie Wride - Never Live Without You
    link

NINA - 80's Girl
    link

• reynaud #27837

Link 1
    Link 2
  • cucurbia
    Régiség,de mivel most ujra kiadták szivesen hallgatom.
  • cucurbia
    Hát én-főleg a kilencvenes években-sokszor forogtam a hasonló "sztárok" környezetében.Scooter,DJ.Bobo,2 Unlimited, Modo,Mr.President,Culture Beat,C&C Music Factory,N'Sync,Backstreet Boys,Words Appart,Blünchen,Nightcrawlers,stb.stb.vagy a studioba jöttek be és ott kellett őket "gardedamozni" vagy a koncertek alatt az öltözőkben kellett őket meglátogatni,mindegy is,egy kutya.Nekem erről a videóról is csak az jut mindig eszembe:
    Ők is csak emberek.És a hangsúly a CSAK -on van.
  • Musachy
    Természetesen a múltjuk elvitathatatlan.
  • Musachy
    Azért vicces is... váóóó jéeeeee uaaanderful (Lian), meg az öreg Fancy, aki sosem őszül viszont örökké csodálkoznak a szemei... Bad John Boy hasonlít feleségem nagybátyjára. Vanessa "Bad Boy" meg eleve abszurd.

Amúgy kanadai szemmel persze olyan az USA. De azért US is US, akkor is.
  • reynaud #27832
    A sztorim bevillanása mellett még tudod mire gondoltam végigpörgetve a videót?
    Fancy és Bad Boys Blue a 80s években milyen baresz zenéket dobáltak piacra,azok legalább is számomra a mai napig megunhatatlanok.
    Lian Ross még mindig bombázó!

Értem én hogy sok a munkád ,de akkor sem eltűnni hetekre ,mert morcos leszek ! :)
  • amaximus
    szuper!
    azért mosolyogtató, hogy az usa 99,99%nak fogalma sincs kik ezek az emberek és mi a zenéjük vagy mekkora nevek voltak ők egykor főleg európában. 4500 koncert ember helyett én legfeljebb 450-1000-et tudok egy usa beli ilyen rendezvényen elképzelni, de mindenképpen jó volt őket így együtt is látni a szervezőknek hála.

jó zenéket továbbra is.
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2018.09.28. 19:02:15
  • amaximus
    rég?? 2 hete. tényleg sok a munka, és a probléma, nemrég volt szüret is, hagy ne soroljam, időm tényleg szinte semmire, heti néhány zene a kapacitásom mostanában, de pár naponta röptében átfutok a fórumokon és újdonságokon.
  • reynaud #27829
    Ezt látnotok kell.
    Egy rövid sztori hozzá : 22 évesen egy balatonparti étteremben dolgoztam,ott ismerkedtem meg egy Kanadában élő ,magyar származású modellként dolgozó hölggyel,aki hát hogy is mondjam a csajom lett,aztán két hét után elvesztettem tovább ment Milánóba.
    Éppen New York -ból érkezett ott volt legutóbbi munkája,amikor ezt elmondta,én is elmondtam mennyire szeretnék eljutni az USA-ba.
    erre a válasza : áááá,ne vágyakozzál oda,egy acél és betontenger ,szemetes utcákkal .....

• amaximus
    ne vedd már el tőle az egyediséget és a kicsi hírnevet. sok olyan van a neten,akik azt sem tudják mit hallgatnak. tény, néha viszont önhibájukon kívül,mert valaki egyszer rosszul címezve elhint egy zenét bárhol, ők leszedik és terjesztik tovább hibás adatokkal,aztán ebből születnek az ökörségek
  • gyula1971
    Segítség! Mi szól itt? A feltöltő nem tévedett?
  • reynaud #27826
    Nekem is teszik ez is...szóval mindkettő :),ezért raktam ki a linket,néhány mp az indulásnál nem,de aztán odavág!

Szia Maxika haver,rég voltál köreinkben!
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.09.28. 18:41:47
  • reynaud #27825
    nem rossz !
    Azért a 80s fergetegben egy ilyen produkció könnyedén elveszett.
  • amaximus
    a malfa eredetije elbújhat ezen remix mögött, ez nagyon odabasz, egy baj van vele, hogy ilyen rövid
  • reynaud #27823
    Ha előbb tudtam volna hogy érdekel ez a feldolgozás,rákérdeztem volna mikor s hol lesz megvásárolható,ha egyáltalán ...
    Ugyanis a dalban vokálozó úriemberrel tegnap délután volt néhány levélváltásom,konkrétan a barátom!
  • amaximus
    italo disco instrumental

Only Sweet Poison - iCan
    Nikolay-D - Nostalgie