42864
-
Február második hetében,akár már a pörgetőre dobhatjátok a korongot,két új remix lesz a kiadványon , (Also Playable Mono Edit és Master of Dreams Feat. Alex Rue )
Eddy Huntington U.S.S.R (12") (2019) -
Igen, dec.28 napján, mivel tudtam hogy jelen leszel a stúdióban,"live" hallgattam azon adást, és ott lejátszattad a Zoonicks dal Digimax remixét.
Medina dal esetében szerintem a 2018-as remix sokkal jobb,kerestem a videómegosztón de ebből nincs feltöltés.
Napi szinten hallgatom mindkét dalt,remek választás volt tőled ezeket adásba tolni,nem akarlak dicsérni ,de a jelenléted egy-egy ilyen műsorban garancia arra hogy ilyen nagyon jó zenékkel színesíted a zenei palettát.
ahhh ... és mielőtt elfelejtem,tán ebben az adásban mondta Hajcser szerkesztő úr,hogy szeretettel üdvözli azon kollégákat akik azt mondják az Ő műsorában csak akkor mennek jó zenék amikor te vendégként jelen vagy (nagy vonalakban idéztem,nem szó szerint!),nos üdvözlőm én is Hajcser Attila urat, mint italo-disco fan ,rendszeres hallgatója vagyok a péntek esti műsorának,ami számomra akkor igazán szórakoztató ha te ott vagy és segítesz a zenei szerkesztésben.
Remélem olvassa az sg-t !
-
A back to back to back szófordulatot akkor meg én védetem le,mert a régi Tini kiviben mindig ez volt a magnósblokk felkonfszövege.:))
A Zoonicks-ból ezt adtam adásban ,de a Medinából a 2018-as remixet.Melyik a jobb? -
#28662 -
A nyáltenger helyett találtam inkább megfelelőnek,arra célozva az előadó dalait egy nyálhenger járja át.
Elfogadható és érthető az indok kedves Musachy?
Egyébként a szót le kéne védetnem!
-
Mi az a "nyálhenger"?
-
Digimax back to back !

Az elcsépelt ruszki Modern Talking klónok helyett ajánlva.
Zoonicks - Radio (Digimax Remix) & Medina - Junkie (Digimax Retro NRG Remix)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.01.16. 20:39:50 -
A nyálhenger hangú D.White dalait a világ legjobb mixmesterei sem tudják számomra hallgatóvá tenni,tré az egész, úgy ahogy van! -
Gratulálok !
Anfrando Maiola
s igen az első számú alkotása a "Visitors" volt.
-
gyula1971 #28691 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
allada67 #28689 Anfrando Maiola = Koto ,az én tippem. A Visitors az egyik nagy alkotása. -
nem! :)
Annyit segítségül ,az a zenei stílus melyben nagyot alkotott a képen látható úriember,sejtésem szerint hozzád közel álló műfaj.
-
gyula1971 #28687 
-
te:) -
gyula1971 #28685 
-
Ki látható ebben a 80s szakadt ruházatban? ... nehéznek gondolom ,ha holnapig nem jön megfejtés majd elárulom.
-
Mitch Murder, Megan McDuffee - Program 893 (Free DL) bandcamp -
Ez annyira amatőr hozzáállás ,ha én valamit elakarnék adni,népszerűsíteni akarok,annak készítek, készítenék egy komoly promo anyagot.
Egyébiránt a kiadvány ígéretes ! ___link ___ -
discogs oldalon is rengeteg a pontatlanság ,a helytelen zenei stílus behatárolás,de ami a youtube-on megy az a negatív csúcs, szánalmas és mulatságos is egyben,az a sok "lemezborítós" feltöltő ... halvány fogalma sincs némelyiknek hogy kellene, milyen zenei stílus szerint címkéznie a feltöltését.
Német techno,euro-disco stílus rovatban :)))) ..... van ilyen,éppen erről értekeztünk. -
Hát a pontos skatulyákat én sem ismerem teljesen, de az tuti hogy pl.Peter Wilson-t nem sorolnám a new italo vonalba és a spacesynthet-sem az euro-discoba, a S-A-W sem Hi-NRG mégha a zenei alapokat onnan samplerezték is anno.
De a halálom amikor zenei oldalakon keresgélve a német technozenéket az eurodisco rovatban találom meg:((( -
Éppen Rain utalt ma arra h. sokan nincsenek teljesen tisztában azzal hogy van italo-disco,euro-disco,hi-nrg,és mondjuk elektronikus disco zene,ezeket illene tudni szétválasztani.
pld. Bobby Orlando egyes szerzeményeit is tévesen sorolják a Hi-NRG zenei műfajba,de láttam már én a Bad Boys Blue formációt italo-disco és synth-pop stílus közé szorítva :),mint ahogy nem kevés tipikus euro-disco előadót ,dalt italo-disco stílusba skatulyázva.
s akkor még ott van a spacesynth amire szintén gyakran rásütik az általános italo bélyeget,illetve az angol disco vonal pld. S-A-W szerzemények,amiknek szintén nincs sok köze az original italo-disco hangzáshoz. -
1.nem a new italokat huztam le,csak azokat a nagylemezeket amelyeken jobb esetben csak 1-2 használható dalt találok,és ehhez képest aranyárban akarják adni őket,ha egyáltalán kaphatóak a nyilvánosság számára és nem csak egy zárt körnek készülnek el.Nagyon kevés a kivétel(sajnos),összehasonlitva a nyolcvanas-kilencvenes évben kiadott lemezekkel.
