42864
-
Dj Roger Master jól tolja megint! :-)
-
ItaloMucsacso70 #28619 "Elrettentésnek tettem ki"
Én is ezt.
Mert hogy egy kalap szart se ér.
De azért a sok idióta nyalizó majd lelkesen bizonygatja neki hogy mennyire szuper.
DIVINE - Shoot Your Shot (Victor Ark Remix) 2019
-
allacska #28618
-
Mivel te osztottad meg, ezért tudod megnézni itt is, de egyébként, az elrettentés
bejött!
Mi is ez az applikáció, ami ilyen emberfejeket csinál? Valami facebook-os tinibuziótvarság vagy mi?
Elképzelem most, ahogy erre ráénekli, tátogja a szöveget, majd egy Resindent Evil 7 padlás háttérben összerakja a videót, táncikál és minden hangot ugyanazon a ruszki szintin előadja. Eddig csak fejét mozgatta, most már táncol is! 
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.01.04. 14:55:16 -
AMD Records
-
wmallas #28615 Nincs letíltva szerintem,,én is megtudom nézni,,Egyébiránt igazad van,ez harmatgyenge lett
Elrettentésnek tettem ki
-
Tudtam, hogy nagyon ismerős ez a háttér. 3:20
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.01.04. 07:22:09 -
Egyre jobban úgy érzem, hogy ennek a csávesznek diliházban lenne a helye, de agyilag nem tiszta az tutti! 8 másodperc után unalmas baromság, de az 8 perc ismétlés végig. Modern Talking féle stílusban, az első három akkord után azt hittem a teljes Atlantic Calling dallamot lejátssza, de változott valami össze-vissza kalimpálásba,
Táncolni (s)nem tud, ütemérzeke nulla, de szerencsére ezt is nézhetjük fullosan ismételve legalább hatszor mint megannyi videójában. Aki ennyire nem képes megítélni, hogy egy zene(?) kész és kiadható-e, mert ugye régen Savage-t koppintott, tehát önálló ötlete (gondolata) nem igazán van, az nem is fogja átlátni a jövőben sem. Ez pont odavaló a ruszkiknak, ahol a legtöbben mind MT buzik.
A videó nem lejátszható-e itt, mert a tulajdonos letiltotta. Nos Sergejevics elmész te a...
-
wmallas #28612
Estimado - Any Spark Never Fire Away (2019) -
Mivel nyeremény ugysincs....
-
Gondoltam hogy J.Lo dal már feldolgozás,de nem ismerem az eredetit. -
Nem talált! -
Sziasztok! Egy 2018-as kiadvány! Sajnos az ünnepek miatt csak most ért ide Amcsiból.
-
Amit én ismerek,Jennifer Lopez 1999-ben. -
Na és ki énekelte ezt először? -
Stockholm Nightlife - Waiting For Tonight (Cliff Wedge remix)
-
Yuhnivesia - Dark (Flemming Dalum Remix) - (snippet) soundcloud -
Értékes gyűjtői darab,mindösszesen 50 limitált példányszámban kiadott CD album.
Gratulálok!
-
Na ez is megjött.Tök érdekes ez az elöl-hátul tök fekete cd:)
-
juanma71 feat. eSoreni - Get The Night
-
gyula1971 #28600 B.U.É.K.-2019!

-
fülcsimanó2 #28599 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! -
beva02 #28598 Búék mindenkinek... -
Nagyon úgy nézz ki ,nincs megállás,a new italo-disco vonal népszerűsége töretlen,és a remek 2018-as év után,jövőre is lesz a stílus rajongóinak mit hallgatni.
Nálam amióta először volt szerencsém meghallgatni,"most wanted" ,ezzel a dallal kívánok minden fórumtársnak boldog új évet!
Orlando -
Gratulálok Wind-nek az AMD-s kollekciójához! Örülök hogy Wind birtokalja ezeket!! :-) 2019-re is nagyon sok Ilyen jó Italo Disco "birtoklást" kivánok Wind-nek is és a "kis" közösségnek is akik ide járnak!!!
BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!! HAPPY NEW YEAR 2019!!!! -
Aha nagyon együtt lélegzik ez a kis bemutató a videóval. Gondolom a piros-zöld, vagy zöld-piros színek direkt a műfajra dominálnak és nem véletlen. Még a feliratkozó rész is ezekben pompázik, a kattintós hangot is jó hallgatni, valahogy várná az ember a hasonlót, amikor ráklikkel, de ott nem történik semmi hang! 
Tényleg viccet félre, előre jutni csak így lehet, minőségi performance-t kell produkálni és akkor megfog térülni előbb, vagy utóbb. Mflexéknél ez képben és persze főleg hangban is ott van mindig. Én ismerek és látok jó pár videószerkesztéssel foglakozó kollégát, szóval még egy ilyen kis videót is így összedobni, az bizony idő és nem kevés munka, mire minden összeáll. Náluk ez alap szinte évek óta, tehát vagy időmilliomosok vagy én nem is tudom hogy csinálják.
