42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• ItaloMucsacso70
    Akkor miért nem ők jöttek ki vele előbb?
  • wmallas
    A zene a Romantic Avenue-é,az olaszok csak a szöveget adták hozzá...és így lett nagy sláger..
  • wmallas
    Egész jóóóóó...:::)))))))
  • ItaloMucsacso70
    Elég pofátlan lenyúlása a Spatial Vox - INCANTO D'AMORE zenéjének!
  • gyula1971
  • reynaud #28937
    Candy Apple Blue - It Happens All the Time (ft. Espen Kraft)

• reynaud #28936
    Worship - Breeze

• reynaud #28935
    MIRKO HIRSCH - Undercover - CD - Promo Clip

• reynaud #28934
    Allacska,köszi a címkézést!
    Gyulának ez még nem megy .... :(
  • gyula1971
  • AeroCool
    Peter Aresti - The Poster 2019

• fülcsimanó2
    Brian Krause & Mateo - Go Back Tell Me (2019)

• fülcsimanó2
    Szuper!
  • allacska
    Marc Flores - Magic Moment (Do It! Do It!) Mega Long 2019

• allacska
    Vogon Poetry - The Upside Down (Glenn Main Remix)

• reynaud #28927

Mika Ella - Take It Or Leave It (Extended Version) bandcamp

Remek new-gen italo a szomszédból,(Mihaela Varga Runtic) a középső meglehetősen magyaros név ...
  • reynaud #28926
    Mirko Hirsch ‎– Undercover (CD, Compilation) SP 0041

A tavalyi év egyik legjobb dalával !
  • rain70 #28925
    Jó szar, most komolyan erre vagy oda, meg szerinted nem ismerem?
    Ruszkiknak való fos, Fancy hangja meg széjjel "stúdiózva", csak a hülye nem hallja.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.10. 14:42:10
  • wmallas
    Nayio Bitz - What Do I Do
  • ItaloMucsacso70
    (Also Playable Mono Edit)
  • cucurbia
    https://www.discogs.com/Eddy-Huntington-USSR/release/13048468

Ha nyertem kérem.:))
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.02.08. 20:03:06
  • reynaud #28921
    Találós kérdés,mely verzióban szól a videóban a nagy klasszikus?
    Nem oly nehéz egyébként a megfejtés.

• cucurbia
    persze persze köszönöm.néhány billentyümön nincs rajtra a betűm és csak nyomom nyomom.....
  • Musachy
    Azaz "Stad den Haag"
  • cucurbia
    Igen nagyjábol erről szolt a bejelentése.
    Probálkozom előzetest kérni de félek nagy falba fogok ütközni már az előzőnél sem sikerült,mert a kiado elég keményfejű,makacs:((Multkor is csak a Staat En Haag-nak engedtek előzeteset,szerintem most sem fognak engedni.
  • reynaud #28917
    Igen ,ez az a dal !
    Köszi.
  • Musachy
    Ott, ahol indul a linkelt videód, ha rákattintok, az Paul Sharada - Keep Your Love Alive
  • reynaud #28915
    Express segítséget kérnék,nem ugrik be,mely zene szól a linkelt videóban.
    --- YouTube link ---
  • reynaud #28914
    Fancy esetében van miből válogatni ha favorit dalokat kell sorolni,így aztán természetes ha széles skálán jelölünk meg kedvenc dalokat tőle.
    Abban viszont azt hiszem valamennyien egyetérthetünk,akik a stílust kedveljük,ha 80s disco zene,akkor Fancy és dalai,megkerülhetetlen tényező!
  • reynaud #28913
    Szóval ,érkezik szeptemberben az új Peter Wilson dupla album,20 dallal.
    Jó hír !
    De előtte még márciusban a legutóbbi albumról azok a remixek melyekről néhány napja már volt szó,és nagyon várjuk.
  • cucurbia
    Coska után ujabb finn ami tetszik.Főleg a Nyt!
  • djani75
    Ha már Fancy : Nálam a Bodyguard az abszolút favorit + a Latin Fire ... Ahogy nézem ahányan vagyunk annyi kedvenc nótánk van tőle :-)
  • cucurbia
    Peter Wilson wrote:

As recently mentioned, I have some news I need to share.
    There are two major things - one will be announced in the next day or so and the other I can tell you now.....

I've finished recording a brand new album!!

"Change Of Heart" will be released in September, and is a double album with a total of 20 songs... 14 of which I co-wrote. A single will be released shortly beforehand.

I loved making "The Passion And The Flame" album so much, it inspired me to write and record a new one. I'm so so SO happy with it, and I know you'll all love it too.

This means the singles due in March will be the final releases from "Passion".

I've kept this secret for the duration of the recording process which began in London last year (see pic attached). I wanted to do something special for my 25th year in music, and this was a major part of that.

Expect to see some of my regular collaborators with a couple of new ones and special reunions, all I will say is don't worry - I'm not changing musical styles!!

Now onto my my second piece of news.. that will be announced very shortly.

And no.... I am not retiring anytime soon, nor am I leaving Energise Records. Music is in my blood.
  • Musachy
    Hogyhogy már nem az a csengőhangod?
  • reynaud #28908
    Aksuli - Tule Takaisin, Mene Pois

Nekem bejön!
    Letölthetitek akár lossless minőségben ... --- link ---
    Ez a videó ... mókás!
  • reynaud #28907
    Ha még egyet írtam volna az "In Shock" lett volna.
    "Slice Me Nice " viszont nekem nem,Cucurbia cimborámnak igaza van,Fancy vokálja ebben a dalban borzasztó,a zenei alap jó.
    Helyette én akkoriban "The Flirts - Helpless" hallgattam inkább ,tán sejted hogy miért kötöm össze a két dalt.
  • cucurbia
    Főleg az instrumental változata..na az tetszik nekem igazán..csak a zene,eltüntetve belőle azt a borzasztó Fancy hangot.))
  • fülcsimanó2
    Épp ezt akartam írni, de megelőztél, amit rongyosra hallgattam anno a kazettáimon, az épp ez a két szám volt. Beletrafáltál....
    Az egyik kazettámon az első szám a Slice Me Nice volt, emlékszem Komjáthy Gyuri bácsi műsoraiban úgy volt fordítva, "Szedjél darabokra".... mindig visszatekertem a kazettát, már ki volt nyúlva szalag, annyiszor tekertem vissza...de nem untam meg....

Nálam minden idők legjobb Fancy zenéje - és ezt már sokszor közzé tettem itt a fórumon is - a Bolero.

Szerintem minden idők legjobb euró diszkó száma, vagy hét-nyolc évig a telefonom csengőhangja is ez volt, mai napig összerezzenek, ha pl a rádióban megszólal, mert azt hiszem a telefonom szól, pedig nem. Ez a nóta mértékadó számomra azóta is. Semmi nem volt, és nem is lesz, ami ezt a zenét, a Bolero-t, felülmúlja nálam.

Így múlik el a világ dicsősége....
  • Musachy
    A kezdeti idők kapcsán említett két szám nálam is ott van, de mindenképp kiegészíteném még kettővel: Slice Me Nice és In Shock.
  • gyula1971