2.Hát most nem nagyon fogok játszani new italokat.(eddig sem sokat játszottam,amiket adtam annak 80%- nem az a tipikus new italo,hanem inkább angol vagy német zene).Attol hogy valami uj,még nem new italo,hiába mondja mindre azt a nagy tudású müsorvezető..Ha meg bakelitlemezeket egyesek szerint én nem kaphatok meg,igy akkor nem is fog kelleni,visszatérek a gyökereimhez a nyolcvanas-kilencvenes évekhez.
3.Majd megirom privátban melyik volt az. -
Azért én ennyire nem húznám le a new-italo zenéket,vannak nagyon jók,pont azok is amiket te vendégként pld. Hajcser műsorában szoktál játszani.
Szabad rákérdeznem miért adtál 12 ezret? -
Érdekes amit a TH albumával kapcsolatban írsz ami a minőséget illeti.
Én megkérem azt a tagot kinek netán megvan az original CD,csekkolja le, és számoljon be nekünk .
-
" tokkal-vonóval
... s eme tartozékok nélkül ? ... :)
50$ egy CD albumért ??? ejha! de gondolom elkapkodták,ezeket a limitált kiadványokat felszokták vásárolni,aztán az történik amit linkeltem korábbi hsz-emben ,néhány user-lúzer megpróbálja elsózni 3x-os áron.
Szerintem zeneileg pld. ez egy sokkal jobb,ütősebb CD kiadvány,, korrekt áron : Mirko Hirsch - Midnight Affair (CDA) -
péntektől megvásárolható digitálisan. -
igen szeptemberben.A szerződés már kész megiratott,márcsak a helyszin kérdéses mert Syma évek ota nincs, a kis klubdiscok kicsik, a BS meg tul nagy.
Én most is veszek cd-t legutobb 12 ezret is kiadtam egy darabért ami érdekelt,de ezekért a new italos szarokért még 2-3000-t is sajnálnék,ma játszom,holnap meg már nem is tudják mi volt rajta a sláger.
Tom Hookert most már vagy 8 helyről megkaptam ketten azt állitották eredeti cd mégis mind mp3 kibontás,tehát hiszem ha látom,hogy ez eredeti volt valaha is.
Nekem nincs semmi bajom Ross kisasszonnyal meg a dalaival sem(kivétel a Davaj davaj) szembe Linda kisasszonnyal,ki most már sorban második-harmadik éve adja ki a hallgathatatlannál hallgathatatlanabb szar dalokat,amivel sajna nincs egyedül ebben a nagy katyvaszban. -
wmallas #28672 50 dollár volt, tokkal-vonóval.Már kapható az orosz kiadás,,az olcsóbb.Hargittay Gabit épp tegnap kérdeztem hogy lessz-e az Ő gondozásában európai kiadás(az elözőt ugye Ő adta ki)Úgy néz ki nem igen,mivel válaszra sem méltatták...
-
korábban *korában
pardon! -
Yuhniversia - Dark (Flemming Dalum Remix)
-
Joypopp - Desire (Lueur Verte Remix) Free DL (bandcamp) -
Gondolom már nagyon várjátok hogy begyűjthessétek,már csak néhány nap és nyílik a lehetőség.
Andermay - En Rojo -
Lian Ross bombázó ! hogy az Ő korábban szabad é ilyen göncökben pompázni .... ha nem ilyen jól nézne ki azt mondanám,nem.
Valahol hallottam idén jön fellépni Magyarországra,pár éve már majdnem sikerült elhozni a honi rajongóihoz :))),kíváncsian várom most sikerül é a szervezőnek. -
Jó zene ! -
E lemez megjelenéséről én nem is tudtam,de azt látom a ruszkik már megint kavarnak, mert jelen állás szerint 159€ (link)
A linkelt azaz nem orosz kiadványnak te tudod mennyi volt a tarifája?
Amennyiért kínálják annyit ez az album nem ér !!!
Anno a 2000s évek első évtizedében mikor még nagyon aktívan vásároltam CD albumokat a legmagasabb ár cirka 6.900 ft körüli áron mozgott,és gyakran ezek dupla CD-s kiadványok voltak,ennek is ez volna a reális ára,magasan teszek rá hogy limitált példányszámban dobták piacra. -
Végre egy nagyon jó italo disco. Sokkal jobb, mint az itt az egekig Istenített Tom Hooker. Én nem is értem, hogy az mitől olyan fene jó. Ráadásul ott is erősen hallható az MT féle hangszerelés, ami nem italo disco. Ebben a "szakmában" nagyon sokan tévedésben vannak, hogy mik tartoznak az italo műfajba. Pl Estimado is. 

Ez viszont nagyon jó zene!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.01.14. 06:50:34 -
Na ez a nőn tisztán látszik már, hogy egyre jobban benyal a ruszkiknak. Oroszul énekelget és egyre rosszabb zenék látnak tőle napvilágot és az is Modern Talking hasonló hangszereléssel. Még senki nem mondta neki, hogy bár nagymama korhoz képest jól tartja magát, azért felejtse már el ezeket a göncöket? Az új zenje IS, hát szóval mi ez? Vagy a mindent warezoló ruszkik ezeket megveszik? 
Monnyonle.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.01.14. 06:43:58 -
A jövőben a videók felett legyen ott légy szíves a cím a kereső miatt. Ne csak bedobálva legyenek ide. Különben törlésre kerülnek.
Köszönöm. -
wmallas #28661