42868
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• wmallas
    Ha Ő kiszáll...nincs Maxi Music,,,,nem hinném hogy erre mostanában sor kerülne...Egyébiránt van igazságod...
  • ItaloMucsacso70
    Szerintem Juan Martinez kiszállhatna ebből a Maxi Music projectből mert ez egyre gyengébb sajnos.

Vincent International - He's My Boy

• ItaloMucsacso70
    Várjuk meg a lemezt de őszintén szólva nem igazán nyert meg ez a zenéje.
    Pedig Dyva munkássága kiemelten a szívem csücske.
  • AeroCool
  • Nastar
    Igazad van cimbi, az biztos hogy furcsán szólt,nem véletlen kelett hozzányúlni de nem csekkoltam le miután megkaptam!EZ SAJNOS TÉNYLEG EGY FELKONVERTÁLT DOLOG SORRY!MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK AKI LETÖLTÖTTE,LEGKÖZELEBB JOBBAN FIGYELEK.
  • ItaloMucsacso70
    Aha Lossless
    Én szóltam hogy ez a file ha nem vinyl-ről származik akkor mp3-ba elérhető de úgy látszik hiába.
    Sajnos feleslegesen dolgoztál vele.
    Ezt az egyet letöltöttem mert kíváncsi voltam , de megint nekem lett igazam.
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.12.17. 21:51:13
  • reynaud #28457
    Mr. Ken Laszlo

• ItaloMucsacso70
    Éppen ideje volt!
    Italove - At the disco (Electro Potato Remix)

• reynaud #28455
    Nagy számban van az összesített listán holtverseny a dalok közt,esetenként ez 4-es,5-ös a bezsebelt pontszámok alapján,ez egy szabály alapján 50 dalig kezelhető,utána viszont lehetetlen különbséget tenni,márpedig nem akarnék ugyanazon helyezésre több dalt tenni.
    Ez borítja az előzetes elképzelésem,tervem,de természetesen lesz összesített végeredmény.
  • reynaud #28454
    A jó jelzőt túlzónak tartom :),én úgy értékelem,vannak köztük olyanok amiket 1x meg lehet hallgatni,de ezek szigorúan azok amikben nem Ken Martina nyöszörög,merthogy Ő énekelni nem tud az fix!
  • ItaloMucsacso70
    Nekem az jut eszembe a BCR zenékről hogy egy nagyon szép állapotú SL-1210MK2 árát kerestem meg már rajta.
    Szóval továbbra is jöhetnek nálam.
    Azért vannak köztük jók is csak a rengeteg track között már nehéz felfedezni őket.
  • gyula1971
  • ximix #28451
    Paradise by SYNTHAID 2018
    link

Red Withe Lines by Havana 1983
    Fire resist
    link
    I cry (feat Dariya Kondratyeva)
    link

• reynaud #28450
    Szia,

Dolgozok rajta,130 dal versenyzett,ebből egy 100-as összesítést készítek,és ígérem szerdán felrakom,addig türelmeteket kérem.
  • reynaud #28449
    Nekem nem a "Laserdance" jut eszembe erről,ezekről hanem egy olyan szintetizátor,melyben vannak beépített hangok,dallamok,pld. (disco 1,disco2,disco3) stb. ezen billentyűk megnyomásával,elindul egy totál nyers disco alap,nagyjából ilyen színvonalúak ezek a "BCR" zenék,s ugyanazt az igénytelen két dallamos produkciót hallani a zenék zömében.

Egy!!! Laserdance dal is többet ér mint a teljes "BCR" Discography" .... mondjuk ez (You & Me )
    Persze mindez csak az én privát véleményem,felőlem bárki imádhatja a "BCR" zenéket.
  • djani75
    Silicomn Dream : Bitch 2018

Szerző , Producer: Klaus Münzert... Ez valahogy nagyon félrement....

Silicon Dream - Bitch 2018

Utoljára szerkesztette: djani75, 2018.12.17. 16:14:14
  • ximix #28447
    A BCR kicsit, olyan Budapest TV hangulatú zeneileg, legtöbb számuk amolyan retró érzés kelt az emberben amikor még a kazetták voltak, nincsenek túlcsiszolva , kicsit nyersek... ez ilyen.
    Az más kérdés, hogy 2-3-4 albumban talál az ember egy olyan számot ami többször is megtud hallgatni :D

Tommy Sun - Sometimes (Extended Mix)
    link
    Kicsit a lazer dance jut eszembe róla, meg az elején mintha túl volna vezérelve, de ez talán nem olyan nagy gáz zene, hogy kitérjen az ember a hitéből, szerintem.

• AeroCool
    Sziasztok! A 30-as lista mikor lesz elérhető? :-) Jah most olvasom 19.-én.Köszi! :-)
    Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.12.17. 12:53:07
  • reynaud #28445

Hamarosan a spacesynth kedvelőknek,linket majd a kiadványhoz dobok.
  • reynaud #28444
    Megkaptam az üzenetet,köszönöm!
    Átnézve a listát,egyetértek,remek ,nagyon jó top 100 kerekedik ki a szavazatokból.
    Jövő hét elején, mivel a kedvenc számom a 19 ,szerdán felrakom a végeredményt.

