42869
-
wmallas #28787 Ольга Алимханова & Алимханов А. - One Summer Night in Moscow
-
wmallas #28786
BIRIZDO I AM - Nobody (Radio Version -
-
Mention -
pr. -
ok! -
Egy utolsó kérdés Dead or Alive zenével kapcsolatban,igen kerestem hivatalos forrást,de a hosszabb verzióból nem találtam.
Neked viszont ha jól sejtem megvan? -
Annyira nem fontos (most még) -
Látom más oldalakon is,de azok mptré-ben tolják.
A bandcamp-on tudsz írni a zenészeknek,így óhajodat a verzióval kapcsolatban akár teljesíthetik is. -
Ezzel nem tudok mit kezdeni iTunes-ről semmit nem tudok leszedni,megvenni,stb. -
Dead or Alice ...ez jó!
-
4:2 a pozitív értékelések javára!
Hogy ez a linkelt track2 (italo single mix) lossless minőség e vagy csak mp3,nem tudom,de tulajdonképpen létezik olyan verzió amilyenben szeretnéd.
( link ) -
Van Isten!
-
világos ,most már fix minden,köszi.
Mentségemre szolgáljon,munka közben füleltem az adást. -
"Cucurbia ,egy kérdésem van,a tegnapi "music story" műsorban Kiss Gyuri leadott egy Dead Or Alive dalt,ha jól hallottam ez a te ajánlásodra történt,ennek van hosszabb verziója is?"
Mivel a hosszu verzió ment le ezért irtam,hogy ennek a hosszú verziónak nem tudok méghosszabbb verziójárol.)) -
Ezért volt a kérdés.merthogy a tegnapi adásban egy hosszú intro-val indult. -
Nekem az a bajom,hogy nincs belőle radio verzio, igy ez elég monoton igy hosszuban,egyébként sem a zenével sem a énekkel semmi bajom. -
Csakhogy nem ez ment .Ez a 4:15-ös verzio rajta van a 16 CD-s Dead or Alice cd gyüjteményen,ami ment az viszont egy japán DJ promo kiadvány 8 perces verziója.Discogson ne keresd mert nincs,már kerestem. -
TQ már jó ideje beharangozott újdonsága valami oknál fogva ,beleakadt valamibe :))) ! -
Jessie Frye - Fantasy
-
Ezek szerint csak ez a verzió van belőle : YouTube link
- discogs link - -
Ha valakit netán érdekel.
Mirko Hirsch - Feel You Near Me
Jesper Jelse feat RetroTeque - Don't You Know, Don't You Know
voltak a vezér azaz a legjobb zenék az első kiadványon,sajnos ezek a remix kiadványról lemaradtak.
Night City Remixes - The Songs of Secret Service -
3:2 ,további vélemények ? -
Egy jó kávé,ébredés után azzal kezdem a napot...mindennap!
-
Nincs hosszabb verziója.
-
Biatomi #28761
de még elötte kb 4 fél vegyi gyümi
-
Biatomi #28760 tegnap megismerkedtem vele, nekem csak a zene tetszett...az ének nem ám
-
Máskor egy jó kávé kell zenehallgatás előtt!
-
Ha nagyon szigorú vagyok,a vokál legelején hallani némi bizonytalanságot,de nem oly problémás,jól sejtem hogy lengyel énekesnő???
Monika Novak vokáljával is meghallgatnám ...
Summázva a dolgot én azt mondom,rosszul ébredtél Walla úr!
-
wmallas #28757 Tudom hogy jó hangja van a csajnak,de ez engem továbbra is zavar,többszöri hallgatás után is,,,hamisnak érzem,nyávogosnak,nem a dalhoz passzolónak,,,De az is lehet hogy csak rosszul ébredtem
-
Cucurbia ,egy kérdésem van,a tegnapi "music story" műsorban Kiss Gyuri leadott egy Dead Or Alive dalt,ha jól hallottam ez a te ajánlásodra történt,ennek van hosszabb verziója is?
Egyébként a fent említett úriember vitt egy kis szint a műsorba,23 óra magasságában jó zenék pörögtek,többek közt Bobby "O" szerzemények,de az azt megelőző órákban offolva volt ,volt egy vendég ,nekem olyan mulatós szerű dologgal,egy csomó időt elpocsékolt Hajcser rá az adásból.
Változatlanul állítom ,számomra ez a műsorsáv akkor élvezhető ha te beleszerkesztesz,ha leszel privát infót kérek,és abban az esetben hallgatni fogom,egyébként nem tervezem többet,nem vagyok kíváncsi Dieter Bohlen magasztalására (sem)! -
Nem igazán értem mi zavar a vokálban?
Jól fel van építve a dallamokhoz,cirka másfél percnél hallgasd ,milyen jól kinyitja a hangját az énekesnő.
Ez egy kifejezetten jó zene,és az énekkel sincs semmi probléma szerintem . -
ItaloMucsacso70 #28754 Le sem tagadhatnák hogy benne van a Marco Rochowski & Daniel Pettersson "keze és füle" ebben a remek újdonságban! 
-
Szerintem nincs ezzel a vokállal semmi baj. Talán manapság már az a fura, hogy valakinek normális hangja van. Az olyan a menő most, mint tíkjú?
-
wmallas #28752 Kár a vocal-ért...engem eléggé zavar..pedig a zene nagyon jó
-
Alicja - So Wonderful
Alicja - So Wonderful (Extended) bandcamp -
wmallas #28750 Meglepően hallgatható ez a jó ember,,,nekem is bejövős!
-
ItaloMucsacso70 #28749 Nekem bejön az egész munkássága!
-
wmallas #28748 Yuri Sosnin - King of Disco
-
ItaloMucsacso70 #28747 Na ismét egy Identitászavaros ! 
Még megkérdem a Kollégákat hogy esetleg nekik kell -e ez a maxi?
Részemről DELETE.
Hard Ton feat Maxime Duvall - Hot Line