42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• ItaloMucsacso70
    Nálam ezért maradt ki az Apolo!
    Hát igen így végighallgatva nem egyszerű pár track benne. De ha könnyebbre készítem el akkor legyintenek az igazi Italo Fanok hogy hát ez meg mi volt? Amúgy két megfejtés van idáig 56 és 51 találattal.
    Majd beteszem a 80-as évek fórumába is itt az sg-n csak előbb a face az elsőbbség.
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.11.25. 18:02:01
  • wmallas
    Azért számomra az még nem tisztázott, hogy azok a dalok amik régebben jöttek ki digitálisba és mondjuk csak az idén fizikális hanghordozón,listázhatóak???
  • reynaud #28257
    A szerény jelző esetedben abszolút elhagyható !
    Egyébként köszi és nagy érdeklődéssel várom azt a listát ...
  • wmallas
    Megfüleltem,,nem is egyszer..hááát, nem egyszerű ez,,talán a fele elsőre meg is van,,,de a másik fele...,Jó kis fejtörő,gratulálok hozzá.
  • ItaloMucsacso70
    Sanyikám a magad szerény tudásával remélem 15 órakor megfüleled a 80 Track-es Italo Disco tesztet is.
  • wmallas
    A magam szerény tudásával és ízlésvilágával, én is befogok szállni egy listával....:)
  • reynaud #28253
    Szia,
    Lehetőség szerint 2017.december 01 - 2018.november 30 közti időszakban kiadott ,publikált zenékre kérném majd megírni a listákat.
    " italo-disco - euro-disco - hi-nrg - spacesynth" stílusú dalokat érintve.
    Az év során a fent említett időszakban illetve stílusokban posztolt dalok közül bármi jöhet,nem kötném fizikális megjelenéshez,akár csupán zenei streaming oldalon meghallgatható muzsikára is jöhet a voks ha az a kedvenc.

Én azt javaslom hogy max. 30-as listákat írjatok,aki ennél kevesebbet rangsorol nem probléma,az 1.hely 30 pontról indul.

Az összesítésre mindenképpen téged szeretnélek megkérni,a továbbiakat egy flancos külsőségben megjelenő végeredmény posztolását,aktuálisan privát megbeszéljük majd.
    Remélem az italo-disco rajongók aktivizálják magukat,hiszen éppen ez a fórum ,a topic egyik fősodor témája egész éven át,kinek mi tetszik,s mi nem,itt a lehetőség a favorit zenéket egy listában összeszedni.
  • allada67
    Üdv. Reynaud !
    Dec. 15 -20. között bevállalnám, az összesített, full SG new italo listát elkészíteni.(Ha nem lenne rá jelentkező)
    2018-as space zenék lehetnek-e a listán. Csak hogy néhány szavazónak, akik szeretik ezt a műfajt is, tiszta legyen a kép.
    Nekem is van két kedvenc ebből az évből.
    Terminal One - Sun Dwellers (Space Summer Vol 1.) válogatásról.
    Cyber People - This World Is Not Enough (MEM Music productions)
  • reynaud #28251
    Üdv tagok,

Ahogy azt néhány napja megemlítettem,megkértem egy kedves lemezgyűjtő ismerősöm,egy new-italo lista elkészítésére,megkaptam a mai napon,ezért kedvcsinálónak már most felrakom,s aztán jövő hét végén startolhat a szavazás,akár top 30-as listákkal,nem kötve fizikális megjelenéshez.

Az úriember hazánk egyik legnagyobb lemezgyűjtője a stílusban,s a vinyl formátumot preferálja.
    Ennek megfelelően listája speciális, a 2018-as év vinyl kiadványai alapján rangsorolta kedvenceit,mely korongokról úgy tartja,valóban képesek egy kollekció részeként fennmaradni az utókor számára.

1. Mirko Hirsch – Midnight Affair --- link ---
    2. Yuhniversia – Glitter --- link ---
    3. J. D. Jaber – I Want You --- link ---
    4. Aleph – I’m On Fire --- link ---
    5. Verona – Life Will Never Be The Same --- link ---
    6. Rick De Moore – It’s Love --- link ---
    7. Apolo – Kiss Me Tonight --- link ---
    8. Kristian Conde – The Spark --- link ---
    9. Ken Laszlo – Forever Young --- link ---
    10. Mintaka – Amando Sin Hablar --- link ---
    11. Amaya – I Never Said This Before --- link ---
    12. Charly Danone – Go --- link ---
    13. Vision – Midnight Passion --- link ---
    +1. Aleph – Time --- link ---

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.11.24. 14:37:00
  • reynaud #28250
    Peter Wilson - Diamond Eyes (Italoconnection Remix) sc
  • reynaud #28249

Thought Beings - Frosty Boughs (Free DL) bandcamp
  • reynaud #28248
    Andermay - En Rojo

Remélem ebből is készül "Italoconnection remix".
  • DJMIX
  • reynaud #28246
    Megtaláltam , (A1)
    Ez nekem kimaradt ...
    Köszi.
  • ItaloMucsacso70
    Igen Vinyl-n!
    Paul Parker ‎– The Man That Feel To Earth ( Rocket Science Records ) ‎– 15400-R5101-1A 2018
  • reynaud #28244
    Az én listámon ott lesz,mert tényleg nagyon jó zene.
    Peter Wilson idei albumáról 2 dal szintén .....

