42864
-
Cliff Wedge ? -
Az elírásokért pardon,csak bemásoltam.
* Tom Hooker - Big Boys Don't Cry
* Moderno - Waves Of Light
* Linda Jo - Keep Trying (legalább is gondolom,itt az előadó nevét írták el!) -
Látom képesek előszedni a fél-egy éves dalokat is ha kell.:)) -
ZYX Italo Disco NEW GENERATION VOL. 14 (Release Date : 2019.03.01)
CD1
01. INFECTION / YUHNIVERSIA
02. AT THE DISCO / ITALOVE
03. DISCO MUSIC ENERGY / STYLOVE
04. LOVE ME TONIGHT / STOCKHOLM NIGHTLIFE
05. DON'T CRY / TOM HOOKER BIG BOYS
06. LA BALALATA / NEW ITALO SIN
07. BAD FEELINGS / IMNOTAROBOT FEAT. KARL.P
08. ELECTRIC KISS / MR. KONRAD
09. WAVES OF LILGHT / MODERNO
10. KISS THE SKY / PETER WILSON
11. ALONE / STARCREW 84 FEAT. MIRKO HIRSCH
12. MILLION YEARS / MICHAEL FALL
CD2
01. LIE ON YOUR DREAMS / DAVID VERONA
02. MIDNIGHT AFFAIR / MIRKO HIRSCH
03. PAIN IN MY HEART (FEAT. EMPHAVOICE) / FRANCK CHOPPIN
04. STAY / BUNNY X
05. I WANT YOUR LOVE / FLAGIO M
06. FOREVER YOUNG / KEN LASZLO
07. ONLY YOU AND ME / SOULYA ID
08. I NEVER SAID THIS BEFORE / AMAYA
09. SWEET NIGHT / ALSO PLAYABLE MONO
10. FEEL L' AMORE / AMAZE
11. STAR GIRL / DIGITALO
12. KEEP TRYING / LINDO JO -
ItaloMucsacso70 #28858 Pontosan harminc évvel korábbi kép a New Italo stílus egyik legjobb előadójáról! 
-
Hát igen....én sem folytatom.Csak megjegyzem,én is szivesen hallgatom pl az AOR stilusba sorolt előadók dalait a nyolcvanas-kilencvenes évekből,anno ezek ugyanugy forogtak a diszkok és az akkori rádiok és kivánságműsoraink műsorán,ugyanugy a nyolcvanas évekhez tartoztak,mint azok az euro és italodisco előadok,akikről itt beszélgetünk.De manapság ha le akarok egy-egyet adni mindig jol ráütnek a kezemre hogy az nem ide való.Tehát ami régen hozzátartozott a nyolcvanas évekhez az látszolag ma már nem.De sebaj,ha nem,nem.Ettől még itthon szivesen és rendszeresen hallgatom. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha már ennyire belementünk a 80-as off-ba, aztán én részemről be is fejezem,>>>> majd ki is lesz innen takarítva<<<<, ha lecsengett ez az egész.
Tehát, nekem nagyon hiányoznak a MIDGE URE szintű énekesek, akiknek még hangszerelés nélkül is libabőrt tudtak elérni nálam, mert annyira tudtak! Pl, Emlékeztek még az 1999-es osztály című filmre? Annak a végén MU énekel egy olyan erős dalt, amire nincs szó, kár, hogy ezt sokan nem is ismerik, inkább az Ultravox dalokat. De talán érdemes meghallgatni a csávesz hanglejtéseit és dalt, mintha versben szavalná el, van amikor lemegy lágyba, majd szinte teli torokból kiénekli, ahol azt akarja, hogy az az akár egy szó súlyos legyen, vagy szomorkás legyen.
Na ilyen mesteri énekesekből, sajnos nagyon kevés van már manapság.
I feel the shadows on me now
With so much more to say
I see the strange arrival
From a thousand miles away
If I stopped right where I stand
And believed the lines in my hand
I would open up my fist
And take the things I'd missed
Come the day
I will be there when the hammer starts to fall
Come the day
I will be there with my reasons for it all
Struck by sound across my face
Loud enough that I can taste
Knock the choices from my head
Hear the voices which just said
Come the day, oh
I weave around the dangers
The finest threads unwind
This net between my fingers
Covers all I've left behind
And believed the lines on my hand
I would open up my heart
And take the hardest part
Come the day
Come the day
Knoch the choices from my head
Come the day, oh
When the hammer starts to fall
I will be there when you call
Come the day
Come the day
Struch by sound across my face
Loud enough tat I can taste
Come the day, oh
I feel the shadows on me now
With so much more to say
I see the strange arrival
From a thousand miles away
And believed the lines on my hand
I would open up my fist
And take the things I'd missed
Come the day
Come the day
I will be there with my reason for it all
Loud enough tat I can taste
Come the day, oh
Come the day
Come the day
Struck by sound across ma face
Come the day, oh
Come the day
Come the day
Come the day
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.03. 13:59:45 -
Paul Mc Douglas - turbo geil talán, ami kilóg sorból, annyira nem is voltam soha oda ezért a dalért. Szerintem mindig eltekertem egy idő után. -
Ok értelek, de itt félrebeszéltünk egymás mellett, viszont ebben totálisan nem értek egyet.
