42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    Bármi megeshet, megeshetett.
  • reynaud #28138
    Mondjuk egy lemezszerződés felajánlása egy kiadótól,s lehet hogy a mester hozzáfogna egy hosszabb verzió elkészítéséhez.
  • reynaud #28137
  • reynaud #28136
    Igen,igazad van,ezt én néhány napja hallhattam egy műsor felvételében is,de jóval korábban olvastam is tán egy italo-disco fórumon.

Azért te tényleg jó körökben mozgolódtál,Justin Timberlake szólódalai közt kedvelek néhányat,az albumot meg is vettem amin a linkelt dal is található.
    Persze azonos címmel egy dal Peter Wilson-tól inkább a zeném,ezt fontos elmondanom,mert revans lehetőséget adnék a Walla Sanyinak,hogy megérdeklődje,mi történt a zenei ízlésemmel
  • gyula1971
  • cucurbia
    Sőt....még az is lehet hogy valamikor Zephyrrel és Muscahchival is találkoztam,ha valoban egy körben mozogtunk,csak persze nem tudtam hogy milyen hírességekkel szívok egy levegőt:))
    És persze ők sem:)))
  • cucurbia
    Igen ezt többször elmondta már adásban is(lehet legutobb éppen ott hallottad oktober 12-én),hogy egykor még a nyolcvanas évek elején egy fogadáson Olaszországban találkozott Bobby Orlandoval,akiről persze akkor még senki nem tudta hogy 2-3 év mulva ő lesz Bobby O,hiszen akkor még nem létezett Divine,Flirts,Malibu és társai.
    Ilyen alapon persze én is találkoztam már hirességekkel,töltöttem el kis időt Justin Timberlake-val, a Backstreet Boys-sal a Scooterrel,stb,csak sajnos akkor még én sem tudtam,hogy ha várok 1-2 évet akkor utobb mekkora hirességek lesznek.(nekem a nagy kedvenc az a Culture Beat volt a sok közül,mivel ők kivételesen tényleg akkor jöttek,amikor a csucskorszakukat élték).De ez már a kilencvenes évek korszaka.
  • cucurbia
    Mester azt irta nem fog belőle hosszabb verziot késziteni.
    Én megkaptam a mixmesterünk által készitettet de kukába dobtam nem tetszik,Sajnos nem nagyon van olyan rész a dalban ahol jol lehetne kötni vágni,nagyon mesterkélt az eredmény emiatt.Azért még probálkozunk.
  • wmallas
    Do Passion-Ice Cold Angel 2018

• wmallas

Mark Ashley feat. J.K. Dramont - Words 2018 ( Special Panflute Version )
  • reynaud #28129
    Espen Kraft új videója,a zene már ismert s 2013-ban készítette.

• reynaud #28128
    Örülők hogy visszatértél a "Bonanzás,Z.Erikás" meglepő kitérőd után az italo-disco vonalra!
    Vannak azért idén is nagyon jó italo zenék,és a nagy év végi hajrá még csak ezután jön.
  • reynaud #28127
    A zenei alap is nagyon jó,egy hosszabb intro az elején,valamint a dal közepe táján hagyni a dallamokat kibontakozni,s a megfelelő helyen újra rátolni a vokált,extra + lenne.
    Ehhez tényleg kéne az accapella,vagy hogy a mester maga elkészítse hosszabb verzióban.
  • reynaud #28126
    Bobby Orlando idén kereken 60 éves!

Valahol olvastam,Haluska úr személyesen is találkozott vele,de akkor még nem volt oly ismert.
    Nem tudni miért rejtőzködik,tényleg szinte elérhetetlen,zeneileg egy zseni volt, ahogy viszont azokkal bánt akikkel együtt dolgozott,arról furcsa történetek keringenek...
  • ItaloMucsacso70
    Amaya új Maxiján a B1. I Never Said This Before (Vocal Version) a húzó zene!
    Az egy nagyon nagy zene lett szerintem.
  • gyula1971
  • cucurbia
    Na fejen találtad a szöget,pont ezért kerestem meg az accapella miatt,de az sajna nincs meg neki.De ettől függetlenül már elküldtem a felvételeket házi mixmesterünknek,megprobál valamit belőle csinálni.Egy hete van nála,még nincs eredmény.
  • ItaloMucsacso70
    ..."aztán lehetne műanyagba faragni és piacra dobni vinylen. "
    Nem véletlenül ez a remekműve nem elérhető a Free Download szekcióban.
  • reynaud #28121
    Nálam már első hallásra nyerő volt!
  • reynaud #28120
    2nd Official teaser for new single "It's Over" by TQ

Izgalommal várjuk,lesz é harmadik 'teaser" is,aztán csak elérünk egy olyan pontra,hogy meghallgatható lesz a teljes song.
  • reynaud #28119
    Amit linkeltem,letölthető az sc-on "free" WAV minőségben,reg. szükségeltetik.

