42864
-
Téli vakációhoz Ausztria jó hely,van pld. "néhány" síparadicsom! -
Mindig is voltak a történelemeben 1 lövéses előadók, zenekarok. A Carino Cat is az eddig. Ennyire ötlettelen, verejtékszagú fost sem hallottam mostanában, és újra. Ennek el sem kellett volna készülnie. A csoffadt feliratkozók száma is jelzi ezt. A szöveg is elég bugyutának tűnik nekem, de ettől függetlenül ez az izé ez egy szar, nemhogy zene. Riff gitár betétet meg főleg nem kellett volna itt erőltetni.
-
Ausztriában, ez nem titok. Van ott egy házam, amit még a nagymamám hagyott ránk. -
Carino Cat - Save The World (Official Video 2018)
-
Ki látható a fotón?
-
Starcrew 84 - Spacedream Into The 80s (bandcamp) -
Future Synth - Synthever - Around The World Hits (Free DL) bandcamp -
Space Odyssey – Trip Five: New Year's Voyage 2019 (Free DL) bandcamp -
laco64 #28532 Békés Karácsonyt mindenkinek!Mirko-t hogyan lehet letölteni,ha le lehet egyáltalán?köszi
-
beva02 #28531 Békés boldog Karácsonyt mindenkinek -
allacska #28530 Boldog Karácsonyt :) -
allada67 #28529 Boldog karácsonyt mindenkinek ! -
Biatomi #28528 Boldog Békés Karácsonyt! -
Kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek!
free download Mirko Hirsch
Undercover - Free Christmas Edition

-
Két nappal később már nem is készülhetett volna el a riport,szoval maradjunk annyiban,hogy örüljünk ennek is.
És lassan ideje betartanom az igéretemet szóval a későbbieket,ha van bármi, már pr.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.12.23. 18:43:07 -
Sajnálom,mert megnéztem volna a teljes vágatlan riportot ! :(
Köszi a gyors infót !
-
Ahogy ígértem,itt van a "Space Holidays vol.10"
Akár lossless minőségben "Free DL" ... --- link --- -
Nem fogják.Az sem biztos hogy a vágatlan anyagot publikálhatják.Ez alapvető szakmai szabály rádióban,tv-ben. -
Igen,
s ha már beszélsz egykori danubius rádiós kollégáddal Egonnal,esetleg megpengethetnéd neki hogy felrakhatnák a teljes vágatlan riportot.
Köszi. -
ami az atv-n ment?
Nekem is csak a tv változat van.Ma beszéltem a Gyurival,eszembe nem jutott megkérdezni de majd nála vagy a Rónai Egonnál rákérdezek. -
Victor Ark
- link - -
Nem rossz,de Giancarlo Pasquini vokáljával nekem jobban tetszik. -
Viszont kívánom Neked és a többi fórumtársnak is.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
s ha már Komjáthy,annak a riportnak amit felraktam néhány napja ide, a vágatlan felvételét megnézném,tudsz esetleg valami elérhetőséget? -
allada67 #28517 Nekem még a track2, I'm On Fire ,Mirko verziója oké róla. -
fülcsimanó2 #28516 Köszönjük szépen, ez nagy kedvenc amúgy nálam!
Neked is és mindenkinek Boldog Új Évet, Kellemes Ünnepeket Kívánok!!!
-
Mivel néhány nem várt esemény miatt úgy döntöttem meghatározatlan ideig nem óhajtok a fórum aktiv megnyilvánulója lenni,mert elegem lett a sárdobálásokból, a kölcsönös igéretek csak általam való betartattasából,mások befektetett munkájának semmibevételéből, a háttérbe vonulok.
Mindenkinek kellemes Ünnepeket!
-
Na hát akkor minden forumtársnak kellemes ünnepeket kívánok,úgy Komjáthysan:))
-
És -sajnos- ő sem volt hajlandó maxit gyártani belőle:(( -
Úgy cirka 2 hónapja én is írtam valamit neki a "Millennium" kapcsán.
