42864
-
Jordan F - Final Flash (Free DL) bandcamp
Norderney - Fire And Ice (Free DL) bandcamp -
Fancy ügyben a véleményemmel biztosan egyedül maradok,de a kezdeti évekből,engem igazából nem sok dala érdekelt.
Colder Than Ice és Get Lost Tonight voltak számomra nagy zenék,aztán jött a 1988-89-ből 3 maxi,na ezektől már dobtam én is egy hátast.
Szerintem a karrierje csúcsán e dalok kapcsán volt.
Fools Cry
No Tears
Follow Me
... és nálam az abszolút a legjobb zenéje.
Angel Eyes -
!!! Ha kérhetem,a posztolt videókhoz másoljátok be az előadó nevét és címét,ez hasznos dolog,mert aztán a későbbiekben így könnyen visszakereshető.
pld. ha volt már a dal bemutatva,akkor felesleges kör újra feldobni. -
Roberto Zanetti (Savage)
Érkezik egy új album ,remélhetőleg hamarosan a művész úrtól. -
Peter Wilson - Like Dynamite (Pr. K Rocket To Mars Mix) (2019) -
ItaloMucsacso70 #28897 Egyben leszek érintett de azt nagyon várom. 
David Verona - On Your Dreams ( reméljük lossless-ben került rá. ) -
ItaloMucsacso70 #28896 ZYX Italo Disco New Generation Vol.14
-
CD 1 1. Infection (Flemming Dalum Remix) - Yuhniversia 2. At The Disco (Also Playable Mono Remix) - Italove 3. Disco Music Energy (Extended Mix) - Stylove 4. Love Me Tonight (Extended) - Stockholm Nightlife Feat. Eliza K 5. Big Boys Don't Cry (Ext. Version) - Tom Hooker 6. La Balalata (Special ZYX Remix) - New Italo Sin 7. Bad Feelings (Italo Mix 2019) - Iamnotarobot Feat. Karl.p 8. Electric Kiss - Mr. Konrad 9. Waves Of Light (Night Mix) - Moderno 10. Kiss The Sky (Italoconnection Remix) - Peter Wilson 11. Alone (Italo Disco Remix) - Starcrew 84 Feat. Mirko Hirsch 12. Million Years (Flemming Dalum Remix) - Michael Fall
CD 2 1. Lie On Your Dreams - David Verona 2. Midnight Affair (Special Maxi Version) - Mirko Hirsch 3. Pain In My Heart (feat. Emphavioce) (Extended Mix) - Franck Choppin 4. Stay (Flemming Dalum Remix) - Bunny X 5. I Want Your Love (Salta & Roma Remix) - Flagio M 6. Forever Young (Flashback Remix) - Ken Laszlo 7. Only You And Me (Extended Mix) - Soulya Id 8. I Never Said This Before (Vocal Version) - Amaya 9. Sweet Night (Extended Mix) - Also Playable Mono 10. Feel L'amore (Eddy Mi Ami Remix) - Amaze 11. Star Girl (ZYX Extended Version) - Digitalo 12. Keep Trying (Flemming Dalum Remix) - Linda Jo Rizzo -
fülcsimanó2 #28894 Igen, kicsit megbolondítja ezt a régi időket idéző zenét a Fresh Fox, én leginkább Fancy hangját hiányolom belőle, de azért így is szuper.

-
wmallas #28893 "A régi időket idézi",,Hát igen,,ez egy 10 éves dal Fancytől, amit megbolondított egy kicsit a Fresh FOX..Ebben és az eredeti mivoltában is egy remek dal
-
fülcsimanó2 #28892 Pontosan, így van.
Ezek a lengyel rádió best of válogatás track-ek sajnos nálunk/nálam felejtősek.
Legfőképpen a nyelv miatt, de én zeneileg is átküszködtem magam rajtuk, de mit tegyünk/tegyek ?... zeneileg se igazán jók, lássuk be...
Az egyetlen jó zenét vadásztam le erről a lemezről és tettem itt közzé, mint ahogy Te is írtad.
De ez viszont tényleg jól sikerült szerintem, nálam a hét egyik legütősebb zenéje...
A Csemege csomagot pedig szívesen...:-)))