Ez meg olyan jól sikerült,hogy a művész úrnak,kéne belőle egy hosszabb ,extended verziót fabrikálni,aztán lehetne műanyagba faragni és piacra dobni vinylen. >>> link >>>

• wmallas
    Vitán felül qrva jó lett ez most...:) Épp ideje volt már,
  • cucurbia
    Amikor először hallottam ugy fél éve nem tetszett....de azota kezdem megkedvelni.
  • cucurbia
    És is tudnék neveket sorolni,ki kivel feküdt le,hogy rádiómikrofon elé kerülhessen:))
    Na ez hasonló eset.:)))
  • reynaud #28115
    Jay Vintage ft Sara Jonas - Miami Nights

• reynaud #28114
    lehet hogy nálam az év egyik legjobb italo-disco zenéje ??? majd meglátjuk ....

J.D. Jaber - I Want You (Extended Version)

sacc / kb olyan mintha 80s években készült volna,majd elfelejtették kiadni,persze tudjuk hogy nem.
  • cucurbia
    Megvannak.Elküldött most trackeket Choppin.
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.11.03. 08:09:20
  • reynaud #28112
    1.20.00-ra érdemes csúszkálni , "At the Disco" (Also Playable Mono remix)

Martin Blix (ItaLove)
  • reynaud #28111
    1 music +

Franck Choppin feat. eSoreni - Saw Something

• lazzoo
    Tobias Bernstrup - Technophobic (Limited Edition) (2018) mp3

https://www5.zippyshare.com/v/TLeReOxO/file.html

01. Night In The Science Zone
    02. Doesn't Matter
    03. Metropolis Of Tomorrow (feat. Hante.)
    04. Technophobic
    05. Something To Believe In
    06. Hear Me Calling
    07. Everything Is Wrong
    08. Utopia
    09. Uncanny Valley
    10. Redundant
    11. Doesn't Matter (Makina Girgir Remix)
    12. Technophobic (Techniques Berlin Remix)
    13. Everything Is Wrong (Confrontational Remix)
    14. Uncanny Valley (Nao Katafuchi Remix)
    15. Utopia (Italoconnection Remix)
    16. Utopia (Flemming Dalum Remix)
    17. Utopia (23rd Underpass Remix)
    18. Utopia (Covenant Remix)
  • gyula1971
    Ez elég jól sikerült azért.
  • AeroCool
    Hamarosan érkezik :-)
  • cucurbia
    A Petőfin meg néhány más kisebb rádioban adtak már 2017-ben is néhány dalát,de bevallom eddig a nyárig én sem tudtam rola semmit.Aztán lehet hogy ezután sem fogok,majd kiderül.A popszakma tele van one hit wonderekkel.
  • AeroCool
    Köszi szépen az ismertetőt! Csak ezt az egy dalát ismerem :-)
  • cucurbia

Nem "nagy" név,egy Párizsban élő zeneszerző és producer.Eddig kb.7-8 dala,feldolgozása jelent meg az elmúlt években.
    Ebből ez az idei dal volt a legismertebb.
    Nekem mégis jo érzés,hogy valakinek játszod a dalait egy műsorban,aki aztán kiszúrja pont azt az adást.Ha amerikában élnék fel sem tünne,na de mi magyarok vagyunk ebben a kis piacon,porfészekben.
  • AeroCool
    Ki egyébként a Franck Choppin? Kihez hasonló? Nagy név? Nem nagyon hallottam még róla. :-( Hány éves munkássága van?
    Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.10.31. 19:36:17
  • cucurbia
    És persze nagy nagy köszönet minden forumozonak akik megosztják nehezen megszerzett felvételeiket,hogy aztán abbol össze lehessen hozni egy olyan műsort,amire külföldről is felfigyel valaki.Egy mindenkiért - mindenki egyért!Nagy nagy köszönet mindenkinek!!
  • cucurbia
    És még be is irt a radio müsorlinkje alá:)) hm.Aki úr az úr.
    Na kéne csinálnom egy Dieter Bohlen műsort és elküldeni Hamburgba neki,hátha ő is megtisztelne minket:))Bár a Kiss Gyuri inkább Bobby Orlandótol ájulna el:)),de őt senki nem tudja elérni:((
  • cucurbia
    persze most keresem Peti,csak közben Reynauldnak válaszoltam.Megy priviben.
  • AeroCool
    Szia Cucurbia! Egy linket kérhetnék ehez a bizonyos adáshoz? Köszi! :-)