42866
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Biatomi
    megállapítom hogy a kolléga megállapítása helytálló
    Üdv mindenkinek!
  • wmallas
    Evvel a megállapítással teljesen egyetértek
  • ItaloMucsacso70
    New Retro Remix szerintem a legjobb idáig belőle!
  • wmallas

MALFA - So Long ( Mr.Shepelev remix )...
    Utoljára szerkesztette: wmallas, 2018.10.06. 17:23:08
  • ItaloMucsacso70
    Egy hónap alatt előjön az.
  • Musachy
    Nagyon poros helyen laksz?
  • ItaloMucsacso70
    Már be is porosodott a polcon ez a CD .
  • gyula1971
  • cucurbia
  • gyula1971
  • reynaud #27891
    AMAYA - Feeling Something (Short Romantic Mix)

A dal hamarosan megjelenik, hosszabb verzióban a Flashback Records kiadványaként vinylen ,további 3 dal társaságában.
  • Zephyr Retiring
    Goodbye
    Mondom gooodbyeee...na!

• Zephyr Retiring
    Neked csak szimplán mester..
  • Musachy
    Nem csoda. A másik topikban sem értette a választ a saját hülyeségére. Dehát ő Zephyr Retarded Retiring...
  • reynaud #27887

Sejtettem hogy olvastad valahol!
    Feladom!
    Jó éjt!
  • Zephyr Retiring
    google a barátod , hogy a modern talking pop, itt majd meglátod :)

A Kraftwerkre is rákeressek neked, vagy megoldod?
    Amúgy ha a 3+2-nek készítene mondjuk Clay egy italo remixet, az attól még 3+2 marad nem?

Örülök, hogy fáraszthattalak ma este is. Részemről a szerencse..
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.10.03. 21:37:31
  • Musachy
  • reynaud #27884
    Mármint a Modern Talking egy pop formáció ??? na ne ,ezt magadtól találtad ki,vagy olvastad valahol.
    Az a stílus amiben ők a 80s években evezgettek azt úgy definiálják hogy : EURO DISCO
    Ryan Benson pedig abszolút érintett a new-italo vonalon.

Itt egy Kraftwerk cover volt linkelve,nem egy Kraftwerk dal ... vágod a különbséget,vagy segítsek még hogy valahogy megértsd.
    Katt (ide) a cover verzió készítője ,a topic fent megjelölt zenei stílusai egyikében is alkotgat,tehát itt a helye.

A további eszmecserétől eltekintenék,mert elszívod az energiámat és fárasztasz a badarságaiddal.
  • Zephyr Retiring
    Utoljára a #27243-ban jeleztem MT szerzeményt, de az is az ő kiadványuk volt, tehát nem holmi kutyulék..bocsika.
    És az sem most volt, tehát a "szoktam" is enyhe túlzás..

Amúgy RB-től is csak egy kutyulékot hallunk, ami eredetileg egy MT szerzemény, akik pedig pop csapat.
    Szólj ha kihagytam valami lényegeset
    Hogy a Kraftwerkről már ne is beszéljünk, akik még csak véletlenül sem italo előadók..

Boldogok a tudatlanok, mert övék a mennyek országa..
  • reynaud #27882
    pop ??? oh tényleg? ... jó lesz ez euro-disco stílusnak is,ami elfér itt,mint ahogy a Kraftwerk cover is.
    A tudatlanságodat pótolhatod,katt ide : Ryan Benson

azaz ez nem egyenlő azokkal a kontár remixekkel amiket a Talking-tól te szoktál idehajítani.
  • AeroCool
    Nagyon úgy néz ki. Ami a lényeg hogy végre a vinylpörgetők is nyomhatják.Már akit érdekel persze egy Orosz Modern Talking
    Feelingű előadó :-)
  • Zephyr Retiring
    Ez mondjuk pop, nem italo, és az előző is csak egy remake...
    Tetszik ez az engedékenység részedről itt
  • reynaud #27879
    Modern Talking - Locomotion Tango "2018" (Instrumental Chorus version by Ryan Benson

Ez tetszik !
  • reynaud #27878
    Kraftwerk - Das Model (Caspro Cover) SoundCloud

