42864
-
Nagyon tetszett az írásod,jót nevettem, díjazom ha valakinek jó humora van ,illetve érti is a viccelődést!

-
fülcsimanó2 #28821 Ez nagyon jó, tetszik!!! 
-
fülcsimanó2 #28820 Megsértődésről szó sincs ám!!!
Viccesnek szántam!!!
Mivel Te is - akarom mondani Ön is - viccesnek szánta...:-)))
-
Ez nagyon jó !!!
-
Kedves Hölgyem !
Nem szokásom vacak,gagyi zenéket linkelni,így aztán azt gondolom mint a példa jól mutatja, ha Ön a hozzászólásaim némelyikén átsiklik ,lemaradhat Ön számára érdekes,jó zenékről.
A "hölgyemény" megszólítással kapcsolatban,szíves figyelmébe ajánlom eme írást,kiemelve az utolsó bekezdésben (a tréfás,kedveskedő megnevezést) még mielőtt megtetszik sértődni.
Grétsy László - Hölgyemény -
Hölgyemény egy tünemény,és ha még van remény,lehet ő lesz a főnyeremény! -
djani75 #28816 Tq ez meg mi a wtf ? ... nagyon megy az erőlködés....már a zene sem tetszett.... -
fülcsimanó2 #28815 Nekem sincs túl jó előérzetem Sanyikám, mert ez nagyon gyengusz.
-
fülcsimanó2 #28814 Kedves Uram,
a hölgyemény (???) nem olvas mindent ától cettig el ezen az oldalon, mivel túl sok a felejthető hozzászólás.
Hölgyemény megjegyzi, hogy ez sajnálatos körülmény....de akkor is igy van...
Persze nem akarom az Ön hozzászólását minősíteni, de némelyiken a hölgyemények (???) úgy látszik, átsiklottak....
Úgyhogy a hölgyemény(ek) elnézést kérnek ezen tévedésért, és már látják már miben hibáztak, amikor olvasásban elmaradtak.
Amúgy a zene jó, örüljünk, hogy egí másik fórumtársunk felhívta rá a figyelmünket, megjegyzem nagyon helyesen.

Amúgy a zene
-
Szia,
Az infód a vinyl kiadvánnyal kapcsolatban hasznos , "Night In Wales" figyelemre méltó formáció.
A morgás részemről azért volt mert belehallgatnék a másik,ismeretlen dalba is,és gyakran találkozni manapság a kiadók,producerek részéről amatőr megoldásokkal.
Akkor várunk és remélek egy komoly promó anyagot a kiadótól,melyben bemutatják az (A) oldalra szánt mjúzikot. -
wmallas #28812
CJ Burnett - Disco Night -
wmallas #28811 Mateo & Ian Coleen - I WANNA DANCE WITH YOU
Nálam telitalálat
-
Biatomi #28810 Ez jó Sanyi! -
wmallas #28809 MIKO MISSION - MR. BLUE (Super-Sonic Remix) -
wmallas #28808 Hát én nem tudom mi akar ez lenni, de nem túl jó előérzetem van a project-el kapcsolatban 
-
Szia!
Nem igy volt promózva a videó.
Kalózkodtam és megosztottam öntörvényűen.
Meg is lett az eredménye Martinez mester szólt hogy töröljem.
Meg kell várni őt ,és majd ha aktuális lesz promotálja:-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.01.28. 23:26:05 -
már két hete kirakta az oldalára ezt a két boritot,meg is környékeztem,de Wilson sajna nem egyszerű dio,mert a kiado elég hajthatatlan az előzetesekkel kapcsolatban:((( -
Sziasztok!
Juan Martinez most írt, hogy töröljem a videóját. Elnézést hogy már nem működik a link. -
Kedves hölgyemény,így jár Ön amikor nem figyeli Reynaud hozzászólásait,kellő alapossággal.
Újratöltve : (link)
Érdemes végigzongorázni.
-
Soroljak további szempontokat ami téged illet ... ? 
1.Nemzetközi nőnap
2.Tavasz (végre!!!) ,én is várom,elegem van már a télből.
3. Peter Wilson linkelt kiadványai elérhetők lesznek.
Én meg ráadásul májusban azaz tavaszi hónapban születtem,nemcsak ezért, az év legszebb hónapja szerintem!
-
fülcsimanó2 #28802 Zeneileg nagyon pazar, a vokál engem annyira nem nyűgöz le, de összességében jó zene!
Nem ismertem, az előadó nekem is a semmiből jött... -
fülcsimanó2 #28801 Mikor lesz már március 8. ?
Várom több szempontból is...
Pl. elegem van ebből a hóesésből... -
Peter Wilson (március 8)
-
"Sunday Night'" kellemes jó zene,ha zenei szerkesztő lennék rendszeresen játszanám rádióban is ,természetesen a rövid verziót.
Lassan már megunjuk,viszont abból a szempontból jó opció kihajítani bakeliten,hogy a vinyl formátum szerelmesei is begyűjthetik.
A másik track-ről nem tudok véleményt mondani,csak valami halk, zenére emlékeztető valamit hallok nyöszörögni.
2019-ben így promózni egy zenét,döbbenet !
-
fülcsimanó2 #28798 Hát ez most számomra egy kicsit unalmasra sikeredett.
Voltak ennél sok jobb dalai is, ennél én a felénél már alig vártam, hogy vége legyen.
Az instrumentális verzió szerintem még unalmasabb lehet, a húsz-harminc másodperc szaxofon ugyan feldobja, de ez kevés.

-
Biatomi #28797 múltből jött,,,,,,a jó zene,most vásárolható a korong -
djani75 #28796 TQ.... A zenei alap az k...vajó főleg azzal a saxofon betéttel, de... Ha én feléneklem az is jobb , ...Nem bántani akarom szegényt de a kiejtése még mindig borzalom...Egy jó énekesnővel ez nóta megint letarolna mindent.. Egyébként második meghallgatásra már nem figyeltem az "éneklést", háttérben pont jó... De ez csak az én maszek véleményem ! HA lesz instrumentális verzió belőle, akkor az kell !!!!! :-) -
ItaloMucsacso70 #28795 Elég sovány az a kettő track! 
Jobb lett volna ha külön a sunday night-ot adja ki négy verzióban. -
ItaloMucsacso70 #28794 A nagy semmiből jött ez a Luzan . 
De jött , látott., és győzött!!!!
Luzan - Me olvidé de ti (Original mix)
Discogs
-
-
Sziasztok!
Juan Martinez hamarosan vinylt ad ki!
Night In Wales az előadó!
side A Rafaela
side B sunday night
Én biztos megveszem ugyanis nagy kedvencem a csapat! :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.01.27. 21:51:22 -
Ráadás jó hír lemezgyűjtőknek.
Az italo-disco legendájának duplája,szinte tökéletesen válogatott tracklistával.
FRED VENTURA - Greatest Hits & Remixes -
Nem elegáns mindig negatív kritikákat írni,elnézve a friss felhozatalt,sok jót most nem tudnék mondani,ezért inkább meg sem szólalok.
Viszont van egy jó hírem, a hölgy aki csinosabb mint valaha,hamarosan új albummal jelentkezik.
Lian Ross
-
wmallas #28789
Marc Fruttero - Hawks and Doves (Electro Potato Remix) -
wmallas #28788 Marc Fruttero - Stay With Me (Electro Potato Remix)
-
wmallas #28787 Ольга Алимханова & Алимханов А. - One Summer Night in Moscow
-
wmallas #28786
BIRIZDO I AM - Nobody (Radio Version -
-
Mention -
pr.