Köszönöm a szavazásban résztvevő hölgyeknek és uraknak a listákat,neked pedig külön, hogy elkészítetted a listákról az összesítést!
  • allada67
    Bízzunk benne,hogy jövőre is össze tudjuk dobni a listát.
    Privát üzenet is ment.
    Komoly nagy lista lett. A benne szereplő előadók, és a stílus rajongói, biztos nagy kíváncsisággal
    olvasgatnák világ minden táján..
  • Nastar
    A pörgősebb táncolható dalok közé tartozik, a Daydream In The Nigh című nótája is.Daydream - In The Night (2018 New Version lossless remastered)
  • Nastar
    Tom Hooker hangját nem nagyon kedveltem soha, de My Russian Lady Night című dala egész jó.Tom Hooker - My russian lady night(lossless remastered)
  • Nastar
    Stylove Feat. Vincent International You Are Bambina című dala is állandó szereplője volt a buliknak.Talán nem véletlen,mert szerintem az ihletet egy 1985 ös David Lyme nóta adta.Stylove Feat. Vincent International - You Are Bambina (Extended Version)
  • Nastar
    Ismael Blanco azaz Magic System D.J. Up & Down című dala is a kedvenceim közé tartozik,már már rongyosra játszottam egy egy buli alkalmával!Magic System DJ - Up & Down
  • reynaud #28438
    Megkaptam az összesített listát,nagyon köszönöm mindannyiunk nevében.
    Allada,ment privát egy válasz üzenet,szeretném kérni a véleményed a holtversenyes dalokkal kapcsolatban.

• Nastar
    Mivel közeledik a szeretet ünnepe úgy gondoltam, hogy az év egyik legjobb Italo dalát is megosztom veletek.A dalban is a szeretet fontosságáról esik szó.Rick de Moore - It's Love (Maxi Version lossless remastered)
  • Nastar
    Szép estét kívánok minden fórum társamnak, egy kiváló Mirko dallal, címe a táncparkett királya.Mirko Hirsch - Dancefloor Kings(lossless remastered)
  • allada67
    Igen,ez a listát még hozzá adtam. Két privi ment most,mert egybe nem fért be.
  • allacska
  • reynaud #28433
    Nem tilos,de teljességgel hasztalan,elcsépelt,igénytelen!
    További kritika helyett ,javaslom (ide) kattintva,tessék belehallgatni,szóra sem érdemes!

• gyula1971
    Elnézést,nem gondoltam,hogy itt ezt nem szabad feltenni.
  • reynaud #28431
    Tom Hooker - Rain (CD version)

Az új "TH" stúdió album piacra dobásának idejéről,semmit nem tudok.
  • lazzoo
    Mode One - Melodies Of Freedom (2018)

01. I Still Love You
    02. The Train is Coming
    03. City Of Angels
    04. Come Back To Me
    05. Too Young
    06. Alone in My Car
    07. Mystery Eyes
    08. Free Love
    09. Melodies Of Freedom
    10. Crazy Dreams, Lonely Nights
    11. Wild Fire
    12. Suenos de Cristal (Come Back To Me)
    13. Lovers Under The Moonlight
    14. I Still Love You (Extended)

https://www85.zippyshare.com/v/x5XlbLiz/file.html
    Nem egy nagy szám ez az album, de hátha valakit érdekel!
    Utoljára szerkesztette: lazzoo, 2018.12.15. 20:00:30
  • reynaud #28429
    Lehet egy kérdésem hozzád?
    Ezek a kritikán aluli "BCR" hulladék zenék,neked tetszenek?
    Ha igen,rendben van rakd fel,mert úgy egyébként ha visszaolvasod a véleményeket,nincs igény itt ezekre,nekem nem egy jó zenei élményt,hanem hányingert okoznak,tré,hallgathatatlan ez is.
  • reynaud #28428
    " A Tribute to Axel Breitung / Silent Circle " ( link )
    Így címkézte Mirko Hirsch a dalt amikor a rövid verziót felrakta a videomegosztóra.

Tehát én úgy gondolom,ez a dal alapvetően a Silent Circle formáció irányába tisztelgés és Axel Breitung munkásságának elismerése Mirko részéről,ezek szerint pedig nyilvánvaló hogy a dalban a 80s évek A.Breitung dallamvilágát használta,idézte vissza,méghozzá profi módon,vagy ahogy te írod,ügyesen,akár ezt el is lehetett volna nagyon rontani,mint ahogy a koppintások közt szép számmal akadnak olyan produkciók amik egyszerűen hallgathatatlan nagyon gyenge minőségű utánzatok.

Nem elfogultságból írom , kapott Mirko már tőlem negatív kritikát is,Ő ahogy többször leírtam,elég széles skálán mozog ,a nagyon jó és a kommersz közt, "It's Love" szerzeménye olyan szintű ami tényleg visszacsempészett a remek 80s Silent Circle dalokból .
  • gyula1971
  • cucurbia
    Hát annyit nem ér.Ügyes koppintás,de csak ennyi.
    Na eljöttem a szalagavató felénél...így is énekelhettem volna,hogy Hey Mister,Hóember....:)))
  • ItaloMucsacso70
    Szerintem ennek a dalnak már nincs szüksége"mankóra".
    Én úgy sejtem hogy abszolúte első lesz az összesítésben.
  • cucurbia
    Hát nagyon gondolkodtam ezen a Rick de Moore-on....lehet ki kéne cserélnem Vincent International:Hold me c dalára??
    De mivel annyian feltettétek a listára végül(ha csak a végén is)de rajtahagytam.Hagy gyüjtse a pontokat:))