Tehát, ezen megakadt a szemem...
Hogy ELVIN (Mozzart, The Hurricanes) mitől egyedi? Ha ez Instruban szól, akinek a hallása egy kicsit feltudja dolgozni az italo hőskorát, rögtön rájön, hogy FANCY áll az egész mögött, annyira rá lehet ismerni Fancy mesteri és egyedi hangjaira a 80-as évekből.
El kell venni onnét Alfons Weindorf hangját és az ott egy Fancy stílusú zene. Ugyanúgy Grant Miller-nél is azonnal hallható, hogy az ott Fancy. Tehát nincs abban semmi egyedi, bár Weindorf-nak mérföldekkel jobb hangja volt, mint Fancy-nek, ezt a mai napig így érzem! Kár, hogy italo (euro) disco-ban csak ilyen kevés dal köthető hozzá
Jasmin China Girl-t én rongyosra hallgattam! A lemezeken csak egy "modell" látható, mielőtt valaki gyorsan beírná...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.03. 13:40:04 -
én már Zoltán Erikát sem ismertem fel smink nélkül,ha ugy jött be a studióba a kilencvenes években.:))))Pedig ennek már több mint 20 éve. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na akárhogy olvasom,részemről az én beirásom is csak egy véleménynyilvánitásnak tünik.Nem irtam,hogy a te véleményed nem az igaz vagy hasonlo,csak azt hogy NEKEM az a véleményem.Legalábbis nem látom ennek ellentmondo mondatot a mondataimban.A techno,house dologban egyetértek,képzeld abban is sok minden van amit szeretek,de amikor meghallottam a legujabb Bad Boys Blue-t vagy C.C.Catchet ahogy a régi dalaikat house vagy technoha dolgozták át megujulás cimén,hát mint mondjak..na én ezekre utaltam.Amit az italokedvelőkről irtál azzal is egyetértek.
Nem kérdőjeleztem meg véleményt csak leírtam,hogy ebben a kérésben mi az enyém.Ez ezért fórum,nem? -
Viszont van egy jó hírem, a hölgy aki csinosabb mint valaha,hamarosan új albummal jelentkezik.
Igen az, de itt minden mű, amiből tonnányi van rajta. Naponta látom, hogy a sminkesek kikből hoznak ki olyat, amiből nem is gondolnád, hogy így fog majd kinézni. Az a baj, hogy rajta ez nagyon is látszik. Ez is csak álca és szerepelni akarok még mindig jellem, holott Ross kisasszony (nagymama) sem tett le semmi olyasmit az elmúlt években, amit újra elővennék. Persze mi más megy alatta, mint a FANTASY.
Viszont az a FANTASY synthwave zene, az libabőr, kegyetlen magas szinten van!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.03. 13:15:18 -
Nem néztem meg, Fancy -nek már rég nyugdíjas nagypapa korát kellene élnie, sok más előadóval egyetemben, akik hatalmas sztárok voltak a 80-as években. Helyette mutatkozhatnékuk van és ezzel lassan porig rombolják a nívót, amit anno felépítettek. Nem is értem, mintha egyik-másik totálisan kezdene meghülyülni. Nem olyan már a hangjuk, mint 20-40 évesen, de erőltetik és erőltetik.
Most ettől függetlenül TQ hosszú pihenő után ezt tudta lerakni az asztalra? Mehet vissza pihenni, vagy kérjen meg valakit, hogy TOKIO szintű dalt írjanak neki, mert ez lóf@sz gyerekek. És közben tanulja meg végre az angol kiejtést, mert az nagyon sokat dobna az egész szarkupacon!
-
Még mindig nem érted, azt olvasd el, amit írtál, ne azt, amit én.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát.....>>>>> a megoldás.
De ha már megemlítetted, a house-t meg a techno-t, amiről szó sem volt, mert ez a te kis fejecskédből pattant ki, vagyis erről van szó, hogy elrugaszkodtál attól a kifejezéstől, hogy megújulás, mert korántsem erre gondoltam. Viszont, ha már felhoztad, ezzel a két elcseszett stílussal, HA.......váltana, ismétlem HA, akkor kb degeszre kereshetné magát, mert erre van igény. Ezért fizetnek. Nem pedig az Italo Disco-ra. Mert az kb rajtunk pár elvetemülten kívül már senkit nem érdekel és az is inkább többségében le van warezolva. Kik közben sorban dőlnek ki az élők világából. Sajnos, elég sok Italo kedvelő ismerős távozik manapság már egyre gyakrabban közölünk.
Off-ot hagyjuk a továbbiakban és a másik, hogy én sem kérdőjelezem meg, ha neked, vagy másnak valami nem tetszik, mert ez véleménynyilvánítás. Attól, hogy te azt mondod, a véleményem még ugyanaz marad, hogy unalmas már a csávesz számomra. -
"Unalmas, nem tud megújulni."