-
fülcsimanó2 #28891 Hát ez igen, a régi időket idézi, nagyon jó!!!!
Még jobb lenne, ha Fancy hangját lehetne kihallani belőle.. mert sajnos nem... bár sokan kritizálták a hangját, én nagyon bírtam.
Nálam a Bolero mindent vitt, mint tudod....:-)))
-
ItaloMucsacso70 #28890 Azért tud még az öreg ripacs ha megrázza magát! 
FANCY meets FRESH FOX - For One Night In Heaven -
allacska #28889 -
allacska #28888 -
allacska #28887 -
allacska #28886 -
allacska #28885 -
Csak azt tudom teljesiteni ami rajtam múlik.Ami nem....azt nem. -
Egy a stílusban nagy tudású Dj kolléga ismerősöm sietett a segítségemre.
Nincs több "majd..." mert az úriembernek köszönhetően már tudom mely Bobby "O" mixet kerestem.
Bobby Orlando – Especial Mixer "D.J."
YouTube video
Mostantól a cél megszerezni a lemezt!
Köszi neked is hogy vonalon voltál a kérésem ügyében. -
ItaloMucsacso70 #28882 Gratulálok Fülcsi! 
Gyakorlatilag az egyetlen épkézláb nóta volt arról a Radio Best of albumról.
A többi ment is a kukába.
De ez a dal valóban jól sikerült.
Köszönöm a tegnapi meglepetés csomagot.
-
Gyorsan megjött a válogatás,amin rajta volt a dal amit kértél.Elment . -
fülcsimanó2 #28880 Alexander Pierce - I Miss You (2019)
-
Neil Tennantték is beindultak..nem disco-inkább pop,most péntekig minden nap egy másik dallal jelentkeznek,hogy péntekig teljes legyen az uj EP 4 trackje.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.02.05. 20:00:52 -
Igen emlékszem,én elég jol szoktam emlékezni...sajnos:((
Sajnos akkor azt a választ kaptam,hogy majd utánanéznek,azota ha rákérdeztem mindig a majd,majd...azota áll a dolog,sajnálom. -
fülcsimanó2 #28877 Egy kellemes újdonság...
Soulya ID - When You Call My Name (Extended Mix) [Italo Disco 2019]
-
fülcsimanó2 #28876 Do Passion - That Is Love
Bemutató jelleggel, a feltöltő figyelmetlen volt, mivel helyenként ugrik a zene...:-((

-
Cucurbia,jó néhány héttel ezelőtt ígérted nekem ,megérdeklődöd a kollégától mi volt az a Bobby "O" mix.
Remélem emlékszel ! :) -
Azoknak a figyelmébe ajánlva,kik elsősorban a 80s italo zenékre szavaznak,2 jó 2019-es kiadvány hamarosan beszerezhető .
I.D.L. 037
I.D.L. 038
Ez tök baresz zene!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Igen egyetértek.
Sajna ez egyenlőre egy "nyers" tracklista,nem tudni a dalokból mely verziókat,remixeket dobják fel a lemezekre.
" David Verona - Lie on your dreams " az előző dalából kiindulva érdekesnek ígérkezik,ha gyűlnek az előadótól a zenék akkor tán lecsap rá valamelyik (vinyl) lemez kiadó,mert tudjuk az " I Wanna See You In My Life " milyen minőségben került a 13-as kiadványra. -
wmallas #28872 Ha folytatják az elöző lemez koncepcióját és nem csak az ismert változatokat rakják a lemezre,hanem azoknak egy megremixelt verzióit, akkor tán nem lessz csalódás a kiadvány... -
fülcsimanó2 #28871 Nem túl friss, de talán még nem volt még itt.
Kriss - Guardians Of Galaxy (2018)

-
fülcsimanó2 #28870 Igényes, kellemes zene! 
-
gyula1971 #28869
-
-
Ma se maradjunk jó zene és újdonság nélkül.
Neil Garrett feat. Reety - Flying Around The World
Neil Garrett feat. Reety - Flying Around The World (Tom Garrow '80s remix) bandcamp -
Kattints a soundclod-os profilomra -- link --.
Kapott tőlem egy nagy lájkot,azaz nálam is favorit. -
allacska #28865 -
gyula1971 #28864 -
ItaloMucsacso70 #28863 Ott a pont!