42864
-
Nem kell csüggedni, Z.R. mester bármilyen mp3-ból olyan wavet tud csinálni, hogy egyből vinilre nyomják!
-
allada67 #28218 Az én listám is érkezik decemberben. Bizony minden évben van minimum 25-30, nagyon jól sikerült new euro-italo. -
Ez pozitív hozzáállás,nem feladni! 
Ha azt a tervedet hogy a rádiós hallgatóságot megszavaztatni lesöpörték,itt van az opció 2.
Tartok tőle akik itt szavazni fogak a fórumon,naprakészek s nagyságrenddel többet tudnak a new-italo jelenségről,mint akik ott szavaznának.
Majd érdeklődéssel várom a te listád is,december elején elindítom a szavazást,remélem sokakra számíthatók,s végre nyavalygások helyett mi italo-disco fanok,összetartva,összedobunk egy jó év végi összesített listát a legjobbakból.
.... itt jönne a te szereped,egy magyar zenefórum listájáról játszani....volt valaha egy nagyon sikeres (pop-tari-top) ..... a maiaknak nem szégyen a nagyoktól tanulni! -
ItaloMucsacso70 #28216 Ha ilyesmi adásra vágysz akkor miért nem hallgatod a Magic Disco Radio-t.
Ott az égvilágon minden szól ami New Italo és hozzá tudnak jutni.
Igaz ők is csak internet rádió és nincs olyan nagy hallgatottságuk mint a kereskedelmi adóknak de ott műsorsávra,
műsor vezetőkre leosztva tényleg minden megy ami megjelenik új!
Pl:
Szombaton újra szól a Maxi Disco Show!
12:00 / 90's Dance Disco
14:00 / HieWave, New Italo, Nu Disco
16:00 / 80's Euro Italo, Hi-Nrg, Disco
És bizony pörögnek azok a bizonyos fekete korongok is szép számmal.
Itt is nagy gyűjtemények gazdái szerkesztik a műsorokat.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.11.18. 16:23:04 -
Majd még probálkozom,de erről a listárol a rádios hallgatoságot kell megszavaztatni nem az SG-t.Itt max ötleteket várhatok(unk),hogy mely dalok legyenek azok,amelyekről szavazhatna a hallgatóság. -
Igazából az érdekelne ha elérhető lenne a mixmester ,létezik é egyáltalán wav maszter a remix-ből.... -
Merészebb terveimben szerepeltél a listával kapcsolatban.
Konkrétan ,ha már van péntek esténként egy italo-euro disco stílusra építkező műsorsáv azon bizonyos rádióban,melyben vendégeskedsz,a szerkesztő urat megkörnyékezve játszhatnátok az összesített sg-s listáról dalokat,legalább Hajcser A. úrral megismertetnél,s szerencsés estben tán meg is kedveltetnénk néhány new-italo zenét.
Arról már írtam azt a pár tucat italo zenét pörgetni minden egyes 3 órás adásban több mint unalmas egy hallgatónak,legalább volna valami változatosság,ami úgy egyébként csak akkor szokott lenni amikor ott vagy a stúdióban,illetve a bakelit party-s adásokat említhetném még. -
Van amit nem ismerek a listádrol,de azért a 70%-a nekem is rajta van a kedvencek listáján max a sorrend nem ugyanaz. -
ItaloMucsacso70 #28211 Top 10-et valóban nehéz lenne összerakni mert szerencsére annyi jó zene született.
-
Igen de az még egy 2016-as adás volt,amikor még semmit nem chekkoltam,és akitől kaptam megesküdött rá,hogy eredeti.Persze azota már tudjuk,hogy ez sem az.De ettől még megvan:))) -
na ezt az ötletemet már előadtam én is,szerettem volna facebookos szavazással egy 2018-as összesitett kedvenc top 10-es listát év végére műsorbemutatásra decemberben.Az ötletet lesöpörték. -
Nem minden wav ami fénylik...