Ha tetszik és van sc fiókod,letöltheted (free) WAV minőségben,katt a (more) opcióra.
    Kár hogy ily rövidre szabta.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.10.03. 19:37:20
  • reynaud #27877
    TQ dalaival zeneileg avagy mondhatnám úgy is a zenei alapokkal dalai nagy részében semmi probléma,sőt úgy gondolom ez a titka hogy jó pörgős Hi-Nrg stílus közeli ritmusok magával rántják a hallgatót olyan markánsan hogy a vokálra már oda sem figyel.
    Ez a stílus amúgy sem igényel Celine Dion szintű énekesnőket,no de azért én meghallgatnám TQ azon dalait egy jobb énekesnővel amiben csak Ő dúdolgat :) !

Akkor várjuk TQ új dalát,lehet csoda történik és engem is magával ránt ....remélem ! :)
  • cucurbia
    Ez ugyanaz mint a 2016-os változat??
  • AeroCool

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.10.03. 19:05:16
  • gyula1971
  • fülcsimanó2
    Érdekes, én kifejezetten bírom minden eddigi számát.
    Videóit nem nézem, mert nagyon Yoko Ono jelenség a csaj, s ez taszít engem némiképp.
    Remélem, nem vagyok rasszista ?....de ezek a ferdeszeműek sajnos kiváltanak belőlem némi irritációt.
    Az angol kiejtése nyilván nagyon gyenge, (irritáló?) de zeneileg szerintem van benne fantázia. Sőt.
    Én már azt hittem, ennyi volt, eltűnt, aztán most mégiscsak felbukkant.
    Kíváncsian várom, hogy milyen lesz most.
  • cucurbia
    kár hogy olyan drága a nagylemez.majd keresgélek...
  • allacska
  • allacska
  • reynaud #27869
    Pedig italo-disco vonalon világszerte meglehetősen sok rajongója van,így hazánkban is.
    Ha megnézed a (TQ Discography) azért a zenei producerek igyekeztek odarakni valakit,valakiket mellé akik énekelni is tudnak,így már a dalaiban tán nem is annyira feltűnő hogy semmi hangja nincs.

Anno amikor megérkeztem a fórumra az első kiakadásom a linkelt videóban hallható cover miatt volt,de megpróbált néhány user meggyőzni hogy ez igenis jó ..... nem sikerült !!!

TQ - DANGER
  • reynaud #27868
    Imádom Peter Wilson zenéit !
  • reynaud #27867
    Esküszöm,rád gondoltam amikor linkeltem!
    Nekem is nagyon tetszik,már le is töltöttem!
  • cucurbia

I'm excited to announce the pending release of Diamond Eyes - featuring spoken words by 80s Italo/Euro Disco legend Fancy. The song is produced and co-written by the amazing RetroTeque, and is one of the best songs I've ever made.

The vinyl will be released on November 11th, while the digital and CDr single will be released on November 23rd. Keep checking my page for pre-order links.

Here's the track listing for both formats:

Limited 12" vinyl format:

Side One
    Diamond Eyes (Italoconnection Remix)
    Side Two
    Diamond Eyes (RetroTeque Long Play)
    Angel Of Love (Mirko Hirsch Dirty NRG Mix) (Exclusive to this release)

Digital and CD single:
    Diamond Eyes (RetroTeque Radio Mix)
    Diamond Eyes (Matt Pop Radio Mix)
    Diamond Eyes (Italoconnection Remix)
    Diamond Eyes (Sakgra PW Elle Remix)
    Diamond Eyes (Matt Pop Remix)
    Diamond Eyes (RetroTeque Long Play)
  • cucurbia
    na ez tipikusan nekem való:)))
    Mindig imádtam az ilyen dalokat.
  • Musachy
    Valamelyik rádióban hallottam nemrég egy korábbi számát, elkerülhetetlen volt... Megállapítottam, hogy szörnyűbb, mint amire emlékeztem. Ezzel a nővel konkrétan kínozni lehetne. Még a hangszíne is irritáló. Tetszik vagy sem, ez az őszinte véleményem.
  • reynaud #27863
    Rusty Egan Presents - Lonely Highway (SanFranDisko Re Touch Featuring Tony Hadley) Free DL) BandCamp
  • reynaud #27862

Már nagyon várom !