42866
-
A magyar azért jobb, mert ott sokkal jobban átjönnek a dallambeli hajlítások érzetre is és a szöveg is e mellé stimmel a legjobban.
De ezt csak azért, mert meghallgattam a magyart, egyébként nem írtam volna. Azzal meg semmi újat nem mondunk soha, hogy angolul eladható bármi is, nagy ritkán csak az eredeti nyelv. Szóval, ha nem hallom a magyart, akkor azt mondom, hogy tök jó így is, de ezt írtam is.
De magyar egyszerűen sokkal jobb!
Inkább azt áruld el, hogy ki az női énekes?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.23. 10:13:25 -
Angol nyelven jobban eladható,látom és nem csak a videó alatt,azt olyanok is lájkolják kik a magyar verzióra fel sem figyeltek.
Jó mind2 ,de nálam ha választani kell az angol változat a nyerő. -
Az biztos, hogy a csávesznek valami nagyon kellemes hangja van, az angolja (kiejtésre) is zseniális Német létére, de hát azokat elég jól megtanították mindig is a jó kiejtésre, legyen az bármilyen nyelv. Nagyon off-ként még egy videó... 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Igen, Alfons Weindorf, alias Elvin, alias Hurricanes, alias Mozzart, Isten tudja ki még, de konkrétan only one night című számára gondoltam. A zenéket ugye meg mind Fancy kreálta. Azért nem is írtam Italo disco-t, mert bár erőteljesen gyalázták abban az időben az olasz dalokat és italo disco-hoz tartoznak, de inkább euroitalo.
Ebben az Italo egyveleg videóban pl ott meg dobol.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.23. 09:57:03 -
de ez is jó volt tőle -
szerintem -
Tessék én is berakok egy képet valakiről, aki a 80-as években a mai napig az egyik legnagyobb disco dalt énekelte.
TOP 10-ben mindenképp ott van a zene Egy kis .... Segítség, nem a nő az!
Ki van a képen és melyik számról van szó?
-
Ebben nem értünk egyet, szerintem nagyon jól mutatnak a videóban a csillag, konfetti effektek, nyilván a vidámságot érzékeltetik azok is, anélkül más lenne érzetre a kép világ. Számomra továbbra is a Radio star a legjobb.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.23. 08:32:31 -
Ez is bejött, talán mert más, mint a többi, de én már úgy vagyok vele, hogy az italonak talán jót tenne, ha újra eltűnne és jó pár év múlva újra előbújna, mert 10-ből 8 tök gáz unalmas lopkodások erőlködése. -
Egyetértek, hagyják már a fenébe a feldolgozásokat és az eredetit nyugton, mert az a legjobb és az is marad.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.23. 08:07:07 -
Ismerős nagyon, de nem ugrik be...
-
Ez viszont nagyon jó lett! -
Ez micsoda? -
Csak közhelyet tudnék írni ufomflexről
vagyis azokat, amit pár nap alatt máris dögivel kapott face youtube, ezért nem is írok semmit.
Talán annyit, hogy a zene mellett a képi világ lehengerlően látványos és egyben nyomasztó, ahogy látni, hogy a föld egyre szarabb hellyé válik. "Take me away" engem is! Valaki tudja ki lehet a Ghost girl, mert ezt a csajt nagy titok ötvözi sok éve már.
Van egy olyan tippem, hogy ő Lewis Lane lehet!
SC-ra valamiért nem tesz ki zenét, de a legutolsó a Lewis Lane remix és ő is szólt hozzá utoljára, bár lehet, hogy rosszul gondolkozok.
Mflex Sounds @ Lewis Lane
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.23. 07:57:35 -
Jó zene lett nagyon, de én eddig nem is hallottam róla. Ezután kerestem a magyar verzióra, ami után azt mondom, hogy angolul már nem kellett volna megcsinálni, mert egyáltalán nem úgy jön át, mint a magyar. Kiejtéssel is vannak néha gondok továbbra is. Gratula! -
Bocsánat, ez a véleményem (a valóságról). De itt nem is a táncról van szó alapvetően. Tettem egy megjegyzést, amire nem kell ám mindenáron reagálni, nyugodtan lehet ignorálni, ha nem tetszik.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.10.22. 20:48:36 -
Ez csak számodra valóság. Mások meg úgy vélik (magam is), hogy a tánc nem korfüggő.