Ott olvasható a kommentek közt. soundcloud link -
Na nekem meg pont a 2.track tetszett mikor belehallgattam délután. -
Én is kicsit kenegettem a máját néhány hónapja:)) a Laserdance 2.nagylemezére hasonlitottam a Millenium c dalát..na ez nagyon tetszett neki,jelezte is,hogy pont az az egyik célja hogy valami olyan maradandót próbáljon alkotni,mint anno az volt.Hát az első albuma nem volt nagy szám,igazán kiváncsi vagyok erre az ujra. -
Mirko Hirsch - Midnight Affair (Special Maxi Version)
Mirko Hirsch - Midnight Affair - The Maxi Version - link -
A linkelt kiadványon nekem kizárólag track1 tetszik,Mirko a rajongóinak ezt igazán adhatta volna ajándékba. -
Nekem tetszik mind2 !!!
Spacehawk album nagy fogás,gratulálok hozzá !
Remélem hamarosan megkapod.
Antonnal ma volt üzenet váltásom,szerintem ahogy ezt tudtára is adtam már :) manapság spacesynth stílusban az egyik legjobb,nagyon tehetséges. -
Következő opcióként valamelyik kiadó mondjuk az AMD vagy mit tudom én,kihajíthatná vinylen is,látva a dal népszerűségét,valószínű elkapkodnák pár nap alatt,és legalább begyűjthetnék azok az italo-disco fanok is akik egy fájlt semmibe vesznek,kizárólag fizikális kiadványokat,azon belül is elsősorban vinylt gyűjtenek. -
De akkor a Summert elküldhetnéd private,mert lehet szükségem lehet rá jövö héten..bár hogy mi lesz a jövö héten az még a ma estétől is függ. -
Hm nem tudom nekem a Summer sem tetszett és ez sem,de ez nem baj,sokaknak tetszett ez a lényeg.Jut eszembe ideje irnom Antonnak mert elvileg bár tegnap postázták már a jan.4-én megjelenő uj Spacehawk albumot nem hiszem hogy az ünnepek miatt ideér jövö hétig és erre az esetre azt irta három hete,hogy elküld a lemezről egy előzetest ,hogy adásba adhassam,Ideje figyelmeztetnem. -
Nekem mindig Susanna Meals és a Forever jut eszembe rola.(ami már eleve akkor is egy feldolgozás volt,de jobb,mint az eredeti)
Nos én máshogy csináltam volna maxit én a közepén tettem volna be az instrus részeket nem az elejére mert igy tul hosszu a bevezető,magyarul nem rádióbarát:((,de accapella nélkül ezt mi nem tudtuk megcsinálni igy nem reklomálok,fő,hogy elkészitette.Oktoberben még nagyon nem akarta. -
Anton Eriksson (Spacehawk)
Hozzá kapcsolódó project "Retro Beat" itt van az újdonság,ami inkább euro-dance stílus,a közelgő ünnep jegyében.
Retro Beat - Christmas Eve
Van még néhány ígéretem ami az újdonságokat illeti,aztán fokozatosan szeretnék háttérbe vonulni,majd én is passzívan figyelem a zene fórumot,remélem lesz miért. -
Ilyen elképzelésed volt az extended verzióval kapcsolatban,avagy kérdezhetem másként,tetszik,elégedett vagy a hosszabb verzióval?
Nekem nagyon tetszik,s talán azért nem figyeltem fel e dalra aktuálisan,mert az én disco zenei világom inkább a pörgősebb dalok,Bobby Orlando a király nálam.
De ez a dal a legjobb,legszebb 80s italo zenéket idézi vissza,a vokál is kiváló! -
Lehet egy megjegyzésed,de attól tartok egyezik a véleményünk lásd,olvasd újra mit írtam : "neked mint tapasztalt rádiós",nem tudásról szóltam.
Komjáthy úr mellett dolgozva lehetőséged volt tapasztalatokat szerezni.
Én voltam DJ vizsgákon,az első a legemlékezetesebb,pedig ez volt a legkönnyebb,akkor egy 5 zenei blokkból álló,általam kazettán előre elkészített anyagból választott a vizsgabizottság ,bár volt italo-euro disco összeállításom is a "funky" stílusúra esett a választásuk,az egyik asszisztens csaj szinte végigtáncolta a bemutatott műsorom,( Kool & The Gang,Earth, Wind & Fire,Delegation) dalokra emlékszem,na meg arra, az első vizsgám előtt nagyon izgultam,de csak addig amíg a Dj pult mögé állhattam,sikeres vizsga volt,de jó évek voltak azok ...........
s ha már rádiózás,ma este "bakelit party" remélem Walla Sanyi visz magával néhány new-italo korongot,s pörget is néhányat a jobbakból.