Inkább ne újuljon meg valaki ha attól elveszti az egyéniségét. -
Eléggé belemesélted magadnak ezt az újulást, szövegértelmezés mielőtt olyan dolgokat hozol fel, amiről szó sem volt.
-
Én kifejezetten dijazom,ha valaki egyedi stilust alakit ki,amire mindig ráismerhetek néhány dallambol.Igy volt ez régen Bohlennél,Elvinnél,Cay Hume-nál,Luis Rodrigueznél,stb.Sajnos manapság mindenki állandoan meg akar újulni,próbálkozik jobbra,aztán balra,amiből aztán lesz a sok felismerhetetlen katyvasz(lásd.BBB,Fancy,C.C.Catch a régiekből, a sok orosz new italo emberkéről nem is beszélve.)
Egy szó mint száz én ezért(is) kedvelem a műveit.Isten ments hogy megujuljon és átmenjen house-ba,technoba vagy ilyen BCR-os szarba. -
A 30+ x-edik válogatása jelent meg,igazad van egyébként,sok újdonságot nem hordoz magában a (hit mix & megamix) amiért tán néhány Fancy fan begyűjti a két korongot,inkább lemezajánlat volt.
Belenéztél a kiadó buliján készült videóba ??? ... Majd lecsúsztam a székről a röhögéstől amikor Fancy kis híján kicsavarja a riporternő kezéből a mikrofont,s erre még jön a kis kopasz Raul-al kapcsolatos "modevánozás" :)
,picit sem érdekli őket a helyes angol kiejtés,végül is a spanyol is világnyelv.
Fancy sajnos már csak rombolja az egykoron az euro-disco stílusban megszerzett IKON státuszát,de eljár haknizni "playback" módban,amiért egy kisebb zsák pénzt zsebre tesz,egy-egy alkalommal ! :) -
Miguel is már csak árnyéka régi önmagának. Unalmas, nem tud megújulni.
Bár TQ-hoz képest 100-szor inkább ez. -
Ő meg minek került ide? 
-
Zseniális synthwave! Csodás hangja van! -
A dallam gagyi, a hangszerelés az k...va jó. -
Ez wtf? Szörnyű az a kiejtés, a zene is gáz... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vegyen példát róla, hogy egy kis kínai csajszikának milyen hangja van és milyen angol kiejtése.
-
allada67 #28839 Pont 20 éves ez a stílus. De jó ezt a hangzást is újra hallani. -
Meglepően dallamos ....
Gigi D'Agostino - Keep Your Head Up ( Club Mix )
-
Mirko Hirsch!
Feel You Near Me dalát elkészíthetné nekem "extended " verzióban! :) -
wmallas #28836 DARIO SILVER - Electric Heartbeat - ALBUM Snippets PROMO CLIP (Mirko Hirsch)
-
Friss,mai megjelenés,ha netán valakit érdekel ...
Vogon Poetry - The Upside Down (Eurotix Remix) bandcamp -
Érdemes lepörgetni,feltűnik néhány italo-euro disco sztár ,a végén még Mode-One is.
-
fülcsimanó2 #28833 Egyetértünk, extra különlegesség, nem ismertem.
De ma már meghallgattam vagy tízszer. Köszönet érte.

-
fülcsimanó2 #28832 Köszönöm szépen!
-
Fancy
Megamix
Hit mix -
Kedves Hölgyem !
Azonos véleményen vagyunk,annyit hozzátennék ,van valami különleges hangulata e dalnak ami tán a vokálnak köszönhető.
A dallal kapcsolatban megjegyezném a többi tag számára is,én ezt első kanyarban a poptarisznyában hallottam dec.28-án ,köszönhetően Cucurbia fórumtársunknak,hiszen az Ő ajánlására került a zenei műsorba.
Engem igazol,a véleményemet támasztja alá ,ha Cucurbia zenét szerkeszt az tényleg extrát,különlegességet dob egy zenei műsorhoz,mondhatni olyan érzés mintha időutazás volna a rádiózásban vissza néhány évtizedet,amikor Komjáthy műsorait érdemes volt hallgatni,mert azok profi módon voltak megszerkesztve.
-
Various – From Russia With Italo Disco LP Vol.1 -
Akkor Hölgyeménynek küldtem egy ajándékot egyenesen a zenekartól. -
fülcsimanó2 #28827 Na ez igen, kb. erről kell szólnia manapság a new italo zenéknek!
Tökéletes minden elemében!
-
allacska #28826 -
Dario Silver – Electric Heartbeat (Vinyl, LP, Album) SP LP 0040 ( SP Records) -
Zoonicks - Radio (Digimax Remix)
Az aktuális,friss zenék közt nálam ez most a legjobb! -
Nem nagy erényem,de megmondom bár szerényen,
jól válaszoltál,és keményen.
Hát kérem,nekem ez a véleményem!

:format(jpeg):mode_rgb():quality(40)/discogs-images/A-492174-1282158805.jpeg.jpg)