-
ItaloMucsacso70 #28207 Csekkoltuk.
mp3 az is. -
Azt szokták ilyen esetekre mondani .... van az a pénz ....
Kérdés a Zyx-nél az illetékes ki a lemez zenei összeállítását megtervezi,képben van é, e remixet illetően.
Az elmúlt hetekben Cucurbia rádiós szerepléseinek felvételeit lepörgetve,egyik adásban eldicsekedett hogy neki ez megvan ,legalább is úgy emlékszem hogy e remix-ről volt szó. -
ItaloMucsacso70 #28205 Úgy legyen bár azt még Savino nagyon jó barátja által se sikerült begyűjtenem.
Nem adja ki a kezéből , és szerintem ez most se lesz másként sajnos.
-
Annyira friss az infó hogy tracklista még nincs,de mivel a széria 2cd-s,ez is az lesz minden bizonnyal,nem elképzelhetetlen a "Savino remix". -
igen,sajnos mp3 azon bizonyos "New Gen" duplán,ennek megfelelően nem is szól jól,pedig ez nálam is nagy favorit.
talán-talán feldobják a közeljövőben bakelitre. -
december első hetében érkezik az én listám is,30-asra tervezem szintén,s szokásomhoz híven ,egy lemezgyűjtésben nagy játékos ismerősöm top listájával extra megtoldom.
1 dal a listádon ,nálam azonos helyezésű lesz,hogy melyik az egyenlőre nem árulom el. -
igen,elcsúszik bizonyos pillanatokban. -
ItaloMucsacso70 #28200 Kíváncsi leszek mi lesz rajta olyan ami a 2015-ös The Original Maxi-Singles Collection még nincs rajta. 
Ha esetleg a Mr. Blue Savina Remixe is , akkor jöhet!
-
ItaloMucsacso70 #28199 Már is egy amit sajnos kifelejtettem mert csak CD-n jelent meg az is mp3 
DAVID VERONA - I Wanna See You In My Life -
ItaloMucsacso70 #28198 Pont az elmúlt órában raktam össze az én 30-as listámat. 

10-es listába gondolkodtam először de olyan sok kedvenc volt az idén hogy képtelenség és értelmetlen lett volt annyira beszűkíteni.
És csak 4 orosz vonatkozású nóta került bele.
Először készítettem egy csak digitálisan kiadott Top 30-at , majd nekiálltam a a 2018-ban kiadott Maxiknak de azzal csúfosan elhasaltam.
Mert hogy vannak olyan maxik ami igaz hogy 2018-as új kiadás de már nagyon régi kedvenc!
Pl:
Alex Chroma Band – A New Day ( Vinyl 12'' Maxi I.D.L IDL031) Italy 2018
Love Kills - I want To Become ( Vinyl 12'' Maxi I.D.L. 032) Italy 2018
Elvin – You Set My Heart On Fire ( Vinyl 12'' Maxi I.D. Limited – I.D.L. 033) Italy 2018
Caesar – My Black Lady ( Vinyl 12'' Maxi Wishing Well Records – WWR 004) Finland 2018
Szóval itt van az én személyes kedvenceim listája amik nálam részben a legtöbbet játszott dalok voltak
másfelől vannak benne olyanok amik igaz hogy év vége felé jöttek ki de egyből kedvencek lettek mint PL a az Amaya új nótája.