Egyébként a zene továbbra is jó, bár én az eddigi zenéit is szerettem, tehát én meg elfogult vagyok..
-
Mflex Sounds feat. Ghost Girl - Take Me Away
SuperGood !!!
Mflex Sounds on BandCamp -
Azoknak egy jó lehetőség kiknek nincs pörgetője,s szeretnék e dalokat megszerezni,ezen verziókban.
Mandy Mancini - Love Me! (Maxi Version) by Tom Garrow (BandCamp)
Mandy Mancini - Please Don´t Go (Maxi Version) by Tom Garrow (BandCamp) -
Azért Clay annyira még nem idős ,én 51-nek saccolom,bőven belefér a tánc a videóba,engem amint korábban írtam,a konfetti,csillag eső etc. effektek zavarnak inkább .... a lényeg a zene,az pedig nagyon jól sikerült,az angol verzió zenei színvonala eléri,tán még jobb is mint a számomra eddig legjobb Clay produkció "Every Day,Every Night" .
Bravó Clay,és maradj az italo vonalon ! -
Ebben a korban ez az éneklős-táncikálós video nem előnyös. Nem kötözködésképpen, csak elfogulatlanul mondom a valóságot. A szám viszont tetszik.
-
ItaloMucsacso70 #27960 Angolul is egy szerethető könnyen dúdolható remek dal lett szerintem! 

-
Italobox - You Are Everything
Gratulálok Clay! -
wmallas #27958
Ms Project feat. Michael Scholz - Id Really Love to See You Tonight -
ItaloMucsacso70 #27957 Peti nekem a Mirko féle jobban tetszik ebből.
De ízlések és pofonok persze
-
-
gyula1971 #27955
-
Ki nem ismerné Elena Ferrettit..khm,akarom irni Sophie-t..khm akarom irni Helent...khm,akarom irni Margaret-et...khm,akarom irni Veronique-t...khm,akarom irni Barbie-t..khm,akarom irni Jeny Room-ot,..khm,inkább nem is irok semmit:) -
gyula1971 #27953 Ő ha minden igaz, 1960-as születésű,és sok produkcióban működött közre. Legújabb kiadványa.-Elena Ferretti Bye3, a zene 2010-es amúgy. Ő volt Helen is,na meg rengeteg néven énekelt. 
-
Már egy hete megvan tőlük.mailben lehetett igényelni.A Jabda még jó is, a többi kissé..km.
-
Az italo-disco vonal ,egyik legjobb énekesnője.
Ki ismeri fel? -
Bellatrix - I Love Koto (sc)
(Free) letölthető,néhány billentyűleütést követően.
- link - -
nem jobb,de nem rossz!
Ha nem ismernénk az eredetit ... de ismerjük,és attól nem hinném hogy valaha sikerül jobbat.
Hamarosan ItaLove feldolgozása is piacra kerül. -
Ez a nő már 30 éve ugyanabban a ruhában van:))) -
Ez sem lett jobb, mint az eredeti, sőt! -
WE ARE PLEASED TO INFORM YOU THAT THE NEW LIAN ROSS MAXI SINGLE WILL BE AVAILABLE IN DECEMBER !!!!!!!SECTIONS AND PURCHASES IN [email protected] -
Victor Ark feat. Magic System D.J. - Hypnotic Tango
-
sacc / kb. Mode-One hangzás.
A címkézést látva Bobby "O" volt a remény,de ez így is kellemes!
-
wmallas #27943 Baccara - Gimme Your Love (Bobby To Extended Mix)
-
Reflection - Pensar No Es Sentir (Parralox Remix)
Reflection - Pensar No Es Sentir (Parralox Remix) Free DL (BandCamp)