Nagyon várós! -
Ez nagyot fog ütni! 
This is italo-disco !!! ... nagyon várom hogy meghallgathassam a teljes dalt,bitang jónak ígérkezik,e kis részlet alapján is. -
Nagyon rövid leszek,jól látod e dolgokat,ezért a hasonlóság,azaz mondhatni egyetértünk! -
Igen,Wind polcán ott vannak ezek az AMD korongok,feldobja a pörgetőre és abszolút hiteles infót ,véleményt tud mondani melyik milyen minőségű.
Ellenben aki nem saját tapasztalat alapján,hanem más vinyl ripjéből mond véleményt az úgy gondolom hiteltelen.
Egyrészt egy rip soha nem fogja ugyanazt a minőséget visszaadni ami a lemezen hallható,másrészt éppen ehhez kapcsolhatóan az a rip lehet egy elcseszett felvétel,és akkor máris fals infót adhat az ki úgy formál véleményt hogy nincs tulajdonában a lemez. -
Na látom közben itt javítottad magad. 
Luca Gold zenéje k...ra messze van az italo disco-tól, mert az van odaírva. Inkább egy gyenge és gyér hangokkal megszerkesztett euródizsi...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.12.30. 12:41:27 -
Egyetértek, mindenkinek annyit ér az előadó, amennyiért meg is veszik, de gyorsan hozzáteszem, ha egy Birizdo is 100 euró, akkor Mflex csávesz simán 1000. A kettő közt az ég és föld sem normális jelző!
és akkor végre nekem is sikerül kirakni egy újdonságot. Annyit tudok hozzáírni, amennyit az egyik hozzászóló.
GRANDIÓZUS ITALO DISCO! lesz. Elképesztő hangok és dallamok jönnek 2019-re vetítve.
-
Most ezt az egészet nem értem, mert szerintem ugyanazt írtad le, amit én. Nyilván azért van benne minden zenéjében az a szöveg, ami mindenkinek zavaró már, de legfőképp ez a célja, hogy vegyék meg. Tehát pénz centrikus, de ez nem megy másképp, mint a feliratkozók közt megtalálni a valós vásárlókat. -
Szállító Joe #28588 -
ItaloMucsacso70 #28587 Akkor szólj a a maxi Contributors-nak hogy nyilatkozzon a lemez minőségéről. 
Laci az AMD-ről szerintem dióhéjban.
1. David Lin amiben üzletet lát kiadja
2. "Kis" példányszámban nyomja a lemezeket és általában el is fogy mind.
3.Van ami jól sikerült van ami nagyon nem.
4. Külön ráálltak a felvásárlására hogy később nagyobb haszonnal értékesítsék őket.
5. Te ezeket jobban tudod mint én.
-
Biatomi #28586 ismétlés... -
Biatomi #28585 secret 
-
Ez egy nagyon szellemes megnyilvánulás !

Meg jó kérdés,vagy inkább felesleges olyantól aki leemeli a polcról a lemezt,meghallgatja és minden tutit tud róla,ellentétben azokkal akik csak beszélnek e lemezekről,de egyetlen darabot sem fogtak még a kezükben.
Jót nevettem,köszi! -
ItaloMucsacso70 #28583 Itt a fórumon is van akinek megvan az összes AMD ne fáradj a képpel. 
És szintén itt van a fórumon az is aki a múlt hónapban több száz Eurot kiadott a George Aaron lemezért.
Azért mert a Discogs-on nem látszik ettől még ennyiért ment el a lemez máshol. -
Na most már legalább tudom a tutit az AMD-vel kapcsolatban... 
de mit is
-
Az egy dolog hogy mennyiért kínálják,a kérdés az akad é olyan gyűjtő aki annyiért meg is veszi.
George Aaron maxi utolsó eladása a discogs-on 2016.okt.20,a lemez legmagasabb áron 45€-ért kelt el,lehet próbálkozni 217€-ért kínálva,de kérdés lesz e rá vevő.
Az Mflex vinylre volt olyan magas áron is vevő amit leírtam ,itt a különbség a két dolog közt.
Egyébként ne hazai átlagbérekből indulj ki,ha elindulunk Európában, nyugat ,dél-nyugat,illetve észak irányában,az ottani keresetekből egy szenvedélyes lemezgyűjtő lazán kipengeti ezeket az árakat,nem fogja megterhelni számottevően a családi költségvetését :).
Nem lenézve persze a magyar gyűjtőket sem,sőt ... !!!,nekem van egy olyan ismerősöm,haverom,aki világviszonylatban is az egyik legnagyobb gyűjtőnek számít,ha jól tudom neki meg is van az összes eddig kiadott AMD lemez.
Ha lesz hozzá kedvem,egyszer majd megkérem fotózza le az összeset,aztán feldobom ide a képet.