2018 Top Listája
01.KATIUSCIA RUIZ - Mirame(DJ NIKOLAY-D ITALO DISCO Remix 2018)
02.Franck Choppin - Pain In My Heart (feat Emphavoice)
03.Amaya - I Never Said This Before (Vocal Version)
04.Luca Gold - I'll Never Cry In The Night
05.Malfa - So Long (New Retro Remix) 2018
06.Alan Walker - Faded (Loki 80s Remix)
07.Mandy Mancini - Love Me
08.Crystal Ice - Call Me Your Lover
09.Estimado - You Try To Help Me
10.Anabel Lee - A Story Remember
11.Yuhniversia - Infection
12.KATIUSCIA RUIZ - Quiero el sol(DJ NIKOLAY-D ITALO DISCO Remix 2018)
13.Steven Silverheart - In The Night
14.Soulya ID - Disco Boy
15.Mirko Hirsch - Number One (Extended Version)
16.Italobox - You are Everything (album version)
17.J.D. Jaber – I Want You
18.Mark Ashley - Hot like fire
19.Ryan Paris & Stylove - Buonasera Dolce Vita
20.Soulya ID - Only You And Me
21.Diego La Riva - Desire
22.Rick de Moore - It's Love (Maxi Version)
23.Electric M - A New Day (Original Version)
24.Charly Danone – Go
26.Systems In Blue - There's No Heart
27.Kristian Conde - 80s Come Back To Us
28.Robert Camero - Welcome Back
29.Yuhniversia - Glitter
30.Max System - You Bring The Sun (Original Mix)
Biztos van olyan ami kimaradt de nagyjából ezek voltak.
Aztán lehet hogy még befut még az évvégén ami helyet követel a listán.
-
A playbackre tátogás se tökéletes... -
Vannak olyan klasszikusok melyekhez nem ajánlatos hozzányúlni,mert lehetetlen felülírni ,jobbat csinálni az eredetinél.
Apropó Miko Mission,közvetlen jövő év elején érkezik "Greatest Hits & Remixes" .
-
Ken Laszlo Mexikóban haknizott a napokban .... jól megöregedett!
-
köv.hónap elejére tervezem a tagokat megszavaztatni 2018 legjobb italo-disco zenéiről ,remélem csatlakozol ,aztán majd meglátjuk mások hogy értékelik, mik is a new-italo top zenéi,nálam ezek biztosan nem,de egyéni ízlés kérdése,esetedben oly érzésem van,kicsit tán hazabeszélsz :). -
allacska #28193 Elképesztő jó erre részemről nincsenek szavak ...... a mai new italo csúcs nálam -
Neo Romantic - You're My Fantasy, You're My Mystery [Single] (2018) bandcamp -
Gazebo - Masterpiece 2018 (bandcamp) -
Mike Trace - Eleven (Single) Free DL (bandcamp) -
Pár hete egy orosz producerrel csevegtem,azt mondta az mp3 ugyanúgy szól mint a WAV,jót derültem a dolgon.
Nem tudott meggyőzni,elég már egy középkategóriás hi-fi szerkó ahhoz hogy halljad a különbséget.
Várnod kell a Maxi Cd-re,akik pedig "loudness war" mentes minőségben szeretnék,azoknak érkezik majd a legjobb megoldás a vinyl. -
mp3:(((( -
lazzoo #28187 Italove - At The Disco (Maxi-Single) 2018
1. At The Disco 3:13
2. Hypnotic Tango 3:57
3. At The Disco (Retroteque Remix) 3:45
4. At The Disco (Bellatrix Remix) 6:09
5. At The Disco (Flemming Dalum Remix) 5:26
6. At The Disco (Also Playable Mono Remix) 6:08
7. At The Disco (Carl Nilsson Club Mix) 4:23
8. At The Disco (Extended Version) 4:45
https://www76.zippyshare.com/v/eJzDp1Xm/file.html
-
ItaloMucsacso70 #28186 Ez a kiadvány pedig az orosz New Italo elóadók három élenjárójának a CD-je lesz! 
-
ItaloMucsacso70 #28185 Nem gyenge Track Listával jön a Venti Compoliation 5!
Gyakorlatilag a mostanában megjelent összes Iventi és hozzá köthető kiadók vinyl maxik-ról egy egy dal!
-
Kids by The Midnight
- link
Water Beds by SLVMBER
- link
Shakedown by Den Turner
- link
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waves of Light by Moderno
- link
Tommy Sun - Beach Love (Remixes)
- link
-
gyula1971 #28183 -
allacska #28182 -
allacska #28181
-
Pénteken uj JMJ album.Én azért már várom:)