42866
-
pld. ..... a videó alatt!
sok más egyéb ,ezen igényes felületen : - link-
-
Remélem 2 hét múlva folytatjátok Hajcser úrral,amit ketten műveltek azért érdemes rádiót hallgatni.
Ilyenkor sajnálom némileg hogy nincs face fiókom,mert pénteken írtam volna a műsorral kapcsolatban néhány jó kritikát.
Egy chatfal jó volna,egy sima regisztrációval elérhetővé téve. -
Ne szórakozzatok már, nem csak Bandcamp létezik, a csávesz szinte mindenhol elérhető csak olvasni kellene a leírásokat....
BANDCAMP
https://mflexsounds.bandcamp.com/album/italo-essentials-vol-4-selling-info-in-description
GOOGLE PLAY
https://play.google.com/store/music/artist/Mflex_Sounds?id=Apitcvtnndp6jq65xs7fiwdphie
iTUNES
https://itunes.apple.com/us/artist/mflex-sounds/id1231973525
AMAZON
https://www.amazon.com/s?rh=n%3A163856011%2Ck%3AMflex+Sounds%2Cp_n_feature_browse-bin%3A625150011&keywords=Mflex+Sounds&ie=UTF8&qid=1494687588
DEEZER
http://www.deezer.com/artist/12388568
SPOTIFY
https://play.spotify.com/artist/6B2sVE8inqD9HEV8UOH7qH?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open -
aha ! Aztán miért gondolod hogy én onnan vásároltam. 
Volt egy felvetésed,arra a link ... vágod ???
-
ItaloMucsacso70 #28057 A kereső már nem hozza a nevét.
Nagy nehezen találtam meg egyáltalán bármit is Mflex-től a Bandcamp-on.
-
ItaloMucsacso70 #28056 Igaz hogy több mint három éve megvan ez a remix de én is örülök neki hogy végre hivatalosan kiadják. 
-
Valami gond lehet ott a Bandcamp-nél, ha ott még nem rakták ki. -
Milyen adásba? -
ItaloMucsacso70 #28053 Aha!
Vásárolgass ettől a fos Apple Music-tól össze mindent mp3-ba!
Én csak lossless-be gondolkodom.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.10.28. 12:18:26 -
Igen,nem véletlenül a Made Up remixet választottam.
1.egyrészt ebben szinte nem is hallod a csajt énekelni,annyira elnyomja a V.d.Kuy féle cintialap,másrászt a Laserdance lemez megjelenésének apropoján direkt választottam most több spacesynt zenét be az adásba. -
Maradjunk annyiban hogy én meg nem!
Neked TQ fóbiád van,ideje volna ezt levetkőzni,
,mondtam volt múltkor,a zenei alapok olyan jók egyes dalaiban,hogy a rémes vokál nem is annyira feltűnő,ez a sikerének titka.
Egyébként Cucurbia (gondolom az Ő választása volt!) pénteken játszott tőle egy dalt,egy remek remixben,már vagy a dal fele lement amikor észrevettem hogy ez TQ és a "Let's Go to Tokyo.
-
Maradjunk annyiban, hogy igen. Hallottam, nem egyet, tökéletesen. De kivel példálózhatnék, hiszen ebben a kategóriában van (sajnos) és jelenleg nála idegesítőbb jelenséget nem tudok. -
Szerencsésebb lett volna, ha nem TQ kiejtésével példálózol.
Hallottál te már ázsiai anyanyelvűt az angolt jól kiejtve beszélni?
Dobok neked TQ-tól is irritálóbb kiejtést ,spanyolok az elkövetők ha jól tudom,na ez még az ominózus kiejtésétől is gázabb,de ők legalább énekelni tudnak.
_link 1_
_link2_
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.10.28. 11:48:17 -
Megvan nekem is ez a CD,imádom minden trackjét,anno a lemezt még Ausztriában vásároltam.
Számomra ez mestermű,volt-van-lesz mindig! -
szoktam volt mondani,nincs két azonos zenei ízlésű ember,csak hasonló.
Nekem a véleményed nem jelent problémát,tiszteletben tartom,annak fényében pláne,tudom mert korábban megbeszéltük te elsősorban mi alapján ,értékelsz és választasz dalokat.
Nem akarom senkinek a zenei ízlését semmilyen irányba terelni,privát dolog.
-
Hát igen,önmagában a már unalomig ismert Pete Hammond akkordok,de aki ismeri az eredeti Basshunter verziot,ahhoz képest ez isteni,ezért szeretem(akkor is ha Más nem) -
Igen nálam volt az egész cd pénteken,de végük a Gyuri a coververzio mellett döntött az illett abban a pillanatban a zenesorba.