Számítók rád ,remélem tőled is kapunk egy top listát a kedvenceidet rangsorolva.
  • fülcsimanó2
    Igen, ez az eddgi listákról kimaradt, pedig nagyon nagy zene!!!!

Peter Wilson is kimaradt, nálam a top ötben van !!!!
  • reynaud #28242
    Digimax

Az alsó megjelent valami kiadványon,nem vagyok képben?
  • reynaud #28241
    Anton Eriksson... ha netán valaki nem tudná,tevékeny részese ,alkotója volt az idei év egyik jól sikerült dalának.
    --- link ---
  • reynaud #28240
    Yuhniversia - Glitter

• gyula1971
  • lazzoo
    Galaxy Hunter & TQ - Flames Of Inferno (Remix 2018)

https://www1.zippyshare.com/v/TzCk3Qyv/file.html

Galaxy Hunter & TQ - Inferno (Hi-NRG Remix 2016)

https://www1.zippyshare.com/v/tsI9urRj/file.html
  • cucurbia
  • reynaud #28236
  • AeroCool
    Sziasztok!
    Ha sikerül én is szeretnék egy listát összeállitani majd Decemberben.
    Várom kiváncsian a többi fórumlakó 2018-as listáját, kinek melyik előadó volt a befutó idén :-)
  • DJMIX
    male room
  • Zephyr Retiring
    Ott a pont.
  • Musachy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen. Érdekessége a lemezekhez letölthető mp3-aknak, hogy nem csúcsminőségű az anyag a maga nemében...
    Persze az, hogy mit kaptál tőlem néha privátban, az meg nem lenne publlikus, azért privát...

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.11.19. 06:53:03
  • lazzoo
    Gazebo - Masterpiece 2018 ‎(Maxi Single) 2018.

1. Masterpiece (GET FAR Remix 2018) Extended 04:17
    2. Masterpiece (GET FAR Remix 2018) Radio 02:54
    3. Masterpiece (Classic) 04:16
    4. Masterpiece (Live) 06:16

https://www22.zippyshare.com/v/3oG36PKq/file.html
  • reynaud #28230
    Einsend - Por Amor (Space Synth​.​Rmx) --- link ---

Ben Businovski - Oh, Noona! (누나) --- link ---
  • reynaud #28229

Phobotrax - To the Stars (name your price) BandCamp

Jó anyag !
  • reynaud #28228
    Igen,idén is van úgy sacc / kb. 30 kiemelkedő produkció amiket érdemes a lista megírásakor figyelembe venni.
    Akkor majd várom a listád Allada !
  • reynaud #28227
    Aztán néhány lúzer ezeket meg is veszi ?
  • reynaud #28226
    Nem ismertem ezt,majd alkalomadtán oda kattintok.
    Igazából nem vagyok már rádióhallgatásra fogható egyén,ami miatt érdekessé vált az a bizonyos melyről írtam,két fórumtársunk alakítása.
    cucurbia & wmallas szerepeltetésével kaptam egy olyan extrát amit én elvárnék a mai rádiózásban is,de nagy általánosságban a kommersz a jellemző,sajnos.

• Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs. Elég sok dolgot tudnék mondani, amit semmi pénzért nem tennék meg, ugyanakkor vannak dolgok, amit (ha a megfelelő személy kéri) akár még ingyen is megteszem neki. MP3 esetén bármilyen szintről is legyen szó, még a 320-as is veszít hangokat az eredeti hangfelvételhez képest. Ezek végleg elvesznek. De azért vannak itt a veszteségmentes szektorban is érdekességek. Tudnék olyan MP4-be tömörített wav-et mutatni, amit wav-be visszagörgetve ugyanúgy veszteségmentesnek látunk, hallunk a csekkolóprogikkal is. Tehát a legprofibb progik is átverhetők, de az emberi fül hall. Ha jó a hallásunk és segítségképp még megfelelő hangtechnikánk is akad, ki lehet szúrni mi valós lossless és mi a mű(alkotás). Ugyanakkor készülhet olyan MP3 is gyári lemezekről (megfelelő progikkal), ami a legdenevérfülűbb audiofilt is megkavarhatja annak ellenére, hogy veszteséges fájl. Tőled is kaptam olyan "gyári" 320-as rippet DM lemezől, amin azonnal hallani, hogy gagyi progival rippelték. Nyilván akaratlanul, mert nem is sejtették, hogy 320 és 320 közt is lehet különbség alkalmasint...
  • cucurbia
    Valóban csak ez egy másik szervezeti felépítésű rádió.
  • cucurbia
    igen.mexikoi producer panaszkodott két hete nekem egy levélben hogy bármit készit unofficial és felteszi a netre leszedik és azonnal bakelitet nyomnak belőle és illegálisan árulják a neten.
  • Musachy
    Azt mondom, tud. Amúgy meg van az a pénz...
  • Musachy
    Így van. Minek erőltetni azt, ami nem megy, ha van olyan rádió is, ahol alapból megvan. Amúgy a régi nóták sem unalmasak, olyannyira, hogy több évtized után is 10000-edszerre is meghallgatom azokat a zenéket, amiket kedvelek, akár minden nap, ha olyanom van.
  • Zephyr Retiring
    Tud. De nem csinál.