(Good Bye Bad time-st akartam adni de nem volt ellenemre a R.A.coververzioja sem,amit végül játszottunk) -
Nincs ezzel a kiejtéssel akkora baj, annak fényében, hogy az a viet csaj, akit agyonistenítenek mit művel! Az italo előadóknak meg mindig is volt egyfajta akcentusuk, amit akár sexepilként is fel lehetett fogni. Itt ismét a fent említett vietnámi származású nőszemélyt hoznám ellenpéldaként, akinek a rettenet kiejtése mellett a hangja is irritál... -
lehet bár én a munkásságát végighallgatva(már amihez eddig hozzáfértem) nem sok olyat találtam,amit hasznositani tudtam volna,talán ha 8-10 tracket ami egy ekkora életműhöz képest.......
De ettől még a véleményem minden kritika ellenére fenntartom.És tartom a végre szót is.Pont ezért. -
na akkor maradjunk a közel 10 évvel ezelőtti daloknál,s egyben feldolgozásoknál.
Basshunter - I Promised Myself (Pete Hammond remix)
-
wmallas #28041 Közel 10 éves,de hátha nem volt még...
-
-
wmallas #28039 Stylove- The 2th Album
-
Te is tudod,ez egy nagyon népszerű ,sikeres dal volt,Giorgio Moroder szerzemény,de nekem Limahl szóló dalai közt nem éppen favorit.
Giorgio Moroder esetében pedig az abszolút top : -- link --
Mike befog zsebelni ezzel sok lájkot,de mint írtam alább,tud ettől sokkal jobbat is,ha csak remixeknél,átdolgozásoknál maradunk is. -
wmallas #28037 Van der Koy - Italo Made In Spain 5 Megamix
-
Ebben is egyetértünk, de mint írtam én az eredetitől sem voltam soha elájulva meg a space alapoktól sem, emiatt nálam ez felejtős.
Viszont látva az első komenteket 13 órája került ki, vagyis olyan este 10 tájékán, máris nagyon sok dicséretet kapva mert látom a faszbukot is. Nem a hivatalost, hanem a profilját és oda dögivel irkálnak meg osztják a remixet! -
wmallas #28035 Tobias Bernstrup - Technophobic 2018
-
Úúúú az a THE LAST ONE kis részlete nagyon odabaszós!!!! -
Ettől lényegesen jobb remixei ,feldolgozásai vannak,legalább is az én véleményem szerint. -
pld. itt : (-link-) -
Egy hasonlat ... ez olyan mint amikor valaki másnak a levetett,már megunt "márkás" ruhadarabját ölti magára,és abban menőzik.
A vokál pedig,mintha egy kisiskolás angolul nem tudó gyerkőcnek magyar kiejtés szerint leírják egy kockás lapra az angol szöveget,s elkezdi felolvasni.
Örömmel írnék jó kritikát,de ha azt tenném,becsapnám saját magam,nem jó,semmi eredeti nincs benne.
-
Amit még észrevettem, hogy a jogok nincsenek a leírásban, mert minden másik Limahl story dalban ott virítanak keményen. Ezek szerint a csávesz megkapta az engedélyt simán, hogy remixelje a dalt. Az nem semmi! -
Hát nekem ez remix meg pont nem jön be, talán mert néha túl szpészes az alap? Vagy, mert igazából sosem voltam oda ezért a zenéért olyan buzis volt számomra mindig.
Mondjuk ezzel egyedül vagyok mert azért rendesen kapja így is a dicséreteket a csávesz.
Ettől függetlenül a "végre" megjegyzésed elég irritáló! -
ItaloMucsacso70 #28028 És hol van a beígért új EP?
-
Na ez végre jó. -
ItaloMucsacso70 #28026 És ezt meg miért nekem? 
Gianni Durante - Megamix Live @ BEAT ON THE BRAT
-
wmallas #28025 Limahl - Neverending Story (Mflex Sounds style cover remix)
Csodálom hogy nekem kell ezt ide tennem,,,,,:)
-
gyula1971 #28024
-
gyula1971 #28023 Ahhoz képest szerintem türhető zene, nekem ez tetszik talán Rochowski munkásságából.
-
Én a 80s években csíptem ezt a stílust,mostanság már nem annyira,de akad azért a maiak közt is néhány kiemelkedő,pont mint ez.
Marco Rochowski zenéit nagyra taksálom !
A napokban éppen agyon hallgatom :) egyik még tavaly év végén kiadott szerzeményét.